امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
آخه مثل اینکه نصف مراحل اصلی بازی فچ کوئسته. بعد از اون طرفم گشت و گذار تو بازی به شدت بورینگه. نه تنها خالی بودن سیارات به گشت و گذار صدمه می‌زنه، بلکه مثل اینکه بازی پر از point of interestهای کپی پیست شده‌ست. به غیر از اینا، اینجوری که من متوجه شدم مثل اینکه بازی اصلا rpg خوبی هم نیست. دیگه حالا اصلا به چیزای دیگه مثل AI اشاره نمی‌کنم. نقاط مثبت بازی‌ هم مثل اینکه به کاستومایز کردن مربوطه و همین نویسندگی بازی که نسبت به کارای قبلی بتزدا بهتره. ولی خب کافی نیست اینا برای من.

یعنی واقعا هرچی بیشتر از بازی می‌بینم و می‌شنوم، رقبتم برای بازی کردنش کمتر و کمتر می‌شه. الان کم‌کم دارم به این نتیجه می‌رسم که همون فالوت ۴ رو بازی کنم دوباره جای این! حداقل با وجود مشکلاتی که داشت، جمع و جورتر بود. یه بازی به این عظمت با این حجم از مشکلات فاندنتال واقعا از صبر من خارجه متاسفانه یا خوشبختانه.
نمیدونم کدوم نقد یا یوتوبر ها رو دیدی، بازی مشکلات داره ولی مشکلاتش این هایی که میگی نیست، لوپ گیمپلی بازی اتفاقا نقاط قوتشه به همراه نویسندگی قوی، شاید ساید کوئست های بیخود هم داشته باشه، ولی کوئست های اصلی بازی جزو نقاط قوتشه نه ضعف( چیزی که از BGS انتظار نمیرفت)
بله 1000 تا سیاره بیش از حد بزرگه و اون کپی پیست دیده میشه به هر حال همش دست ساز نیست، چیزی که من دیدم به راحتی توی این بازی حواست پرت میشه و میتونه کاری کنه که از بازی خسته بشی و احساس کنی داری یجای کار رو اشتباه میری و ارتباط نگیری، این یکی از مشکلات بازی هست و راه حلش این هست خیلی از ماموریت های اصلی فاصله نگیری، طی روند پیشرفت در بازی، exploration بسیار لذت بخش میشه

واسه بازی که متای ۸۷-۸ داره و احتمالا از همه بازیهای مورد علاقت پرفروش تره سینه بزنیم؟
اینها به شدت استاندارد چند گانه دارن.
اونور گور پدر منتقد
اینور هی تاکید میکنن که متا ۸۸ نیست ۸۷ه
جدی الان ff رو با استارفیلد 200 میل دلاری مقایسه کردی؟ :D که همینجوریشم ff 10 هیچ جلوعه از این بازی
بعد ما دنبال فروش و این داستانا هم نیستیم چون یه ریالشم تو جیبمون نمیره:D
همین که شماها اون عنکبوت رو به هر نحوی خواستین کنار اسم اون دو بزرگوار بیارید نشون میده که توی چه عالمی سیر میکنین.
چون واقعا مصرف همزمان شیشه و تریاک و دوغ ابعلی هم نمیتونه باعث بشه که اسم عنکبوت بیاد جزو حتی بازیایی که امکان نامزد شدنشون هم هست. چه برسه به اینکه اسمش بیاد کنار اون دو غول.
در کل شماها راحت باشین واقعا. دنیا دو روزه.

EeCwgF6WAAA0Euz.jpg
از دیوار مردم چرا بالا میری از بازی های خودتون مایه بزارین
عنکبوتا قبلا نیش میزدن ولی انگار الان اتیش میزنن گوتیم نشه مهم نی مهم اینه یه بازی با کیفیت تحویلمون میدن :D
چون واقعا مصرف همزمان شیشه و تریاک و دوغ ابعلی هم نمیتونه باعث بشه که اسم عنکبوت بیاد جزو حتی بازیایی که امکان نامزد شدنشون هم هست. چه برسه به اینکه اسمش بیاد کنار اون دو غول.(بازم از دیوار مردم بالا رفتن)
والا ما انقدر گوتی دیدیم دیگه عادیه برامون اهمیتم نداره اینور بچه ها گاد رگناروک با اون عظمت رو نقد میکنن از بس که شاهکار دیدن

همین که شماها اون عنکبوت رو به هر نحوی خواستین کنار اسم اون دو بزرگوار بیارید نشون میده که توی چه عالمی سیر میکنین.
چون واقعا مصرف همزمان شیشه و تریاک و دوغ ابعلی هم نمیتونه باعث بشه که اسم عنکبوت بیاد جزو حتی بازیایی که امکان نامزد شدنشون هم هست. چه برسه به اینکه اسمش بیاد کنار اون دو غول.
در کل شماها راحت باشین واقعا. دنیا دو روزه.
می دونم شرایط سختیه ولی همون عنکبوتی که ازش نام می بری که نمی تونه حتی نامزد بشه، سال 2018 نامزد بهترین عنوان سال TGA شد در کنار بزرگان صنعت. امسال هم نسبت به اون سال شرایط پیچیده تری برای نامزد شدن نداره و به راحتی با گیر انداختن استارفیلد توی تارهاش می تونه چند تا پوزیشن سامورای طور بزنه :D
Dr5ZrvMV4AAwDqW.jpeg

جدی الان ff رو با استارفیلد 200 میل دلاری مقایسه کردی؟ :D که همینجوریشم ff 10 هیچ جلوعه از این بازی
بعد ما دنبال فروش و این داستانا هم نیستیم چون یه ریالشم تو جیبمون نمیره:D

View attachment 306922
از دیوار مردم چرا بالا میری از بازی های خودتون مایه بزارین
عنکبوتا قبلا نیش میزدن ولی انگار الان اتیش میزنن گوتیم نشه مهم نی مهم اینه یه بازی با کیفیت تحویلمون میدن :D
چون واقعا مصرف همزمان شیشه و تریاک و دوغ ابعلی هم نمیتونه باعث بشه که اسم عنکبوت بیاد جزو حتی بازیایی که امکان نامزد شدنشون هم هست. چه برسه به اینکه اسمش بیاد کنار اون دو غول.(بازم از دیوار مردم بالا رفتن)
والا ما انقدر گوتی دیدیم دیگه عادیه برامون اهمیتم نداره اینور بچه ها گاد رگناروک با اون عظمت رو نقد میکنن از بس که شاهکار دیدن
ببین ترول عزیز. به من یکی نمیتونی لقب فن بدی حداقل. نه تو و نه اون دوستای کول و خفنت. حداقل قبل تایپ کردن به گیم کارد توی امضام نگاه بنداز که چقد با ps بازی کردم :D
من شخصا از عملکرد متای استارفیلد راضی نیستم. اما این دلیل نمیشه عنکبوت رو جزو گوتی ها بیاری. یعنی من اصلا کار ندارما، ولی قشنگ سطح و سواد گیمری خودتو نشون میدی وقتی اینو میاری کنار اونا. یکی به پستت نگاه کنه کامل میفهمه چه کاره ای و چی میزنی :D
وگرنه من نه مایکرو مال بابامه و نه توی سونی سهام دادم. جفت کنسولا رو دارم و از جفتشون استقبال میکنم. اما از دیدن اسم عنکبوت کنار بالدورز گیت اجازه بده پشمام بریزه.
ی

به اون دوست کول و خفنت هم بگو که اسپایدر من نسخه اول یه تغییر انقلابی کرد که نامزد شد. اما عنکبوت ۲ جزو شرمساری و تکرار مکررات چیزی برا گفتن نداره. هرچند اگه الان عنکبوت انحصاری مایکرو بود و استارفیلد انحصاری شما بود، الان امثال شما اسم استارفیلد رو کنار بالدور میاوردید و داشتین برای استارفیلد دکل مینوردیدید.

یا حق :D

بعد ما دنبال فروش و این داستانا هم نیستیم چون یه ریالشم تو جیبمون نمیره
کنتور که نمیندازه
اصلا ۵۲-۰ جلوتره
مهم اینه اونور گور پدر منتقده

ببین ترول عزیز. به من یکی نمیتونی لقب فن بدی حداقل. نه تو و نه اون دوستای کول و خفنت. حداقل قبل تایپ کردن به گیم کارد توی امضام نگاه بنداز که چقد با ps بازی کردم :D
من شخصا از عملکرد متای استارفیلد راضی نیستم. اما این دلیل نمیشه عنکبوت رو جزو گوتی ها بیاری. یعنی من اصلا کار ندارما، ولی قشنگ سطح و سواد گیمری خودتو نشون میدی وقتی اینو میاری کنار اونا. یکی به پستت نگاه کنه کامل میفهمه چه کاره ای و چی میزنی :D
وگرنه من نه مایکرو مال بابامه و نه توی سونی سهام دادم. جفت کنسولا رو دارم و از جفتشون استقبال میکنم. اما از دیدن اسم عنکبوت کنار بالدورز گیت اجازه بده پشمام بریزه.
ی

به اون دوست کول و خفنت هم بگو که اسپایدر من نسخه اول یه تغییر انقلابی کرد که نامزد شد. اما عنکبوت ۲ جزو شرمساری و تکرار مکررات چیزی برا گفتن نداره. هرچند اگه الان عنکبوت انحصاری مایکرو بود و استارفیلد انحصاری شما بود، الان امثال شما اسم استارفیلد رو کنار بالدور میاوردید و داشتین برای استارفیلد دکل مینوردیدید.

یا حق :D
شما شرود ما گیمر بیسواد
کسی که به اسپایدر من میگه عنکبوت به حالت تمسخر مشخصه چند چنده نیازی به امضا و سند و دفتر خونه نیست
من خودم منتقد گاد رگناروک بودم گلم ما الکی دفاع نمی‌کنیم از چیزی مثل شما به خاطر استارفیلد به یکی از بهترین بازی هایی که نسل به خودش دیده بگیم عنکبوت

نکته غم‌انگیز این تاپیک اینه که در حالت نرمال، همه بچه‌ها باید از اتفاقی که افتاده ناراحت و نگران آینده Elder Scrolls و Fallout و کلا میراث BGS می‌شدن. واسه منی که Skyrim و Fallout 3 رو روی PS3 بازی کردم و این دوتا بازی، صدها ساعت از بهترین لحظات عمرم رو رقم زدن، آینده BGS خیلی مهم‌تر از اینه که پوز فیل اسپنسر و تیمش به خاک مالیده بشه.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or