امتیاز سایت ها و مجله ها به Ninja Gaiden II

Gartall

کاربر سایت
Ninja Gaiden II گند زد به همه چی :((

از سایتGamesRadarامتیاز7 را گرفت :

http://www.gamesradar.com/xbox360/n...080525223739365094/g-20070820115628554022/p-3
نکات مثبت :
Horrible camera that gets stuck behind things*
Lousy level graphics that don't jibe with the pretty-looking gore*
Punishing difficulty makes victory nigh-impossible*
نکات منفی :
Gory, slice and dice combat*
Easy-access sub-menu*
Punishing difficulty makes victory that much sweeter*

-------------------------------------------------------------------------
از ign هم امتیاز 8/7 :
http://xbox360.ign.com/articles/876/876569p3.html

Presentation=8
Graphics=9
Sound=8
Gameplay=9
Lasting Appeal=8

OVERALL=8/7
------------------------------------
فکر کنم از gamespot شاهکار کنه 8 بگیره .

آخرین ویرایش:
خواهشا فن های PS3 جوگیر نشن ! اگه بحث امتیاز باشه که تا الان همه بازیهای خوب PS3 همین حدود 8 گرفتن ... حالا دیگه Haze و Lair بماند ...
پس زیاد ذوق نکنید !

اینم یادتون نره Ninja Gaiden Sigma تا الان یکی از بهترین بازیهای PS3 هست ( حداقل جز 3 تای اول هست ) پس اگه حتی Ninja Gaiden 2 خیلی خیلی کم پیشرفت کرده باشه باز هم یه بازی خیلی خوبه ...

EuroGamer هم امتیاز 7/10 رو به این بازی داده

EuroGamer به NGSigma هم 7 داده بود.
جالب اینه که اونا هم بحث ایرادهای گرافیکی رو مطرح کردن که اگه اونطور که MS اعلام کرده این مشکل مربوط به دیسکهایی باشه که اونا برای Review فرستادن میشه دوتا نتیجه گرفت:
1.یا تیمی که تو مایکروسافت مسئول تبلیغات برای این بازی بودن خیلی احمقن
2.یا اینم یکی دیگه از همون روشهای تبلیغاتی عجیب و غریب مایکروسافت واسه مطرح کردن یکی از محصولاتش هست , یعنی یه پروپاگاندای دیگه!!!

نیما کجا یک فن دیدی بیاد حرف بزنه . دیگه همه میدانند که این بازی شاید ایراداتی داشته باشه اما از زیبایی چیزی کم نداره و بازی بسیار زیبایی است .
بازی را هیچکس از امتیازش بازی نمیکند از روی طرفدار بودن و زیبایی بازی میکند . ( خواهشا اینجا کسی مقایسه امتیاز هم نکنه کم مونده یک بخش امتیازات اینطور بشه .) با تشکر .
امتیاز من به این بازی کلی : 9.0 از 10 است .

الان هم رسما TeamXbox ای قضیه رو مطرح کرد:
http://news.teamxbox.com/xbox/16604/Exclusive-Ninja-Gaiden-2-HD-Videos/
There were a couple of issues with the review build discs, specifically with the load times and the framerate. We have been told that these issues have been resolved in the retail version of the game.​

حالا باید ببینیم آیا IGN هم امتیازش را عوض می کند یا خیر چرا که آنها هم در نقدشان از فریم ریت گله مند هستند.​
IMO:
من ویدئو هایی که Teamxbox گذاشته بود دیدم باید بگم که گرافیک بازی از ویدئوهایی که تا به حال از بازی نشون دادن بهتر به نظر میاد!!!

بازی را هیچکس از امتیازش بازی نمیکند از روی طرفدار بودن و زیبایی بازی میکند . ( خواهشا اینجا کسی مقایسه امتیاز هم نکنه کم مونده یک بخش امتیازات اینطور بشه .) با تشکر .
امتیاز من به این بازی کلی : 9.0 از 10 است .

منظور من از مقایسه این بود که اونا (Eurogamer) اصلا با نینجا حال نمیکنن ربطی به 360 و PS3 نداشت.
GL

آخرین ویرایش:
به نظر من ما نباید خیلی تحت تاثیر امتیاز سایت ها قرار بگیریم حالا می خواد Gamespot باشه یا IGN.
درسته این امتیاز ها مهم هستند ولی نه انقدر که از یه بازی انحصاری و درجه یک یه کنسول نا امید بشیم.
من 360 ندارم ولی وقتی نسخه Sigma این بازی که در واقع یه نسخه بازسازی شده از قسمت اول بازی بود رو روی PS3 بازی کردم واقعا تا الان یکی از بهترین باز هایی که بازی کردم بود.
حالا Ninja Gaiden 2 که جای خود داره.
دوستان 360 باز بهتره به خاطر این بحث ها یه نسخه از بازی رو بگیرید و حالشو ببرید.
موفق باشید.
-------------------------------------------------------------------------------
ویرایش: سایت معروف CVG هم بازی رو نقد کرد امتیاز 8 رو بهش داد.
نکات مثبت:
1.مبارزه نزدیک عالی
2.Boss Battle های زیبا
3.شلاق زنی جذاب به هراه خون زیبا
نکات منفی:
1.دوربین اعصاب خوردکن
2.شباهت بیش از حد به نسخه Orginal
3.کندی بازی در بعضی اوقات

آخرین ویرایش:
خوب!
از سایت Eurogamer امتیاز 7 راگرفت :
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=143163

از سایت CVG هم امتیاز 8.0
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=189652

طرفدارهای xbox360 مثل خودم هم دیگه شلوغی بسته! وقتی یه بازی خوب نیست یعنی خوب نیست .
یعنی منظورم شاید این بازی خوب باشه ولی اون تبلیغاتی که ازش میشد انتظارات از این بیشتر بوده و نتونسته .

از گیم اسپات هم با این وضعیت 8 بگیره باید بالا و پایین افتاد!

درود
یه چیز جالبی که هست الان تمام 2 گیگ دموی که از این بازی دارم چک کردم، حتی یک ثانیه هم نرخ فریم افت نمیکنه!!. یاور جُک گفته. سختی جزو فاکتورهای اصلی این بازی ست. اینها مثل اینکه عادت کردن NPC ها رو مثل خیار نصف کنن یه بازی درست حسابی هم که میبینن تعجب میکنن.
به عنوان فن این بازی قبول دارم دوربینش ایراد داره ولی دیگه افتضاح نیست ( همینی که هست از این بدتر هم میشه :biggrin1: ). هر کی هم خوشش نمیاد، خوب به درک بازی نکنه. چنان حرف میزنه که انگار میخواد اورجینالش رو بخره، یه بازی دزدی خریدن که دیگه این حرفها رو نداره :laughing:.
این بازی فن خاص خودش رو داره که به عشق گیم پلی فوق سریعُ سختی وحشتناکُ هوش مصنوعی بینظیر و ... بازی میکنن نه امتیازش !.
ویرایش:
طرفدارهای xbox360 مثل خودم هم دیگه شلوغی بسته! وقتی یه بازی خوب نیست یعنی خوب نیست .
یکی لطف کنه جمله بالا رو بعد از "کشف رمز" کردن معادل فارسی ـش رو بگه ببینیم استاد فرخ چی فرمودند!!.

پ.ن. این باد معده که امیر میگفت چه کارها که نمیکنه:دی. چطور این دوستمون 6 7 ماه تحمل کرده بود خدا میدونه lol.

آخرین ویرایش:
STARX عزیز منظورم اصلا شما نبودید .
اما من اعتقادم بر این است که گیم اسقات بهش 9.0 بده .فرخ جدا میشه یک علت بیاری که اگه اسقات 8 با این وضع بیشتر نمیده . امتیازهای اینور اونور را نمیشه دید و نتیجه گرفت .
نیما ( باز بد برخورد نکنی بگی به من نگو تو یکی خودم بلدم ) امتیازهای کم را میشه به توقع سایتها نسبت به SIGMA دانست چون این صنعت پیشرفت میخواد .

یکی لطف کنه جمله بالا رو بعد از "کشف رمز" کردن معادل فارسی ـش رو بگه ببینیم استاد فرخ چی فرمودند!!.

فریدون جان از من بیشتر طرف 360 هستی؟!:biggrin1:
منظورم را نفهمیدی گفتم شاید این بازی خوب ولی انتظارات از این بیشتر بود با این همه سر و صدا . منکه خودم انتظار حداقل که داشتم 9 بگیره میخواستم یه بازی عالی یا بیشتر باشه از هر نظر .
حالا هم زیاد وارد بحث نمیشم منتظرم GS هم بیاد نمره بده و بعد نتیجه گیری کنیم ;)خدا کنه که همشون اشتباه کرده باشند:-"

اما من اعتقادم بر این است که گیم اسقات بهش 9.0 بده .فرخ جدا میشه یک علت بیاری که اگه اسقات 8 با این وضع بیشتر نمیده . امتیازهای اینور اونور را نمیشه دید و نتیجه گرفت .

علت خیلی واضحه خیلی کم نشون داده که گیم اسپات نمره بالاتری از IGN بده .
حالا یه سایت هم نه اون یکی ها 8 و زیر 8 دادن شما انتظار داری گیم اسپات با این سختگیری که در مورد بازیها میکنه چند بگیره .
دوما خدا کنه بیشتر بگیره بالای 9 هم ما که خودمون طرفدار XBOX هستیم .
اینم بدون من بیخودی طرف یه بازی را نمیگیرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or