امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
اولا که بحث ما... بحث کیفیت انیمیشن ها و مدل هاست که یارو با پشت اسلحه میزنه دایناسور میمیره!
دوما... کریتوس آدم عادی نبود که میتونست تایتان ها و خدایان رو سلاخی کنه، کریتوس قدرت های خدایان از همون قسمت اولش بهش داده شد!

@Philip Marlowe

بیا رفیق، اینم اون باگ هایی که میگفتی اصلا وجود نداره چون دیجیتال فاندری بررسی کرده!
اگه بحث سر کیفیت انیمیشن و گرافیک بازی هست که من حرفی ندارم.
ولی در مورد بخش دوم متنتون،باید برید و یک تحقیقی در مورد اساطیر یونان داشته باشید تا متوجه بشید.

واسه بازی که متای ۸۷-۸ داره و احتمالا از همه بازیهای مورد علاقت پرفروش تره سینه بزنیم؟
هرچقدر هیلو اینفینیت که شناسنامه اکسباکسه و FH5 فروش کردند اینم می‌کنه. دیگه از بازی که دی وان میاد رو سرویس چه توقع فروش داری؟ اینو که دیگه خود ماکرو هم قبول داره گیمپس به فروش بازیاش ضربه میزنه.

Microsoft Admits Game Pass Cannibalizes Sales - IGN.

اون های فای راش تو یه سرویس ۲۵~۳۰ میلیون مشترکی کلا فقط تونسته ۳ میلیون پلیر جذب کنه فروش که اصلا حرفشو نزن.
میخوای مقایسه کنی با گاد رگناروکی که تو ۲ ماه یازده میلیون نسخه فروخته یا هورایزن که تو یکسال ۹ میلیون نسخه فروخته؟

هرچقدر هیلو اینفینیت که شناسنامه اکسباکسه و FH5 فروش کردند اینم می‌کنه. دیگه از بازی که دی وان میاد رو سرویس چه توقع فروش داری؟ اینو که دیگه خود ماکرو هم قبول داره گیمپس به فروش بازیاش ضربه میزنه.

Microsoft Admits Game Pass Cannibalizes Sales - IGN.

اون های فای راش تو یه سرویس ۲۵~۳۰ میلیون مشترکی کلا فقط تونسته ۳ میلیون پلیر جذب کنه فروش که اصلا حرفشو نزن.
میخوای مقایسه کنی با گاد رگناروکی که تو ۲ ماه یازده میلیون نسخه فروخته یا هورایزن که تو یکسال ۹ میلیون نسخه فروخته؟
امیدوارم موقع انتشار بازی مهمونی بدون میزبان برگذار نکنی و غیبت نزنه.
مقایسه های فای راش و استارفیلد هم فقط از تو و دوستات برمیاد

ریفاند کردی بازی رو یا نه ؟ >:)
کرک شده . کرکیش رو بزن
با گیم پس ردیفش می‌کنیم! :دی
البته اگه روی گیم پس نبود هم حتماً می‌رفتم سراغش. درسته که انتظارات از بازی بیشتر از این بود ولی الآن هم با توجه به چیزهایی که ازش دیدم، احتمالاً خیلی خوشم بیاد و فکر می‌کنم تجربه کلی بازی برام در حدی باشه که ایراداتش اذیتم نکنه. :دی

صحبتهای اینها ترول هم حساب نمیشه و لودگیه.
ترولاشون تو مدارس ابتدایی هم مسخره به حساب میان
یه خرده سطح مسخره بازیات رو بالاتر ببر.
اینو از گروه غنچه های خندان کپی کردی؟
امیدوارم موقع انتشار بازی مهمونی بدون میزبان برگذار نکنی و غیبت نزنه.
مقایسه های فای راش و استارفیلد هم فقط از تو و دوستات برمیاد

یه خرده سطح مسخره بازیات رو بالاتر ببر.
اینو از گروه غنچه های خندان کپی کردی؟
مگه من دارم مسخره بازی در میارم که سطحش هم تعیین میکنی؟
من دارم به این بازی اعتراض میکنم که با این سطح گرافیکی و عقب ماندگی مکانیزم های گیم پلی و هوش مصنوعی، نماینده گوتی و رقیب زلدار و بالدرز گیت خطابش میکردید!
جایی که بازی های شاهکاری مثل TLOU P1-2 و گاد آور وار و الدن رینگ جایزه گرفتن، این میخواد کاندید بشه؟

والا ننگیت داره برای همچین مراسم مهمی

رفقا کل ترول ها یک طرف و این مهندسی نمرات یک طرف.یعنی مایکروسافت می دانست که قرار است Game Spot و IGN به بازی ۷ بدهند و یادش رفته این ها رو مهندسی کند!جالب تر اینکه روز اول برای این بازی ۱۰۱ نقد ثبت شده و برای Zelda فکر کنم ۹۰ نقد روز اول ثبت شده بود.حداقل مثل دوستان تازه از سفر برگشته یک مقدار خنده دار ترول کنید.

مساله اينجاس اين دو تا سايت مهم ترين سايتاى ويديو گيم دنيا محسوب ميشن اصلا نميشد ندن بهشون ولى خب مهندسى شده يا نه رو نميدونم.

10-15 صفحه اول این تاپیک رو بری بخونی خیلی خندس:دی جدی برید امتحان کنید از این همه اعتماد به سقف و نگاه بالا به پایین پشماتون میریزه :)) 8 میلیارد تو چه کردی با این جماعت :))
توصیه ای که به دوستان جعبه فن میشه کرد اینه که شل کنید عزیزان، هر چی الان بیاید اینجا بگید فقط وضع خودتون رو بدتر و بحرانی تر میکنه:دی حالا هی به در و دیوار بکوبید که یجوری این گند جمع بشه، باور کنید فایده ای نداره. اوضاع خیلی خرابه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or