امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 972
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 432
آخرین ویرایش:
الاناست که یه نفر میاد و توی 200 خط با رسم شکل توضیح میده چرا همه ی اینا تقصیر دان متریکه :D
یکی هم میاد تو 300 سطر توضیح میده که چطور سونی فنا نزدیک بود باعث نابودی صنعت گیم بشن، ولی استارفیلدی که قرار بود +98 بشه و الان 84 مایل به 83 هستش قراره نجاتش بده :)

متایی که با نمره ۴ جیمی و ۶ مترو ۲ نمره میاد پایین چه ارزشی داره؟
از مدیرای محترم کسی اگه امکانش هست این پست رو اضافه کنه پست اول تاپیک، اگه گروه تلگرام بود خودم پینش میکردم تمام اعضا از این پست سنگین استفاده کنند

-----
واقعا الان جای فنای بتسدا بودم با خودم هر لحظه میگفتم مکن ای صبح طلوع!
بنده خداها... حالا اون فنهای مایکرو که اول کار دست پیش گرفتن الانم بحثو انداختن تو مسیر vs و یه کل کلی میخوان کنن فقط ولی اینا کلا حضورشون کم بود صفر شد

من کلا برام فرقی نداره کنسول ها هرچند چون قدیمی هستم بیشتر با ps خاطره دارم تا ایکس باکس ... با تمام این حرف ها واقعا برخی از فن بازی های ps بازها یا ایکس بازها رو می بینم تاسفم می خورم! اگر واقعا گیمر هستیم باید یادمون باشه گیم برای لذت هست و هیچ امر فرخنده ای قرار نیست با کاهش متای یک بازی یا شکست یک کنسول به ما برسه !!! مثلا گیمر هستیم ! اون زمانی که مایکروسافت اکتیوژن خرید ناراحت شدم نه از بابت خرید از بابت اینکه ممکن هست دوران ps کم کم نابود بشه و این یعنی از دست دادن کلی بازی ناب... اما یک عده خوشحال نمایی می کردن!! خوشحالی افراد از ضربه خوردن یک گیم و مسخره کردن دیگران فقط ناشی از کمبود هست همین و بس !

از مدیرای محترم کسی اگه امکانش هست این پست رو اضافه کنه پست اول تاپیک، اگه گروه تلگرام بود خودم پینش میکردم تمام اعضا از این پست سنگین استفاده کنند

-----
واقعا الان جای فنای بتسدا بودم با خودم هر لحظه میگفتم مکن ای صبح طلوع!
بنده خداها... حالا اون فنهای مایکرو که اول کار دست پیش گرفتن الانم بحثو انداختن تو مسیر vs و یه کل کلی میخوان کنن فقط ولی اینا کلا حضورشون کم بود صفر شد
اقا تو رو خدا اینجوری نگو از سایت قهر میکنن برای همیشه میرنا:-":-":-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or