اموزش هک برای کنسول PS5

خب منم کامل دیگه راه و چاه و یافتم و هم بازی PS4 نصب کردم هم PS5.
فقط سوالی که هست اینه که برای بازی PS5 دیتا روی هارد هست و هارد باید هر دفعه وصل باشه و از اون جا بازی کرد.
راهی نداره دیتا رو انتقال داد رو خود کنسول و هارد رو بکنم؟
وبفابل منیجر نصب کن و انتقال بده

شما هم بازی های ps4 کرش می کنه یا فقط مال من اینطوریه ورژن دستگاهم 12.40 اگه راه حلی دارید بگید
از kstaff آخری استفاده کن

درود دوستان بالاخره منم یه راهی برای استفاده افلاین از کپی خور جدید پیدا کردم (البته بر اساس توضیحات موددوارفر) خودم هنوز نرسیدم تست کنم !!!! :D
ابتدا یک گوشی رو هات اسپات میکنید بین کنسول و یک pc
نرم افزار وب کیت اتولودر رو نسخه ویندوز رو از اینجا دانلود میکنید
بعد فایل exe رو اجرا میکنید و صبر میکنید تا ip اینترنتتون یا همون گوشیتون رو نشون بده
این ip که نشون میده (مثلا برای دستگاه من میزنه 192.168.1.220 که برای شما با توجه به ISP تون ممکنه متفاوت باشه ) رو یادداشت میکنید و وارد تنظیمات کنسول شده و در بخش primery DNS کنسول خودتون وارد میکنید و یه تست اینترنت میگیرد (کنسول به هات اسپات وصل میشه ولی به نت وصل نمیشه همون خطای همیشگی رو نشون میده )
بعد از این مرحله میرید به قسمت یوزرگاید و مانند اجرای اسلوپکید ، یوزرگاید رو اجرا و گزینه YES رو میزنید
در این مرحله وب کیت اتولودر به صورت اتوماتیک مثل هاست جیلبریک روی دستگاه شما اجرا میشه و سپس پیلود وب کیت اتولودر رو هم براتون به صورت کش آفلاین نصب میکنه و تمامی اطلاعات رو ذخیره میکنه
وقتی این مراحل تمام شد بر میگردید دوباره به تنظیمات کنسولتون و تو بخش پریمری DNS اون DNS هاست 127.0.0.1 رو میدید بهش ذخیره میکنید و یه تست اینترنت هم میگیرید (مثل دفه اول که تست گرفتید)
بعد از اتمام این مرحله حتما حتما یکبار کنسولتون رو ریستارت میکنید و بعد از بالا اومدن فقط میرید و در قسمت مدیا وب کیت اتولودر رو اجراش مکنید و تمام .... پیلود منیجر خودش نصب میشه و میتونید تمامی پیلودهای خودتون رو بهش بدید و نصب کنید
نکته مهم : تمامی مراحل بالا برای دفه اول اجباریه یعنی باید از یک PC به عنوان هاست استفاده کنید اما برای دفعات بعدی نیازی به PC نداره و اون وبکیت اتولودر به صورت افلاین اجرا میشه و پیلودمنیجر با تمامی پیلودهای نصب شده هم اجرا میشن
موفق و پیروز باشید
درود با تلاش فراوان و تست متوجه شدم باید یه هات اسپات حتما این وسط حضور داشته باشه بدون هات اسپات وب کیت لودر کار نمیکنه (نت نیاز نیست فقط خود هات اسپات :(()

• Like
Reactions: rezagoli
درود با تلاش فراوان و تست متوجه شدم باید یه هات اسپات حتما این وسط حضور داشته باشه بدون هات اسپات وب کیت لودر کار نمیکنه (نت نیاز نیست فقط خود هات اسپات :(()
درود دوست عزیز دلیلش را توی تایپیک آخرین اخبار گفتم
بخاطر ماهیت هک حتما باید شبکه ای وجود داشته باشه تا بشه جلبریک کرد

دمت گرم داداش ریختم تو data\homebrew و بازیو هم تشخیص میده و نصب میکنه ولی وقتی اجرا میکنم بازیو کرش میکنه.
ارروش هم اینه :

PPSA11386 crashed before Kstuff was paused
Kstuff is not the case
چه پیلودی میزنی؟
اگر exfat هست بازیات kstuff 1.1B رو بزن با شادومونت
چون kstuff اخری که گذاشتند با a53 ترکیب شده که برای اجرایه Pkg هستش شاید بخاطر اون کرش میکنه
ورژن دستگاهت چند هستش؟ کدوم بازی رو داری اجرا میکنی

• Like
Reactions: NightKing
من هر چی گشتم بازیای ps4 همه pkg بودن
الان راهی نیست اینارو رو ورژن 13.60 نصب کرد؟
دیتاهای ps4 اجرا میشه مشکلی نداره

سلام دوستان، وقت بخیر
می‌خوام DLC بازی Assassin’s Creed Black Flag Resynced رو نصب کنم، ولی فرمتش PKG هست. میشه روی ورژن 13.60 نصبش کرد؟
بریز رو فلش fat32 از تو پکیج اینستالر نصب کن ولی خود بازی رو pkg نصب کنی اجرا نمیشه باید اکسفت باشه برای کنسول شما

port of PCSX2 for PS5 از Sword بصورت رسمی در پیج گیت هابش منتشر شد...
دقت کنید ممکنه تو انتشار اولیه یکسری باگ و لگم تو بعضی بازیا وجود داشته باشه اما در حال حاضر ک دارم این پستو اینجا میزارم همین 1 ساعت پیش این نسخه منتشر و تا اونجایی ک ویدیوهای تست بعضی بازیارو رو همین نسخه تست کردن کاربرای مختلف ب نظر همه چیز خوبه...
بطور مثال لینک تست زیر بازیDragon Quest VIII: ;
Joel Luna (@JoelLun58432862) on X

لینک دانلود;
Releases · Swordpdf/PS5SX2

View attachment 423832
توضیح میدید در مورد برنامه

ویدیو اموزش + لینک مورد نیاز برای نصب
PS5 Jailbreak PS5SX2 Tutorial: Run PCSX2 Natively on a Jailbroken PS5

Swordpdf /PS5SX2
Releases · Swordpdf/PS5SX2

Discord drakmor kstuff
Release PlayStation Payload Center v02.01 (Stable) · Pharaoh2k/PlayStation-Payload-Center

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or