کارت درسته ساعد، هم تو هم سهیل که کوت کرد، مرسی از پستت و اینکه اینقدر دقیق همه چیرو نوشتی خیلی حالم رو خوب کرد، همین که مشخصه انگیزه ات از این پست خاموش کردن اتیشه نه زیادکردنش یک دنیا ارزش داره...
ببین واقعا توضیحاتت در مورد بازی رو قبول دارم، بازی واقعا مشکلات ریز و درشت زیادی داره، کار فراتر از مشکلات عادی یک عنوان سندباکس وسیع میره و به ایرادات جدی یا شاید ساختاری میرسه، طوری که برای نسخه بعدی من فکر کنم خودشون همین الان یک لیست از تغییرات مورد نیاز داشته باشن، مثلا چند صفحه پیش دوستان یک نقد از یک یوتوبر گذاشتن، به نظرم واقعا نکاتش تا حد زیادی به بازی وارد بود هرچند نمره 6 به نظرم واقعا کمه، نهایتا یعنی حداقل به نظرم حق بازی 8 یا با سخت گیری زیاد 7 باشه،
با این حال واقعا بحثی در این مورد ندارم، قبول دارم، حدس میزنم اکثریت فن بیس بازی قبول داشته باشن، که BGS در حد گوتی یا واقعا بهتر بگم، در حد انتظارات از خودش واقعا نتونست امسال ظاهر شه.
اما ساعد از دنیای گوتی و افتخارات و این چیزا بیایم بیرون، بازی واقعا خفنه، مثل هر بازی متا سبزی برای مخاطبینش پر از لحظه های خوش و خاصه، برای یک علاقه مند به نقش افرینی / سندباکس وسیع، بازی به معنای واقعی پیشرفت کرده، از حرکت کرکتر و موومنت و امکانات بیشترش نسبت به قبل بگیر، تا گرافیک محیط داخلی که عالیه، حجم و کیفیت اهن الات و پیکر ربات ها عالیه، تکسچر های پلاستیک و ساختمانی به شدت از قبل بهتر هستند، نورپردازی پیشرفت خیلی خوبی داشته، تا بهتر شدن گرافیک محیط خارجی، مثلا ساختمون های بادکنکی "کاغذ" مانند و بدشکل F4 (حتی نسبت به F3) تا حد زیادی اینجا شمایل بهتری دارن، حال میکنی برج و بارو ها و تاسیسات عظیم بازی رو میبینی اینقدر که طراحی خوب و با کیفیتی دارند، واقع گرایی بیشتری دارند، سیستم نقش افرینی به وضوح نسبت به قبل پیشرفت داشته، حتی طراحی و کیفیت "لباس" تو بازی به شدت از قبل بهتر شده، دیگه به نظر نمیرسه لباس چسبیده به بدن و عضوی از بافت بدن باشه، انیمیشن صورت تا حد زیادی خوبه (مخصوصا در صحنه های کانورسشن که برای یک نقش افرینی به شدت مهمه)
حالا بگو، یکی مثل من که این بازی رو دوست داره، "چرا" باید این تاپیک و وضعیتش رو تحمل کنه؟ یعنی چه راهی مونده جز اینکه بذارم برم؟ اون کوت که از تاپیک شوکیس اکس باکس اوردی یادمه، اتفاقا به همین دلیل لایکش نکردم (اون "جاهل" اضافه است و گرنه منهای اون، مفهوم پست درسته) و حتی همین دوستمون (که گیمر قدیمی و خفنی هم هست حالا کاری نداریم) تو تاپیک فف 16 هم با چماق استارفیلد ترول کرد، خب تقصیر من چیه؟ ببین بچه که نیستیم عقل داریم، کاملا مشخصه کی اینجا "فن بوی" های مایکرو رو میزنه، و کی داره کل علاقه مندان و کامیونیتی بتزدا - مایکرو رو میزنه، دیگه اسم نمیبرم که حالت تفرقه نداشته باشه،
خب تو من بگو، بذارم برم؟ که یک عده فن بوی، حس پیروزی بهشون دست بده و لات بازی های (ابکی) شون رو هی ادامه بدن؟ فکر کن طرف میگه "انچارتد 1 بازی درجه دو است دیگه، در مقابل u2-4 درجه 2 حساب میشه" حالا با همین قوه تشخیص به منم میگه "از اول"
حس میکردم پستات ساختگی هستن
، نه خدایی ببین، یعنی پاش بیفته حتی به انچاردتد یک میگن درجه 2 تا فقط فن بوی بازی تو بازیسنتر کارش پیش بره، انصافا کی بهتر از این میتونست حرفای منو ثابت کنه؟ مگه نگفتم اینا فن "بازی" های ناتی نیستن و فن متا هستن؟ بیا اینم سند(پستش رو دیگه کوت نمیکنم) یعنی از نظر اینا ناتی بعد از وارپد که متا 90 داشت، درجه 2 بود، بعد از جک که +90 بود دوباره درجه 2 شد، تا رسیدیم به انچارتد 2 یهو ناتی شد درجه 1 :l
حالا بگو، کی اینجا فن سونیه؟ کسی که تو 6 ماه اخیر برای بار سوم انچارتد 1 رو خریده و برای بار احتمالا +10هم تمومش کرده، یا اینا که پاش بیفته به انچارتد یک و ناتی در اون زمان میگن درجه دو که "فرومری و فن بوی بازی" هاشون راه بیفته؟
قبول دارم 2 طرفه است، 100 درصد درست میگی، اتفاقا به نظرم
فن بیس مایکرو، اگه اپسیلون هوش داشته باشه، از این موقعیت نهایت استفاده رو میبره و با سالم نگه داشتن تاپیک اسپایدی 2، هم برای خودش ابرو میخره و هم جلو انتقام گیری صحرای کربلا تا 1400 سال دیگه رو، میگیره...
* یک دونه پست از من پیدا نمیکنی که اپسیلون برای تاد نوشابه باز کرده باشم (جز علاقه مندی و اشارات عادی) اما تا دلت بخواد پست از من در مورد عشق به BGS و بازی هاش پیدا میشه...