امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
ریویو ها رو نگاه می کردم.
یکی دیگه از نقاط ضعف بازی کپی پیست بسیار زیاد لوکیشن ها تو بازیه. یکی از منتقدین یکی از لوکیشن ها رو به عنوان نمونه دقت کرده بالای 20 بار تو جاهای مختلف، دقیقا با همون آیتم ها و همون NPC ها در مکان های مشخص دیده شده.
بارها تو طول بازی بخاطر همین موضوع دچار deja Vu شده.

یک نمونه از همین کپی پیست ها:

View attachment 306738

View attachment 306740

از Main Story هم شدیدا ناراضی بوده. داستان اصلی 17 ساعت بیشتر نیست و نیمی از این 17 ساعت هم مشغول فچ کوئست هستی.

بازی رو صد ساعت بازی کرده و میگه فقط 20 ساعت اول بازی پولیش شده و مابقی بازی مهمانی باگ هاست. به حدی باگ ها شدید هستند که گاها با ریست کردن ماموریت هم مشکل حل نمیشه و برای همیشه نمیتونی یه سری از ماموریت ها رو تموم کنی.

از open world بازی هم انتقاد کرده و گفته فریبنده ست و بسیار کوچیکه. برای همین وسایل حمل و نقل داخل سیاره ها نذاشتند.

تعداد لودینگ ها هم بی نهایت زیاد بوده و به immersion شدیدا ضربه میزنه.

در کل اعتقاد داشته بازی یه بازی خیلی خوب و سرگرم کننده ست که به یه سری از وعده های مهمش عمل نمیکنه و بیشتر مواقع در حال Fast travel و صحبت با NPC ها هستی. کسایی که با این سبک بازیا حال می‌کنند میتونن لذت ببرند.
رفیق! دیجیتال فاندری بررسی کرده، گفته بازی هیچ باگی نداره. اینا رو خودشون ساختن که DF بچوخ بدن. بازی دنیای شمارو از این رو به اون رو میکنه!!!

عجب، پس همه اینا فیل شدن، فقط به منطق همون سونی فن میخوره بگی فیل به اینا

Spider-Man 87
Spider-Man Miles Morales 85
Ghost of Tsushima 83
Horizon Zero Dawn 89
Ratchet & Clank 85
Returnal 86
Gran Turismo 7 87
The Last guardian 82
Until Dawn 79
Detroit: Become Human 78
Days Gone 71
التماس تفکر ...

نمره 87 88 85 اینا عالیه اما برای چه بازی ؟؟؟ بازی که 3 سال صرف ساختش شده یا 10 20 سال . بازی که 100 میلیون دلار خرجش شده یا صدها میلیون دلار . این نمرات برای یک بازی شکست و برای یک بازی افتخار هست .

یک بازی لیدر یک پلتفرمه و یک بازی در بهترین حالت جز 10 تا . اینا همه رو باید در نظر گرفت .

مثال ساده تر . فروش 500 میلیون دلاری برای فیلم آواتار یک شکسته اما همین فروش برای فیلم راهبه 2 یک موفقیت بی نظیره .

خوش باشید

"رفیق" به کوچه علی چپ نزن
انتظارات معقول :D
View attachment 306745
رفیق مگه گفتم حداقل ۹۲ می شود؟گفتم نهایتا ۹۲ می شود.یک کم روی دستور زبان فارسی کار کنید بد نیست.جالب هست حرفی که زدم هم درست بود و واقعا کسی انتظار نداشت دو تا سایت معروف به بازی نمره زرد بدهند.البته قدرت پیش بینی بنده در حد شما نیست.

screenshot_20230901_023830_samsung_internet_798h.jpg

باز بنده از بتزدا انتظار ۹۲ و ۹۳ داشتم،شما که برای فاینال فانتزی حتی ۹۵ هم براتون کم بوده است.تازه دمو رو هم تجربه کرده بودید،من فقط از رو تریلرها نظر دادم.

آخرین ویرایش:
یه صحبتی هم با فنهای اصلی بتزدا مخصوصا با کسی که خودش رو تا دیروز سونی فن میدونست و مایکروسافت رو ترول میکرد ولی بعد خرید بتزدا ۱۸۰ درجه افکار و کامنتهاش تغییر کرد و حتی با سونی فنا هم درگیر میشد داشته باشیم @MrElectricWizard

مثل ادمیزاد گفتم نمیخوام درگیر بحث های احمقانه و کودکانه جنگ کنسولی شم، اما جوابت رو میدم که دیگه تکرار نکنی و مزاحم نشی،

1- این کس، هنوز هم خودش رو سوپر فن سونی میدونه، فن بودنش هم ریشه در عشق به پلی استیشن از سال 2000 و n بار شخم زدن بازی هاش داره، نه اشنایی شانسی با فروم و متا و 4 تا کوپی پیست از این ور اون ور و این خزعبلاتی که عده ای رو تبدیل به "فن" کرده، همچنین عشقش به بتزدا هم ریشه در همین سابقه بازی کردنش داره، برای همین وقتی بتزدا خریده شد، یا بلیزارد خریده شد، عاشقش باقی موند، وگرنه طبق گایدلاین "فن بوی های ناپخته جوان" که باید بعد از خریده شدن توسط مایکرو، شلنگ قهوه رو روش میگرفت و میشست و میبردش...

2- درگیری با سونی فن؟ منطورت درگیری با 4 تا فرومر هست که جز 4 تا بلاک باستر کلهم چیزی پلی نمیکنند و از نطر من شاید اصن گیمر حساب نیان؟ منظورت 4 تا فرومر به شدت سطحی هست که تحت جو اینترنت و کامیونیتی، خلا های هویتی خودشون رو پر میکنند و اسم خودشون رو گذاشتند سونی/مایکرو فن؟ منظورت گیمر هایی هست که با جمعا 300 ساعت بازی کردن راکس استار اما 3000 تا کوپی پیست در مورد راک استار، جلو کسانی که هزاران ساعت بازی کردن رخ فن بودن میگیرن؟ وگرنه من یادم نمیاد با "فن بیس" سونی درگیر شده باشم، اتفاقا عاشقشونم هستم، میتونی ازشون بپرسی تو خصوصی چطوری باهاشون صمیمی هم هستم، البته تکرار میکنم، "گیمر" های سونی فن، نه فرومر های هیتر که نا اشناییشون با دنیا و محتویات متنوع و یونیکش، در "هیت" تجلی پیدا میکنه...

3- خیلی واضح میگم برات متاسفم، امیدوارم اینظوری نمونی و یک روزی با جهان به ارامش برسی، ببین من دیشب متا رو سرچ کردم، طبق گفته دیروز خودم در این تاپیک، و حالمم گرفته شد که +90 نشده، با این حال چون رابطه من با بازی ها، و منظورم از رابطه اتفاقی بازی کردن در 6 سالگی تو خونه همسایه یا گیم نت، نیست، جدی بازی کردنه، چون رابطه من با بازی ها زمانی شکل گرفته و هزاران ساعت تثبیت شده که اصن نمیدونستم متایی در دنیا وجود داره (+1995) پس به همین دلیل بعد دیدن متا 87-88 به خودم گفتم "حالا شده دیگه، مهم اینه که همین 87 یعنی کیفیت مورد انتظار وجود داره و این یعنی ایوووول" و خب همین باعث شد دیشب نیام اینجا، میدونی دلیل دیگه که نیومدم چی بود؟ این که با نابغه های فرومری مثل تو هم روبرو نشم، تویی که به حدی متا و دک و پز چهار تا مجمع احمق تر فن بوی ها، روت تاثیر گذاشته، که تا 3 نمره از 90 کم شد اومدی اینجا و عقده پراکنی کردی، تا 3 نمره کمتر شد حرف دلت که من رو "محارب" با سونی تشخیص دادی رو بیان کردی، البته خوبه، خوبه که تو و همفکرانت رو ادم بشناسه، خوبه...

با این حال، ببین فرومر عزیزم، تو و رفقات، شاید دلشون خنک شده باشه که بتزدا +90 نگرفت و برتری حقیرانه تون حفط میشه، اشکالی هم نداره این دنیای تو و همفکرانته دیگه، اما من و 99 درصد گیمر ها، پشیزی برای این خزعلات که محرک اصلی برگشت تو به این فروم شده، ارزشی قائل نیستیم، ما قراره عین بنز از بازی جدید بتزدا لذت ببریم، ما مثل شما نیستیم و لذت بردنمون وابسته به خزعبل فولان منتقد نیست،

یه چیزی هم تهش بهت بگم، من همچنان خودم رو "سوپر" فن سونی میدونم، اگه n برابر تو و همفکرانت رو پلی استیشن عشق نکرده باشم، کمتر نکردم، که البته قطعا بیشتر کردم، پس برو این عقده پراکنی هارو تو همون گروه تلگرام نابغه های همفکرت بکن، تو و امثال تو از نظر من با ارفاق شاید گیمر حساب شین، حالا سونی فن پیشکش، البته قطعا، فرومر و هیتر های خوبی هستید.. بیچاره امثال ناتی داگ که گرفتار "تخریب" امثال تو در خیال :طرفداری" شده اند، یک تنه کگند زدید به ابرو حیثیت هرچی سونی فنه... البته قطعا اینم در دنیای کوچک خودتون بازتاب داره، وگرنه تو همین فروم هم، کسی که جدی گیمر باشه، اصن تو و رفقات رو جدی نمیگیره که بر فرض رفتارتون بخواد نظرش رو راجع به سونی فن ها تغییر بده...

چقدر یک ادم باید عقده ای، از باغ خارج، و تعطیل باشه که بعد 3 نمره کمتر شدن بازی BGS، بیاد اینجا اینطوری عقده پراکنی کنه.... نه خداوکیلی؟ خیالتم راحت، چون اپسیلون تغییر با این بچه بازیت پدید نمیاری، و همچنان قراره عقده های زیادی از "عشق گیمر ها به بازی مورد علاقه شون" رو در درون خودت پرورش بدی...

"رفیق" به کوچه علی چپ نزن
انتظارات معقول :D
View attachment 306745
من فکر کردم عکس از پست گذاشتن اشکال نداره تو این تاپیک. نگو ناظمشون سریع بهش برمیخوره پاک میکنه :D
بیخیال حاجی چیزی که عوض داره گله نداره یه روز دیگه هم ممکنه برای بازی سونی چنین اتفاقی بیفته و طرف مقابل از این پستها بذارن.
بچه که نیستی انقدر سریع ناراحت میشی پست پاک میکنی. اگه فن بویی حداقل اون تگ نارنجی رو بردار :-j
بعد بهم میگن چرا فعالیت نمی‌کنی تو فروم 😄

• Sad
Reactions: Dreadlord
خب خب
میبینم که امتیاز ۸۸ استارفیلد باعث شده که اصحاب کهف بالاخره نور خورشید رو ببینن😁
این پیف پیف کردناتون فقط و فقط بخاطر انحصاری شدن بازی هست، وگرنه خیلیا یادشونه که چطور برای fallout 4 یقه جر میدادین.
در ضمن اینقد هم از BG3 مایه نزارید. از کی تا حالا CRPG باز شدین نمیدونستیم؟😁 اینکه بازی یکی دو ماه انحصاری پلی استیشن باشه، اینقدر خوشحالتون میکنه؟

آخرین ویرایش:
خب خب
میبینم که امتیاز ۸۸ استارفیلد باعث شده که اصحاب کهف بالاخره نور خورشید رو ببینن😁
این پیف پیف کردناتون فقط و فقط بخاطر انحصاری شدن بازی هست، وگرنه خیلیا یادشونه که چطور برای fallout 4 یقه جر میدادین.
در ضمن اینقد هم از BG3 مایه نزارید. از وی تا حالا CRPG باز شدین نمیدونستیم؟😁 اینکه بازی یکی دو ماه انحصاری پلی استیشن باشه، اینقدر خوشحالتون میکنه؟
نور اذیت کرده!
Screenshot_۲۰۲۳۰۹۰۱-۱۱۵۱۵۳.jpg

طرف برای FF XVI امتیاز ۹۵ "به بالا" پیش بینی کرده، بعد بوکمارک کسی که گفته استارفیلد "نهایتا" ۹۳ میشه رو میذاره؟ اعتماد به نفس هاتون رو از کجا میارید خدایی:دی
بعد بهم میگن چرا فعالیت نمی‌کنی تو فروم 😄
کی گفته؟
فکر نکنم تعداد زیادی این درخواست رو کرده باشن :-" :D

خب خب
در ضمن اینقد هم از BG3 مایه نزارید. از وی تا حالا CRPG باز شدین نمیدونستیم؟😁 اینکه بازی یکی دو ماه انحصاری پلی استیشن باشه، اینقدر خوشحالتون میکنه؟
93.jpeg
متا 87 هستش . 1 دونه 1 دونه میبرینش بالا .
Starfield

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or