اموزش هک برای کنسول PS5

درود
دوستان چرا این بازیهای جدید مثل همین 007 با اینکه فریمور 13.00 به بالا میخواد ولی همه کسایی که دارن بازی رو پورت میکنن نسخه PKG رو هم همزمان پورت میکنن ؟
الان برای دستگاه های بالاتر از 11.60 گفتن نمیشه اجرا کرد پس چرا پورت PKG بازیهای جدید رو ریلیز میکنن؟

بعد اینکه پی سی دی هاست جدید 13.60 رو برای جیلبریک روی سایتش گذاشته چطوری میشه ازش استفاده کرد؟

• Like
Reactions: rezagoli
دوست عزیز به نظرت صبر کنم!؟ ۱۲.۴۰ هستم و جبریک کردم قبلا، همین برای رفتن ۵۰ دقیقه می خوام
درود
رفیق گل
بمون...
کلا هر شخصی رو 12 و تا 13.60 هست اون 50 دقیقه مرد رفقا....
حالا شما ک 12 هستی یا امثال شما, اصلا لزومی نداره بیای 13.60 مگر اینکه بیان مزیت بهتری رو بگن ک رو فریمور 13.60 فلان اپشنو داره ک قانع کنن این دسته از افرادو از قبیل شما واسه اپدیت ...

• Like
Reactions: Dark_Souls
درود
دوستان چرا این بازیهای جدید مثل همین 007 با اینکه فریمور 13.00 به بالا میخواد ولی همه کسایی که دارن بازی رو پورت میکنن نسخه PKG رو هم همزمان پورت میکنن ؟
الان برای دستگاه های بالاتر از 11.60 گفتن نمیشه اجرا کرد پس چرا پورت PKG بازیهای جدید رو ریلیز میکنن؟

بعد اینکه پی سی دی هاست جدید 13.60 رو برای جیلبریک روی سایتش گذاشته چطوری میشه ازش استفاده کرد؟
اون pkg رو فعلا برای ورژنهای تا ۱۱.۶۰ پورت میکنن بعدا برای ورژنهای بالاتر هم قابل استفاده خواهد شد
اموزشش صفحات قبلی هست باید دی ان اس بزنی و از یوزرگاید اجرا کنی

• Like
درود
رفیق گل
بمون...
کلا هر شخصی رو 12 و تا 13.60 هست اون 50 دقیقه مرد رفقا....
حالا شما ک 12 هستی یا امثال شما, اصلا لزومی نداره بیای 13.60 مگر اینکه بیان مزیت بهتری رو بگن ک رو فریمور 13.60 فلان اپشنو داره ک قانع کنن این دسته از افرادو از قبیل شما واسه اپدیت ...

ممنون درست متوجه نشدم منظور شما این هست که

۱. فعلا صبر کنم تا این جیلبریک جدید تا پس فردا تکمیل بشه بعد آپدیت کنیم تا ۵۰ دقیقه بره (منظورم آپدیت فرمور نیست آپدیت جیلبریک که دیروز اومد هست)

۲. یا کلا وایستم و جیلبریک جدید رو نصب نکنم

• Like
ممنون درست متوجه نشدم منظور شما این هست که

۱. فعلا صبر کنم تا این جیلبریک جدید تا پس فردا تکمیل بشه بعد آپدیت کنیم تا ۵۰ دقیقه بره

۲. یا کلا وایستم و جیلبریک جدید رو نصب نکنم
رفیق از فریمور 12.40 اپدیت نکن و بمون رو همون فریمورو شرایطتت ک گفتی....
لازم نیس بیای 13.60!!
چون شما استرسی برای 50 دقیقه نخواهی داشت....(برطرف شده)
هر ابزاری هم منظورم از پیلود گرفته تا کی استاف اکو برای 13.60 بیادو بروز شه واسه شما هم که 12.40 هستی سازگاره و اصلا احتیاجی ب اپدیت نداری....مگر همون ک راجب هکرها بالاتر خدمتت عرض کردم ک بیان بگن رو فریمور 13.60 بطور مثال , فلان مزیت وجود داره ک همگی راحت میشن بنابراین کسایی ک رو فریمورای .xx12 هستن بیان رو 13.60 ...!!!
و مقداری دور از تصوره ک همچنین اتفاقی بیوفته...

رفیق از فریمور 12.40 اپدیت نکن و بمون رو همون فریمورو شرایطتت ک گفتی....
لازم نیس بیای 13.60!!
چون شما استرسی برای 50 دقیقه نخواهی داشت....(برطرف شده)
هر ابزاری هم منظورم از پیلود گرفته تا کی استاف اکو برای 13.60 بیادو بروز شه واسه شما هم که 12.40 هستی سازگاره و اصلا احتیاجی ب اپدیت نداری....مگر همون ک راجب هکرها بالاتر خدمتت عرض کردم ک بیان بگن رو فریمور 13.60 بطور مثال , فلان مزیت وجود داره ک همگی راحت میشن بنابراین کسایی ک رو فریمورای .xx12 هستن بیان رو 13.60 ...!!!
و مقداری دور از تصوره ک همچنین اتفاقی بیوفته...
ببخشید خنگ بازی در میارم 😅 ولی ۳ ماه پیش جیلبریک کردم ۱۲.۴۰ و الان ۵۰ دقیقه رو دارم خب چطوری باید ببرمش! غیر اینه که باید اپدیت کنم به همین جلبزیک که دیروز اومد!؟ اگر نه چطوری از کجا درست کنم !

ببخشید خنگ بازی در میارم 😅 ولی ۳ ماه پیش جیلبریک کردم ۱۲.۴۰ و الان ۵۰ دقیقه رو دارم خب چطوری باید ببرمش! غیر اینه که باید اپدیت کنم به همین جلبزیک که دیروز اومد!؟ اگر نه چطوری از کجا درست کنم !
نه شاید اخرش منم اشتباه کنم , بالاخره پیش میاد...
وبکیتی دیگه...خدا زنده نگه داره رویای وبکیتو ک یک زمان میگفتیم ولی بعضیا میومدن با bd- jb مقایسه میکردن!

این پستو ببین متوجه میشی....

• Like
Reactions: Dark_Souls
س
قدیمی ترا میگفتن سری ک درد نمیکنه دستمال نمی بندن..
داداش این اشتباه محض رو نکن! اصلاً نباید از نسخه ۱۰ آپدیت کنی بیای روی ۱۳.۶۰. قانون اول جیلبریک اینه که همیشه روی پایین‌ترین فریمور ممکن بمونی ک بارها و بارها عرض کردم تو بودی و میدونی دیگه خودت اینارو...!!
دلایلش اینه:
۱. امنیت و پایداری هک: فریمورهای پایین‌تر (مثل نسخه ۱۰ شما یا قبل از اون) همیشه هک‌های بسیار پایدارتر، راحت‌تر و با امکانات کامل‌تری دارند. هرچی فریمور بالاتر بره، لایه‌های امنیتی سونی سخت‌تر می‌شن.
۲. جیلبریک جدید ۱۳.۶۰: درسته که همین الان جیلبریک عمومی ریلیپس برای نسخه‌های ۷.۰۰ تا ۱۳.۶۰ منتشر شده اما این جیلبریک برای کسانی هست که مجبور بودن و از قبل روی ۱۳.۶۰ جا مونده بودن. کسی که نسخه‌اش پایین‌تره، حیفه ارزش دستگاهش رو با آپدیت کردن بیاره پایین.
۳. امکانات آینده: خیلی از قابلیت‌های پیشرفته مثل لینوکس، مادهای سنگین یا کدهای عمیق‌تر سیستم‌عامل، اول برای نسخه‌های پایین‌تر پایدار می‌شن.

نتیجه نهایی: روی همون نسخه ۱۰ بمون و اصلاً دست به آپدیت نزن. اینترنت کنسول رو قطع کن یا از DNS مخصوص ریلیپس (45.56.67.85) استفاده کن تا آپدیت خودکار کلاً بلاک بشه. از روی همون نسخه ۱۰ می‌تونی بازی‌ها رو با متدهای هک فریمورهای پایین‌تر یا بک‌پورت اجرا کنی و لذت ببری
سلام این دی ان اس اپدیت سیستم عامل و یوتوب رو بلاک میکنه یا فقط واسه هکه؟من دنبال ی دی ان اس هستم ک وصل بشم پی لود هارو بروز کنم و جدا از سیستم عامل کلا ب سونی وصل نشه

نه شاید اخرش منم اشتباه کنم , بالاخره پیش میاد...
وبکیتی دیگه...خدا زنده نگه داره رویای وبکیتو ک یک زمان میگفتیم ولی بعضیا میومدن با bd- jb مقایسه میکردن!

این پستو ببین متوجه میشی....

الان بر اساس آموزش شما رفتم جلبریک رو می زنم صفحه سیاه میاد و دیگه هیچی (مستقیم میاد این صحفه بعد کلیک روی جلبریک کمی هنگ بعد صفحه سیاه با نوشته ها و بعد گیر می کنه روی دستور پورت، دستی هم نمیشه ریخت پورت ها رو موقع سند ارور میده)

1000094625.jpg

آخرین ویرایش:
س

سلام این دی ان اس اپدیت سیستم عامل و یوتوب رو بلاک میکنه یا فقط واسه هکه؟من دنبال ی دی ان اس هستم ک وصل بشم پی لود هارو بروز کنم و جدا از سیستم عامل کلا ب سونی وصل نشه
سلام عزیز..ب
رای شما ک bd-jb هستی و در رابطه با مشکلت طبق این اموزشی ک میزارم دقت کن و پیش برو ایشال ک مشکلت مرتفع بشه اگر جایی گیری داشتی حتما ب واسطه کسی ک تجربه بیشتری داره ازش کمک بگیر;
روش اول: بدون نیاز به برنامه (فقط از طریق تنظیم DNS)
در این روش، شما فقط تنظیمات شبکه PS5 را تغییر می‌دی. این DNSها سرورهای آپدیت سونی را بطور کامل مسدود میکنه، اما اجازه می‌ده مرورگر کنسول به هاست‌های جیلبریک متصل شه تا پیلودهای ELF به صورت خودکار و آنلاین آپدیت شن.
بهترین DNSهای تست شده برای BD-JB (نسخه‌های فریمور 3.00 تا 4.51):
  • دی‌ان‌اس اصلی (پیشنهاد اول - Al Azif):
    • Primary DNS: 165.227.83.145
    • Secondary DNS: 192.241.221.79
  • دی‌ان‌اس جایگزین (اگر اولی کار نکرد - Echo Stretch):
    • Primary DNS: 62.210.38.117
    • Secondary DNS: 0.0.0.0 (یا خالی بگذارید)
نحوه تنظیم روی PS5:
  1. به مسیر Settings > Network > Settings > Set Up Internet Connection برو.
  2. روی شبکه خود دکمه Options را بزن و Advanced Settings را انتخاب کن.
  3. بخش DNS Settings را روی Manual بزار.
  4. آی‌پی‌های بالا را وارد کن و ذخیره کن.
  5. حالا وقتی دیسک BD-JB را اجرا می‌کنی، هاست آنلاین لود می‌شه و همیشه آخرین نسخه پیلودها (مثل ItemzFlow یا وب‌FTP) را بدون نیاز به هیچ ابزار اضافه‌ای مستقیماً روی کنسول آپدیت و اجرا می‌کنه.

۲. روش دوم: با استفاده از برنامه (سوا و مجزا)
اگر به هر دلیلی تمایل نداری کنسول را به اینترنت وصل کنی (حتی با DNS محافظ)، باید پیلودها را به صورت آفلاین و با برنامه‌های جانبی آپدیت کنی ک ب نظرم بهترین گزینه س خصوصا برای شمایی ک اگر تازه کاری. برای این کار دو راه اصلی داری:

استفاده از برنامه Netcat GUI (مخصوص کامپیوتر)
  1. آخرین نسخه پیلود مورد نظر خود (با پسوند .elf) را از گیت‌هاب توسعه‌دهندگان (مثل پروژه ItemzFlow یا PS5-Payload-Repo) دانلود کن.
  2. برنامه Netcat GUI را دانلود و روی ویندوز اجرا کن.
  3. در دیسک BD-JB روی کنسول، گزینه ELF Loader (پورت 9020) را بزن.
  4. آی‌پي PS5 را در برنامه ویندوز وارد کن، پورت را روی 9020 بزار، فایل .elf جدید را انتخاب کن و ارسال (Inject) کن.

رو گوشی اندرویدی هم اگر بخوای میشه
استفاده از برنامه PS4/PS5 Payload Sender (مخصوص گوشی اندروید)
  1. فایل ELF جدید را روی حافظه گوشی خودت دانلود کن.
  2. اپلیکیشن PS5 Payload Sender را روی گوشی نصب کن.
  3. گوشی و PS5 را به یک مودم وصلش کن (نیازی به اینترنت نیست، فقط شبکه محلی).
  4. آی‌پی کنسول را در برنامه گوشی بزن و فایل ELF آپدیت شده را مستقیماً از روی پورت 9020 به کنسول بفرست.

• Like
Reactions: HD5870 and trainer
الان بر اساس آموزش شما رفتم جلبریک رو می زنم صفحه سیاه میاد و دیگه هیچی (مستقیم میاد این صحفه بعد کلیک روی جلبریک کمی هنگ بعد صفحه سیاه با نوشته ها و بعد گیر می کنه روی دستور پورت، دستی هم نمیشه ریخت پورت ها رو موقع سند ارور میده)

View attachment 424101
برای منم همینطور شده کار نمیکنه

دوستان توی یکی از کانالهای تلگرامی معتبر زده اجرا و نصب کاملال افلاین ولحظه ای ... کسی خبر داره چطوریه؟

برای منم همینطور شده کار نمیکنه
اینا مربوط به isp های ایران هست که با این دی ان اس ها مشکل دارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or