به به به به، تاپیک نمرات بازی انحصاری استارفیلد که کردیتش کاملا به مایکروسافت میرسه، درست مثل ناتی داگ که کردیتش به سونی میرسه!
@ali-ps
تو تاپیک بازی ناراحت بود که دسترسیش قطع شده چون میدونستن با نمرات امروز بازی، فن های پلی استیشن رو پاره میکنه... 87!
ولی همین لاو کنسول عزیز هایپتون رو الکی الکی برد بالا در کنار Dredlord و واحد جی و وولف و زیادن نمیشه همه رو نوشت...
میگن متا مهم نیست، الا نکه 87 شده من نمیتونم سوار سفیه بشم بازی کنم؟ نه عزیزم وقتی 266 نفر به بازی رای بالا 89 دادن، یک امتیاز هم بیاد پایین تر یعنی خراب کرده! یعنی اون رویای گوتی و ما زلدا رو میزنیم تو گوشش و بالدرز سبکش فرق داره و ... همش دود شد رفت هوا. 266 نفر یعنی تک تک فن های ایکس باکس مطمئن بودن بازی امتیاز 90 به بالا میشه حتی 98!!! پس دیگه شل کنید لذت ببرید.
در مورد اینکه چرا نقد ها اینجوری شده هم، تصاویر اشک آدمو در میاره:
View attachment 306669
View attachment 306670
View attachment 306671
View attachment 306672
فریم ریت به 7 هم میرسه!
باگ های بی امان
لودینگ های زیاد برای هر کاری که میخوای بکنی تو نسل SSD (کجایی سرنی با سس مخفیت!)
مشکلات accessibility
مشکلات مپ و اکسپلوریشن روی سیاره و ...
ماموریت ها اخر بازی باگ دارن! باگ به معنای واقعی کلمه. لوکیشن ها که کار نمی کنن، لوکیشن هایی که وجود ندارن اما تو مپ ثبت شدن!
از همه مهم تر... با همچین گرافیکی 30 فریم؟
یادی بکنیم از دوستمون سبحان که تو تاپیک HFW همچین جمله زیبایی گفت. میخوام ببینم به استارفیلد هم توپیده یا نه (هر چند که گوریلا به بهترین شکل ممکن پچ 60 فریم رو ارائه کرد)
View attachment 306675
در نهایت:
View attachment 306676
ناتی داگ و سانتی مونیکا اگه بازی زیر 90 بدن، نصف بیشتر استودیو اخراج میشه و یک نسل حق بازی ساختن ندارن! به هر حال کمال گرایی سخته ولی نتیجه ش شیرینه. خدا رو شکر میکنم مایکروسافت اومد و خرید این زنیمکس رو، وگرنه هم رد فال به ما قالب میکردن هم استارفیلد!