امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
اول از همه اینکه من خودم تحت جو به ۹۵-۹۸ رای دادم و فکر می‌کردم که واقعا همون حدود میشه متای بازی.
الان که نشده یعنی بازی از سطح انتظار پایینتر ظاهر شده دیگه.
اینو باید قبول کرد. اینکه بگی ۱۹ هم برادر ۲۰ه برای دوران ابتدایی بود!
۸۸-۸۷ یعنی بازی، بازی خوبی هست. شاید بازی ماندگاری هم بشه ولی در عین حال انتظارات قبل از ریلیزش رو هم برآورده نکرده.
الان لیست بازی‌های PS رو بیاری که زیر ۹۰ شدن چیزیو ثابت نمیکنه. مگه انتظار عمومی از ریترنال و رچت بالای ۹۵ بوده؟

من کل ‌ناراحتیم‌ اینه که سفر ام‌ نمی تونم امروز که بازی لانچ شده بازیش کنم.
————
شما این پست رو ببینید وضع این جماعتی که یهو‌ از خواب زمستونی بیدار شدن معلومه دیگه.
دلشون خوشه کلون سونی از گیم پسی که می گن زبالست و نابود کننده صنعته ارزون تره :))
View attachment 306870
به به استاد تونکیز، یکی از پایه های ثابت منشن های من در تمام انجمن

که ما خواب زمستونی هستیم ها؟ از اول نسل این همه بازی ردیف شده که خیلی هاشون تو پلاس هم هستن. بازی می‌کنیم خیلی هم خوشحالیم و دوشواری نداریم.

انگار نه انگار این همه بازی خوب برای پلی استیشن عرضه شده و تا 49 روز دیگه اسپایدرمن 2 هم انحصاری PS5 میاد.

وعده سه ماه سه ماه AAA رو رهبر کبیر تیم سبز میده، ما جماعت از خواب بیدار شده ایم؟ تو میتونی فکر کنی که پلاس کلون گیم پسه. ولی من میگم 700 تا بازی داره + همین نیومدن انحصاری ها روز عرضه، باعث شده که سازنده خیالش از فروش بازیش راحت باشه. نه اینکه چون داری ماهی N دلار بازی اجاره میکنی، مایکروسافت هر بولشتی جلوت گذاشت براش بشکن بزنی و ازش تشکر کنی و نتونی به این گرافیک داغون و این وضعیت بازی تو سال 2023 اعتراض کنی!

من این فن همه جانبه بودن سونی رو مدیون شما فن های ایکس باکسی هستم که این همه سال تو کویر بودین هنوزم اسپنسر پرستش میکنید. حالا ما از 2020 خبری از ناتی نیست و 2022 خبری از سانتا نیست، بیایم کنسل کالچر راه بندازیم که جیم رایان خراب کرده پلی استیشنُ.

تقصیر ماست که برای بازی سال 2013 یه 60 دلار میدیم رو PS3، سال 2014 یه 60 دلار میدیم رو PS4، سال 2022 هم یه 70 دلار روی PS5. همین ما باعث شدیم استودیو های امبرسیر تند تند بسته بشن! چون عوض حمایت از اونا، تصمیم گرفتیم از سونی پول پرست حمایت کنیم! نوش جون جیمبو... بازی خوب می‌سازه پولشو میگیره. شماهم بلدین بسازین 😉

هنوز هم معتقد هستم وب‌سایت متاکریتیک قبله‌گاه گیمرها و فیلم‌بازان نیست و نباید باشد؛ هدف این سایت رو هنوز متوجه نشدیم؛ کار این سایت چی هست؟ جمع‌آوری نقدهای سابجکتیو؛ این جمع‌آوری هرگز به فرم‌یافتن آبجکتیو کمک نمی‌کند.

مورد دیگر؛ این قبله‌گاه به طور مستقیم روی فروش بازی و فیلم تاثیر نمی‌گذارد؛ مثال می‌آورم در عرصه گیم؛ دو بازی Aliens Colonial Marines و TWD: Survival Instinct فروش میلیونی رو تجربه کردند با اینکه به مزه دهان منتقدان خوش نیامد (دومی که از نظر خودم (باز هم سابجکتیو!) افتضاح هست) و ضعیف‌ترین نسخه اصلی Resident Evil 6 هم 10 میلیون فروش داشت؛ پس این می‌شود رد این فرضیه کاربران BC؛ در زمینه سینما هم کل مجموعه فروش Transformers کلاً تر میزنه به این فرضیه‌تون!

اگر باز مبحث کیفیت هم مطرح شود؛ باز همه چیز به سابجکتیو بودن برمی‌گردد؛ یعنی اگر من بگویم Singularity از Black Ops بهتر است و شایسته بهترین شوتر سال 2010 را داشت، باز همان مسئله سابجکتیو مطرح می‌شود و argumentها بر مبنای سابجکتیو بودن نیز شکل می‌گیرد.

58 صفحه و تنها 6 صفحه اطلاعات مفید از نمرات بازی استارفیلد؛ شاید هیچ‌وقت نتونم تجربه‌اش کنم با اینکه دوست دارم کارهای بتزدا رو؛ یعنی واقعا سر اینکه چرا 88 نشد بشه 88.75 یا 89.25 روی خودتان فشار می‌آورید؟! این را شاید من نمی‌فهمم، چون آنچنان به صورت سینه‌چاک محفل بازی‌بازان را دنبال نمی‌کنم یا متاپرست خرافاتی نیستم؛ وای به حال روزی که GTA 6 بیاد! :)

حالا اگر باز می‌خواین بحث کنید سر آبجکتیو یا سابجکتیو بودن متاکریتیک و امثال آن؛ شروع کنید ... !Fight

ولی جدا ازتون ناامید شدم
چطوره که نزدیک به 60 صفحه جلو رفتیم، ولی بحث اصلی هنوز به سمت TLOUP2 کشیده نشده؟!

View attachment 306872
کشیده شد دیگه... طرف برگشت گفت دختر 10 ساله LGBT میتونه آدم بکشه، یک کچل هم میتونه غول های سه متری رو بکشه... چرا ما با پشت اسلحه از 2 متری بزنیم به دایناسور نمیره؟ =))

عجب، پس همه اینا فیل شدن، فقط به منطق همون سونی فن میخوره بگی فیل به اینا

Spider-Man 87
Spider-Man Miles Morales 85
Ghost of Tsushima 83
Horizon Zero Dawn 89
Ratchet & Clank 85
Returnal 86
Gran Turismo 7 87
The Last guardian 82
Until Dawn 79
Detroit: Become Human 78
Days Gone 71

رفیق جالب هست وقتی طبق همین منطق بهشون بگویید که سونی تو این نسل ۲ بازی ۹۰+ دارد و مایکروسافت هم ۲ بازی و در نتیجه این همه حرف خنده دار برای چی هست،یاتاقان می‌ زنند.
Comrades حداقل هشت تا از این عناوین New IP هستند (چیزی که سالهاست برای برند Xbox قفل) و توسط استودیو های فرست‌پارتی خود سونی و یا قراردادهای سکندپارتی ساخته و تولید شدند. سونی برای انحصاری کردن هیچکدوم از این عناوین میلیارد میلیارد پول خرج نکرده. از طرفی فکر نکنم برای تبلیغ و معرفی این بازی‌ها، مدیران بخش پلی‌استیشن سونی شبیه الاغی مثل فیل اسپنسر از جمله "The Biggest Game We Have Ever Built" استفاده کرده باشند...

تنها سوالی که برام پیش اومده این هست که ماکروسافت با این عظمت و ثروت چرا نمیتونه یه بازی کامل بدون باگ بیرون بده؟ یعنی انقدر سخته؟ یادمه نوجوون بودم بازی های ماکروسافت روی pc همیشه با نوآوری و خفن بودن مثل neverhood. چی شده آخه؟

• Like
Reactions: Kirk-Hammedd
Comrades حداقل هشت تا از این عناوین New IP هستند (چیزی که سالهاست برای برند Xbox قفل) و توسط استودیو های فرست‌پارتی خود سونی و یا قراردادهای سکندپارتی ساخته و تولید شدند. سونی برای انحصاری کردن هیچکدوم از این عناوین میلیارد میلیارد پول خرج نکرده. از طرفی فکر نکنم برای تبلیغ و معرفی این بازی‌ها، مدیران بخش پلی‌استیشن سونی شبیه الاغی مثل فیل اسپنسر از جمله "The Biggest Game We Have Ever Built" استفاده کرده باشند...
یعنی بازی بزرگ و کوچیک رو متا بازی تعيين میکنه؟
Diablo iv با متای ۸۶ کجای این داستان قرار میگیره؟

ولی جدا ازتون ناامید شدم
چطوره که نزدیک به 60 صفحه جلو رفتیم، ولی بحث اصلی هنوز به سمت TLOUP2 کشیده نشده؟!

View attachment 306872
چند تا پست نامحسوس در این زمینه داشتیم، از همون دقایق اول انتشار امتیازها تا الآن. :دی
یه پست هم بود که فکر کنم پاک شد و توش به «زن ۲ جنسه خشمگین» اشاره شده بود! :دی

کشیده شد دیگه... طرف برگشت گفت دختر 10 ساله LGBT میتونه آدم بکشه، یک کچل هم میتونه غول های سه متری رو بکشه... چرا ما با پشت اسلحه از 2 متری بزنیم به دایناسور نمیره؟ =))
سلام.
چرا نشه با پشت تفنگ دایناسور رو کشت؟؟
چجوریه که یک انسان فانی میتونه تایتان ها و خدایان یونانی رو بکشه و خودش چیزیش نشه؟؟
وقتی اون جا این موارد اهمیتی نداره و کسی دنبال اثبات یا رد کردن این قضیه نیست، پس اینجا هم نباید موردی باشه.
توی بازی هورایزن یک دختر با تیر کمان عادی و بدون هیچ وسیله خاصی میزنه انواع ربات های مرگبار رو که انسان های مدرن رو از بین بردن و تقریبا منقرض شون کردن رو از پا در میاره و در آخر سالم و خوشحال میمونه. پس باید سراغ اونم بریم و گیر بدیم؟

چند تا پست نامحسوس در این زمینه داشتیم، از همون دقایق اول انتشار امتیازها تا الآن. :D
یه پست هم بود که فکر کنم پاک شد و توش به «زن ۲ جنسه خشمگین» اشاره شده بود! :D
ریفاند کردی بازی رو یا نه ؟ >:)
کرک شده . کرکیش رو بزن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or