اموزش هک برای کنسول PS5

هیچ وقت فکر نمیکردم برا جیلبریک هم انقدر اذیت بکنه فقط هم به خاطر dns
این همه منتظر بودم که کپی خور بشه
حالا که شده اصلا نتونستم کاری کنم
چقدر بدبختیم.
یه گوشی و یک لپتاب یا و یا pc میخواد هات اسپات کنی خیلی سریع و راحت از طریق هات اسپات ظرف 3 ثانیه جیلبریک میشه !!!

مودد وارفر توی یوتیوب اموزشش رو گذاشته خیلی سادست

والا من رفیقم فروشگاه کنسول فروشی داره و دیروز بردم اونجا . تقریبا ۵ ساعت داشت روش کار میکرد همه چیشم جوره
اول با موفقیت آمیز بود
حتی گزینه جدید Debug Settining نصب شد . ولی بعد که بازی هارو فرستادیم نتونستیم اجرا بکنیم و کلا دیگه هیچ جوره نشد
اتفاقا این متد Relapse هیچ درد سری نداره خیلی راحته نیاز نیست حتما با دی ان اس با هاست ناتان فارگو وصل بشید با کلی خطا با سیستم راحت میشه انجام داد

والا من رفیقم فروشگاه کنسول فروشی داره و دیروز بردم اونجا . تقریبا ۵ ساعت داشت روش کار میکرد همه چیشم جوره
اول با موفقیت آمیز بود
حتی گزینه جدید Debug Settining نصب شد . ولی بعد که بازی هارو فرستادیم نتونستیم اجرا بکنیم و کلا دیگه هیچ جوره نشد
من و خیلی دیگه از دوستان برای کپی خور کردن حدود یک سال کنسول را آپدیت نگردیم منتظر موندیم تا کپی خور برای ورژن کنسولمون بیاد
حالا ورژن 13.60 تا تمامی سرورهاش خاموش شدن به ساعت نکشید کپی خورش اومد یکم صبر داشته باشین همچی براتون حل میشه

شما اگر با dns یا گوشی یا pc مشکل دارین از ماژول esp32 استفاده کنید

• Like
Reactions: rezagoli
یه گوشی و یک لپتاب یا و یا pc میخواد هات اسپات کنی خیلی سریع و راحت از طریق هات اسپات ظرف 3 ثانیه جیلبریک میشه !!!

مودد وارفر توی یوتیوب اموزشش رو گذاشته خیلی سادست

اتفاقا این متد Relapse هیچ درد سری نداره خیلی راحته نیاز نیست حتما با دی ان اس با هاست ناتان فارگو وصل بشید با کلی خطا با سیستم راحت میشه انجام داد
کار نمیکنه برای من و خیلی از رفقای دیگه که تست کردیم
روی جیل بریک که میزنیم بریک میشه
آپشن بعدی autoloader از طریق پیسی میزنیم هک انجام میشه منو دیباک هم میاد ولی پیلود نمیشه نصب کرد
فعلا باید صبر کنیم ی نسخه آفلاین درست درمون بسازن یا یک خیر مدرسه ساز پیدا بشه هک آنلاین رو روی سرور داخلی راه بندازه

به نظر من باید صبر کرد تا کیستاف 1.12 بیاد که fpkg ساپورت کنه خیلی اینجور حجم بازی ها زیاد و لگ دارن گفته میشه ریلیز شده ولی هنوز پابلیک نشده کسی اطلاع داره ؟

کار نمیکنه برای من و خیلی از رفقای دیگه که تست کردیم
روی جیل بریک که میزنیم بریک میشه
آپشن بعدی autoloader از طریق پیسی میزنیم هک انجام میشه منو دیباک هم میاد ولی پیلود نمیشه نصب کرد
فعلا باید صبر کنیم ی نسخه آفلاین درست درمون بسازن یا یک خیر مدرسه ساز پیدا بشه هک آنلاین رو روی سرور داخلی راه بندازه
پیلود منیجر توی صفحه برات میاد ؟

ویدیو اموزش + لینک مورد نیاز برای نصب
PS5 Jailbreak PS5SX2 Tutorial: Run PCSX2 Natively on a Jailbroken PS5

Swordpdf /PS5SX2
Releases · Swordpdf/PS5SX2

Discord drakmor kstuff
Release PlayStation Payload Center v02.01 (Stable) · Pharaoh2k/PlayStation-Payload-Center
اپدیت جدید PCSX2 از Sword
لینک;
Release PS5SX2 1.6 · Swordpdf/PS5SX2

PS5JB.jpg

ویدیو از اجرای ماریو کارت 8 سوییچم ک ظاهرا خوب ب نظر میرسه رو PS5
لینک ویدیو;
PS4IDEA (@ps4idea89) on X
PS5JB.jpg

دوستان من nanodns رو گیر اوردم دانلود کردم.حتما باید با فلش توی دستگاه شناساییش کنم؟با گوشی نمیشه ؟
و اینکه بعد ازینکه نانو نصب و اجرا شد دیگه بلاک میشه اپدیت هاو.... یا باید برا یوتیوب هم بگردم بلاکر پیدا کنم؟البته من از جلبریک دیسک استفاده میکنم

ی سوال چیزی اومده که بتونم با خود دستگاه بازیارو فشرده کنم؟
سوال دوم اینه ک من الدن رینگ نسخه ps4 ورژن ۱ رو دارم‌.توی سایتا نگاه کردم دیدم دی ال سی ها و اپدیتاش رو میشه دانلود کرد،اگر اینارو ک با نسخه خودم یکی باشن دانلود کنم امکان نصب بعنوان اپدیت هست؟
دوستان لطفا جواب میدید

سلام وقت بخیر دوست عزیز.شما ک توی کلوپ هستی اگر لا ب لای درگیری های روزانه عصابی برات موند و بتونی کمی پیشنهادی اموزشی چیزی از بحث کپی خور بزاری خیلی خوب میشه

دوستان من nanodns رو گیر اوردم دانلود کردم.حتما باید با فلش توی دستگاه شناساییش کنم؟با گوشی نمیشه ؟
و اینکه بعد ازینکه نانو نصب و اجرا شد دیگه بلاک میشه اپدیت هاو.... یا باید برا یوتیوب هم بگردم بلاکر پیدا کنم؟البته من از جلبریک دیسک استفاده میکنم

ی سوال چیزی اومده که بتونم با خود دستگاه بازیارو فشرده کنم؟
سوال دوم اینه ک من الدن رینگ نسخه ps4 ورژن ۱ رو دارم‌.توی سایتا نگاه کردم دیدم دی ال سی ها و اپدیتاش رو میشه دانلود کرد،اگر اینارو ک با نسخه خودم یکی باشن دانلود کنم امکان نصب بعنوان اپدیت هست؟
نانو رو بریز روی فلش و از پیلود منیجر نصب کن به دی آن آس 127.0.0.1 هم روی کانکشنت ست کن

سلام عزیز..ب
رای شما ک bd-jb هستی و در رابطه با مشکلت طبق این اموزشی ک میزارم دقت کن و پیش برو ایشال ک مشکلت مرتفع بشه اگر جایی گیری داشتی حتما ب واسطه کسی ک تجربه بیشتری داره ازش کمک بگیر;
روش اول: بدون نیاز به برنامه (فقط از طریق تنظیم DNS)
در این روش، شما فقط تنظیمات شبکه PS5 را تغییر می‌دی. این DNSها سرورهای آپدیت سونی را بطور کامل مسدود میکنه، اما اجازه می‌ده مرورگر کنسول به هاست‌های جیلبریک متصل شه تا پیلودهای ELF به صورت خودکار و آنلاین آپدیت شن.
بهترین DNSهای تست شده برای BD-JB (نسخه‌های فریمور 3.00 تا 4.51):
  • دی‌ان‌اس اصلی (پیشنهاد اول - Al Azif):
    • Primary DNS: 165.227.83.145
    • Secondary DNS: 192.241.221.79
  • دی‌ان‌اس جایگزین (اگر اولی کار نکرد - Echo Stretch):
    • Primary DNS: 62.210.38.117
    • Secondary DNS: 0.0.0.0 (یا خالی بگذارید)
نحوه تنظیم روی PS5:
  1. به مسیر Settings > Network > Settings > Set Up Internet Connection برو.
  2. روی شبکه خود دکمه Options را بزن و Advanced Settings را انتخاب کن.
  3. بخش DNS Settings را روی Manual بزار.
  4. آی‌پی‌های بالا را وارد کن و ذخیره کن.
  5. حالا وقتی دیسک BD-JB را اجرا می‌کنی، هاست آنلاین لود می‌شه و همیشه آخرین نسخه پیلودها (مثل ItemzFlow یا وب‌FTP) را بدون نیاز به هیچ ابزار اضافه‌ای مستقیماً روی کنسول آپدیت و اجرا می‌کنه.

۲. روش دوم: با استفاده از برنامه (سوا و مجزا)
اگر به هر دلیلی تمایل نداری کنسول را به اینترنت وصل کنی (حتی با DNS محافظ)، باید پیلودها را به صورت آفلاین و با برنامه‌های جانبی آپدیت کنی ک ب نظرم بهترین گزینه س خصوصا برای شمایی ک اگر تازه کاری. برای این کار دو راه اصلی داری:

استفاده از برنامه Netcat GUI (مخصوص کامپیوتر)
  1. آخرین نسخه پیلود مورد نظر خود (با پسوند .elf) را از گیت‌هاب توسعه‌دهندگان (مثل پروژه ItemzFlow یا PS5-Payload-Repo) دانلود کن.
  2. برنامه Netcat GUI را دانلود و روی ویندوز اجرا کن.
  3. در دیسک BD-JB روی کنسول، گزینه ELF Loader (پورت 9020) را بزن.
  4. آی‌پي PS5 را در برنامه ویندوز وارد کن، پورت را روی 9020 بزار، فایل .elf جدید را انتخاب کن و ارسال (Inject) کن.

رو گوشی اندرویدی هم اگر بخوای میشه
استفاده از برنامه PS4/PS5 Payload Sender (مخصوص گوشی اندروید)
  1. فایل ELF جدید را روی حافظه گوشی خودت دانلود کن.
  2. اپلیکیشن PS5 Payload Sender را روی گوشی نصب کن.
  3. گوشی و PS5 را به یک مودم وصلش کن (نیازی به اینترنت نیست، فقط شبکه محلی).
  4. آی‌پی کنسول را در برنامه گوشی بزن و فایل ELF آپدیت شده را مستقیماً از روی پورت 9020 به کنسول بفرست.
رضاجان سلام شرمنده ک انقدر مزاحمت شدم.نسخه جدید هک bdjb 1.5.1 اومده.امکانش هس یطوری اگر میشه بگی چطوری نسخه خودمو اپدیت کنم؟فایل هک رو از گیت هاب خود هکر دانلود کردم.چیزایی ک دارم هم گوشی و کنسوله پی سی ندارم.بنظرت دی ان اس پیدا کنم میتونم از پیلود منیجر توی کنسول اپدیت کنم بشم ۱.۵.۱ یا میشه با گوشی ارسال یا اپدیت کنم؟

رضاجان سلام شرمنده ک انقدر مزاحمت شدم.نسخه جدید هک bdjb 1.5.1 اومده.امکانش هس یطوری اگر میشه بگی چطوری نسخه خودمو اپدیت کنم؟فایل هک رو از گیت هاب خود هکر دانلود کردم.چیزایی ک دارم هم گوشی و کنسوله پی سی ندارم.بنظرت دی ان اس پیدا کنم میتونم از پیلود منیجر توی کنسول اپدیت کنم بشم ۱.۵.۱ یا میشه با گوشی ارسال یا اپدیت کنم؟

سلام , مشکلی نیس..اما
ببین داداش گلم
یه سری توضیحاتو کلا هر چقدرم تلاش بشه نمیشه با اونیکه داری حضوری میزنی و تست میکنی بیای بسنجی یا بخوای اینجا خط ب خطش کنی..بطور مثال;
دیروز و روز قبلش خدمت رفقای دیگه عرض کردم صبر کنید واسه مراحل هک جدید و اگرم فعلا میزنید و حتی مراحلم بطور کامل پیش برین اخرش وقتی تو مرحله اجرای گیم بخواد نصفه و نیمه بازی اجرا بشه ..پس چه فایده داره...البته سو تعبیر نشه منظورم اصلا بی احترامی ب شخص خاص نیستااا اما بعدش ایموجی خنده و نه باااو ما اجرا کردیم مشکلی نیس یا سختش نکن الان همه رو اجرا کردم میشه ریپلای و جواب ..
درسته ک شاید بعضیا موفق حتی ب مراحل هکو اجرا هم تو همون روزای اول انتشار هک بشن , امااا یادمون نباید بره کلا تست هاستو مراحل هک رو مدلای کنسولها چه نسل قبل چه این نسل عملکردی متفاوت داره ب اینصورت ک برای بعضیا جواب میده میشه قصه(هلو) واسه بعضیام میشه هسته هلو...
با اینهمه توضیح حالا بعضیا این وسط تیکه میندازن طومار توضیح شد کع و خلاصه ماجرا میشه واسمون...اگرم توضیحت کم باشه طرف میگه از سر خودش باز کرده متوجه نشدم این چه وضعشه...!
خلاصه راهنمایی و اموزش سخته اونم تو اینطور فضای مجازی و با تایپ.... با این حال توضیحاتش رو میزارم هر چن دیگه جمع و جور تر از این نمیشه گذاشتش..

روش اول: استفاده از DNS (ساده‌ترین و سریع‌ترین راه)
در این روش نیازی به فایل گیت‌هاب نداری؛ چون سایت‌های میزبان هک، خودشون فایل را آپدیت شده باید داشته باشن .
  1. تنظیم DNS در کنسول: در PS5 به مسیر Settings > Network > Settings > Set Up Internet Connection برو. روی شبکه دکمه Options (سه خط) را بزن و Advanced Settings را انتخاب کن.
  2. وارد کردن آدرس: بخش DNS را روی Manual بذار. یک DNS معتبر مخصوص هک PS5 (مثل DNSهای مربوط به هاست Echo Stretch یا Kameleon) را در بخش Primary و Secondary واردش کن.
  3. اجرای هک: کنسول را ریستارت کن. به مسیر Settings > User's Guide, Health and Safety, and Other Information برو و User's Guide را بازش کن.
  4. انتخاب نسخه جدید: صفحه هاست هک ک باز شد. از منوی پی‌لوودها، گزینه‌ مربوط به bdjb 1.5.1 را انتخاب کن تا مستقیماً روی کنسولت فعال و آپدیت شه.
یک روش دیگم داره از طریق FTP...ک اینو باید اشنا باشی...

آخرین ویرایش:
سلام , مشکلی نیس..اما
ببین داداش گلم
یه سری توضیحاتو کلا هر چقدرم تلاش بشه نمیشه با اونیکه داری حضوری میزنی و تست میکنی بیای بسنجی یا بخوای اینجا خط ب خطش کنی..بطور مثال;
دیروز و روز قبلش خدمت رفقای دیگه عرض کردم صبر کنید واسه مراحل هک جدید و اگرم فعلا میزنید و حتی مراحلم بطور کامل پیش برین اخرش وقتی تو مرحله اجرای گیم بخواد نصفه و نیمه بازی اجرا بشه ..پس چه فایده داره...البته سو تعبیر نشه منظورم اصلا بی احترامی ب شخص خاص نیستااا اما بعدش ایموجی خنده و نه باااو ما اجرا کردیم مشکلی نیس یا سختش نکن الان همه رو اجرا کردم میشه ریپلای و جواب ..
درسته ک شاید بعضیا موفق حتی ب مراحل هکو اجرا هم تو همون روزای اول انتشار هک بشن , امااا یادمون نباید بره کلا تست هاستو مراحل هک رو مدلای کنسولها چه نسل قبل چه این نسل عملکردی متفاوت داره ب اینصورت ک برای بعضیا جواب میده میشه قصه(هلو) واسه بعضیام میشه هسته هلو...
با اینهمه توضیح حالا بعضیا این وسط تیکه میندازن طومار توضیح شد کع و خلاصه ماجرا میشه واسمون...اگرم توضیحت کم باشه طرف میگه از سر خودش باز کرده متوجه نشدم این چه وضعشه...!
خلاصه راهنمایی و اموزش سخته اونم تو اینطور فضای مجازی و با تایپ.... با این حال توضیحاتش رو میزارم هر چن دیگه جمع و جور تر از این نمیشه گذاشتش..

روش اول: استفاده از DNS (ساده‌ترین و سریع‌ترین راه)
در این روش نیازی به فایل گیت‌هاب نداری؛ چون سایت‌های میزبان هک، خودشون فایل را آپدیت شده باید داشته باشن .
  1. تنظیم DNS در کنسول: در PS5 به مسیر Settings > Network > Settings > Set Up Internet Connection برو. روی شبکه دکمه Options (سه خط) را بزن و Advanced Settings را انتخاب کن.
  2. وارد کردن آدرس: بخش DNS را روی Manual بذار. یک DNS معتبر مخصوص هک PS5 (مثل DNSهای مربوط به هاست Echo Stretch یا Kameleon) را در بخش Primary و Secondary واردش کن.
  3. اجرای هک: کنسول را ریستارت کن. به مسیر Settings > User's Guide, Health and Safety, and Other Information برو و User's Guide را بازش کن.
  4. انتخاب نسخه جدید: صفحه هاست هک ک باز شد. از منوی پی‌لوودها، گزینه‌ مربوط به bdjb 1.5.1 را انتخاب کن تا مستقیماً روی کنسولت فعال و آپدیت شه.
یک روش دیگم داره از طریق FTP...ک اینو باید اشنا باشی...
ممنونم داداش.اون دیگه از کم لطفی دوستانه که اینطوری برخورد کنن.جسارتن این دی ان اس ها ک فرمودید از گیت هاب پیدا میشه؟

• Like
ممنونم داداش.اون دیگه از کم لطفی دوستانه که اینطوری برخورد کنن.جسارتن این دی ان اس ها ک فرمودید از گیت هاب پیدا میشه؟
مشکلی نیس دادا..
ببین منظورم از تنظیم dns ,همون dns های مرتبط با اکو و بقیه س , کلا هاست‌های معروفی که روی DNS تنظیم می‌کنی (مثل هاست Kameleon، Echo Stretch یا Al-Azif) نسخه جدید bdjb 1.5.1 را به سایت خودشون اگر اضافه کرده باشن ک اینم خودت باید تستشون کنی دیگه شما نیازی به انتقال دستی هیچ فایلی نداری

بطور مثال یکیش این;
  • Primary DNS: 62.210.38.117
  • Secondary DNS: این بخش را خالی بذار (یا صفر جاش بزار)
و نکته بسیار مهم که برای اجرای بدون مشکل باید در نظر بگیری:
پاک کردن کش مرورگر (در صورت ندیدن نسخه جدید): اگر پس از تنظیم DNS وارد منو شدی اما هنوز نسخه قدیمی bdjb رو دیدی، به خاطر این هست که کنسول صفحه قدیمی رو ذخیره (Cache) کرده. برای حل این مشکل، تو همون صفحه هاست، دکمه Options رو دسته را بزن، به تنظیمات مرورگر برو و گزینه‌های Clear Cookies و Clear Web Site Data را حتما بزن تا صفحه دوباره از سرور لود بشه و نسخه 1.5.1 اگر رو هاستا اومده باشه ظاهر بشه.

آخرین ویرایش:
1000024663.jpg
وقتی با DNS کنسول رو به کامپیوتر وصل میکنم، جیلبریک میشه و AutoLoader رو نصب میکنه. بعد از Restart و اتصال کنسول به Hotspot، وقتی وارد AutoLoader میشم، طبق تصویر بخشی از عملیات پیش میره اما توی این مرحله عملیات متوقف میشه، کنسول فرمانپذیره اما کلید POWER رو که میزنم خاموش نمیشه و از توی منو هم وقتی هرکدوم از گزینه های Restart - Turn Off - Enter Rest Mode انتخاب میکنم، کنسول توی صفحه خاموش شدن گیر میکنه و حتی چراغ سفید به حالت چشمک زن نمیره. مجبورم کلید POWER رو ۱۷ ثانیه نگه دارم تا به زور خاموش بشه

آخرین ویرایش:
View attachment 424260
وقتی با DNS کمسول رو به کامپیوتر وصل میکنم، جیلبریک میشه و AutoLoader رو نصب میکنه. بعد از Restart و اتصال کنسول به Hotspot، وقتی وارد AutoLoader میشم، طبق تصویر بخشی از عملیات پیش میره اما توی این مرحله عملیات متوقف میشه، کنسول فرمانپذیره اما کلید POWER رو که میزنم خاموش نمیشه و از توی منو هم وقتی هرکدوم از گزینه های Restart - Turn Off - Enter Rest Mode انتخاب میکنم، کنسول توی صفحه خاموش شدن گیر میکنه و حتی چراغ سفید به حالت چشمک زن نمیره. مجبورم کلید POWER رو ۱۷ ثانیه نگه دارم تا به زور خاموش بشه
درو
از قسمت setting برو توی گزینه system و سمت چپت برو پایین اخرین گزینه web browser رو باز کن سمت راستت دوتا گزینه clear cookie و clear web data رو بزن ok کن بعد دستگاه رو یکبار ریستارت کن دوباره با همون روش اجرای فایل وبکیت هاست روی پیسی و کنسول، دوباره بهش تزریق کن بزار کامل اجرا بشه خودش فایل وبکیت اتولودر که به صورت کَش اتوماتیک نصب میکنه و پشت سرش هم پیلود منیجر رو نصب میکنه و بعد اون راحت میتونی پیلودهای مورد نظرتو روش نصب کنی با فلش!!!!

این اموزش مودد وارفر رو با دقت ببینید راحت انجام میشه
https://cdn.imgurl.ir/uploads/b329994_PS5_13.60_Relapse_Autoloader_Released_Overview_amp_Setup.mp4

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or