امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
سلام.
چرا نشه با پشت تفنگ دایناسور رو کشت؟؟
چجوریه که یک انسان فانی میتونه تایتان ها و خدایان یونانی رو بکشه و خودش چیزیش نشه؟؟
وقتی اون جا این موارد اهمیتی نداره و کسی دنبال اثبات یا رد کردن این قضیه نیست، پس اینجا هم نباید موردی باشه.
توی بازی هورایزن یک دختر با تیر کمان عادی و بدون هیچ وسیله خاصی میزنه انواع ربات های مرگبار رو که انسان های مدرن رو از بین بردن و تقریبا منقرض شون کردن رو از پا در میاره و در آخر سالم و خوشحال میمونه. پس باید سراغ اونم بریم و گیر بدیم؟
آخه چرا آدم باید خودش رو گول بزنه؟ کریتوس آدم عادی بود؟ هوایزن هم دایناسور ها رباتی بودن و به قسمت های حساس شلیک میشد که نابود میشدن. بازم هر جور راحتی

هنوز هم معتقد هستم وب‌سایت متاکریتیک قبله‌گاه گیمرها و فیلم‌بازان نیست و نباید باشد؛ هدف این سایت رو هنوز متوجه نشدیم؛ کار این سایت چی هست؟ جمع‌آوری نقدهای سابجکتیو؛ این جمع‌آوری هرگز به فرم‌یافتن آبجکتیو کمک نمی‌کند.

مورد دیگر؛ این قبله‌گاه به طور مستقیم روی فروش بازی و فیلم تاثیر نمی‌گذارد؛ مثال می‌آورم در عرصه گیم؛ دو بازی Aliens Colonial Marines و TWD: Survival Instinct فروش میلیونی رو تجربه کردند با اینکه به مزه دهان منتقدان خوش نیامد (دومی که از نظر خودم (باز هم سابجکتیو!) افتضاح هست) و ضعیف‌ترین نسخه اصلی Resident Evil 6 هم 10 میلیون فروش داشت؛ پس این می‌شود رد این فرضیه کاربران BC؛ در زمینه سینما هم کل مجموعه فروش Transformers کلاً تر میزنه به این فرضیه‌تون!

اگر باز مبحث کیفیت هم مطرح شود؛ باز همه چیز به سابجکتیو بودن برمی‌گردد؛ یعنی اگر من بگویم Singularity از Black Ops بهتر است و شایسته بهترین شوتر سال 2010 را داشت، باز همان مسئله سابجکتیو مطرح می‌شود و argumentها بر مبنای سابجکتیو بودن نیز شکل می‌گیرد.

58 صفحه و تنها 6 صفحه اطلاعات مفید از نمرات بازی استارفیلد؛ شاید هیچ‌وقت نتونم تجربه‌اش کنم با اینکه دوست دارم کارهای بتزدا رو؛ یعنی واقعا سر اینکه چرا 88 نشد بشه 88.75 یا 89.25 روی خودتان فشار می‌آورید؟! این را شاید من نمی‌فهمم، چون آنچنان به صورت سینه‌چاک محفل بازی‌بازان را دنبال نمی‌کنم یا متاپرست خرافاتی نیستم؛ وای به حال روزی که GTA 6 بیاد! :)

حالا اگر باز می‌خواین بحث کنید سر آبجکتیو یا سابجکتیو بودن متاکریتیک و امثال آن؛ شروع کنید ... !Fight
آهان! اوکی!
حالا از بالا منبر بیا پایین چون از بیخ و بن داری اشتباه میگی
هر فیلمی از استاروارز در هر حال میفروشه. اما اگر کیفیتش پایین باشه مثلا ۸۰۰ میلیون میفروشه ولی اگر بالا باشه ۱.۵ بیلیون می‌فروشه.(اعداد فرضی) حالا نظر منتقد و مخاطب رو فروش تاثیر نداره؟!؟! معلومه که داره.
تبلیغات، سابقه فرنچایز، عرضه شدن/نشدن همزمان سایر آثار، سبک خود اثر، بازیگر/بازیساز/ناشر و کلی عامل دیگه در فروش تاثیر می‌ذارن. یکی از این عوامل هم نمره بازی نزد منتقدین و بازخورد استریمرها نسبت به بازی هست.
معلومه که نمره گیم‌اسپات و IGN و میانگین نمره منتقدها در متا برای من مخاطب مهمه. ۶۰-۷۰ دلار/یورو دارم خرج می‌کنم، بیام "فقط" بچسبم به تریلرهایی که ناشر از بازی داده بیرون؟! میرم نمره‌هاش رو هم می‌بینم و خلاصه نقد و نکات مثبت منفی رو هم چک میکنم.
متا مهمه و باید هم مهم باشه

سلام.
چجوریه که یک انسان فانی میتونه تایتان ها و خدایان یونانی رو بکشه و خودش چیزیش نشه؟؟
وقتی اون جا این موارد اهمیتی نداره و کسی دنبال اثبات یا رد کردن این قضیه نیست، پس اینجا هم نباید موردی باشه.
توی بازی هورایزن یک دختر با تیر کمان عادی و بدون هیچ وسیله خاصی میزنه انواع ربات های مرگبار رو که انسان های مدرن رو از بین بردن و تقریبا منقرض شون کردن رو از پا در میاره و در آخر سالم و خوشحال میمونه. پس باید سراغ اونم بریم و گیر بدیم؟
صحبتهای اینها ترول هم حساب نمیشه و لودگیه.
ترولاشون تو مدارس ابتدایی هم مسخره به حساب میان

آخه چرا آدم باید خودش رو گول بزنه؟ کریتوس آدم عادی بود؟ هوایزن هم دایناسور ها رباتی بودن و به قسمت های حساس شلیک میشد که نابود میشدن. بازم هر جور راحتی
دقیقا چرا انسان بابد خودش رو گول بزنه؟ کریتوس یک انسان هست و ویژگی ذاتی انسان ها فانی بودنشون هست.
چجوریه که یک انسان فانی میزنه یک تایتان رو، نه یک موجود عادی رو، که حتی خدایان یونانی نتونستن از بین ببرنشون و فقط زندانی کردنشون رو نابود میکنه؟
توی هورایزن چجوری میشه که با تیر کمان بزنی به قسمت های حساس و نابودشون کنی، ولی تیر ها و موشک های جنگی ای که به تو میخوره، باعث نشه که به هزاران تیکه کوچیک تقسیم بشی؟
چجوریه که با یک سلاح ساده میشه رباتی مثل هادس رو شکست داد ولی انسان های مدرن با تمام اون امکانات جنگی و غیر جنگی و قدرت برنامه نویسی ربات ها تا مرز انقراض پیش رفتن؟

• Like
Reactions: dark souls
کاش بازی انحصاری نبود و درگیر این مسخره بازیا نمیشد؟
دیگه دیره برای این حرفا
اینو به اون اکس فن هایی بگو که موقع خرید بتسدا و اعلام انحصاری کردن استارفیلد، ماه ها عروسی گرفتن و ترول کردن
جالب اینه که هر سری هم با طناب پوسیده ی اسپنسر میرن ته چاه :))

دیگه دیره برای این حرفا
اینو به اون اکس فن هایی بگو که موقع خرید بتسدا و اعلام انحصاری کردن استارفیلد، ماه ها عروسی گرفتن و ترول کردن
جالب اینه که هر سری هم با طناب پوسیده ی اسپنسر میرن ته چاه :))
واسه بازی که متای ۸۷-۸ داره و احتمالا از همه بازیهای مورد علاقت پرفروش تره سینه بزنیم؟

سلام.
اولا که بحث ما... بحث کیفیت انیمیشن ها و مدل هاست که یارو با پشت اسلحه میزنه دایناسور میمیره!
دوما... کریتوس آدم عادی نبود که میتونست تایتان ها و خدایان رو سلاخی کنه، کریتوس قدرت های خدایان از همون قسمت اولش بهش داده شد!
قرار بود مثل ویچر و الدن و رددد و لست ۲ بنچمارک نسل خودش و حتی تاریخ بشه
هوش مصنوعی و فیزیک بنچمارک تاریخ:
View attachment 306877
@Philip Marlowe

بیا رفیق، اینم اون باگ هایی که میگفتی اصلا وجود نداره چون دیجیتال فاندری بررسی کرده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or