امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
در مورد GS آخه ببین به چه بازی هایی 7 داده مثلا bf2042 رو 7 داده بعد از نظرش این استارفیلدم در همین حدوده!
زمانی آدم قبول می کنه که حداقل میانگین کلی نشون دهنده ضعیف بودن بازی باشه
الان IGN مرکز 7 داده ولی اکثر شعبه های دیگه اش 9.5 و 10 دادن :D
حالا من امشب خودم بازی میکنم ی گزارش لایو میفرستم
رفیق جالب این جا هست منتقد IGN گفته است که برای نقد بازی ۷۰ ساعت وقت گذاشته که تا اینجا منطقی هست.بعد اعلام کرده که قصد دارد دوباره بازی رو از ابتدا شروع کند و بیشتر از ۱۰۰ ساعت دیگر برای آن وقت بگذارد!شاید من اشتباه کنم ولی عنوانی ۱۰۰ ساعته که در حد ۷ باشد واقعا آدم باید دیوانه باشد بخواهد یک دور دیگر هم بازی کند!در کل نه نقد IGN منصفانه هست و نه امتیازش.اون هم در صورتی که این سایت به هر بازی متوسطی امتیاز ۸ به بالا می دهد.جالب هست گیم اسپات هم نمره ۷ داده و کمتر کسی ایرادی به نقد و نمره این سایت گرفته است یا چند سایت دیگر که نمره ۷ یا کمتر داده اند.ولی نقد IGN این قدر مسخره هست که خیلی جاها در موردش بحث هست.

نمی‌دونم مشکلتون با نقد IGN چیه اما به نظر من خوب و منصفانه‌ای بود، هیچ ایراد بنی اسرائیلی‌ یا بیخودی من تو نقدش ندیدم و کاملا مشخصه از هسته بازی خوشش اومده اما ایرادات تکنیکی، لودینگ ها و مشکلات UI میزان لذتش رو کم کرده.

نمی‌دونم مشکلتون با نقد IGN چیه اما به نظر من خوب و منصفانه‌ای بود، هیچ ایراد بنی اسرائیلی‌ یا بیخودی من تو نقدش ندیدم و کاملا مشخصه از هسته بازی خوشش اومده اما ایرادات تکنیکی، لودینگ ها و مشکلات UI میزان لذتش رو کم کرده.
رفیق مشکل این هست همین ایرادات رو با شدت بیشتری در بازی Star Wars Jedi Survivor دیدیم و همین منتقد به بازی امتیاز ۹ داده است.مشکل همین استاندارد دو گانه است.

رفقا ولی فارغ از تمام ترول ها،سطح توقع و انتظارات و پول های مایکروسافت و سایر مسائل،دوستان پولدار از فردا و دوستان غیر پولدار از هفته آینده می توانند یک عنوان عالی از بتزدا رو تجربه کنند.دوستان سونی فن هم می توانند در صورت تمایل بازی رو از یوتیوب دنبال کنند یا در صورت عدم تمایل از گران شدن قیمت سرویس پلاس لذت ببرند.به هر حال هر کسی باید از یک سرگرمی لذت ببرد.

خوب اگر واقعا مشکلات تکنیکی باعث امتیاز 7 باشه چرا باقی منتقدین و شعبه های دیگه خود IGN امتیاز بالا دادن؟ :D مشکل تکنیکی که دیگه سلیقه نیست حالا بگیم با سلیقه اش جور نیومده یکی کم داده و یکی جور بوده امتیاز بالا داده
واقعا تا خودم بازی نکنم نمی تونم نظری بدم :D نظرات منتقدین خیلی بالا پایین داره

این لودینگ ها جدیه؟ یعنی مثل اسکایریم یه درو باز کنی لودینگ پر میکنه؟ اینطور باشه باید رید تو بازی. اینا با این انجین مضخرف منسوخ شدشون به خودشون و جماعت گیمر خیانت کردن.

• Like
Reactions: SiminSecret
داداش ردفال هم سطح استارفیلده الان؟ :D بابا حداقل ترول فنی کنید چه کاریه آخه ردفال متا 56 با استارفیلد 88 چه شباهتی داره حالا اصلا ابعاد پروژه هارو هم در نظر نگیریم! :D

آخرین ویرایش:
به به به به، تاپیک نمرات بازی انحصاری استارفیلد که کردیتش کاملا به مایکروسافت میرسه، درست مثل ناتی داگ که کردیتش به سونی میرسه!

@ali-ps

تو تاپیک بازی ناراحت بود که دسترسیش قطع شده چون میدونستن با نمرات امروز بازی، فن های پلی استیشن رو پاره میکنه... 87!

ولی همین لاو کنسول عزیز هایپتون رو الکی الکی برد بالا در کنار Dredlord و واحد جی و وولف و زیادن نمیشه همه رو نوشت...

میگن متا مهم نیست، الا نکه 87 شده من نمیتونم سوار سفیه بشم بازی کنم؟ نه عزیزم وقتی 266 نفر به بازی رای بالا 89 دادن، یک امتیاز هم بیاد پایین تر یعنی خراب کرده! یعنی اون رویای گوتی و ما زلدا رو میزنیم تو گوشش و بالدرز سبکش فرق داره و ... همش دود شد رفت هوا. 266 نفر یعنی تک تک فن های ایکس باکس مطمئن بودن بازی امتیاز 90 به بالا میشه حتی 98!!! پس دیگه شل کنید لذت ببرید.

در مورد اینکه چرا نقد ها اینجوری شده هم، تصاویر اشک آدمو در میاره:

001.jpg
003.jpg
002.jpg
photo_2023-08-31_23-27-21.jpg

فریم ریت به 7 هم میرسه!
باگ های بی امان
لودینگ های زیاد برای هر کاری که میخوای بکنی تو نسل SSD (کجایی سرنی با سس مخفیت!)
مشکلات accessibility
مشکلات مپ و اکسپلوریشن روی سیاره و ...
ماموریت ها اخر بازی باگ دارن! باگ به معنای واقعی کلمه. لوکیشن ها که کار نمی کنن، لوکیشن هایی که وجود ندارن اما تو مپ ثبت شدن!
از همه مهم تر... با همچین گرافیکی 30 فریم؟

یادی بکنیم از دوستمون سبحان که تو تاپیک HFW همچین جمله زیبایی گفت. میخوام ببینم به استارفیلد هم توپیده یا نه (هر چند که گوریلا به بهترین شکل ممکن پچ 60 فریم رو ارائه کرد)

1693512339801.png

در نهایت:

005.jpg

ناتی داگ و سانتی مونیکا اگه بازی زیر 90 بدن، نصف بیشتر استودیو اخراج میشه و یک نسل حق بازی ساختن ندارن! به هر حال کمال گرایی سخته ولی نتیجه ش شیرینه. خدا رو شکر میکنم مایکروسافت اومد و خرید این زنیمکس رو، وگرنه هم رد فال به ما قالب میکردن هم استارفیلد!

آخرین ویرایش:
رفقا ولی فارغ از تمام ترول ها،سطح توقع و انتظارات و پول های مایکروسافت و سایر مسائل،دوستان پولدار از فردا و دوستان غیر پولدار از هفته آینده می توانند یک عنوان عالی از بتزدا رو تجربه کنند.دوستان سونی فن هم می توانند در صورت تمایل بازی رو از یوتیوب دنبال کنند یا در صورت عدم تمایل از گران شدن قیمت سرویس پلاس لذت ببرند.به هر حال هر کسی باید از یک سرگرمی لذت ببرد.
cc.jpg

خوب اگر واقعا مشکلات تکنیکی باعث امتیاز 7 باشه چرا باقی منتقدین و شعبه های دیگه خود IGN امتیاز بالا دادن؟ :D مشکل تکنیکی که دیگه سلیقه نیست حالا بگیم با سلیقه اش جور نیومده یکی کم داده و یکی جور بوده امتیاز بالا بوده
واقعا تا خودم بازی نکنم نمی تونم نظری بدم :D نظرات منتقدین خیلی بالا پایین داره
IGN یه نفر نیست!
افراد مختلفی تو شعبه های مختلف بازی رو نقد میکنن و چون صرفا همشون IGN تو اسمشون دارن قرار نیست یه نمره به بازی بدن.

• Like
Reactions: GUѦRDiAN

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or