امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
بازم میگم از نگاه شما ( مدل توجیه ی ) بخواییم به قضیه نگاه کنیم ، اون موقع نباید تو رقابت ریسینگ مثلا GT و FORZA رو هم حتی باهم قیاس کنیم ، چون اسکیل و استایلشون ( جدید یاد گرفتید ) باهم فرق داره .
یا حتی تو ورزشی ها مقایسه فیفا و NBA هم اشتباهه چون متفاوتن . اما همه جا بازی ورزشی اینارو قیاس میکنن ، بازی ریسینگ هم همینطور . همونطور که تو بازی RPG هم تمام مثال های من با مثال های شما داخل یک رقابت جهت کسب جایزه قرار میگیرن . مثلا مراسم گیم اوارد خاک بر سر نمیفهمه میاد ویچر و فالوت و بلابورن برای جایزه BEST RPG باهم قیاس میکنه باید بیاد اینجا مشاوره بگیره یکم اسکیل و استایل بهش یاد بدن تا بره یه کتگوری جدید بزنه بنام BEST RPG STYLE BAZICENTER و توش بتزدا رو فقط قرار بده تا بلکه حداقل اینجوری دوتا جایزه هم ببره .
اولا این بازی ها مثل نقل و نبات نمیان و زیاد نیستن، پس واضحه که مراسم هایی مث گیم آواردز نمیتونن به ساب ژانر بپردازن و ژانر کلی رو در نظر میگیرن.

اما تو تجربه مخاطبی که داره بازی رو انجام میده عناوین aRPG مث فرام سافت زمین تا آسمون فرق داره با نقش آفرینی هایی مث بتسدا و سیدی پراجکت. چون اصلا این دو سبک بازی با اهداف متفاوتی ساخته شدن.

حتی اگه این تفاوت های اساسی رو ام بکنیم زیر فرش و اهمیت ندیم باز این حرف که اینجور بازی ها زیادن بشکل واضحی غلطه. و اتفاقا مهم ترین دلیلی که بازی مث استارفیلد با وجود ایراداتی که داره انقدر میفروشه همین نادر بودن و منحصربفرد بودن سبکشه.

پ.ن: آدم این تاپیک ر باید فقط نگاه کنه رد بشه وگرنه تو گرداب فن بوی ها مکیده میشه :))

خب دیگه دارم پی میبرم به حرف اون دوستمون ک میگفت پلتفرم بعضی ها همین فروم هست و اینجور تاپیکا نه ps و xbox.
حرفات مث کسیه که تاحالا اصلا گیمی انجام نداده و فقط چندتا مجله و سایت و خبر دیده.
جالب تر اینجاست که فن بوی ها همدیگه رو لایک میکنن فارغ از اینکه چقدر حرفا غیر منطقی و تو در و دیواره. همینکه اید ئولوژی من رو تایید کنی کافیه لایکت میکنم.
دقیقا عزیز میخواستم همینو بگم. حاضرم شرط ببندم طرف نمیدونه گیم چی هست وگرنه قطعا خودشو با همچین نظری به سخره نمی‌گرفت.

اولا این بازی ها مثل نقل و نبات نمیان و زیاد نیستن، پس واضحه که مراسم هایی مث گیم آواردز نمیتونن به ساب ژانر بپردازن و ژانر کلی رو در نظر میگیرن.

اما تو تجربه مخاطبی که داره بازی رو انجام میده عناوین aRPG مث فرام سافت زمین تا آسمون فرق داره با نقش آفرینی هایی مث بتسدا و سیدی پراجکت. چون اصلا این دو سبک بازی با اهداف متفاوتی ساخته شدن.

حتی اگه این تفاوت های اساسی رو ام بکنیم زیر فرش و اهمیت ندیم باز این حرف که اینجور بازی ها زیادن بشکل واضحی غلطه. و اتفاقا مهم ترین دلیلی که بازی مث استارفیلد با وجود ایراداتی که داره انقدر میفروشه همین نادر بودن و منحصربفرد بودن سبکشه.

پ.ن: آدم این تاپیک ر باید فقط نگاه کنه رد بشه وگرنه تو گرداب فن بوی ها مکیده میشه :))
استارفیلد چقدر فروخته دقیقا :)) :)) :)) :)) تو فروش هم مثل سبک بازی بحث میکنید .فروش استارفیلد :)):)):)):)):))

دوستان تو تاپیک بازی گفتن از نقاط قوت بازی فیزیک بازیه.
View attachment 309062
پشماتون ریخت نه؟ داره میچرخه😳😳😳
انقدر بازی رو نکوبید .☹️
وضعیت تعامل کرکتر با محیط واقعا فاجعه ست. یعنی قشنگ مشخصه تو بحث فیزیک و انیمیشنم مثل ارسال کد بررسی، مهندسی شده و گزینشی کار کردن. تو ابعاد وسیع، جهان بازی، از فیزیک آب گرفته تا سنگ و صخره در حد وضعیت پری آلفاست

دوستان تو تاپیک بازی گفتن از نقاط قوت بازی فیزیک بازیه.
View attachment 309062
پشماتون ریخت نه؟ داره میچرخه😳😳😳
انقدر بازی رو نکوبید .☹️
من متوجه نشدم که این سارکزم بود یا نه. ولی طبق همین ویدیویی که گذاشتی فیزیکش واقعا خفنه.

ولی شما یجوری میگی که انگار داری مسخره میکنی!

من متوجه نشدم که این سارکزم بود یا نه. ولی طبق همین ویدیویی که گذاشتی فیزیکش واقعا خفنه.

ولی شما یجوری میگی که انگار داری مسخره میکنی!
تفسیر من این بود که اون کره نماد دنیاست که داره میچرخه و نوبت شما هم میشه فلان فلان شده ها :))
روی این فلان فلان شده ها بنظرم تاکید زیادی داشت:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or