امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
خوشم میاد هیچ ایکس باکس فنی الان از دو کیلومتری اینجا پر نمیزنه بچه ها امادن سایشونو با تیر بزنن😂😂تاد و فیل یجور تر زدن دیگه فناشم تقبلش نمیکنن😂
اینقدری که مدیرای این سایت ایکس باکس فن ها رو بن دائم کردن و هیتر درجه یک ایکس باکس مدیر و ناظم کردن می خواید فنی هم مونده باشه؟ منم هر چی می بینم هیتر و مسخره کنه :D

‘Starfield’ Is ‘Outdated, Unambitious’ According To Latest Scathing Review
forbes هم به مهندسی متا starfield پرداخته ...
Microsoft and Bethesda carefully chose who to send review codes to, which might have been why the original bevvy of reviews were so glowing. Now that more reviews are filtering in from outlets that started playing at launch, the picture is a bit more grim.
ابرو نزاشتن برا خودشون بین رسانه ها با این کاراشون :)

خدایی به دور از شوخی و فن بازی و کل کل بخواییم به قضیه نقدهای بازی نگاه کنیم دیگه انصافا حق بازی دیگه ۸۴ هم نبود ، در بدترین و بهترین حالت متای بازی باید بین ۶۰ تا ۶۵ می‌شد :D
دیگه الان که هر سطل زباله ای رو یه لگد میزنی از توش چندتا اوپن ورلد ار پی جی ساز بیرون میاد ، اینا نتونستن یه بازی توی این اسکیل رو به درستی دربیارن ، و اصلا بازی در حد و اندازه ۸۴ نبود و بنظرم مایکروسافت علاوه بر هزینه میلیاردی که صرف خرید بتزدا کرد کلی هزینه کرد تا این بازی تو رنج ۸۰ بمونه و ابرو ریزی بزرگ اتفاق نیفته .

در کل موفقت در نقد و از همه مهمتر موفقت تو بحث تجاری که مایکروسافت با اختلاف خیلی زیاد از رقباش عقبه ، نیازمند لیاقت و خلاقیت هست و بعضی چیزا رو نمیشه با پول خرید .

الان فکر کنم مالکین مایکروسافت حاضر بودن یه دست و یه پا نداشتن اما به جاش یه ناتی داگ و سانتا مونیکا داشتن

چقدر اوضاع دوستان اینجا خرابه! دعوتنامه به مهمونی جدید جیمبو نیومده؟
همینجا که مارو دعوت کردید و به مبارزه طلبیدید برای امتیاز +98 و گوتی سال و دو نیم شدن صنعت به قبل و بعد بازی و Game 3.0، کافیه😉

مهمونی فقط شوکیس جعبه و تریلر های فیکش برای 2026 تا پایان نسل 🤣

خدایی به دور از شوخی و فن بازی و کل کل بخواییم به قضیه نقدهای بازی نگاه کنیم دیگه انصافا حق بازی دیگه ۸۴ هم نبود ، در بدترین و بهترین حالت متای بازی باید بین ۶۰ تا ۶۵ می‌شد :D
دیگه الان که هر سطل زباله ای رو یه لگد میزنی از توش چندتا اوپن ورلد ار پی جی ساز بیرون میاد ، اینا نتونستن یه بازی توی این اسکیل رو به درستی دربیارن ، و اصلا بازی در حد و اندازه ۸۴ نبود و بنظرم مایکروسافت علاوه بر هزینه میلیاردی که صرف خرید بتزدا کرد کلی هزینه کرد تا این بازی تو رنج ۸۰ بمونه و ابرو ریزی بزرگ اتفاق نیفته .

در کل موفقت در نقد و از همه مهمتر موفقت تو بحث تجاری که مایکروسافت با اختلاف خیلی زیاد از رقباش عقبه ، نیازمند لیاقت و خلاقیت هست و بعضی چیزا رو نمیشه با پول خرید .

الان فکر کنم مالکین مایکروسافت حاضر بودن یه دست و یه پا نداشتن اما به جاش یه ناتی داگ و سانتا مونیکا داشتن
به ترول جایزه ای میدن؟
اصرار شما برای کسب عنوان ((ترول برتر)) برای چیه؟8-|:-?
بازی قطعا +90 نبود و مشکلات متعددی در بحث گرافیک و تکنیکی و از همه مهم تر داستانی داره که لااقل در بخش داستانی قابل چشم پوشی نیستن.این +90 هم حاصل هایپ بیش از اندازه بعضی از فن های مایکرو(بخصوص گیم پس و مفتی بازی کردن و این داستانا)بود و همین طور اینکه ایکس باکس عملا بخش بزرگی از تخم مرغاش رو تو سبد این بازی گذاشته بود.ولی انصافا بین 60 تا 65 هم درحد همون حرف های مضحکی هستش که میگفتن بازی کم کمش 93 تا 95 میگیره یا چه میدونم game+2 از این موهومات.زشته واقعا حرف هایی تا این حد نخ نما بزنیم.بازی قطعا درحد +80 هست و خودمون رو با گفتن بالای 60 مسخره نکنیم.منم اساسا توهمی به +90 بودن بازی نداشتم :
star.png

+90 شدن این بازی به همون اندازه مضحک و خنده داره که شما یه زمانی به سریال لست آو میگفتید ((انقلابی در صنعت سریال سازی)):-j

همینجا که مارو دعوت کردید و به مبارزه طلبیدید برای امتیاز +98 و گوتی سال و دو نیم شدن صنعت به قبل و بعد بازی و Game 3.0، کافیه😉

مهمونی فقط شوکیس جعبه و تریلر های فیکش برای 2026 تا پایان نسل 🤣
شما همون نیستی از گرون شدن پلاس خوشحال بودی؟!

دیگه الان که هر سطل زباله ای رو یه لگد میزنی از توش چندتا اوپن ورلد ار پی جی ساز بیرون میاد
خدایی به دور از شوخی و فن بازی و کل کل بخواییم به قضیه نقدهای بازی نگاه کنیم
صبح بخیر...

به نظر میرسه اشنایی زیادی با بازی های ار پی جی نداشته باشید که ریشه این سبک رو "زباله" در نظر گرفتید، شایدم با ار پی جی ابکی های ادونچر در واقع، اشتباه گرفتید، همچنین به نظر میرسه "پلتفرم" شما این "تایپک" باشه، نه اکس باکس یا پی سی یا حتی یوتوب،

به نظرم قبل از اینکه توسط این تاپیک و فن بوی ها و فرومر و هیتر های هوچی گر با سابقه مشخصش، (با فرض اینکه خودتون جزشون نیستید) گمراه بشید، خودتون هم کمی بازی کنید، بعد با اطمینان بیاید چنین نظراتی بدید.. تجربه "خودتون" رو باهامون در میون بگذارید، وگرنه نظرات فن بویانه و ترول های ابکی و کودکانه و تکراری و کلیشه ای و حزبی رو که همه حفظ هستیم،

به دور از شوخی و فن بوی بازی البته :D

مضرات نمک؛ ۴ خطری که بدن ما را تهدید می‌کند - چطور

صبح بخیر...

به نظر میرسه اشنایی زیادی با بازی های ار پی جی نداشته باشید که ریشه این سبک رو "زباله" در نظر گرفتید، شایدم با ار پی جی ابکی های ادونچر در واقع، اشتباه گرفتید، همچنین به نظر میرسه "پلتفرم" شما این "تایپک" باشه، نه اکس باکس یا پی سی یا حتی یوتوب،

به نظرم قبل از اینکه توسط این تاپیک و فن بوی ها و فرومر و هیتر های هوچی گر با سابقه مشخصش، (با فرض اینکه خودتون جزشون نیستید) گمراه بشید، خودتون هم کمی بازی کنید، بعد با اطمینان بیاید چنین نظراتی بدید.. تجربه "خودتون" رو باهامون در میون بگذارید، وگرنه نظرات فن بویانه و ترول های ابکی و کودکانه و تکراری و کلیشه ای و حزبی رو که همه حفظ هستیم،

ریشه سبک منظورش نبود، تعدد سازنده در این سبک منظورش بود، همون تو سر سگ بزنی 4تا سازنده ی آر پی جی جهان باز میزنه بیرون/میوفته بیرون
یه همچین چیزی منظورش بود
مثلا برای خواننده میگن هرکی از ننش قهر میکنه خواننده میشه یا تو سر سگ بزنی خواننده در میاد

کارت درسته ساعد، هم تو هم سهیل که کوت کرد، مرسی از پستت و اینکه اینقدر دقیق همه چیرو نوشتی خیلی حالم رو خوب کرد، همین که مشخصه انگیزه ات از این پست خاموش کردن اتیشه نه زیادکردنش یک دنیا ارزش داره...

ببین واقعا توضیحاتت در مورد بازی رو قبول دارم، بازی واقعا مشکلات ریز و درشت زیادی داره، کار فراتر از مشکلات عادی یک عنوان سندباکس وسیع میره و به ایرادات جدی یا شاید ساختاری میرسه، طوری که برای نسخه بعدی من فکر کنم خودشون همین الان یک لیست از تغییرات مورد نیاز داشته باشن، مثلا چند صفحه پیش دوستان یک نقد از یک یوتوبر گذاشتن، به نظرم واقعا نکاتش تا حد زیادی به بازی وارد بود هرچند نمره 6 به نظرم واقعا کمه، نهایتا یعنی حداقل به نظرم حق بازی 8 یا با سخت گیری زیاد 7 باشه،

با این حال واقعا بحثی در این مورد ندارم، قبول دارم، حدس میزنم اکثریت فن بیس بازی قبول داشته باشن، که BGS در حد گوتی یا واقعا بهتر بگم، در حد انتظارات از خودش واقعا نتونست امسال ظاهر شه.

اما ساعد از دنیای گوتی و افتخارات و این چیزا بیایم بیرون، بازی واقعا خفنه، مثل هر بازی متا سبزی برای مخاطبینش پر از لحظه های خوش و خاصه، برای یک علاقه مند به نقش افرینی / سندباکس وسیع، بازی به معنای واقعی پیشرفت کرده، از حرکت کرکتر و موومنت و امکانات بیشترش نسبت به قبل بگیر، تا گرافیک محیط داخلی که عالیه، حجم و کیفیت اهن الات و پیکر ربات ها عالیه، تکسچر های پلاستیک و ساختمانی به شدت از قبل بهتر هستند، نورپردازی پیشرفت خیلی خوبی داشته، تا بهتر شدن گرافیک محیط خارجی، مثلا ساختمون های بادکنکی "کاغذ" مانند و بدشکل F4 (حتی نسبت به F3) تا حد زیادی اینجا شمایل بهتری دارن، حال میکنی برج و بارو ها و تاسیسات عظیم بازی رو میبینی اینقدر که طراحی خوب و با کیفیتی دارند، واقع گرایی بیشتری دارند، سیستم نقش افرینی به وضوح نسبت به قبل پیشرفت داشته، حتی طراحی و کیفیت "لباس" تو بازی به شدت از قبل بهتر شده، دیگه به نظر نمیرسه لباس چسبیده به بدن و عضوی از بافت بدن باشه، انیمیشن صورت تا حد زیادی خوبه (مخصوصا در صحنه های کانورسشن که برای یک نقش افرینی به شدت مهمه)

حالا بگو، یکی مثل من که این بازی رو دوست داره، "چرا" باید این تاپیک و وضعیتش رو تحمل کنه؟ یعنی چه راهی مونده جز اینکه بذارم برم؟ اون کوت که از تاپیک شوکیس اکس باکس اوردی یادمه، اتفاقا به همین دلیل لایکش نکردم (اون "جاهل" اضافه است و گرنه منهای اون، مفهوم پست درسته) و حتی همین دوستمون (که گیمر قدیمی و خفنی هم هست حالا کاری نداریم) تو تاپیک فف 16 هم با چماق استارفیلد ترول کرد، خب تقصیر من چیه؟ ببین بچه که نیستیم عقل داریم، کاملا مشخصه کی اینجا "فن بوی" های مایکرو رو میزنه، و کی داره کل علاقه مندان و کامیونیتی بتزدا - مایکرو رو میزنه، دیگه اسم نمیبرم که حالت تفرقه نداشته باشه،

خب تو من بگو، بذارم برم؟ که یک عده فن بوی، حس پیروزی بهشون دست بده و لات بازی های (ابکی) شون رو هی ادامه بدن؟ فکر کن طرف میگه "انچارتد 1 بازی درجه دو است دیگه، در مقابل u2-4 درجه 2 حساب میشه" حالا با همین قوه تشخیص به منم میگه "از اول" :D حس میکردم پستات ساختگی هستن :D، نه خدایی ببین، یعنی پاش بیفته حتی به انچاردتد یک میگن درجه 2 تا فقط فن بوی بازی تو بازیسنتر کارش پیش بره، انصافا کی بهتر از این میتونست حرفای منو ثابت کنه؟ مگه نگفتم اینا فن "بازی" های ناتی نیستن و فن متا هستن؟ بیا اینم سند(پستش رو دیگه کوت نمیکنم) یعنی از نظر اینا ناتی بعد از وارپد که متا 90 داشت، درجه 2 بود، بعد از جک که +90 بود دوباره درجه 2 شد، تا رسیدیم به انچارتد 2 یهو ناتی شد درجه 1 :l

حالا بگو، کی اینجا فن سونیه؟ کسی که تو 6 ماه اخیر برای بار سوم انچارتد 1 رو خریده و برای بار احتمالا +10هم تمومش کرده، یا اینا که پاش بیفته به انچارتد یک و ناتی در اون زمان میگن درجه دو که "فرومری و فن بوی بازی" هاشون راه بیفته؟

قبول دارم 2 طرفه است، 100 درصد درست میگی، اتفاقا به نظرم فن بیس مایکرو، اگه اپسیلون هوش داشته باشه، از این موقعیت نهایت استفاده رو میبره و با سالم نگه داشتن تاپیک اسپایدی 2، هم برای خودش ابرو میخره و هم جلو انتقام گیری صحرای کربلا تا 1400 سال دیگه رو، میگیره...

* یک دونه پست از من پیدا نمیکنی که اپسیلون برای تاد نوشابه باز کرده باشم (جز علاقه مندی و اشارات عادی) اما تا دلت بخواد پست از من در مورد عشق به BGS و بازی هاش پیدا میشه...
درباره خود بازی، چون من تجربه نکردم و فن این سبک نیستم نظر خاصی ندارم و حرفات رو قبول دارم، چون میدونم بهتر از من BGS رو میشناسی.

ولی درباره فن بازی، خب طرف مقابل هم همینه دیگه، خودتم گفتی.
به منم در تاپیک Hellblade 2 گفتن فنبوی سونی/هیتر مایکرو. درحالی که Hellblade رو یبار رو PS4 و یبار رو PC تموم کردم (حتی بازی از استور GOG هم خریدم که احتمالا خیلی از مایکروفنها نمیدونن چی هست). DmC نینجا هم جز DMC های مورد علاقم هست. خودتم میدونی نسل 6 رو بجای PS2 با اکس ارجینال بزرگ شدم و بعدش 360. ولی خب کسایی که با گیمپس مایکرو فن شدن فن واقعی هستن نه ما! :D

ولی با این حال من اصلا کاری به خودت و خودم ندارم، دارم درباره فنای هردو طرف میگم. اگه سونی فن مثلا بخاطر بحث و کل کل Uncharted 1 رو میگه درجه 2 هستش به زمانش مایکرو فن هم به همین شکل نظر میده. :D یعنی الان تو چون BGS هستی این وسط گیر کردی. وگرنه خب Starfield که تبدیل به Starfail شده و مایکرو فنها این مدت این بازی دکل کرده بودن چرا ترول نشن!؟ مخصوصا که همیشه زبونشون درازه بوده و اسم خودشون رو بقیه هم میذارن.

فن بیس مایکرو، اگه اپسیلون هوش داشته باشه، از این موقعیت نهایت استفاده رو میبره و با سالم نگه داشتن تاپیک اسپایدی 2، هم برای خودش ابرو میخره
من اتفاقا میخواستم مایکرو فنها رو از الان دعوت کنم تاپیک امتیازات عنکبوت 2 :D تا شاید "برآورده شدن انتظارات" رو اونجا مشاهده کنن. lol

صبح بخیر...

من نگفتم ار پی جی زباله است ، یه ضرب المثل بود گفتم ، منظور این بود این همه سازنده هستش الان اوپن ورلد ار پی جی به مراتب خفن تر از بتزدا دارن میسازن تو کمپانی های مختلف دیگه بتزدا تو لول به مراتب پایینتری قرار میگیره
لطفا کامل دقت کنید به کامنت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or