هنوز هم معتقد هستم وبسایت
متاکریتیک قبلهگاه گیمرها و فیلمبازان نیست و نباید باشد؛ هدف این سایت رو هنوز متوجه نشدیم؛ کار این سایت چی هست؟ جمعآوری نقدهای سابجکتیو؛ این جمعآوری هرگز به فرمیافتن آبجکتیو کمک نمیکند.
مورد دیگر؛ این قبلهگاه به طور مستقیم روی فروش بازی و فیلم تاثیر نمیگذارد؛ مثال میآورم در عرصه گیم؛ دو بازی Aliens Colonial Marines و TWD: Survival Instinct فروش میلیونی رو تجربه کردند با اینکه به مزه دهان منتقدان خوش نیامد (دومی که از نظر خودم (باز هم سابجکتیو!) افتضاح هست) و ضعیفترین نسخه اصلی Resident Evil 6 هم 10 میلیون فروش داشت؛ پس این میشود رد این فرضیه کاربران BC؛ در زمینه سینما هم کل مجموعه فروش Transformers
کلاً تر میزنه به این فرضیهتون!
اگر باز مبحث کیفیت هم مطرح شود؛ باز همه چیز به سابجکتیو بودن برمیگردد؛ یعنی اگر من بگویم Singularity از Black Ops بهتر است و شایسته بهترین شوتر سال 2010 را داشت، باز همان مسئله سابجکتیو مطرح میشود و argumentها بر مبنای سابجکتیو بودن نیز شکل میگیرد.
58 صفحه و تنها 6 صفحه اطلاعات مفید از نمرات بازی استارفیلد؛ شاید هیچوقت نتونم تجربهاش کنم با اینکه دوست دارم کارهای بتزدا رو؛ یعنی واقعا سر اینکه چرا 88 نشد بشه 88.75 یا 89.25 روی خودتان فشار میآورید؟! این را شاید من نمیفهمم، چون آنچنان به صورت سینهچاک محفل بازیبازان را دنبال نمیکنم یا متاپرست خرافاتی نیستم؛ وای به حال روزی که GTA 6 بیاد!
حالا اگر باز میخواین بحث کنید سر آبجکتیو یا سابجکتیو بودن متاکریتیک و امثال آن؛ شروع کنید ... !Fight