امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
pastemagazine : 5/10
نسخه xbox
احتمالا یوروگیمر و edge و سایت هایی که کدنقد نگرفتن هل بدن بیاد رو 90
رفیق امتیازات این سایت در MC ثبت نمی شود.این سایت هایی که کد نگرفتند هم به نظر خیلی کم تعداد هستند چون الان ۱۰۱ نقد برای بازی ثبت شده است.

هایپ غیر منطقی دور و بر این بازیو چند تا اکانت ایکس باکس فن که نیو یوزر بودن تو چند ماه اخیر رهبری میکردن

منم انتظارم ازش در حد متای خیلی بالا (بالای ۹۵ و...) نبود، به نظرم متای خیلی خوبی گرفته این یک و مورد دوم میتونه برای کسایی که به این تم علاقه دارن شاهکار و تجربه به یاد ماندنی باشه. به عنوان کسی که پلی استیشن رو ترجیح میدم اینو میگم.

به فنهای ایکس باکس تبریک میگم به هر حال
بعد آخرین نسخه فال اوت و اون وضعش، این قطعا موفقیت محسوب میشه با متای نزدیک به ۹۰

الان سرنوشتم تموم شد؟:(
یعنی الان تو سرنوشتت به بازی های سونی وابستست و اگر بازی ناتی داگ زیر ۹۰ بگیره میری خودکشی میکنی
ولی خارج از این بحث من امیدوار بودم سرنوشت این بازی 96 باشه که بزنیمش تو سر جیمبو که کمی سر عقل بیاد تا شاید سرنوشت ps هم کمی تغییر کنه.
میبیند رشته های سرنوشت چه طور به هم گره خوردن :D
الان بزرگ ترین برنده جیمبوست که پلاسو گرون کرد و یه آبم سرش خورد.

فکر کنم اولین بازی ای باشه با این سطح از هایپ فقط ۵۱ امتیاز روز اول براش ثبت شده باشه :D با این قدر مهندسی متا بازم نتونست بالا نود شه :D حداقل سایبرپانک با مهندسی متا تونست اولش متا ۹۲ بیاره بعد تا ۸۶ پایین اومد :D
دوستانم که از متا۹۵+ و goty و بازی قرن رسیدن به متا ۸۷ خیلی هم خوبه :D
بنظرم عجله نکنید هنوز ۶۰ - ۷۰ تا نقد دیگه مونده ثبت شه دو هفته دیگه مجبور نشید بگید متا ۸۳ هم عالیه :D

----------------------
چند ص پیش میخوندم که گفته میشد متا GOW R ۹۳ هست محض اطلاع متاش ۹۴ با ۱۴۰ نقد هست .

یه سوال از ماله کشان عزیز

اگه الان لست آف آس ۳ بیاد ٨۷ بگیره، میگین ٨۷ اوکیه یا جشن میگیرین؟

بله ٨۷ خوبه. ولی برای کنسولی که انحصاری نداره، رفته استدیو خریده که براش انحصاری بسازه، و این همه هایپ دورش بوده، قطعا ٨۷ ترول داره.

فکر کنم اولین بازی ای باشه با این سطح از هایپ فقط ۵۱ امتیاز روز اول براش ثبت شده باشه :D با این قدر مهندسی متا بازم نتونست بالا نود شه :D حداقل سایبرپانک با مهندسی متا تونست اولش متا ۹۲ بیاره بعد تا ۸۶ پایین اومد :D
بنظرم عجله نکنید هنوز ۶۰ - ۷۰ تا نقد دیگه مونده ثبت شه دو هفته دیگه مجبور نشید بگید متا ۸۳ هم عالیه :D

----------------------
چند ص پیش میخوندم که گفته میشد متا GOW R ۹۳ هست محض اطلاع متاش ۹۴ با ۱۴۰ نقد هست .
این دیر آپدیت میشه، Open ببین 100 رد کرده

----------------------
رفیق ۱۰۱ نقد ثبت شده نه ۵۱ نقد.شما نقدهای نسخه PC رو حساب نکردید.اتفاقا با توجه به اینکه کمتر از ۳ ساعت از برداشته شدن امبارگو می گذرد تعداد نقدها طبیعی هست.احتمالا در نهایت ۲۰ تا ۳۰ نقد دیگر برای بازی ثبت می شود.

ولی خارج از این بحث من امیدوار بودم سرنوشت این بازی 96 باشه که بزنیمش تو سر جیمبو که کمی سر عقل بیاد تا شاید سرنوشت ps هم کمی تغییر کنه.
میبیند رشته های سرنوشت چه طور به هم گره خوردن :D
الان بزرگ ترین برنده جیمبوست که پلاسو گرون کرد و یه آبم سرش خورد.
جیم رایان داره اینده را می ببینه شک نکن

IGN Spain 10
IGN Japan 10
IGN Brasil 9.5
IGN France 9
IGN 7
!!!!!

عاشورا و همینطور انتخابات سال 58 به ما آموخت که همیشه حق با اکثریت نیست.

پ.ن: پیش بینی میکنم حدودا از 5 صفحه دیگه به مبحث TLoU2 برسیم.

خیلی از این نقدها مشترکن رفیق
رفیق هیچ کدوم مشترک نیستند.دقیقا ۱۰۱ نقد مجزا ثبت شده است.حتی تا چند مدت پیش نمرات IGN و Game Spot برای تمام پلتفرم ها ثبت می شد ولی مدت هاست که دیگر فقط برای یک پلتفرم ثبت می شوند.

• Like
Reactions: dark souls

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or