امتیاز سایت ها و مجله ها به Ninja Gaiden II

Gartall

کاربر سایت
Ninja Gaiden II گند زد به همه چی :((

از سایتGamesRadarامتیاز7 را گرفت :

http://www.gamesradar.com/xbox360/n...080525223739365094/g-20070820115628554022/p-3
نکات مثبت :
Horrible camera that gets stuck behind things*
Lousy level graphics that don't jibe with the pretty-looking gore*
Punishing difficulty makes victory nigh-impossible*
نکات منفی :
Gory, slice and dice combat*
Easy-access sub-menu*
Punishing difficulty makes victory that much sweeter*

-------------------------------------------------------------------------
از ign هم امتیاز 8/7 :
http://xbox360.ign.com/articles/876/876569p3.html

Presentation=8
Graphics=9
Sound=8
Gameplay=9
Lasting Appeal=8

OVERALL=8/7
------------------------------------
فکر کنم از gamespot شاهکار کنه 8 بگیره .

آخرین ویرایش:
من تا اون امتیاز ign را دیدم که 8.7 داده به بازی فهمیدم گند زده به همه چی تو اولین پست گفتم حالا نتیجش مشخصه .
فکر کنم عوض بازی haze در اومد :biggrin1:
من در عجبم چطور روت میشه این حرف را بزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:mad:
Haze از ign گرفت 4.5 در حالی که NG2 گرفته 8.7 . فکر کنم با این همه امتیازات متوسط بازی باز هم تمام کسانی که این بازی را تهیه کنند از آن لذت خواهند برد.
assassins هم باگ زیاد داشت ولی همه از آن بازی لذت بردند و تا مدتها در ذهن همه باقی خواهد ماند. این قضیه حتما برای NG2 نیز صدق خواهد کرد.
یه نگاه هم به critic score این بازی بیندازید که 8.2 است در حالی که haze 5.8.:sick:
خدا را شکر این بازی از خیلی ( اژدهاهای درون :laughing:) امتیازات بیشتری کسب کرده.

پ.ن: همه برای grid کلی به به و چه چه راه انداختند در حالی که هر دو یک امتیاز گرفتند.

میانگین امتیازها تا حالا :
83.7% بوده که از سایتای Official گرفته شده.

http://www.gamerankings.com/htmlpages2/943273.asp

Gamespot به احتمال زیاد به این بازی 9 میده.چون تا حالا تو تمام Preview هایی که از این بازی کرده به جز تعریف چیزی نداشته.

خیلی بد میشه اگه این کار رو کنه ، حداقل برای حفظ آبروش نباید بیشتر از 8.5 بده ... اگه 9 بده خنده دار میشه قضیه ....

خیلی بد میشه اگه این کار رو کنه ، حداقل برای حفظ آبروش نباید بیشتر از 8.5 بده ... اگه 9 بده خنده دار میشه قضیه ....

چه ربطی داره!!!؟؟؟
وقتی به NG sigma امتیاز 9 داد آبروش رفت؟متوسط امتیازش از بقیه سایتا 8.7 بود.
سایتای gametap و ferrego و Darkzero و Gameplayer هم بهش 7 داده بودن.
یا وقتی به Assassin`s creed امتیاز 9 داد بقیه سایتا بهش 8.1 داده بودن.همین IGN به بازی 7.5 داده بود.

چه ربطی داره!!!؟؟؟
یا وقتی به Assassin`s creed امتیاز 9 داد بقیه سایتا بهش 8.1 داده بودن.همین IGN به بازی 7.5 داده بود.

Sigma جاهای دیگه هم بهش 9 یا بالای 9 داده بودن ، تعدادشون هم کم نبود ... AC هم همینطور ، خیلی جاها مثل IGN کم دادن خیلی جاها هم مثل Gamespot بالا دادن !

اینی که ما الان میبینیم اگه همینجوری پیش بره میانگینش زیر 8 میاد ، مگه اینکه از این به بعد امتیاز بالا بگیره ...

شما خودت امتیاز دهی Gamespot رو خیلی قبول داری ؟

من متن review واسم مهمتر از امتیاز دهی هست امتیاز همه سایتام واسه قابل احترامه ولی بیشتره امتیازهای Gamespot و متنی که تو Reviewهاش میخونم برام قابل قبول تر بوده هر چند که Gametap و IGN هم خیلی خوب از بازیا انتقاد میکنن.
اما این جمله شما:
حداقل برای حفظ آبروش نباید بیشتر از 8.5 بده ... اگه 9 بده خنده دار میشه قضیه ....
و این یکی :
Sigma جاهای دیگه هم بهش 9 یا بالای 9 داده بودن ، تعدادشون هم کم نبود ... AC هم همینطور ، خیلی جاها مثل IGN کم دادن خیلی جاها هم مثل Gamespot بالا دادن !
این بازی هنوز از خیلی جاها از جمله سایتای XBOX Fanclub امتیاز نگرفته پس هنوز زوده واسه قضاوت.
همین الآنم از هشت تا سایت سه تا سایت به این بازی 9 دادن واسه همین من هنوز خوشبینم.:love:

چه ربطی داره!!!؟؟؟
اصلا گیم اسپات ریپ میزنه امتیازاش اعتبارش .... شده بهتره gamespot و ign را مقایسه نکنی اصلا این دو تا با هم دعوا دارن هرچی اون بالا بده این پایین میده!
اما تو gta iv این اتفاق نمیفته و تو mgs هم نیاید بیفته (آخه نمیتونن کمتر 10 یا 9 بدن)

اصلا گیم اسپات ریپ میزنه امتیازاش اعتبارش .... شده بهتره gamespot و ign را مقایسه نکنی اصلا این دو تا با هم دعوا دارن هرچی اون بالا بده این پایین میده!
اما تو gta iv این اتفاق نمیفته و تو mgs هم نیاید بیفته (آخه نمیتونن کمتر 10 یا 9 بدن)
اینا از نظر من برداشتای شخصی هست.

همونطور که آریا جان گفتن با این آبرو ریزی هایی که Gamespot راه انداخته و هی زرت و زورت منتقداش می رن بیرون دیگه هیچکسی به امتیاز های این سایت نگاه نمی کنه. به نوبه ی خودم می گم که درسته که GTA IV خیلی بازی پر طرفداری بود و نسبت به سری قبل بهتر شده ولی ارزش 10 دادن نداشت. (تاپیک منحرف نشه). و ما باید به سایت های معتبر دیگه بیشتر توجه داشته باشیم. :-"

همونطور که آریا جان گفتن با این آبرو ریزی هایی که Gamespot راه انداخته و هی زرت و زورت منتقداش می رن بیرون دیگه هیچکسی به امتیاز های این سایت نگاه نمی کنه. به نوبه ی خودم می گم که درسته که GTA IV خیلی بازی پر طرفداری بود و نسبت به سری قبل بهتر شده ولی ارزش 10 دادن نداشت. (تاپیک منحرف نشه). و ما باید به سایت های معتبر دیگه بیشتر توجه داشته باشیم. :-"
فکر کنم شما دیگه خیلی جو گیر شدی GTA از 74 تا Review امتیاز 9.8 گرفته نحوه امتیاز دهی Gamespot هم اینطوری هست که از 9.5 به بالا رو 10 میده از نظر اوناهم امتیاز بازی 10 نبوده چون اگه بود تو قسمت نکات منفی از بازی انتقاد نمیکردن ولی چون سیستم امتیاز دهی 0.5 به 0.5 بالا میره به بازی 10 دادن.
شما هم بهتره به جای اینکه فقط امتیاز یه بازی رو نگاه کنی بری یکمی متن انتقادهارو هم بخونی.
اگه میخوای راجب گبم اسپات بحث کنی بیا تو این تاپیک:

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=414792#post414792

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or