اموزش هک برای کنسول PS5

View attachment 424260
وقتی با DNS کسول رو به کامپیوتر وصل میکنم، جیلبریک میشه و AutoLoader رو نصب میکنه. بعد از Restart و اتصال کنسول به Hotspot، وقتی وارد AutoLoader میشم، طبق تصویر بخشی از عملیات پیش میره اما توی این مرحله عملیات متوقف میشه، کنسول فرمانپذیره اما کلید POWER رو که میزنم خاموش نمیشه و از توی منو هم وقتی هرکدوم از گزینه های Restart - Turn Off - Enter Rest Mode انتخاب میکنم، کنسول توی صفحه خاموش شدن گیر میکنه و حتی چراغ سفید به حالت چشمک زن نمیره. مجبورم کلید POWER رو ۱۷ ثانیه نگه دارم تا به زور خاموش بشه

درو
از قسمت setting برو توی گزینه system و سمت چپت برو پایین اخرین گزینه web browser رو باز کن سمت راستت دوتا گزینه clear cookie و clear web data رو بزن ok کن بعد دستگاه رو یکبار ریستارت کن دوباره با همون روش اجرای فایل وبکیت هاست روی پیسی و کنسول، دوباره بهش تزریق کن بزار کامل اجرا بشه خودش فایل وبکیت اتولودر که به صورت کَش اتوماتیک نصب میکنه و پشت سرش هم پیلود منیجر رو نصب میکنه و بعد اون راحت میتونی پیلودهای مورد نظرتو روش نصب کنی با فلش!!!!
سپاس بابت راهنمایی
دقیقا همین کار رو انجام دادم اما بی فایده بود
حتی یه مرحله فراتر هم رفتم و از Safe Mode, با انتخاب Reinstall System Software, سیستم عامل کنسول رو از نو نصب کردم اما مشکل با کش آفلاین AutoLoader همچنان پابرجاست.
نسخه پایتون webkit auto loader host v0.5.2 رو با cmd اجرا و استفاده کردم

• Like
Reactions: HD5870
سپاس بابت راهنمایی
دقیقا همین کار رو انجام دادم اما بی فایده بود
حتی یه مرحله فراتر هم رفتم و از Safe Mode, با انتخاب Reinstall System Software, سیستم عامل کنسول رو از نو نصب کردم اما مشکل با کش آفلاین AutoLoader همچنان پابرجاست.
نسخه پایتون webkit auto loader host v0.5.2 رو با cmd اجرا و استفاده کردم
کش افلاین کار نمیکنه هربار که میخوای وب کیت اتولودر رو اجرا کنی باید حتما به هات اسپات یک گوشی برای اتولودر وصل بشه

نسخه 5.1 یا 5.0 اتولودر رو هم امتحان کن

آخرین ویرایش:
هاست کارو شریفی;
ساخته شده از jordyidk & soniciso1.
رفع مشکل اکسپلویت، مشکلات حافظه/آزمایش مجدد، بازیابی مرورگر، صفحه سیاه و مشکلات لودر ELF. پیلودهای جدید اضافه شده و etaHEN Beta 2.6 بدون انقضا.
لینک;
PS5 Web Portal
Relapse

PS5JB.jpg
PS5JB.jpg

درود
عزیزان فکر میکنید کی مشکل نصب نشدن فایل pkg رو 13.60 حل میشه؟
فرمت exFAT حتما باید رو هارد اکسترنال باشه؟ هارد داخلی بریزیم به مشکل میخوره ؟
برای هارد داخلی فایل dump بهتره یا exFAT ؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rezagoli
درود
میشه گفت exfat همون دامپه فقط تک فایل شده
exfat برای انتقال بهتره
اکثر بازی ها توی حافظه داخلی اجرا میشن ولی لودینگشون نسبت به اورجینال بالاتره چه حافظه داخلی چه خارجی
تا چندوقت پیش همه با همین فرمت های dump,pfs,exfat بازی میکردیم فرمت pkg برای ps5 جدیدا اومده برای همین بازی ها با فرمت pkg توی سایت ها کمتره
به احتمال زیاد باید بیاد تنها مسئله در هک ps5 صبر هست

کش افلاین کار نمیکنه هربار که میخوای وب کیت اتولودر رو اجرا کنی باید حتما به هات اسپات یک گوشی برای اتولودر وصل بشه

نسخه 5.1 یا 5.0 اتولودر رو هم امتحان کن

مشکل رو تونستم حل کنم
مشکل از DNS بود که بخاطر جلوگیری از اتصال به اینترنت روی لوکال (127.0.0.1) تنظیم کرده بودم

خب ظاهرا macedo هم هاست خودشو رو ماژول esp32 در خصوص هک ReLapse از فریمور 7 تا 13.60 انجام داده...

فواید استفاده از ماژول ک اگر از نسل قبل اینارو کسی در جریان بوده باشه و احیانا خریداری کرده و داره میتونه استفاده ش مفید باشه:
  • بی‌نیازی مطلق به اینترنت: این قطعه خودش یک مودم داخلی و آفلاین می‌سازه؛ بنابراین برای فعال‌سازی جیلبریک، به اینترنت خانه یا مودم هیچ نیازی ندارید.
  • بدون نیاز به هات‌اسپات گوشی: دیگر نیازی به روشن کردن هات‌اسپات موبایل، انتقال فایل با گوشی یا تنظیمات دستی و دردسرساز آی‌پی (IP) در هر بار روشن کردن کنسول نیست.
  • امنیت ۱۰۰٪ در برابر آپدیت ناخواسته: از آنجا که این شبکه وای‌فای به اینترنت جهانی وصل نیست، ارتباط کنسول با سرورهای سونی کاملاً قطع می‌شه. در نتیجه، ریسک دانلود خودکار آپدیت‌ها و... کنسول عملاً به صفر می‌رسد. اینکه در چه وضعیتی باشه نمیدونم و باید تستش کنید...
لینک;
Host PSM ReLapse • ESP32-S2

PS5JB.jpg
.............................................................................................................................................................................................................................

Markus00095
اینبار با شبیه ساز mame
خب emu هایی ک تا حالا منتشر کرده
DC
nes
snes
n64
neo-geo
PC Engine

PS5JB.jpg

درود
ببین رفیق فعلا باید منتظر باشین...
طبق گفته توسعه‌دهندگان مطرح این حوزه (مانند Arksama)، قابلیت نصب مستقیم پکیج‌های کپی‌خور PS5 (یا همان FPKG) روی نسخه‌های بالاتر به یک پچ اختصاصی در فریمور یا نسخه جدیدتر کی‌استاف (kstuff-ng) نیاز دارد که در حال توسعه است...
اما طبق شواهد بازی‌های PS4 (فرمت PKG): در حال حاضر فایل‌های PKG مربوط به بازی‌های پلی‌استیشن ۴ بدون مشکل با فعال کردن پی‌لودهایی مثل kstuff-lite روی فریمور 13.60 نصب و اجرا می‌شن.

خب ظاهرا macedo هم هاست خودشو رو ماژول esp32 در خصوص هک ReLapse از فریمور 7 تا 13.60 انجام داده...

فواید استفاده از ماژول ک اگر از نسل قبل اینارو کسی در جریان بوده باشه و احیانا خریداری کرده و داره میتونه استفاده ش مفید باشه:
  • بی‌نیازی مطلق به اینترنت: این قطعه خودش یک مودم داخلی و آفلاین می‌سازه؛ بنابراین برای فعال‌سازی جیلبریک، به اینترنت خانه یا مودم هیچ نیازی ندارید.
  • بدون نیاز به هات‌اسپات گوشی: دیگر نیازی به روشن کردن هات‌اسپات موبایل، انتقال فایل با گوشی یا تنظیمات دستی و دردسرساز آی‌پی (IP) در هر بار روشن کردن کنسول نیست.
  • امنیت ۱۰۰٪ در برابر آپدیت ناخواسته: از آنجا که این شبکه وای‌فای به اینترنت جهانی وصل نیست، ارتباط کنسول با سرورهای سونی کاملاً قطع می‌شه. در نتیجه، ریسک دانلود خودکار آپدیت‌ها و... کنسول عملاً به صفر می‌رسد. اینکه در چه وضعیتی باشه نمیدونم و باید تستش کنید...
لینک;

View attachment 424311
.............................................................................................................................................................................................................................

Markus00095
اینبار با شبیه ساز mame
DC
nes
snes
n64
neo-geo
PC Engine

View attachment 424312

طبق گفته توسعه‌دهندگان مطرح این حوزه (مانند Arksama)، قابلیت نصب مستقیم پکیج‌های کپی‌خور PS5 (یا همان FPKG) روی نسخه‌های بالاتر به یک پچ اختصاصی در فریمور یا نسخه جدیدتر کی‌استاف (kstuff-ng) نیاز دارد که در حال توسعه است...
اما طبق شواهد بازی‌های PS4 (فرمت PKG): در حال حاضر فایل‌های PKG مربوط به بازی‌های پلی‌استیشن ۴ بدون مشکل با فعال کردن پی‌لودهایی مثل kstuff-lite روی فریمور 13.60 نصب و اجرا می‌شن.
من روی 12.40 مشکل freeze کردن بازی های ps4 دارم kstuff lite هم آخرین ورژنه

من روی 12.40 مشکل freeze کردن بازی های ps4 دارم kstuff lite هم آخرین ورژنه
ببین رفیق تو پستش عرض کردم طبق شواهد;
یعنی عده ای مشکل دارن عده ای هم اعلام میکنن اصلا هیچگونه مشکلی با اجرای بازی ندارن..!
این ب پایداری کل سیستمو کرنل اکسپلویت و حتی هاستی که استفاده می‌کنید هم بستگی داره.
راهکار;
تعویض هاست و استفاده از هاست دیگه با پایداری بهتر...
اگر یک بازی قبلاً یکبار حین اجرا فریز شده باشه، فایل‌های موقتش ممکنه تو دیتابیس کنسول خرابو ب اصطلاح (Corrupt) شه و بعد از اون، حتی اگر kstuff به درستی هم لود بشه، باز هم بازی فریز خواهد شد.
راهکار:
بازی که فریز می‌شه را یکبار کاملاً پاکش کن سپس از طریق تنظیمات هاست یا برنامه پلودر، گزینه Rebuild Database را بزن و بعد از یکبار ریستارت کردن کنسول، بازی را مجدداً نصبو اجراش کن.

لینک;

View attachment 424311

Markus00095
اینبار با شبیه ساز mame
DC
nes
snes
n64
neo-geo
PC Engine

View attachment 424312

ممنون
البته بازی انچارتد کالکشن نسخه ps4 بصورت pkg نصب کردم و بدون مشمل اجرا شد

• Like
Reactions: rezagoli
الان میشه بازیهای ps3 رو روی کنسول ps5 جیلبریک اجرا کرد
میخام گاد او وار اسینشن رو اجرا کنم اگه راهی هست ممنون میشم
دادا دست رو چه بازی هم گذاشتی ...فعلا دارن روش کار میکنن البته این سوالو یک دوست دیگم پرسیده بودو جواب دادم.
سلام آقا رضا، خوبین
می‌خوام بازی‌های نینتندو نصب کنم، میشه یه زحمت بکشین و آموزش نصبش رو بگین؟
سلام و ارادت;
ویدیو تست+ لینک مورد نیاز برای نصب
اموزشش رو هم ببینم بزودی همینجا ویرایش میکنم.
PS5 Jailbreak ProsperoEden Nintendo Switch Game demo only

blackbearreloaded ProsperoEden
GitHub - blackbearreloaded/ProsperoEden: Experimental Eden port for PS5

Switch firmware
Switch Firmwares - Darthsternie's Firmware Archive

آخرین ویرایش:
سلام و درود
برای ورژن ۱۲.۴۰ که تا حالا کپی خور نشده،
کدوم روش کپی خور بهتر هست ؟
و اینکه بازی با کدوم فرمت میشه روی این ورژن نصب کرد؟
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
سپاس
همین روش اخری relapse بهتره. ولی هنوز یخورده گیر داره بنظر. خودم یه هفته صفر میکنم استیبل بشه بعد استفاده میکنم.
فرمت بازیا هر چی بجز fpkg میشه نصب کرد. Exfat بهتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or