امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
اوه اوه... چه خفن! امضا هم میدی؟:D

الان سرنوشتم تموم شد؟:(
یعنی الان تو سرنوشتت به بازی های سونی وابستست و اگر بازی ناتی داگ زیر ۹۰ بگیره میری خودکشی میکنی؟ :-? :cry2:
خداوکیلی با ۳۹ سال سن این چه کامنت هاییه میذاری؟:D من خجالت کشیدم
خدایی خجالت کشیدی ؟ 15 ساله ندیدم با این همه بک تو بک فِیل شدن خجالت بکشی!
باز جای امیدواریه ...

رفیق هیچ کدوم مشترک نیستند.دقیقا ۱۰۱ نقد مجزا ثبت شده است.حتی تا چند مدت پیش نمرات IGN و Game Spot برای تمام پلتفرم ها ثبت می شد ولی مدت هاست که دیگر فقط برای یک پلتفرم ثبت می شوند.
مثکه حق با شماس رفیق، که خب اینطوری بدتر هم شد و دیگه کورسوی امیدی هم نیست بالاتر بره احتمالا:دی

عمده ی نقد ign به ساعات ها ابتدایی بازی هست ولی اگر ساعت های ابتدایی بازی اینقدر مشکل داره چرا بازی را دراپ نکرده؟

چون منتقده، پول میگیره از سایت تا بازی رو تا انتها بره و نقد بنویسه. وظیفه کاریشه یعنی. چه بازی خوب باشه چه بد. محض فان بازی نکرده که اگه حال نکرد ولش کنه بره سراغ یه چی دیگه. ضمن اینکه صرفا به خاطر دو سه ساعت اول 7 نداده مسلما.

رفیق ۱۰۱ نقد ثبت شده نه ۵۱ نقد.شما نقدهای نسخه PC رو حساب نکردید.اتفاقا با توجه به اینکه کمتر از ۳ ساعت از برداشته شدن امبارگو می گذرد تعداد نقدها طبیعی هست.احتمالا در نهایت ۲۰ تا ۳۰ نقد دیگر برای بازی ثبت می شود.
halo infinite و FH5 با اینکه روی ۳ تا پلتفرم منتشر شدن ولی ۱۰۰ تا نقد نسخه xsx داره ٬ استارفیلد در بدترین حالتش ۴۰-۵۰ تا نقد دیگه داره .

انصافا برید نقد IGN ببینید اگر این چیزایی که میگه درست باشه توجیه می کنه نمره ای که داده
- سیستم invenotry و hud بازی هم کلا تو دیواره جا به جا کردن ایتم ها بین سفینه و companion ها رون نیست . 30% تایم کل بازی رو کلا تو inv می چرخید.
- بازی mini map نداره جوری خود بچه های IGN دارن براش Guide میزارن ، میگه مسئله تو شهر ها خیلی اذیت مثلا میخواد چند تا ایتم رو بفرشه باید جاشون رو بلد باشه و .....
- سیارت بازی اکثرا خالین الاین یکی میاد میگه مگه الان همه سیارت الان توش موجود زنده هست میگه کمترین کاری میتونستن بکنن حداقل یه outpost میزاشتن و ...

و بدتر از همه باز یکلی لودینگ داره جوری که بازی رو با no man sky مقایسه میکنه میگه اون رون تره ، این آخری بشخصه بنظرم خیلی اتمسفر رو نابود میکنه
ولی ... ولی ... سونی پول داده به ign :(

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ps3_360_wii
انصافا برید نقد IGN ببینید اگر این چیزایی که میگه درست باشه توجیه می کنه نمره ای که داده
- سیستم invenotry و hud بازی هم کلا تو دیواره جا به جا کردن ایتم ها بین سفینه و companion ها رون نیست . 30% تایم کل بازی رو کلا تو inv می چرخید.
- بازی mini map نداره جوری خود بچه های IGN دارن براش Guide میزارن ، میگه مسئله تو شهر ها خیلی اذیت مثلا میخواد چند تا ایتم رو بفرشه باید جاشون رو بلد باشه و .....
- سیارت بازی اکثرا خالین الاین یکی میاد میگه مگه الان همه سیارت الان توش موجود زنده هست :D میگه کمترین کاری میتونستن بکنن حداقل یه outpost میزاشتن و ...

و بدتر از همه باز ی کلی لودینگ داره جوری که بازی رو با no man sky مقایسه میکنه میگه اون رون تره ، این آخری بشخصه بنظرم خیلی اتمسفر رو نابود میکنه

آخرین ویرایش:
فراستی نیستن که :) باید کامل تمومش کنن تا نقد بنویسن
نه منظورم این نبود

منظورم اینه اگر اینقدر اول بازی مزخرفه باید یک سری واکنش های اینطوری هم می دیدیم فقط منتقدان که بازی را نگرفتند افرادی دیگری هم بازی را گرفتند که کم و پیش واکنشان در فضای مجازی نشان دادند ولی هیچ کس اینجوری اشاره نکرده

نمیدونم به خاطر انحصاری بودنه یا نه اما تو عمرم اینقدر دشمنی با یه بازی رو ندیده بودم طوری که تو کل دنیا یه عده قبل انتشار بازی فقط دنبال ایراد گرفتن بودن و وقتی هم ایرادی پیدا نمیشد گیر میدادن به منوی بازی و بعد محدود بودن گشت گذار و اخرا هم فرود نیومدن روی سیاره گازی و ....:Smoke1:

گیم اسپات که کلا بی اعتباره برای من اما کار IGN عجیب بود که به بازی ۷ بده و اگه در جریان باشین چند وقته که کلا با پلتفرم Xbox مشکل پیدا کرده :-? حالا من نمیگم بازی کاملا بی نقصه ولی یه علت ندرخشیدن بازیهای بتسدا میتونه بالا رفتن استاندارد بازیهای RPG مخصوصا بعد از ویچر ۳ و الدن رینگ باشه که طبیعتا توقعات هم از بازیها بالاتر میره
این بازی قطعا همون جادوی همیشگی بتسدا رو داره اما خود بتسدا هم میدونه که دیگه نمیتونه مثل قدیما یه بازی با گان پلی داغون گرافیک پایین و پر از باگ های مختلف عرضه کنه و کلی جایزه و نمره های ۹ و ۱۰ رو درو کنه
اتفاقا از این نظر این بازی تو همه موارد خیلی باکیفیت تر از بازیهای قبلی بتسداست و مشکلاتش کمتره اما شاید بازم از انتظارات بعضی منتقدا پایینتر بوده... یه انتقادی که من همیشه به بتسدا دارم اینه که هنوزم وسعت و بزرگی رو به کیفیت بازی ترجیح میده

اما در کل و با وجود همه مشکلات و با توجه به چیزهایی که از بازی دیدم و خوندم در بدترین حالت ممکن بازم حقش نبود که متای پایینتر از ۹۰ رو بگیره
من هیچ وقت متا رو بی اعتبار ندونستم و نمیدونم اما به احتمال زیاد اگه این بازی انحصاری نبود میانگین نمره هاش در حد ۲ یا ۳ نمره بالاتر میرفت (بجز استارفیلد چندتا بازی دیگه هم هست مثل Dishonored 2 و Batman Arkham Knight و دارک سولز 1 و 3 که هیچ جوره برام قابل درک نیست که چرا متای پایینتر از ۹۰ گرفتن؟! :huh:)

آخرین ویرایش:
تو گفتی ما "راضی نبودیم". راضی بودن از یک بازی هم یک چیز شخصیه تو فرهنگ لغات من. احتمالا شما به نظر خودت ارزش قائل نیستی و رضایت درونیت به عوامل خارجی بستگی داره :-? :D

پس با این حکمی که خودت صادر کردی، الان تو این تاپیک چیکار میکنی؟:-/ :D

View attachment 306650
اوضاع اینقدر خیطه داری بوکمارک کساییم که از بازی تعریف کردن رو میکنی؟میدونی که داری خود ترولی میکنی؟
فکر کنم تاپیک یکم دیگه ادامه پیدا کنه بابک بکمارک های خودشم که از بازی تعریف کرده رو میکنه:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or