flesh & blood
کاربر سایت
View attachment 424260
وقتی با DNS کسول رو به کامپیوتر وصل میکنم، جیلبریک میشه و AutoLoader رو نصب میکنه. بعد از Restart و اتصال کنسول به Hotspot، وقتی وارد AutoLoader میشم، طبق تصویر بخشی از عملیات پیش میره اما توی این مرحله عملیات متوقف میشه، کنسول فرمانپذیره اما کلید POWER رو که میزنم خاموش نمیشه و از توی منو هم وقتی هرکدوم از گزینه های Restart - Turn Off - Enter Rest Mode انتخاب میکنم، کنسول توی صفحه خاموش شدن گیر میکنه و حتی چراغ سفید به حالت چشمک زن نمیره. مجبورم کلید POWER رو ۱۷ ثانیه نگه دارم تا به زور خاموش بشه
سپاس بابت راهنماییدرو
از قسمت setting برو توی گزینه system و سمت چپت برو پایین اخرین گزینه web browser رو باز کن سمت راستت دوتا گزینه clear cookie و clear web data رو بزن ok کن بعد دستگاه رو یکبار ریستارت کن دوباره با همون روش اجرای فایل وبکیت هاست روی پیسی و کنسول، دوباره بهش تزریق کن بزار کامل اجرا بشه خودش فایل وبکیت اتولودر که به صورت کَش اتوماتیک نصب میکنه و پشت سرش هم پیلود منیجر رو نصب میکنه و بعد اون راحت میتونی پیلودهای مورد نظرتو روش نصب کنی با فلش!!!!
دقیقا همین کار رو انجام دادم اما بی فایده بود
حتی یه مرحله فراتر هم رفتم و از Safe Mode, با انتخاب Reinstall System Software, سیستم عامل کنسول رو از نو نصب کردم اما مشکل با کش آفلاین AutoLoader همچنان پابرجاست.
نسخه پایتون webkit auto loader host v0.5.2 رو با cmd اجرا و استفاده کردم