امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 972
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 432
آخرین ویرایش:
امیدوارم این کثافت کاری ای که ماکروسافت با مهندسی متا راه انداخته فقط بین بقیه ناشرا فراگیر نشه اگر فراگیر شه باید برای هر ریلیز یکی دو هفته صبر کنیم تا متا واقعیش ببینیم ! جدا از console war ٬ چه xbox فن باشی چه sony چه نینتندو چه بتزدا فن(:D ) نباید ازین کثافت کاری حمایت کنی به ضرر کل صنعت گیم ه !
کثافت کاری ۱۰۰ دلار پول بده یک هفته زودتر بازی کن کافی نبود مهندسی متا هم کردن که وقتی امبارگو برداشته میشه متا بالا بشه که ملت خر شن پول بدن نسخه پریمیوم بخرن الان گندش درومده متا از ۸۹ رسیده به ۸۳ !!!

ویرایش : این کثافت کاری یادم رفت :D
XBOXAdiccit 10/10
Genertion XBOX 9.9/10
Somos XBOX 9.8/10
Mondo XBOX 9.7/10
Pure XBOX 9/10
The XBOX Hub 9/10
XBOX era 9.7/10

فکر کنید برای هر بازی جدید یوبیسافت که منتشر میشه یه سری سایت به نام ubisoft era , ubisoftaddict ,pure ubisoft , ubisoft hub و ... نمره ۱۰ ردیف کنن !

آخرین ویرایش:
کجایند ماله کشان پر ادعا... آخرشم 1 درصد سایت درست حدس زدن و این امتیاز میتونه تا 82 هم بیاد پایین

حالا در تمجید از این بازی پاراگراف ها بنویسید و حمایت کنید و بگید لیاقت این گیم رو ندارید از بس شاهکارِ

ولی خب واقعیت اینه مایکروسافت داغونه و این مهندسی متاش واقعا مسخره و چیپه

بازی که از 91 رسیده به 83 و کمتر هم میشه ارزشش همون زیر 80 ـه و بس 😉

این چه فضاحتیه دیگه چجوری میخواید ماله بکشید غیر از نگاه عاقل اندر سفیه و گفتن اینجا رو به گند نکش
:))

متا پرست هایی که تا بازی متا +90 نگیره (و البته انحصاری پلتفرمی بین المللی، که اینا "هم" میخرن، نباشه) سمتش نمیرن یا براشون عزیز نمیشه، شاید فکر کنند ماله کشیه، طبیعی هم هست انتظار بیشتری هم ازتون نمیره، اما n سال پیش، فن بیس بتزدا "متا" پرست نبود، و اپسیلون به متا اهمیت نمیداد، ندید بدید بازی که همگانی نیست، فرافکنی هم منطقی نیست، شاهدش هم بازی که با این متا، هنوز هم بین خیلی از "گیمر" های طرفدار بتزدا، از حداقل فال اوت3، با متا +90 و شکست راک استار در گوتی، سرتر و خفن تره...

View attachment 309433
البته متای واقعی بازی اینه
Screenshot_۲۰۲۳-۰۹-۱۵-۰۷-۱۰-۴۴-۸۴۵_com.android.chrome.jpg
که واسه نسخه فرعی سری fallout که سازنده اش هم خود bethesda نبوده خوبه
این متا واسه ip جدید که چندین سال در حال ساخت بوده و توسط تیم اصلی و خود تاد هاوارد ساخته شده و اینهمه هایپ پشت سرش بوده یک آبروریزی بزرگ هستش
حالا 100 تا مثال و جمله دیگه هم بگی متاسفانه همینه که هست

این که تا قبل از انتشار نمرات، بازی قرار بود متاش 98 بشه و دیگه با احتمال چند تا سایت نخاله بشه 94 ... این که بازی قرار بود بازی بیاد و فصل جدیدی رو در صنعت گیم و برند اکس بازی اغاز کنه ... اینکه توسط همین منتقدین بی اعتبار قرار بود گوتی بشه....

اینا متا پرستی نبود... خیلی هم خوب بود، ولی حالا که بازی به شکل مضحکی فیل شده و داره ترول میشه، البته خود بازی هم نه، کسایی که ادعا داشتن بازی کم کمش 94 میشه...

ضمن اینکه درسته این عدد متا اصلا مهم نیست، این همه نقد اومده و هم مشکلات بازی رو نوشتن و میشه از نقد ها فهمید بازی 1/۴ چیزی که تو تبلیغاتش ادعا میکرده رو ارائه نداده

و متا هم برای همین وجود داره که ملت گول این تبلیغات رو نخورن، که البته در مورد این بازی در زمان لانچ شاهد مهندسی نمرات هم بودیم و تو پاچه یه عده رفت

آخرین ویرایش:
البته متای واقعی بازی اینه
View attachment 309434
که واسه نسخه فرعی سری fallout که سازنده اش هم خود bethesda نبوده خوبه
این متا واسه ip جدید که چندین سال در حال ساخت بوده و توسط تیم اصلی و خود تاد هاوارد ساخته شده و اینهمه هایپ پشت سرش بوده یک آبروریزی بزرگ هستش
حالا 100 تا مثال و جمله دیگه هم بگی متاسفانه همینه که هست
پس متا واقعی استارفیلد هم 87 یعنی؟ :D

ببین حرفات درسته، قبل از هرچیزی اضافه کنم که خودم فارغ از متا، فال اوت 3 رو خیلی بیشتر از وگاس دوست دارم و در مجموع بازی بهتری میدونم، و اینجا فقط اشاره کردم که بخش مهم و بزرگی از کامیونیتی بتزدا، فارغ از این حرفا و توضیحاتی که شما اضافه کردید، وگاس رو بازی به مراتب بهتر، خفن تر، مخصوصا در بخش طراحی کوئست ها و سیستم نقش افرینی، میدونند، همین، یعنی وقتی میگیم "متا" برامون اولویت نیست خالی نمیبندیم، پیف پیف اه اه اوه اوه نیست، واقعیته، تمام..

ولی نمیدونم واقعا چرا روایت خودتون رو میسازید، مثلا طوری برخورد میکنید انگار ماها میگیم بازی حقش 95 بوده و الان شده 83، نه عزیزم، کسی اصرار نداره، هرچند باید مدتی بگذره، بازی کاملا شناخته شه، با رقبای قبلی و اینده مقایسه دقیق شه، که ببینیم چند چنده، اما واقعا کسی اصرار نداره که بگه عاشق متا 83 هست و دوست نداشت متای 95 ببینه، واقعا برام عجیبه، واقعا، من خودم 100 بار حداقل گفتم از خدامه متا +90 شه، 97 شه، اخه کدوم انسانی از این بدش میاد؟

اما در عین حال 100 بار هم گفتم اگه نشه، میتونم باهاش کنار بیام، برام فرق زیادی نداره، مثلا من U2 رو واقعا بیشتر از U1 دوست دارم، U2 جز 5 باری برتر نباشه که هست، جز 10 تا 100% هست به نظرم، اما در عین حال واقعا نمیتونم به انچارتد 1 بگم گند زده، خراب کرده، درجه 2، و این همههههه صفت منفی که تو این تاپیک به این متا ها بسته شد، واقعا عاشق انچارتد 1 هستم، حالا ملت میخوان فکر کنن خالی بندیه، بکنن...

چه 2007، چه 2023، هر دورانی شرایط و خصوصیات خودش رو داره، اگه انچارتد 1 2007 انتظاری به اندازه استارفیلد 2023 پشتش نبود (که بود)
استارفیلد 2023 هم به اندازه انچارتد 1، درگیر مسائل و چالش های متعدد فنی بوده، پس ارزش هر دو بازی باید نباید لزوما بر اساس معیاری به نام "زیر 90" سنجیده شه...

بحث خیلی ساده است، این حجم ترول، پست های سخیف، لودگی، و بعد ننه من غریبم و تکرار سیکل، در تاپیک بازی جدید BGS شایسته نیست، درست نیست، سطح این فروم رو تا حد گروه های کلکل درپیت تلگرامی پایین میکشه، وگرنه به 4 تا میم و عکس باحال والا ما هم خندیدیم، یعنی الان واقعا یکی باید حوصله کنه دونه دونه پست های این تاپیک رو تجزیه تحلیل کنه تا ثابت کنه واقعا عده ای "گند" زدند؟

Destruction ها نیستن، ولی هیتر ها از در و دیوار تاپیک بالا میرن...

این که تا قبل از انتشار نمرات، بازی قرار بود متاش 98 بشه و دیگع با احتمال چند تا سایت نخاله بشه 94 ... این که بازی قرار بود بازی بیاد و فصل جدیدی رو در صنعت گیم و برند اکس بازی اغاز کنه ... اینکه توسط همین منتقدین بی اعتبار قرار قود گوتی بشه....

اینا متا پرستی نبود... خیلی هم خوب بود، ولی حالا که بازی به شکل مضحکی فیل شده و داره ترول میشه، البته خود بازی هم نه، کسایی که ادعا داشتن بازی کم کمش 94 میشه...

ضمن اینه درسته این عدد متا اصلا متا نیست، این هم نقد اومده و هم مشکلات بازی رو نوشتن و میشه از نقد ها فهمید بازی 1/۴ چیزی که تو تبلیغاتش ادعا میکرده رو ارائه نداده

و متا هم بازی همین وجود داره که ملت گول این تبلیغات رو نخورن، که البته در موزد این بازی در ژمان لانچ شاهد مهندسی نمرات هم بودیم و تو پاچه یه عده رفت
شاید فکر کنی فیکه، اما نیست، (شماره هارو ممکنه اشتباه بگم)

یادمه تو یک تاپیکی بحث jrpg بود، بحث فاینال فانتزی ها، اگه درست یادم باشه، میگفتی فاینال 13 شاهکاره چون پلیر رو تو بازی رها میکنه که خودت راه رو پیدا کنی، و فاینال ها و بازی های دیگه که بازی عصا به دست جلو میبرتت به درد نمیخورن،

یه چی تو این مایه ها گفتی، خیلی سال پیش، همین باعث شد تو ذهن من بشی یک گیمر خفن (برخلاف نظری که تو در مورد من داری:D) همون فاینال که متاش رو PS3 شده 83، دیدی مازیار خان؟ این مازیار از نظر من گیمر خفنیه... مازیار این تاپیک اما متاپرست نباشه به متا بییییییش از حد داره اهمیت میده

(کل کل با فن بوی های مایکرو رو که میفهمم هم کاری نداریم)

*حالا من نمیدونم فاینال 13 و بقیه خوردنی هستن یا بردنی هم بماند :D (البته در اینده بازی میکنم حتما) صرفا دیدگاه تو برام جالب و خفن بود و خوشم اومد...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or