امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 972
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 432
آخرین ویرایش:
آخه بحث استاندارد دوگانست سلطان ، مثلا میری توی تاپیک جوایز یا مقایسه گرافیک ، 10 تا پست میبینی که گذاشتن جایزه بهترین گرافیک و نوآوری اون سال رسید به Ratchet ، همه هم به به چه چه که آره ایول (حقشم بود) ! بعد میای اینجا همون طرف که این پست و جایزه رو گذاشته ، اینجا میگه DF غلط کرده گفته فلان :D خوب بلاخره چی :D یا مثلا میری توی تاپیک بازی های دیگه ، چه سونی چه پی سی چه ایکس باکس ، فوحش زمین و زمان میدن به Jim بعد اینجا میان میگن نه طرف آدم حسابیه :D خوب آقا جان شما بگو ، کدوم پس ؟! هر وقت به سلیقه میخونه آره ، هروقت با سلیقه نمی خونه ، نه ! :D
مشکل من با یه چیزه فقط! اونم ماله کشیاست کار به طرفین دعوا ندارم...
بعضی ماله کشیا رو‌ میخونم یاد امثال این ماله کشیای برادرا میفتم:دی :
:D
خودم منتظرم بازیو شروع کنم اگه زئوس بخواد از تعطیلات آخر همین هفته دیگه فیکسی مادی چیزی بود چک میکنم میریزم، امیدوارم زیاد باگ نداشته باشه سیستمم خوبه تقریبا، دلیلشم فقط گشتن تو سیارات:دی

اگه چیزی میگم باور کن برای اینه میخوام کار بعدی این مشکلاتو نداشته باشه... که مثل اسکایریم نندازم یه نسل بعد

DF هر چی بگه... (قطعا البته نمیگه بهترین گرافیک نسل یا حتی سال!) میگید بازی گسترده و پرجزییات هست روش کار کردن و... منم میگم تمام قبول اما یه قلم باگها و AI که به شکل انکارناپذیر مشکل دارن هم جزو‌ همین گرافیکن رو خود ما نباید ببینیم؟

• Smile
Reactions: Little John
مشکل من با یه چیزه فقط! اونم ماله کشیاست کار به طرفین دعوا ندارم...
بعضی ماله کشیا رو‌ میخونم یاد امثال این ماله کشیای برادرا میفتم:D :
:D
خودم منتظرم بازیو شروع کنم اگه زئوس بخواد از تعطیلات آخر همین هفته دیگه فیکسی مادی چیزی بود چک میکنم میریزم، امیدوارم زیاد باگ نداشته باشه سیستمم خوبه تقریبا، دلیلشم فقط گشتن تو سیارات:D

اگه چیزی میگم باور کن برای اینه میخوام کار بعدی این مشکلاتو نداشته باشه... که مثل اسکایریم نندازم یه نسل بعد

DF هر چی بگه... (قطعا البته نمیگه بهترین گرافیک نسل یا حتی سال!) میگید بازی گسترده و پرجزییات هست روش کار کردن و... منم میگم تمام قبول اما یه قلم باگها و AI که به شکل انکارناپذیر مشکل دارن هم جزو‌ همین گرافیکن رو خود ما نباید ببینیم؟
باشه داداش زیاد خودتو اذیت نکن. اصلا هر چی شما بگی دی اف همونو گفته راحت باش :D

به به دکتر قلابی هم که اینجاست
چطوری
قطار مرگ به راهه؟ شنیدم دوباره داری تدارکات قطار هایپ میچینی برای شوکیس بعدی دفعه قبل که بدجور پاچتون گذاشت
همون تیکه پاره های قبلی رو سر هم کنی ایشاالله قطار بعدی رو میرسونی به رفیقای ایسگاه فنت
=)) =)) =)) =))
این خنده های عصبیت خودش دنیاییه
خیلی دوست میدارم :D
یعنی معلومه پشت این اموجی های خنده یه فرد خیس عرق نشسته:D
Nervous Key And Peele GIF

خطاب به اون عزیزانی که میگن سونی فن اینجا چیکار میکنه:
من طرفدار سونی و کنسولش هستم و بخاطر مشغله کاری یه عالمه بازی نکرده دارم ولی وقتی میام اینجا لذت میبرم، وقتی میبینم که چطور سونی هر نسل داره با مایکروسافت و اکس باکس رقابت میکنه و هربار سربلند برنده میشه.
اینکه مایکروسافت چطور میلیارد میلیارد خرج بخش کنسولش میکنه ولی چیز دندون گیری عایدش نمیشه نشون میده که واقعا سونی با بودجه محدودش چقدر دقیق و عالی عمل میکنه و من بیشتر از قبل طرفدارش میشم. فقط فرض کنید که سونی هم میتونست برای کنسولش هفتاد میلیارد دلار تخصیص بده، واقعا جایی برای مایکروسافت و X و Y میموند؟

راجع به بازی هم اینو میشه گفت که در بهترین حالت یه بازی خوب هست و فن های اکس باکس باز هم باید منتظر به ثمر نشستن بادمجان های شرکت محبوبشون باشند.

@FUTURE

از ایشون خبری نیست.تو افق محو شده

دوران بازیسازی هاوارد تموم شده.به نظرم باید تفکراتش را به روز کنه.

البته با وقاحت تمام گفته بازی اکی هست و ایراد از سیستمتون هست.(بهینه نبودن)

حیف 200 میلیون دلار

از اسپنسر ناامید شدم

فعلا

یکی از جامع ترین نقدهایی که دیدم از یکی از بهترین یوتوبرها

به طور خلاصه میگه بازی قبل از عرضه ادعاهای زیادی داشته که خب همشون به اون شکل اتفاق نمیوفته. اول از همه اینکه گفته شده بوده بتسدا قبلا نمیتونسته چنین بازیی بسازه چون تکنولوژیش نبوده ولی خروجی نهایی هیچ چیز عجیب غریبی نداشته که تا بحال جای دیگه ای ندیده باشیم. بدتر از اون اینکه یکی از بزرگترین ادعاهای بازی که حول سفرهای میان ستاره ای بودش بشدت ناقص و ساده سازی شده هستش و اصلا اون حس سیملس بودن و ایمرسیو بودن رو نداره. پلیر در هر صورت مجبوره از یه سری لودینگ رد بشه تا بتونه توی یه سیاره به صورت اسکریپت شده فرود بیاد و اصلا دستش باز نیست. همین الان No Man's Sky داره 10 برابر این سیستم رو بهتر انجام میده و شدیدا هم سیملسه.
همینطور شهرهای بازی با وجود عظیم بودن ولی بسیار بی روح و خشک ساخته شدن و حس زنده بودن ندارن. هیچ اینتراکشن جالبی با npcها و به خصوص مرچنت ها وجود نداره و همشون مثل یه سری منو تکراری هستن.
به پیسینگ بازی ایراد میگیره، از نظر آزادی عمل و تاثیراتی که پلیر میتونه بر رویه بازی بزاره با TotK و بالدرزگیت 3 مقایسش میکنه و میگه که از اونها عقب تره، کارهایی که در فضا میشه کرد بسیار محدوده و زیاد حس فضا نوردی نداره (باز برخلاف NMS) و در نهایت بخشی از مشکلات بازی رو تقصیر خود اکس باکس میدونه.
با این حال بازی در کل بنظرش فانه و تایم خوبی میتونه باشه ولی به هیچ وجه اون عنوان لجندری که انتظارش بوده نیست و نمره IGN هم بنظرش کاملا منطقیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or