امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
دوستان انصافا ۸۷نمره پایینی نیست
بلکه نمره خیلی خوبی هست

یعنی باژی در نوع خودش حیلی خوب کار کرده

بعد دوستان‌ از مدیریت عمو فیل انتظاز برچسب MUST PLAYنداشته باشید 😂

• Like
Reactions: gintoki
به شخصیه هرچی‌ نگاه میکنم بازی یک بعد دیگه از باگی بودن رو داره به نمایش میزاره یعنی هرچی نگاه میکنم همه جا و به همه شکلی باگ دیده میشه به نظرم باید یکم صبر کرد تا تجربه بهتری بشه داشت.
رفیق عجیب هست که یک سری نقدها به باگ‌ های زیاد اشاره کرده اند و یک سری نبود باگ‌ رو از نکات مثبت بازی برشمرده اند!مثلا این نقد از سایت Wccftech که بر روی PC بازی کرده است.

From a technical standpoint, Starfield delivers in a rather surprising way. Gone and far are the days of broken Bethesda titles littered with all sorts of bugs, as the game has got to be the least buggy game ever made by the developer, as promised before release. While there are a few bugs, it's only natural for a game with this sort of scope, and they are minor and mostly inconsequential. We're talking about stuff like the camera not functioning properly during dialogues or the occasional enemy freezing in its tracks for a few seconds or wonky physics, so nothing that truly impacts the experience

View attachment 306682

حمزه جان تو دیگه چرا؟ شما به خاطر یک یوتیوبر با 750K مشترک، پیشبینی نمره ت رو بردی روی 95-98... الان میگی این مشکلات DNA بازی های بتسدا هستن؟ یعنی نسل 10 با SSD جن 6 و 15-16 گیگ سرعت رید و رایت، شما باید لودینگ بشینی تماشا کنی برای هر چرخی که دور خودت میزنی؟ این خوبه؟؟

معلومه اون یوتیوبر پولای حاج اسپنسر کبیر بهش مزه داده که اینارو نوشته دیگه! معلوم نیس؟
لازم نست اسکرین بگیری من ابدا چیزی را پاک نخواهم کرد
این مشکلات فنی به مرور زمان حل میشه من مشکلی ندارم حتی اگر تیم سازنده نخواد یا نتوانند مادِر های عزیز هستند کار را در میاوردند
اما وقتی مشکلات دیگر چیزها باشد حل شدنی نیست

اینکه منتقد دلقک به بازی پر از باگ Star Wars Jedi: Survivor نمره ی 9 میده ( اگر باگ نداشت و یک بازی پلالیش شده بود مشکلی از نمره اش نداشتم) بعدش به این بازی نمره ی 7 میده حقیقتا کاری از من برنمیاد
من تجربه ی اندکی در بحث کنسول وار و این خرده فرهنگ داشتم این مو از ماست کشیدن را پیش بینی نمی کردم
اگر کلیت مشکلات مربوط به انجین باشد حقیقتا میتوان حتی از این نمره هم خوشحال بود تا اینا باشند این موتور را دگرگون کنند

یه نکته ای هم که امشب از دانش فنای اکس باکس نصیبمون شد اینه که بازی اگر اون دوتا ۷ رو نمیگرفت متاش ۹۷ میشد.یعنی همچین وزنی دارن اون دو تا سایت.
اون ۴۰ تا سایتی که حدود ۷ تا ۸.۵ نمره دادن سیاهی لشگر یا به قولی پشم باقرن

متای بازی پشم ریزون:۸۸
متای بازی جفنگ:۸۸
1693514203976.png

یک امتیاز به خاطر شما دادن به بازی فکر کنم :)

رفیق گویا این نسخه ای که برای شما فرستادند مشکل دارد!نقل قول از Digital Foundry

Starfield is a solid day one experience, with consistent performance and great visuals across both console platforms. Whether you're gaming on Series S or Series X, Starfield arrives with solid, consistent performance and a level of polish that gives you the confidence to begin your journey right on day one

رفیق! عکس اعضای دیجیتال فاندری با بچه های تیم سبز و دستبند های تیم سبز کار خودشو کرد دیگه... دیجیتال فاندری گفت 30 فریمش 30 فریم نیست 60 فریمه... این LCD ـش LCD نیست، LED ـه از همون جملاته... دیدی که من اسکرین گذاشتم، ننوشتم من میگم 7 فریم شده!

یکی از بهترین نقدهای بازی :

طرف عملا کف کرده. دقیقا چیزی که فن های بتسدا میخواستن و وعده داده شده بود رو گرفتن.

این بحث لودینگ و... هم ACG و هم Fextralife گیر خاصی ندادن. مثل همیشه بنظر میرسه اغراق منتقدای فن بوی باشه.....
کار سختی نیست تویچ باز کن برو قسمت starfield 30 دقیقه نگاه اونوموقع میفهمی اغراق بوده یا نه .

بسیاری از منتقدین شاهکاری مثل DEATH STRANDING را نفهمیدن و بهش نمره ی کمی دادن حقیقتا از منتقدی که میخواد انیمشن صورت بازی شانه به شانه سوم شخص های داستانی بزنه نمیتوان تعجب کرد

View attachment 306689

یک امتیاز به خاطر شما دادن به بازی فکر کنم :)

رفیق! عکس اعضای دیجیتال فاندری با بچه های تیم سبز و دستبند های تیم سبز کار خودشو کرد دیگه... دیجیتال فاندری گفت 30 فریمش 30 فریم نیست 60 فریمه... این LCD ـش LCD نیست، LED ـه از همون جملاته... دیدی که من اسکرین گذاشتم، ننوشتم من میگم 7 فریم شده!
بله هر کسی حرف خلاف میل شما بزند از مایکروسافت پول گرفته است.به هر حال این همه نقد از بازی آمده و کمتر کسی به Performance ایراد گرفته و فقط حرف Digital Foundry نیست.یعنی دقیقا برخلاف اون فاتحه ای که شما برای بازی خواندی.Performance که دیگر سلیقه ای نیست و چیزی که مشخص است بازی از این بابت وضعیت خیلی خوبی دارد.

رفیق عجیب هست که یک سری نقدها به باگ‌ های زیاد اشاره کرده اند و یک سری نبود باگ‌ رو از نکات مثبت بازی برشمرده اند!مثلا این نقد از سایت Wccftech که بر روی PC بازی کرده است.

From a technical standpoint, Starfield delivers in a rather surprising way. Gone and far are the days of broken Bethesda titles littered with all sorts of bugs, as the game has got to be the least buggy game ever made by the developer, as promised before release. While there are a few bugs, it's only natural for a game with this sort of scope, and they are minor and mostly inconsequential. We're talking about stuff like the camera not functioning properly during dialogues or the occasional enemy freezing in its tracks for a few seconds or wonky physics, so nothing that truly impacts the experience
شما میتونی همین الان هرچقدر میخوای از گیم پلی از منابع مختلف ببینی و باگ پیدا کنی البته از bethesda انتظار بیشتری هم من نداشتم که بازی بدون باگ بدن

• Like
Reactions: shooshcity
ما هم داریم حال میکنم ولی نمیدونم چرا فقط ما و سایت های ایکس باکس داریم از بازی استقبال میکنیم ولی سایت هایی نظیر ای جی ان گیم اسپات دیجیتال ترندز و غیره همه گیر دادن به این بازی ای ننگ بر آنها
این صحبتها جدیه؟
متای ۸۸ نسخه pc هم به لطف سایتهای مربوط به اکس باکسن؟

بسیاری از منتقدین شاهکاری مثل DEATH STRANDING را نفهمیدن و بهش نمره ی کمی دادن حقیقتا از منتقدی که میخواد انیمشن صورت بازی شانه به شانه سوم شخص های داستانی بزنه نمیتوان تعجب کرد
7 سال وقت داشتن + پول نامحدود ( بتزدا/مایکروسافت ) تیم بی تجربه ای هم نبودن . فقط سیاره ساختن و مپ گله گشاد .
تازه با SSD لودینگاش اینه وضعش . شوتینگش رو هم که از یکی دیگه کمک گرفته بودن .
بازم میگم گنده گ و ز ی های فیل اسپنسر هم مزید بر علت شد

بله هر کسی حرف خلاف میل شما بزند از مایکروسافت پول گرفته است.به هر حال این همه نقد از بازی آمده و کمتر کسی به Performance ایراد گرفته و فقط حرف Digital Foundry نیست.یعنی دقیقا برخلاف اون فاتحه ای که شما برای بازی خواندی.Performance که دیگر سلیقه ای نیست و چیزی که مشخص است بازی از این بابت وضعیت خیلی خوبی دارد.
رفیق! برای اولین بار یادت رفت اول جمله ت بنویسی رفیق! صد تا لینک و سایت و بررسی و ویدیو هست که باگ هارو داره نشون میده! اسکرین شات ها رو نگاه کن خب! ندادم هوش مصنوعی بسازه که! بازی به این بزرگی با این انجین زباله معلومه که باگ داره! یکی هم نداره صد تا داره. حالا ایشالا بازی میکنی تو تاپیکش مینویسی اونجا مشخص میشه

---

SSD کنسول خالی نمی خواد بکنید، یه HDD بزنید تنگش با این لودینگ ها حیفه پول نیست بدین به SSD برای جا شدن این بازی توش کلی هم آپدیت میگیره خیر سرش مایکروسافت آپدیت هاش هم دهنتو صاف میکنه همش از اول؟ خود تکنولوژی solid-state drive پشماش ریخته از این همه لودینگ، میگه پس فرق من با Hard Disk Drive چیه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or