امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
بازی نمراتش در کل خوبه و با 97 نقد فعلا 88 هست احتمالا رو همین هم فیکس میشه البته من خودم توقع 90-91 داشتم با توجه به هایپ و نمایش که خیلیم فرقی نداره .
پ ن : نمره 7 این دوتا سایت معروف نمیتونم هضم کنم باید خودم تجربه کنم ! اگه این هفتا نبود همون 90 میشد احتمالا

مایکرو چند میلیارد میده Bethesda میخره، خروجیش میشه این بازی با این متا، که البته قیاس هزینه‌های این دوبازی با هم مثل جوک میمونه.:D
رفیق فروش دو بازی و تاثیر روی فروش کنسول هم مثل جک می ماند!واقعا این مدل مقایسه ها خیلی عجیب هست.

مثلا ریترنال بازی خوبی بود؟ یا شاهکار بود ؟ واقعا اکشن RPG بتسدا رو با ریترنال مقایسه میکنی ؟؟ راست میگی الان هیچ مثال دیگه ای نداشتی بزنی ؟ 91 متا مثلا چیش جوکه ؟ به فکر دانلود و نصب بازی باشید به جای این صحبت ها

برادر شما فک کنم استرس گرفتی و نمیتونی صفحه رو رفرش کنی. متا ۹۱ رو از کجا پیدا کردی:D
?parallel universe

فرق سیاست سونی با مایکرو رو اینجا باید دید. سونی HOUSEMARQUE میخره که کلا ۱۰۰ تا کارمند داره و خروجیش میشه ریترنال.
مایکرو چند میلیارد میده Bethesda میخره، خروجیش میشه این بازی با این متا، که البته قیاس هزینه‌های این دوبازی با هم مثل جوک میمونه.:D
حالا اگه همون ریترنالو ماکرو میداد با همون کیفیتی که رو ps داره نقدارو میدیم بعدش فرق سیاست اونموقع جالب بود 😁

برادر شما فک کنم استرس گرفتی و نمیتونی صفحه رو رفرش کنی. متا ۹۱ رو از کجا پیدا کردی:D
?parallel universe
شما احتمالا استرس گرفتی که دسترسی نداری وگرنه بازی متاش 91 شروع شد غصه نخور از همون یونیورزی که شما توش ریترنال رو با بازی بتسدا مقایسه میکنید .الان چند تا ادمین اونلاین هستن هیچ از اشخاصی که میان TOPIC‌لانچ یک بازی رو خراب میکنن هیچ شخصی بن نمیشه و تذکر نمیگیره ولی تا یکی از برو بچ بقول خودشان اینوری صداش درامد بن ابدی میشه میره به ABYSS .تا نرفتیم به آبیس بهتره بریم دنبال زندگی مان.

این که از نظرِ میانگینِ امتیازها کمتر از توقعی که ازش داشتیم شد، ناراحت‌کننده است. امتیازِ خیلی بالا برایِ بازی‌ای مثلِ starfield غیرمنطقی هست. این که انتظار داشته باشیم این بازی با این مقدار زمانِ گیم‌پلی و مکانیک‌ پر از صحنه‌هایِ سینمایی و خیره‌کننده باشه غیرمنطقی هست. ولی هنوز هم بازی یه مجموعه‌یِ کامل هست.
IGN خیلی وقته که مرجعیتِ خودشو از دست داده. خیلی سخت نیست بفهمیم که با xbox مشکل دارن. از پستایی که منتشر می‌کنن مشخص هست. نوعِ نوشته‌ها و عکس‌هایی که انتخاب می‌شه از رویِ غرض هست. موقعِ انتشارِ baldur's gate هم به شکلِ عجیبی رویِ جزئیات و مسائلِ جنسیِ این بازی تمرکز داشتند و این از رفتارشون با xbox هم عجیب‌تر بود. نباید همچین رسانه‌ای رو به عنوانِ مرجعِ صنعتِ گیم قبول کرد. خیلی با همه‌یِ مجله‌ها و کسایی که نمره می‌دن آشنا نیستم ولی game informer معمولاً دیدم خوب بازی‌ها رو نقد می‌کنه.
این که نمره و میانگین، اهمیتی برای لذت‌بردن از هیچ بازی‌ای نداره مشخص و روشنه ولی تو این زمونه و تویِ کوتاه‌مدت ممکنه تویِ فروش تأثیر داشته باشه که اونم موقت هست. این تأثیر تویِ فروش رو برایِ بازی‌ای مثلِ baldur's gate هم می‌شه دید که انقدر نظر رسانه بهش مثبت بود که خریدار حتا بدونِ این که فکر کنه گیم‌پلیِ بازی خاص هست و شاید نتونه باهاش ارتباط برقرار کنه، می‌ره و اون رو می‌خره.
،
میانگینِ امتیازِ starfield کم نیست ولی ای کاش یه ذره بالاتر بود. یه ذره بالاتر بودن یعنی یکی از چیزهایی که تویِ بازی هست، شاهکار شده. این چیز می‌تونه داستان باشه و یا فقط طراحیِ سلاح و گان‌پلی یا هر چیزِ دیگه‌ای.
تا خودمون واردِ بازی نشیم نمی‌شه گفت ولی چیزی که تا الان دیدیم این رو می‌گه که starfield یه جهان هست. این بازی رو نساختن که یه بازی ساخته باشن. هدف، ساختِ یه جهان بوده. و منظور از جهان، گرافیکِ واقعی نیست. حسِ عجیبِ زنده‌بودن تو یه دنیایِ مجازی هست. این حسِ زندگی به هیچ وجه با گرافیک منتقل نمی‌شه که اگه منتقل می‌شد همه‌یِ بازی‌هایی که گرافیکِ سطحِ بالایی دارن این حسِ زندگی رو هم همراهشون داشتن، که دیدیم ندارن. کمتر بازی‌ای قدرتِ انجامِ این کار رو داره. تازگی‌ها فقط هاگوارتز لگسی خواست به این سمت بره ولی با این که بازیِ خیلی زیبایی شده و حسِ بسیار خوبی رو منتقل می‌کنه، نمی‌شه گفت که خیلی حسِ زندگی هم تونسته منتقل کنه.
این حسِ زندگی و ساختِ جهانِ واقعی رو اگه درست یادم باشه تا حالا نه سونی و نه اکس‌باکس نتونستن بسازن. حتا راک‌استار هم همیشه نتونسته منتقلش کنه. تعدادِ بازی‌هایی که یه جهانِ تازه ساختن کم هست و بازی‌هایی که تویِ این جهانِ تازه‌شون می‌شه زندگی کرد کمتر. امیدوارم وقتی خودمون واردِ starfield شدیم دوباره زنده بشیم. موفقیتِ اصلیِ این بازی تویِ این مورد هست و اینو نمی‌فهمیم مگر وقتی که خودمون واردِ بازی بشیم.​

در مورد GS آخه ببین به چه بازی هایی 7 داده مثلا bf2042 رو 7 داده بعد از نظرش این استارفیلدم در همین حدوده!
زمانی آدم قبول می کنه که حداقل میانگین کلی نشون دهنده ضعیف بودن بازی باشه
الان IGN مرکز 7 داده ولی اکثر شعبه های دیگه اش 9.5 و 10 دادن :D
حالا من امشب خودم بازی میکنم ی گزارش لایو میفرستم
خب بحث همینه دیگه.منتقدهای اون شعبه ها آدمهای دیگه این.
باید ببینی کی نقد کرده و بری سابقه هر منتقد رو با خودش بررسی کنی.

برای همین من برام جالب بود که برم ببینم چرا به Outer World قبلا داده بود 8.5 و اینجا 7.
اما نمیدونم شاید سرسری خوندم ولی نکاتی که گفت با نمره پایانیش همخونی نداشت ، حداقل برای سرسری خوندن من.

بنظر منم هممون باید صبر کنیم و خودمون بازی کنیم ، چون یکسری نکاتی که گفته میشه واقعا حقیقته.
ولی اینکه این مسائل چقدر میتونه در کلیت بازی تاثیر داشته باشه خب بازی که منتشر شد بهتر میشه نظر داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or