امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
طرف برای FF XVI امتیاز ۹۵ "به بالا" پیش بینی کرده، بعد بوکمارک کسی که گفته استارفیلد "نهایتا" ۹۳ میشه رو میذاره؟ اعتماد به نفس هاتون رو از کجا میارید خدایی:D

کی گفته؟
فکر نکنم تعداد زیادی این درخواست رو کرده باشن :-" :D

رفیق مگه گفتم حداقل ۹۲ می شود؟گفتم نهایتا ۹۲ می شود.یک کم روی دستور زبان فارسی کار کنید بد نیست.جالب هست حرفی که زدم هم درست بود و واقعا کسی انتظار نداشت دو تا سایت معروف به بازی نمره زرد بدهند.البته قدرت پیش بینی بنده در حد شما نیست.

screenshot_20230901_023830_samsung_internet_798h.jpg

باز بنده از بتزدا انتظار ۹۲ و ۹۳ داشتم،شما که برای فاینال فانتزی حتی ۹۵ هم براتون کم بوده است.تازه دمو رو هم تجربه کرده بودید،من فقط از رو تریلرها نظر دادم.
اگر برای FFXVI انتظار متا بالا 90 داشتم نیومدم بعد از انتشار نمرات دمیج کنترل کنم و بگم نظر من چیز دیگه ای بود یا 87 همون 93 یا 95ــه! کاری که شما تبحر دارین نقض گفته های خودتونه که به وفور در همین تاپیک یافت می شه مثالش هم می شه همین پست "رفیق" که کامنت خودشو حتی گردن نمی گیره :D

اگر برای FFXVI انتظار متا بالا 90 داشتم نیومدم بعد از انتشار نمرات دمیج کنترل کنم و بگم نظر من چیز دیگه ای بود یا 87 همون 93 یا 95ــه! کاری که شما تبحر دارین نقض گفته های خودتونه که به وفور در همین تاپیک یافت می شه مثالش هم می شه همین وست "رفیق" که وست خودشو حتی گردن نمی گیره :D
رفیق من اگر برای یک بازی مثل فاینال فانتزی پیش بینی متای بالای ۹۵ می کردم،به پیش بینی بقیه گیر نمی دادم چون با عرض معذرت تف سر بالا هست.

رفیق من اگر برای یک بازی مثل فاینال فانتزی پیش بینی متای بالای ۹۵ می کردم،به پیش بینی بقیه گیر نمی دادم چون با عرض معذرت تف سر بالا هست.
شما همین که پست خودتو گردن نگرفتی و مثال نقض برای کامنت خودت آوردی نیاز به هم زدن بیشتر نداره :D

اگر برای FFXVI انتظار متا بالا 90 داشتم نیومدم بعد از انتشار نمرات دمیج کنترل کنم و بگم نظر من چیز دیگه ای بود یا 87 همون 93 یا 95ــه! کاری که شما تبحر دارین نقض گفته های خودتونه که به وفور در همین تاپیک یافت می شه مثالش هم می شه همین پست "رفیق" که کامنت خودشو حتی گردن نمی گیره :D
به جاش کاری که شماها توش تبحر دارید رو انجام دادی و حمله کردید به هر سایتی که نمره بالا بهش نداده:دی

Screenshot_20230901_033241_Samsung Internet.jpg

کاری که به ندرت فن های اکس باکس انجام میدن. در واقع این حملات خیلی کار چیپ تر و ضایع تریه تا اینکه این طرف بگن از نمرات راضین و هنوز از بازی لذت میبرن.

حالا به بقیه نمایش امشبت ادامه بده:دی

شما همین که پست خودتو گردن نگرفتی و مثال نقض برای کامنت خودت آوردی نیاز به هم زدن بیشتر نداره :D
رفیق من چند بار در همین تاپیک در مورد اینکه بازی مشخصا امتیازاتی کمتر از حد انتظار گرفته است صحبت کردم.در نتیجه همان توصیه دستور زبان فارسی رو مجددا انجام می دهم.
از انتظاراتم خیلی کمتر بود،متای ۹۰ دیگر حداقل چیزی بود که بازی باید بهش می رسید

واقعا الان یه عده دارن سعی میکنن این وضعیت رو ماستمالی کنن؟ آقا FF هر گندی که زد چه ربطی به این بازی داره؟ اصلا سطح اهمیت و هایپ و هزینه و اعتبار و آبروی این بازی ها در یه حد بوده مگه؟ این فاکداپی که استارفیلد بار آورده با هیچی شسته نمیشه. حالا هی دست پیش بگیرید و دمیج کنترل کنید:D اون 87 دقیقا خود خود اکس باکسه. دو نسله که همینه و همینم میمونه.

View attachment 1.mp4
اون کفتره همون گوتیه:دی

این بازی اگر امتیاز ۹۹ هم میگرفت بازم بدرد سونی فن ها نمیخورد چون بیشتر ۸ ساعت گیم پلی اونم خطی با کلی کات سین نمیتونن تحمل کنند و فوری باید دیسک بگزارن برای فروش
این بازی با گرافیک زباله و رزولوشن نسل هفتیش
لودینگ ها یادآور دوران HDD ش
باگ های یادآور لانچ AC:Ú ش

مخصوص شماست. حتی اینم اگه انحصاری و رو گیم پس نبود، خیلی هاتون عمرا ازش طرفداری نمیکردین. ولی خب حالا دیگه توفیق اجباریه برای خنده ش هم که شده باید 150 گیگ بدین یه بار برین توش و برگردین بیرون ببینین چی ساختن.

باز هم متشکرم از اسپنسر که سازنده رو خرید نزاشت این و ردفال سمت PS5 بیان. این با لودینگ های مسخره ش اگه رو PS5 اجرا میشد، اعتبار پلی استیشن و سخت افزارش هم زیر سوال میرفت.

یادم رفت بگم که دیدی چقدر 10 و 9 ردیف کردن سایت های Xbox براش؟ جعبه های گز کنار کد بازی کار خوشو کرد، وگرنه ببین اون موقع وضعش چی بود!

واقعا الان یه عده دارن سعی میکنن این وضعیت رو ماستمالی کنن؟ آقا FF هر گندی که زد چه ربطی به این بازی داره؟ اصلا سطح اهمیت و هایپ و هزینه و اعتبار و آبروی این بازی ها در یه حد بوده مگه؟ این فاکداپی که استارفیلد بار آورده با هیچی شسته نمیشه. حالا هی دست پیش بگیرید و دمیج کنترل کنید:D اون 87 دقیقا خود خود اکس باکسه. دو نسله که همینه و همینم میمونه.

View attachment 306761
اون کفتره همون گوتیه:D
RPGs-2023.jpg

از استارفیلد تا ff ای که گند زده!! پرانتز :D :D :D

حالا من خودم برای کل کل با دوستان اومده بودم و راستیتش از هجوم ایکس باکس به شوکیس سونی تو این دو سال خواستم یه کوچولو کل بندازم وگرنه همه رفیقیم و خدایی نکرده نمیخوایم سر یه بازی دعوا کنیم چون هیچ بازی ای ارزش نداره.

View attachment 306761
اون کفتره همون گوتیه:D
من نمیدونم چرا سریع میپری بالای منبر وقتی اصلا نمیدونی موضوع بحث چی بوده :-/
صحبت درباره پیش بینی و بوکمارک و ایناست، نه خود FF.

حالا بیا پایین ملت برن این فاکداپ اکس باکس رو بزنن ببینن چجوریه و چقدر فاکداپ شده. مستفیض شدیم به اندازه کافی از اعلامیه تون، ممنون:D

من نمیدونم چرا سریع میپری بالای منبر وقتی اصلا نمیدونی موضوع بحث چی بوده :-/
صحبت درباره پیش بینی و بوکمارک و ایناست، نه خود FF.

حالا بیا پایین ملت برن این فاکداپ اکس باکس رو بزنن ببینن چجوریه و چقدر فاکداپ شده. مستفیض شدیم به اندازه کافی از اعلامیه تون، ممنون:D
اتفاقا اونی که موضوع بحثو همیشه می پیچونه شمایی و کامنت های خودتونو نقض می کنید

باشه میگم بیاد پایین که شما ناراحت نشی :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or