امتیاز سایت ها و مجله ها به Ninja Gaiden II

Gartall

کاربر سایت
Ninja Gaiden II گند زد به همه چی :((

از سایتGamesRadarامتیاز7 را گرفت :

http://www.gamesradar.com/xbox360/n...080525223739365094/g-20070820115628554022/p-3
نکات مثبت :
Horrible camera that gets stuck behind things*
Lousy level graphics that don't jibe with the pretty-looking gore*
Punishing difficulty makes victory nigh-impossible*
نکات منفی :
Gory, slice and dice combat*
Easy-access sub-menu*
Punishing difficulty makes victory that much sweeter*

-------------------------------------------------------------------------
از ign هم امتیاز 8/7 :
http://xbox360.ign.com/articles/876/876569p3.html

Presentation=8
Graphics=9
Sound=8
Gameplay=9
Lasting Appeal=8

OVERALL=8/7
------------------------------------
فکر کنم از gamespot شاهکار کنه 8 بگیره .

آخرین ویرایش:
هنوز 4 تا ريويو نيومده ، اومدي خودتو خنك كني !:lol:

8.7 از IGN شكسته ! عجب شكستي ! :lol:

واقعا برات متاسفام .پسر خوب اگه من فن بوی سونی بودم نمیرفتم 3 تا 3 تا 360 بخرم .من خودم عاشق نینجا گیدنم .اما از این یارو ایتاگاکی بدم می یاد چون فکر می کنم خودشو تافته جدا بافته میدونه .
در مورد سطح اطلاعات هم کوچکتر از اونی هستی که بخوام باهات کل کل کنم .من دیگه مثل سابق حوصله مطلب نوشتن ندارم . میبینی هم که پستام خیلی کمه .
فقط اگه خواستی جوابمو بدی لطف کن تاپیک را به هم نریز و تو پیغام خصوصی خودتو خالی کن ;)

Itagaki and company put a lot of work into Ninja Gaiden II's visuals. The stages look breathtaking, whether you're traveling through the rooftops of Sky City or running through a hellish underworld. The action runs at sixty frames per second, with some mild bouts of slowdown when too many enemies flood the screen

GameDaily که از گرافیک بازی راضی بوده تا اونجا که من متوجه شدم این بازی از سایتای اروپایی امتیاز جالبی نمیگیره و اونطور که شنیدم نسخه PAL بازی مشکلات بیشتری داشته از جمله گسسته شدن فریمها.
ولی اینکه Frame Rate بازی افت میکنه چیزه عجیبی نیست تو NG1 هم وقتی تعداد دشمنا تو صحنه زیاد میشد بازی بعضی وقتا افت فریم پیدا میکرد.​

بچه ها یادتونه این یارو عینکیه گفته بود میخوام یه بازی بسازم تا سازندگان gow , devil ازم الگو بگیرن؟؟!;)
خیلی بده که یه سازنده این حرفارو بزنه بعد بازیش ....
منظورم این نیست که بازیش بده ها چون اصلا من بازی نکردم!!:cheesygri
ولی این که میاد این حرفو میزنه ...

Ninja Gaiden II گند زد به همه چی :((

از سایتGamesRadarامتیاز7 را گرفت :

http://www.gamesradar.com/xbox360/n...080525223739365094/g-20070820115628554022/p-3
نکات مثبت :
Horrible camera that gets stuck behind things*
Lousy level graphics that don't jibe with the pretty-looking gore*
Punishing difficulty makes victory nigh-impossible*
نکات منفی :
Gory, slice and dice combat*
Easy-access sub-menu*
Punishing difficulty makes victory that much sweeter*

-------------------------------------------------------------------------
از ign هم امتیاز 8/7 :
http://xbox360.ign.com/articles/876/876569p3.html

Presentation=8
Graphics=9
Sound=8
Gameplay=9
Lasting Appeal=8

OVERALL=8/7
------------------------------------
فکر کنم از gamespot شاهکار کنه 8 بگیره .

شما تو قسمت اول، جاي نكات مثبت و منفي رو برعكس نوشتين!

بچه ها یادتونه این یارو عینکیه گفته بود میخوام یه بازی بسازم تا سازندگان gow , devil ازم الگو بگیرن؟؟!;)
خیلی بده که یه سازنده این حرفارو بزنه بعد بازیش ....
منظورم این نیست که بازیش بده ها چون اصلا من بازی نکردم!!:cheesygri
ولی این که میاد این حرفو میزنه ...
یه جمله دیگه هم گفته بود. بازی میسازم که سازندگان HS با دیدنش گریشون بگیره. ( جای شکرش باقی است که به همین یه وعدش عمل کرده:laughing:)
تا الان هیچ چیز مشخص نیست. باید تا زمان ریلیز صبر کرد. ولی من مطمینم این بازی فوق العادست و امتیازهای جورواجور سایتها از ارزش های این بازی هیچ چیز کم نمیکند.
البته با دلایل ذکر شده میتوان نتیجه گرفت سایتها نیز امتیازاتشون را تغییر خواهند داد.

زمان همه چیز را مشخص خواهد کرد، و آنموقع خیلیها باید حرفهاشون را در این باره پس بگیرند.

به قوله دوستمون امروز به طور رسمي اعلام شد نسخه pal بازي مشكل داره به همين منظور از سايتهاي اروپاي كم امتياز گرفته و افت فريم در اين نسخه زياد است.

امتیازها که تا حالا به نظر من بد نبوده مخصوصآ IGN که من از امتیازهای این سایت و دسته بندیش خوشم میاد. همون طور که دوستان گفتن بازی هرجوری میشد برای طرفداران قدیمی و اصیلش یه خرید اجباری به حساب میاد.
سایت CVG در جواب یه نفر که در مورد مشکل افت فریم بازی پرسیده این رو گفته :
We reviewed off PAL, boxed retail copy. Slowdown very much still there.

امروز هم اعلام شد دفاع كردن در بازي نقش بسيار مهمي داره يعني بزنو برو نيست.
همين چيزهاست كه ng ها رو از بقيه بازيهاي هم سبكش متمايز ميكنه.
درمورد ريجن pal هنوز چيزي مبني بر درست شدنش نيست.

سلام.
من سایت IGN رو بیش از هر سایت دیگه ای قبول دارم.و امتیاز خوبی هم به بازی داده.ولی اغراق های ایتاگاکی و انتقادهاش از دیگر بازیهای این سبک (God of War . DMC . Heavenly Sword) با این امتیارها همخوانی ندارد.:arrowd:
شرمم میاد با God of War مقایسش کنم.

سلام.
من سایت IGN رو بیش از هر سایت دیگه ای قبول دارم.و امتیاز خوبی هم به بازی داده.ولی اغراق های ایتاگاکی و انتقادهاش از دیگر بازیهای این سبک (God of War . DMC . Heavenly Sword) با این امتیارها همخوانی ندارد.:arrowd:
شرمم میاد با God of War مقایسش کنم.
چیزی که خیلی روشنه اینکه هیچ بازی در این سبک " هوش مصنوعی، سرعت، خشونت، سختی و ... " این بازی رو نداره. DMC یــــتون هم که نه یه چیکه خون داشت و نه A.I، نمیدونم چرا روش مانور میدی!. Heavenly Sword هم که CutScene خالی بود ( بهترین و باکیفیت ترین صحنه های سینمائی تا این لحظه :love:).
صحبت از اغراق شد یا سخنان گوهر بار استاد "کوتاراگی" و جنابِ " Tameem Antoniades " افتادم LoL.
به به ... از کی تا حالا بازی های" Mythologoic Memoir- Hack & Slash" رو با Action مقایسه میکنن!.
خلاصه فیضی بردیم خفن از این حرفهای خشنگ خشنگتون.

پ.ن. کسی که فشار امده باشه بهش، از امتیاز 10/10 هم ایراد میگیره :biggrin1:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or