امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
فارغ از همه این بحث‌ها و جدل‌ها و فن بازی‌های کودکانه
به نظرم بازی خوبیه
اونم که روی گیم پس میاد راحت میشه بازی کرد
برای من اصلاً متا این چیزا مهم نیست
باید خود بازی خوشم بیاد

می‌خوای خودت لذت ببری حال کنی دیگه
حالا بشینی بگی وای وای یه باگ وای وای دوتا باگ ، خودتو از لذت بردن محروم کردی همین
قضیه این نیست که فقط یه بازیه بشینیم بازی کنیم قضیه اینه که تبلیغ دروغ کذب و گول زننده به خورد جامعه گیمر دادن با هزار تا دروغ و وعده ماکرو فقط به فکر فروش کنسول خودشه. این چنین ادمهایی برای صنعت گیم سم خالص هستن چون فقط امار فروش براش مهمه (اونم هر جور شده) نه کیفیت بازی ها و انتظارات جامعه گیمر.

ct88z80g.png

يكم استريم از بازى ديدم روى يوتيوب.
به نظرم مشكل عمده بازى تاريخ مصرف گذشته بودن انجين و اصول گيم پلى بتزدا هست.
قشنگ حس و حال بازياى دوره ps3 و ٣٦٠ ميداد ويديو ها.
خلاصه كه ظاهرا بد تو پاچه عمو اسپنسر كردن :D
اون مساله كاوش در فضا و اين حرفا هم ظاهرا فقط در حد حرف بوده.
سيارات عمدتا كپى پيست هم هستن.
خبر خاصى روى اكثرشون نيست.
و لودينگ هاى بازى هم انقد رو اعصابه كه نميذاره اصلا عملى بشه.
احتمالا آپديت هاى سنگينى رو شاهد باشيم :D

من درست حدس زده بودم ۸۷ تا ۸۹ بنظرم متای بدی نیست ولی با توجه به مانوری که ماکروسافت سر این بازی داد و هایپ و تبلیغات زیادی که داشت و این حجم از توقعات این میانگین رو نمیشه موفقیت دونست و مشخص بود با تبلیغات بازیه زیادی گنده شده. خودم بشخصه بازی که تو این نسل ۳۰ فریمه و لودینگ زیاد داره و گرافیکش یه حالت تاریخ مصرف گذشته داره رو نمیتونم قبول کنم.

آقا یکم گیج شدم :دی

نسخه پی سی 88 شده نسخه اکس باکس 87، جفتشونم یک مقدار نقد دارن با یک رای اختلاف پس در نتیجه لید پلتفورمی وجود نداره.
بعد نقدایی که به قول دوستان مهندسی شده و سایتای ایکس باکس 10 دادن هم روی نسخه اکس باکس ثبت شده نه رو پی سی در نتیجه از دید دوستان باید این نسخه قابل استناد تر باشه.

ولی وقتی به 88 پی سی استناد میشه میگن 87 ـه! وات د فاگ :دی

دوستان جدی باورشون شده متای بازی 88 هست :))
تا چند روز آینده این اعداد برای شما خاطره خواهد شد همینجا تافت بزنید بمونه
بابا اخه همین الانم متای اون پلتفرمی که بیشترین نقد رو داره 87 ـه :D ولی خوب عیب نداره اصلا ما میگیم 90 کی به کیه :D چون منطقیم بخوای نگاه کنی اگه اون نمرات 7 8 و ... نبودن الان متاش 92 93 بود بدون شوخی.

آخرین ویرایش:
التماس تفکر ...

نمره 87 88 85 اینا عالیه اما برای چه بازی ؟؟؟ بازی که 3 سال صرف ساختش شده یا 10 20 سال . بازی که 100 میلیون دلار خرجش شده یا صدها میلیون دلار . این نمرات برای یک بازی شکست و برای یک بازی افتخار هست .

یک بازی لیدر یک پلتفرمه و یک بازی در بهترین حالت جز 10 تا . اینا همه رو باید در نظر گرفت .

مثال ساده تر . فروش 500 میلیون دلاری برای فیلم آواتار یک شکسته اما همین فروش برای فیلم راهبه 2 یک موفقیت بی نظیره .

خوش باشید

التماس تفکر واسه خودت که فکر میکنی چون فلان گیم چقدر سال و فلان میزان هزینه ساختش شده حتما باید متاش بالای فلان عدد بشه اگه نه فیل شده

The Last guardian 82
این چی؟ میدونی چند سال طول کشید تا اومد؟ چرا بالای ۹۵ نشد؟ الان اینم دوتا از اون فکت های فوق مسخره مثل مثالی که زدی که فقط از ذهن یه فن بوی تراوش میشه میبندین بهش.

التماس تفکر واسه خودت که فکر میکنی چون فلان گیم چقدر سال و فلان میزان هزینه ساختش شده حتما باید متاش بالای فلان عدد بشه اگه نه فیل شده

The Last guardian 82
این چی؟ میدونی چند سال طول کشید تا اومد؟ چرا بالای ۹۵ نشد؟ الان اینم دوتا از اون فکت های فوق مسخره مثل مثالی که زدی که فقط از ذهن یه فن بوی تراوش میشه میبندین بهش.
خخخ
داری با the last guardian مقایسه میکنی بازی
یه بازی ایندی یا به قول ما aa بیشتر زمان میبره چون تعداد کارمندان کمتر نه استارفیل که ۱۰۰۰ تا آدم با کلی بودجه و هزار برابر تبلیغات بیشتر از گاردین صرفش شده . خود تیمش و فیل قبل بازی گفتن فراتر از انتظارات قراره بره
هر چند فراترم رفت فرار از لیگ زرد یعنی پیروزی برای فیل با ۱۰ تا سایت پشتیبان ایکس باکس البته

نمی دونم کدام مدیر بیکاری پست چند هفته پیش منو پاک کرده!
همون موقع گفتم بازی از ۸۶ تا ۸۸ بالاتر نمیره
اگر انحصاری ماکرو نبود قطعا بالای ۹۲ بهش نمره میدادن

اگه انحصاری مایکروسافت نبود مسلما این همه 100 و 97 و... ـی که سایت های وابسته به Xbox ردیف کردن هم نبود و متا قطعا میومد پایین تر. و اینکه خود اسپنسر چند وقت پیش میگفت تمام تیم QA مایکروسافت در اختیار Starfield ـه و سعی دارن بازی پالیش تری تحویل بدن (که به نظرم موفق هم بودن و کردیت این بخش رو باید به مایکروسافت داد. نه به این معنا که بازی باگ نداره، بلکه باید پرسید اگه مایکرو پشتش نبود چه کثافتی تحویل میدادن) که باز یعنی در صورت وجود نسخه PS5 به دلیل کار روی یه ورژن دیگه و همینطور فرصت و باجت کمتر برای پالیش شدن، وضع خیلی خیلی بدتر میشد. فلذا بیخیال این تئوری های توطعه "انحصاری مایکروسافت نمره نمیگیره" بشید. واقعا این حرف ها برای دنیای الان دیگه خیلی نخ نما و از مد افتاده است. هیچ گونه منطق و استدلالی هم پشتش نیست جز همین تصورات فن ها. ضمن اینکه به وضوح حالا متا پایین تر هم میاد و بعد عرضه و وقتی عموم دسترسی پیدا کنن و این هایپ اولیه بخوابه، امتیازها واقعی تر هم میشن.

مثل ادمیزاد گفتم نمیخوام درگیر بحث های احمقانه و کودکانه جنگ کنسولی شم، اما جوابت رو میدم که دیگه تکرار نکنی و مزاحم نشی،

1- این کس، هنوز هم خودش رو سوپر فن سونی میدونه، فن بودنش هم ریشه در عشق به پلی استیشن از سال 2000 و n بار شخم زدن بازی هاش داره، نه اشنایی شانسی با فروم و متا و 4 تا کوپی پیست از این ور اون ور و این خزعبلاتی که عده ای رو تبدیل به "فن" کرده، همچنین عشقش به بتزدا هم ریشه در همین سابقه بازی کردنش داره، برای همین وقتی بتزدا خریده شد، یا بلیزارد خریده شد، عاشقش باقی موند، وگرنه طبق گایدلاین "فن بوی های ناپخته جوان" که باید بعد از خریده شدن توسط مایکرو، شلنگ قهوه رو روش میگرفت و میشست و میبردش...

2- درگیری با سونی فن؟ منطورت درگیری با 4 تا فرومر هست که جز 4 تا بلاک باستر کلهم چیزی پلی نمیکنند و از نطر من شاید اصن گیمر حساب نیان؟ منظورت 4 تا فرومر به شدت سطحی هست که تحت جو اینترنت و کامیونیتی، خلا های هویتی خودشون رو پر میکنند و اسم خودشون رو گذاشتند سونی/مایکرو فن؟ منظورت گیمر هایی هست که با جمعا 300 ساعت بازی کردن راکس استار اما 3000 تا کوپی پیست در مورد راک استار، جلو کسانی که هزاران ساعت بازی کردن رخ فن بودن میگیرن؟ وگرنه من یادم نمیاد با "فن بیس" سونی درگیر شده باشم، اتفاقا عاشقشونم هستم، میتونی ازشون بپرسی تو خصوصی چطوری باهاشون صمیمی هم هستم، البته تکرار میکنم، "گیمر" های سونی فن، نه فرومر های هیتر که نا اشناییشون با دنیا و محتویات متنوع و یونیکش، در "هیت" تجلی پیدا میکنه...

3- خیلی واضح میگم برات متاسفم، امیدوارم اینظوری نمونی و یک روزی با جهان به ارامش برسی، ببین من دیشب متا رو سرچ کردم، طبق گفته دیروز خودم در این تاپیک، و حالمم گرفته شد که +90 نشده، با این حال چون رابطه من با بازی ها، و منظورم از رابطه اتفاقی بازی کردن در 6 سالگی تو خونه همسایه یا گیم نت، نیست، جدی بازی کردنه، چون رابطه من با بازی ها زمانی شکل گرفته و هزاران ساعت تثبیت شده که اصن نمیدونستم متایی در دنیا وجود داره (+1995) پس به همین دلیل بعد دیدن متا 87-88 به خودم گفتم "حالا شده دیگه، مهم اینه که همین 87 یعنی کیفیت مورد انتظار وجود داره و این یعنی ایوووول" و خب همین باعث شد دیشب نیام اینجا، میدونی دلیل دیگه که نیومدم چی بود؟ این که با نابغه های فرومری مثل تو هم روبرو نشم، تویی که به حدی متا و دک و پز چهار تا مجمع احمق تر فن بوی ها، روت تاثیر گذاشته، که تا 3 نمره از 90 کم شد اومدی اینجا و عقده پراکنی کردی، تا 3 نمره کمتر شد حرف دلت که من رو "محارب" با سونی تشخیص دادی رو بیان کردی، البته خوبه، خوبه که تو و همفکرانت رو ادم بشناسه، خوبه...

با این حال، ببین فرومر عزیزم، تو و رفقات، شاید دلشون خنک شده باشه که بتزدا +90 نگرفت و برتری حقیرانه تون حفط میشه، اشکالی هم نداره این دنیای تو و همفکرانته دیگه، اما من و 99 درصد گیمر ها، پشیزی برای این خزعلات که محرک اصلی برگشت تو به این فروم شده، ارزشی قائل نیستیم، ما قراره عین بنز از بازی جدید بتزدا لذت ببریم، ما مثل شما نیستیم و لذت بردنمون وابسته به خزعبل فولان منتقد نیست،

یه چیزی هم تهش بهت بگم، من همچنان خودم رو "سوپر" فن سونی میدونم، اگه n برابر تو و همفکرانت رو پلی استیشن عشق نکرده باشم، کمتر نکردم، که البته قطعا بیشتر کردم، پس برو این عقده پراکنی هارو تو همون گروه تلگرام نابغه های همفکرت بکن، تو و امثال تو از نظر من با ارفاق شاید گیمر حساب شین، حالا سونی فن پیشکش، البته قطعا، فرومر و هیتر های خوبی هستید.. بیچاره امثال ناتی داگ که گرفتار "تخریب" امثال تو در خیال :طرفداری" شده اند، یک تنه کگند زدید به ابرو حیثیت هرچی سونی فنه... البته قطعا اینم در دنیای کوچک خودتون بازتاب داره، وگرنه تو همین فروم هم، کسی که جدی گیمر باشه، اصن تو و رفقات رو جدی نمیگیره که بر فرض رفتارتون بخواد نظرش رو راجع به سونی فن ها تغییر بده...

چقدر یک ادم باید عقده ای، از باغ خارج، و تعطیل باشه که بعد 3 نمره کمتر شدن بازی BGS، بیاد اینجا اینطوری عقده پراکنی کنه.... نه خداوکیلی؟ خیالتم راحت، چون اپسیلون تغییر با این بچه بازیت پدید نمیاری، و همچنان قراره عقده های زیادی از "عشق گیمر ها به بازی مورد علاقه شون" رو در درون خودت پرورش بدی...
هزار خط دیگه بنویس شاید آروم شدی و فکت ها و دنیای واقعی رو فراموش کردی
بالاتر هم گفتم اینکه بشینی ۱۰۰۰۳۰۳۰ ساعت بازی کنی و اصلا عبادتش کنی واسه هیچکس کوچک ترین اهمیتی نداره چیزی که اهمیت داره فکت ها و واقعیتهاست بالا بری پایین بیای چیزی که مهمه اینه کل بتزدا تبدیل به یه شرکت درجه ۲ شده که کیفیت و متای بازیهاش مثل یوبی سافت و ea و ... تو رنج ۸۰-۷۰ میچرخه و هر از چندگاهی هم یه ابر زباله مثل فالوت ۷۶ و ردفال رو میکنه که برای همون یوبی سافت هم قفله!البته یادم رفت اون ea منحوس هم حتی بالاخره یکی دو تا بالای ۹۰ تو هر نسل داره بتزدا اونم دیگه نداره!از دنیای واقعی و فکت ها نمیشه فرار کرد این متا و نمرات تا آخر دنیا هم با بتزدا باقی می مونه حالا تو فکر کن 5=2×2 یا فکر کن زمین تخته و به خاطر بتزدا از عملکرد فاجعه اسپنسر دفاع کن و با سونی فنها درگیر شو;)

آخرین ویرایش:
دوست عزیزمون تا چند وقت پیش بنا به یکی از خطبه هاشون، اصلا اهل rpg نبودند و نیستند و نخواهند بود:
Screenshot_20230901_123242_Chrome.jpg

اما ناگهان بر اساس یه چرخش و نرمش قهرمانانه، پلیرا رو دعوت به تجربه ی pureeeeeeee rpg بر روی کنسولشون میکنن. اونم نه rpg ساده. بلکه CRPG:

Screenshot_20230901_123540_Chrome.jpg

زیبا نیست؟ امان از مکزیک... از کیفیت آب مکزیکه قطعا و افتاب سوزانش.

این بازی نمره 87 گرفته یجوری رفتار میکنین انگار فاجعست

برای بازی نه، اما برای مایکروسافت و ارتش سایبریش قطعا فاجعه است. به شکل کاملا واضحی برای همه کنسول ها داشتن بازی های بزرگ +90 برگ برنده و یه جور پرستیژ برند محسوب میشه. همینطور که سونی کلا به خاطر داشتن چنین بازی هایی معروف شده و فن بیس بزرگی راه انداخته. مایکروسافت هم قطعا به دنبال داشتن چنین عناوینیه و در این سال ها بازی بزرگ فرست پارتی نداشته که بخواد این بار رو بر دوش بکشه. یعنی بیاد عین TLoU یا GoW مثلا هم نمرات خوبی بگیره هم تو فصل جوایز درو کنه همه چیزو. عملا N ساله بازی با این مشخصات رو از مایکرو نداشتیم. حالا همه فکر میکردن بعد صرف 7 8 میلیارد و عرضه Starfield ـی که به به قول خودشون چکیده 25 سال بازی سازیه و پول هنگفت مایکرو هم پشتش بوده، میتونن به چنین عنوانی برسن که باز نشد. طبیعتا وقتی اسپنسر ادعا میکنه 7 میلیاد داده کل زنی مکس رو خریده تا Starfield انحصاری نشه، یعنی یا باید به صحت حرفش شک کنیم (که دقیقا همینه و دروغ میگه) یا به عقلش و در کل تصدیق بفرمایید صرف 7 8 میلیارد دلار برای داشتن یه بازی این مدلی کمی بدتر از فاجعه است.

اونم وقتی از چند ماه پیش همه فن های Xbox متصور بودن Starfield قراره بترکونه، +90 باشه، بخصوص تو فصل جوایز جارو کنه همه چیزو و GotY بشه، در حدی که با لذت و افتخار مدعی بودن با امدن Starfield "دکل" گوتی سونی هم میشکنه و دیگه همه افتخارات از آن اسپنسر و رفقا میشه، چنین خروجی رو چی میدونید، موفقیت و افتخار مضاعف؟ من به این بخش میگم فاجعه، نه به بازی! فاجعه برای مایکروسافت اینه که همه زورش رو زده و اینی که میبینیم دیگه واقعا ته کاریه که از دستشون بر میاد. زمین و زمان رو خریدن (:D)، به واسطه پول غیر قابل شمارششون میتونن سرویسی مثل گیم پس داشته باشن، همه چیزو دی وان بریزن توش، و همونطور که قبلا هم گفتم عوض ساخت موفقیت، موفقیت رو بخرن! یعنی به جای صرف هزینه برای ساخت یه استدیو و IP بزرگ برن صورت مساله رو پاک کنن 7 میلیارد بسلفن زنی مکسو بخرن که احتمالا یه بازی +90 با پتانسیل GotY شدن رو بیارن به خانواده که....

حالا یه سری از فن های قدیمی بتزدا قطعا با بازی زندگی میکنن. براشون لذت بخشه و اهمیت نمیدن چه حواشی دور بازی بود یا انتظار فن های اکس باکس چی بوده و .... و در کل اینم از معایب انحصاری شدن بازی های ترد پارتی بزرگه. شک نکنید انحصاری نبود تو سیاه چاله کل کل های کنسول نمی افتاد و شاید تاپیک امتیازاتش به 10 صفحه هم نمیرسید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or