امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
IGN یه نفر نیست!
افراد مختلفی تو شعبه های مختلف بازی رو نقد میکنن و چون صرفا همشون IGN تو اسمشون دارن قرار نیست یه نمره به بازی بدن.
نکته اصلی حرفم این بود که اگه مشکل فنی باشه همه منتقدین باید ببینن مشکلو دیگه درسته؟ :دی

• Like
Reactions: rpg321
نکته اصلی حرفم این بود که اگه مشکل فنی باشه همه منتقدین باید ببینن مشکلو دیگه درسته؟ :D
من بقیه نقد ها رو ندیدم هنوز اما مشکلات UI و لودینگ های زیاد رو چند تا منتقد دیگه هم بهش اشاره کردن ظاهراً

• Like
Reactions: SiminSecret

ظاهرا فقط 20 / 30 ساعت اول بازی پولیش شده:-?? هر چقد بیشتر بازی کنید باگ های بازی بیشتر می شه :-??:-??باگ های عجیب و غریبی که انجام ماموریت ها رو غیر ممکن می کنه :-??:-??:-??
اون مثلا منتقدی که ادعا می کنه بازی باگ نداره قطعا بازی تمام نکرده

این لودینگ ها جدیه؟ یعنی مثل اسکایریم یه درو باز کنی لودینگ پر میکنه؟ اینطور باشه باید رید تو بازی. اینا با این انجین مضخرف منسوخ شدشون به خودشون و جماعت گیمر خیانت کردن.
بله هر دری باز میکنی یا با نردبون طبقه پایین بالا بری لودینگ داره. رو ssd دو الی چهار ثانیه میشه ولی رو hdd باید خیلی مضخرف باشه بازی.

View attachment 306678
یادی کنیم از نوستاراداموس فروم :D
واقعا دهنش سرویس :D
1693513054999.png

من یه جا گفتم شک ندارم 97 میشه. ولی خب نمره ای که ثبت کرده بودم این بود. با اومدن بقیه نقد ها امکانش هست به 86 هم برسه.
رفقا ولی فارغ از تمام ترول ها،سطح توقع و انتظارات و پول های مایکروسافت و سایر مسائل،دوستان پولدار از فردا و دوستان غیر پولدار از هفته آینده می توانند یک عنوان عالی از بتزدا رو تجربه کنند.دوستان سونی فن هم می توانند در صورت تمایل بازی رو از یوتیوب دنبال کنند یا در صورت عدم تمایل از گران شدن قیمت سرویس پلاس لذت ببرند.به هر حال هر کسی باید از یک سرگرمی لذت ببرد.
شما لو دادی آخرش چه کسی پشت این اکانته یا شرایط خاصی داشت؟

منه سونی فن با تماشای گیم پلی بازی از دیشب و باگ هاش امشب و این موارد، اللحساب یک چند ساعتی باید توی محیط HFW بچرخم گرافیک پشم ریزون ببینم بلکه این جفنگی که اینجا دیدم از یادم بره. کی حجم فیلترشکن و نت رو برای دیدن این بازی بی انتها از یوتیوب حروم میکنه آخه؟ یه لحظه فکر کردم GTA VI ریلیز شده 100 دلار!

اگر مشکلات بازی مروبط به لودینگ و فریم و نبود مینی مپ هست ابدا برای من اهمیتی ندارد اینا دی ان ای بازی بتزدا هست
هر بتزدا فن باشد با اینا کنار میاد
اما اگر مشکلات مروبط به کوییست ها شخصیت پردازی و داستان اصلی هست اصلا قابل پذیرش برای من نیست امیدوارم دوستانی که بازی را میکنندبگن بازی در چه لولی هست و مشکلات مربوط به چی هست

View attachment 306680

من یه جا گفتم شک ندارم 97 میشه. ولی خب نمره ای که ثبت کرده بودم این بود. با اومدن بقیه نقد ها امکانش هست به 86 هم برسه.

شما لو دادی آخرش چه کسی پشت این اکانته یا شرایط خاصی داشت؟

منه سونی فن با تماشای گیم پلی بازی از دیشب و باگ هاش امشب و این موارد، اللحساب یک چند ساعتی باید توی محیط HFW بچرخم گرافیک پشم ریزون ببینم بلکه این جفنگی که اینجا دیدم از یادم بره. کی حجم فیلترشکن و نت رو برای دیدن این بازی بی انتها از یوتیوب حروم میکنه آخه؟ یه لحظه فکر کردم GTA VI ریلیز شده 100 دلار!
متای بازی پشم ریزون:۸۸
متای بازی جفنگ:۸۸

به به به به، تاپیک نمرات بازی انحصاری استارفیلد که کردیتش کاملا به مایکروسافت میرسه، درست مثل ناتی داگ که کردیتش به سونی میرسه!

@ali-ps

تو تاپیک بازی ناراحت بود که دسترسیش قطع شده چون میدونستن با نمرات امروز بازی، فن های پلی استیشن رو پاره میکنه... 87!

ولی همین لاو کنسول عزیز هایپتون رو الکی الکی برد بالا در کنار Dredlord و واحد جی و وولف و زیادن نمیشه همه رو نوشت...

میگن متا مهم نیست، الا نکه 87 شده من نمیتونم سوار سفیه بشم بازی کنم؟ نه عزیزم وقتی 266 نفر به بازی رای بالا 89 دادن، یک امتیاز هم بیاد پایین تر یعنی خراب کرده! یعنی اون رویای گوتی و ما زلدا رو میزنیم تو گوشش و بالدرز سبکش فرق داره و ... همش دود شد رفت هوا. 266 نفر یعنی تک تک فن های ایکس باکس مطمئن بودن بازی امتیاز 90 به بالا میشه حتی 98!!! پس دیگه شل کنید لذت ببرید.

در مورد اینکه چرا نقد ها اینجوری شده هم، تصاویر اشک آدمو در میاره:

View attachment 306669
View attachment 306670
View attachment 306671
View attachment 306672

فریم ریت به 7 هم میرسه!
باگ های بی امان
لودینگ های زیاد برای هر کاری که میخوای بکنی تو نسل SSD (کجایی سرنی با سس مخفیت!)
مشکلات accessibility
مشکلات مپ و اکسپلوریشن روی سیاره و ...
ماموریت ها اخر بازی باگ دارن! باگ به معنای واقعی کلمه. لوکیشن ها که کار نمی کنن، لوکیشن هایی که وجود ندارن اما تو مپ ثبت شدن!
از همه مهم تر... با همچین گرافیکی 30 فریم؟

یادی بکنیم از دوستمون سبحان که تو تاپیک HFW همچین جمله زیبایی گفت. میخوام ببینم به استارفیلد هم توپیده یا نه (هر چند که گوریلا به بهترین شکل ممکن پچ 60 فریم رو ارائه کرد)

View attachment 306675

در نهایت:

View attachment 306676

ناتی داگ و سانتی مونیکا اگه بازی زیر 90 بدن، نصف بیشتر استودیو اخراج میشه و یک نسل حق بازی ساختن ندارن! به هر حال کمال گرایی سخته ولی نتیجه ش شیرینه. خدا رو شکر میکنم مایکروسافت اومد و خرید این زنیمکس رو، وگرنه هم رد فال به ما قالب میکردن هم استارفیلد!
رفیق گویا این نسخه ای که برای شما فرستادند مشکل دارد!نقل قول از Digital Foundry

Starfield is a solid day one experience, with consistent performance and great visuals across both console platforms. Whether you're gaming on Series S or Series X, Starfield arrives with solid, consistent performance and a level of polish that gives you the confidence to begin your journey right on day one

اگر مشکلات بازی مروبط به لودینگ و فریم و نبود مینی مپ هست ابدا برای من اهمیتی ندارد اینا دی ان ای بازی بتزدا هست
هر بتزدا فن باشد با اینا کنار میاد
اما اگر مشکلات مروبط به کوییست ها شخصیت پردازی و داستان اصلی هست اصلا قابل پذیرش برای من نیست امیدوارم دوستانی که بازی را میکنندبگن بازی در چه لولی هست و مشکلات مربوط به چی هست
1693513524897.png

حمزه جان تو دیگه چرا؟ شما به خاطر یک یوتیوبر با 750K مشترک، پیشبینی نمره ت رو بردی روی 95-98... الان میگی این مشکلات DNA بازی های بتسدا هستن؟ یعنی نسل 10 با SSD جن 6 و 15-16 گیگ سرعت رید و رایت، شما باید لودینگ بشینی تماشا کنی برای هر چرخی که دور خودت میزنی؟ بعد میشه عادت همیشگی تاد هاوارد، این خوبه؟؟

معلومه اون یوتیوبر پولای حاج اسپنسر کبیر بهش مزه داده که اینارو نوشته دیگه! معلوم نیس؟

به ۸۷دیگه باید راضی باشید . قناعت گنجی است که تمامی ندارد.
افراد زیاده خواه هیچگاه آرامش و آسایش ندارند
رفیق بنده به خاطر همین نمرات که از سطح انتظارم پایین تر هست زیاد خوشحال نیستم و برای همین به کامنت شما نخندیدم،ولی یک پسر عموی سونی فن دارم که مشخصا امشب خوشحال هست و کامنت شما رو بهش نشون دادم و ایشون هم نخندید.

به شخصیه هرچی‌ نگاه میکنم بازی یک بعد دیگه از باگی بودن رو داره به نمایش میزاره یعنی هرچی نگاه میکنم همه جا و به همه شکلی باگ دیده میشه به نظرم باید یکم صبر کرد تا تجربه بهتری بشه داشت.

دوستان سونی فن هم می توانند در صورت تمایل بازی رو از یوتیوب دنبال کنند یا در صورت عدم تمایل از گران شدن قیمت سرویس پلاس لذت ببرند.به هر حال هر کسی باید از یک سرگرمی لذت ببرد.
تو این مورد خاص دیدن بازی از یوتیوب بهتره ، چون لودینگ ها رو حذف میکنن و بدون وقفه فقط بازی میبینی متوجه رو مخ بودنش نمیشی ;))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or