امتیاز سایت ها و مجله ها به Ninja Gaiden II

Gartall

کاربر سایت
Ninja Gaiden II گند زد به همه چی :((

از سایتGamesRadarامتیاز7 را گرفت :

http://www.gamesradar.com/xbox360/n...080525223739365094/g-20070820115628554022/p-3
نکات مثبت :
Horrible camera that gets stuck behind things*
Lousy level graphics that don't jibe with the pretty-looking gore*
Punishing difficulty makes victory nigh-impossible*
نکات منفی :
Gory, slice and dice combat*
Easy-access sub-menu*
Punishing difficulty makes victory that much sweeter*

-------------------------------------------------------------------------
از ign هم امتیاز 8/7 :
http://xbox360.ign.com/articles/876/876569p3.html

Presentation=8
Graphics=9
Sound=8
Gameplay=9
Lasting Appeal=8

OVERALL=8/7
------------------------------------
فکر کنم از gamespot شاهکار کنه 8 بگیره .

آخرین ویرایش:
واقغا حیف شد که امتیاز بسیار بالایی نگرفت گرچه نظر شخصی من همیشه این بوده که دو تا بازی رو الکی گنده کردن اولین Halo دومیش ninja gaiden .البته هر دو بازی های بسیار بسیار زیبایی هستن ولی قسمتی از این مشهور شدنش با تبلیغ بوده.به هر حال همون طور که از تریلر ها بر میومد این نسخه نمیتونه مثل نسخه اول باشه که اولین چیزی که تو ذوق میزنه همین گرافیک نه چندان جالبشه.به هر حال خیلی بهتر میشه که از این به بعد امتیاز های این چنینی نگیره;) و واقعا ایتاگاکی نشون داد که چیزهایی در ذهنش داره که اگر پیاده کنه سازندگان رو ناامید میکنه از بازی ساختن که نه تنها سازندگان بلکه گیمرها هم ناامید کرد:laughing:

اولین Halo دومیش ninja gaiden
اصلا اين طور نيست شماره 1 بازي يك شاهكار بود در زمان خودش گرافيك استثنايي گيم پلي محشر داستان زيبا يك بازي خشن و سخت عالي و.......... واقعا شماره 1 در سال 2004 فكر كنم عرضه هيچ رقيبي نداشت واقعا فوق العاده بود بازي Halo طرفداران خودشو داره از جمله خودم اما از لحاظ تبليغات كاملا حرفتو قبول دارم
..................................................

Famitsu : 34/40
Gamereactor : 6/10
Game Informer : 8.75/10

.............................
Gamereactor
اين كلا دغون نمره داده به گرافيك داده 6 اونقت ign داده 9 خب داغون نمره داده اما اصولا هر جا رو ميبين به game play زير 8 ندادند. متوسط نمره تا حالا حدود 84 درصد اين طورا هست

آخرین ویرایش:
Famitsu : 34/40
Gamereactor : 6/10
Game Informer : 8.75/10
چی کار داره می کنه ؟ من که توقعم بالای 9 بود جداقل 9 حالا شده 8 و 6 !
دیگه که این همه مشکل از دی وی دی نیست.مشکل از یه چیز دیگه هست که کاملا مشخصه.
می گم سایت گیم رنکینگ چی بود ؟ همه امتیاز یک بازی رو می زد.

نینجا گایدن اگه 2 هم بگیره بازم کسایی هستن که کشته مردشن .
به نظر من این بازی تو سبک خودش نمونه نداره .
اینایم که به گیم پلی و سخت بودنش و ...... گیر میدن باید بشینن کنار بعضی از بچه های همین bazi center
تا یاد بگیرن و بفهمن نینجا گایدن با super mario galaxy فرق داره.

منم که توقعم بالای 9 بود اما ...

All of which is mainly depressing because Ninja Gaiden 2 is still a good game. It's beautiful, cinematic and full of fantastically detailed enemies, gorgeous animations and incredibly fast, exciting combat. But while it's good[!!!], it's not quite great. It's marred by technical problems and Team Ninja's previously perfect balancing act just isn't in evidence in major sections. There's too much trial-and-error gameplay, too many cheap shots, and not enough real challenge. There's a difference between kicking your arse until you learn from it, and kicking your arse until you get lucky, and Ninja Gaiden 2 fails that crucial test all too often.
من این نوشترو از سایت Eurogamer نقل و قول کردم که به بازی 7 داده. واقعا تاسف آوره چون این بازی فقط به خاطر باگهای احمقانه ای که تو بازی بوده داره امتیاز از دست میده.

همه این بازیو رو اگه امتیازش 0 بشه میخرن از جمله خود من

خود شما و من این بازی رو بدون امتیاز هم میخریم. ولی افرادی که تو اروپا و امریکا و ژاپن هستن و برای یک بازی 60 دلار پول میدن مطمئناً مثل ما خیلی راحت و بی دغدغه بازی رو نمی خره. و برای کسانی که اولین بار بود می خواستن این بازی رو بخرن حالا با دادن این امتیاز های نسبتاً پایین نسبت به سرو صداهایی که قبل از انتشار بازی بود عمراً نمی خرن .

این طور که به نظر میاد اگه مایکروسافت یه ذره عجله رو کنار میذاشت , اوضاع بهتر بود. البته دوربین که درست نمیشد احتمالآ ولی حداقل باگهای بازی رو از بین میبردن.

شاهکار دیگری از NG2

Norwegian Gamereactor هم به بازی 6 داده !!

Graphics: 6
Gameplay: 8
Audio: 9
Durability: 5
Our rating: 6/10

و گفته :
درباره شماره 1 بازی بر روی Xbox گفته :
The previous Ninja Gaiden game on the Xbox was that of an experience so difficult that even hardcore gamere put and crying in front of the screen with a graze on his thumbs. Å bli banket gang på gang av nådeløse bosser var en frustrerende opplevelse, men desto større var gleden da man endelig mestret teknikkene og fikk lagt bossen i bakken en gang for alle. To be beaten time and again by nådeløse boss was a frustrating experience, but the greater was the joy when the man finally mastered the techniques and had added bossen in the ground once and for all.
این هم درباره NG2
Ninja Gaiden II is not as difficult, Team Ninja has, fortunately, has a lower degree of difficulty for the more normal people, but the game is the more boring.

http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fgamereactor.no%2Fanmeldelser%2F113848%2FNinja%2BGaiden%2B2%2F&hl=no&ie=UTF8&sl=no&tl=en

من تا اون امتیاز ign را دیدم که 8.7 داده به بازی فهمیدم گند زده به همه چی تو اولین پست گفتم حالا نتیجش مشخصه .
فکر کنم عوض بازی haze در اومد :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or