karim.kianaa@gmail
کاربر سایت
برا بازی های پلی 4 مشکلی نداردمن هر چی گشتم بازیای ps4 همه pkg بودن
الان راهی نیست اینارو رو ورژن 13.60 نصب کرد؟
برا بازی های پلی 4 مشکلی نداردمن هر چی گشتم بازیای ps4 همه pkg بودن
الان راهی نیست اینارو رو ورژن 13.60 نصب کرد؟
درودویدیو اموزش + لینک مورد نیاز برای نصب
PS5 Jailbreak PS5SX2 Tutorial: Run PCSX2 Natively on a Jailbroken PS5
Swordpdf /PS5SX2
Releases · Swordpdf/PS5SX2
Discord drakmor kstuff
Release PlayStation Payload Center v02.01 (Stable) · Pharaoh2k/PlayStation-Payload-Center
مشکلی نداره روی هک آفلاین هستید بعدا آپدیت و آنلاین میتونید بشیددوستان یک سوال،من تا الان با کنسولم به صورت قانونی بازی کردم و اکانت اصلیم که توش بازی و اعتبار دلاری دارم هم روی دستگاه هست،حالا ظاهرا این فریمور ۱۳.۶ که جیلبریک شده منم میتونم به صورت کپیخور از دستگاه استفاده کنم،خواستم بدونم اگر یه مدت روی این فریمور بمونم و تعدادی از بازیها رو اجرا کنم و بعدا بخوام اپدیت کنم به فریمور جدید،سونی ممکنه مشکلاتی ایجاد کنه برای دستگاه یا اکانتم؟میتونه اصلا بفهمه بعد از اپدیت؟
بیشتر این مدنظرمه که achievements بگیرم بعد اپدیت کنم که با اکانتم سینک بشن
همین الان داره تست میشه و بازی هم باهاش اجرا کردن فقط عرضه نشدهدرود
بازی پلی 3 هم ممکنه در اینده برنامه شو بزارن تو پلی 5 ؟ تو لینوکس .. یا کلا برنامه ش فرق میکنه قبلا کفتید .
یعنی گاد آف وار اسنشن روی کنسول پلی 5 بدون ایرادی اجرا میشه ؟مشکلی نداره روی هک آفلاین هستید بعدا آپدیت و آنلاین میتونید بشید
همین الان داره تست میشه و بازی هم باهاش اجرا کردن فقط عرضه نشده
نیازی به رایت دیسک نیست به صورت عادی کپیخور میشهسلام عرض ادب آقا رضا امیدوارم حالتون خوب باشه و همیشه شاد و سرشار از امید باشید
ی دستگاه PS5 است ( فت دیسک خور ورژن ۶.۵۰ ) من میخوام با ( روش دیسک رایتی آخرین ورژنش کپی خور کنم که نمیدونم چند است ) شما پیشنهاد میکنید؟ و اینکه اگه جای برای اجرا بازی گیر خوردم اگه براتون مقدور بود لطفاً راهنمایی کنید ممنون
بعیده مشکلی ایجاد کنهدوستان یک سوال،من تا الان با کنسولم به صورت قانونی بازی کردم و اکانت اصلیم که توش بازی و اعتبار دلاری دارم هم روی دستگاه هست،حالا ظاهرا این فریمور ۱۳.۶ که جیلبریک شده منم میتونم به صورت کپیخور از دستگاه استفاده کنم،خواستم بدونم اگر یه مدت روی این فریمور بمونم و تعدادی از بازیها رو اجرا کنم و بعدا بخوام اپدیت کنم به فریمور جدید،سونی ممکنه مشکلاتی ایجاد کنه برای دستگاه یا اکانتم؟میتونه اصلا بفهمه بعد از اپدیت؟
بیشتر این مدنظرمه که achievements بگیرم بعد اپدیت کنم که با اکانتم سینک بشن
چند تا ویدیو تست اومده GTA iv رو هم اجرا کردن ولی هنوز نداده بیرون میگه هنوز کار داره سازنده ولی پیشرفت خوب و سریعیعنی گاد آف وار اسنشن روی کنسول پلی 5 بدون ایرادی اجرا میشه ؟
مشکلی نداره روی هک آفلاین هستید بعدا آپدیت و آنلاین میتونید بشید
همین الان داره تست میشه و بازی هم باهاش اجرا کردن فقط عرضه نشده
ممکنه مثلا جنس اچیومنت ها یا بازیها فرق بکنه(فیک پکیج و اورجینال) و بعدا سرور پلی استیشن تشخیص بده این مورد رو؟نیازی به رایت دیسک نیست به صورت عادی کپیخور میشه
بعیده مشکلی ایجاد کنه
سلام رفیق , قربان ادبت دادا...سلام عرض ادب آقا رضا امیدوارم حالتون خوب باشه و همیشه شاد و سرشار از امید باشید
ی دستگاه PS5 است ( فت دیسک خور ورژن ۶.۵۰ ) من میخوام با ( روش دیسک رایتی آخرین ورژنش کپی خور کنم که نمیدونم چند است ) شما پیشنهاد میکنید؟ و اینکه اگه جای برای اجرا بازی گیر خوردم اگه براتون مقدور بود لطفاً راهنمایی کنید ممنون
درود متقابل ب اقای عزیزدرود
بازی پلی 3 هم ممکنه در اینده برنامه شو بزارن تو پلی 5 ؟ تو لینوکس .. یا کلا برنامه ش فرق میکنه قبلا کفتید .
منم دردسر داشتم و نمیشد فقط لبتاب با پی سی داشته باشی راحت انجام میشههیچ وقت فکر نمیکردم برا جیلبریک هم انقدر اذیت بکنه فقط هم به خاطر dns
این همه منتظر بودم که کپی خور بشه
حالا که شده اصلا نتونستم کاری کنم
چقدر بدبختیم.
والا من رفیقم فروشگاه کنسول فروشی داره و دیروز بردم اونجا . تقریبا ۵ ساعت داشت روش کار میکرد همه چیشم جورهمنم دردسر داشتم و نمیشد فقط لبتاب با پی سی داشته باشی راحت انجام میشه