امتیاز سایت ها و مجله ها به Ninja Gaiden II

Gartall

کاربر سایت
Ninja Gaiden II گند زد به همه چی :((

از سایتGamesRadarامتیاز7 را گرفت :

http://www.gamesradar.com/xbox360/n...080525223739365094/g-20070820115628554022/p-3
نکات مثبت :
Horrible camera that gets stuck behind things*
Lousy level graphics that don't jibe with the pretty-looking gore*
Punishing difficulty makes victory nigh-impossible*
نکات منفی :
Gory, slice and dice combat*
Easy-access sub-menu*
Punishing difficulty makes victory that much sweeter*

-------------------------------------------------------------------------
از ign هم امتیاز 8/7 :
http://xbox360.ign.com/articles/876/876569p3.html

Presentation=8
Graphics=9
Sound=8
Gameplay=9
Lasting Appeal=8

OVERALL=8/7
------------------------------------
فکر کنم از gamespot شاهکار کنه 8 بگیره .

آخرین ویرایش:
درود
نه اینکه چون بازی محبوبم داره امتیاز جالب (!!!) میگیره بخوام بهانه بتراشم یا اعتبار و سابقه سایتهای به این معتبری رو انکار کنم ولی اول و اخر قضاوت اصلی با خود بازیبازه. مثلا Assassin's CREED ـی که از GSـ 9 گرفت که از نظر بنده 7 هم زیادشه ( اونم فقط به خاطر انیمیشن های کم نظیر الطیر ). Shadow of The Colossus امتیاز جالبی نگرفت ولی بنظرم 10 هم براش کمه.
کلا برداشت هر کسی از بازی متفاوت هست. همین Bioshock این همه جایزه درو کرد و تقریبا از همه سایتها امتیاز بالای 9 گرفت ( جوایز و عنوانی که به خود اختصاص داد بماند ) ولی خیلی ها هستن که حتی به عنوان بازی متوسط هم قبولش ندارن.

پ.ن. همین که باعث شد یه سری از دوستان خودشون رو خالی کنن و سبک بشن جای شکر داره :biggrin1:.

نیما دیگه آبرویی نمونده ! برو اینجا رو بخون.
البته اینکه گیم اسپات چه امتیازی به این بازی بده اصلا مهم نیست ولی جالبه بعد از وجود این اتفاق ها از نظر برخی اقایون گیم اسپات همچنان اعتبار داره :laughing: و ............

پ.ن : 100 درصدر حرف های فریدون رو که سر اون قضیه رسوایی گیم اسپات خودمم به شکلی دیگه مطرحش کردم تایید می کنم و به همین دلیل هست که از نظر من Halo 3 مذخرفترین بازی هست که انجامش دادم و اینهمه ازش تعریف شنیدم ...... :)

سایت Gametrailers هم به NINJA GAIDEN II امتیاز 8.4 داده.
DESIGN 8.0
STORY 7.5
GAMEPLAY 8.5
PRESENTATION 8.8

از سایت Official Xbox magazine UK هم امتیاز 8 گرفته.

آخرین ویرایش:
والا عجیبه امتیازهایی که این بازی گرفته امتیازات خیلی خوبی نیست !

من با اینکه زیاد طرفدار این سبک بازیها هم نیستم اما تریلرهای این بازی رو که میدیدم واقعا خوشم اومد . البته قبلا Sigma رو هم بازی کرده بودم و در کل خوشم اومده بود .
به نظر من بزرگترین ایرادی که به بازی گرفته شده همون نزدیکی این بازی به بازی Sigma هست . چون تا جایی که من دیدم حداقل از لحاظ گرافیکی فرق چندان خاصی نکرده . البته از لحاظ دوربین بازی هم یه سری مشکلات داره . ولی به غیر از این موارد Action بازی خیلی خیلی سریع و فوق العاده کار شده که مطمئنا همین امر , طرفداران اینگونه سبک ها رو به خوبی ارضا میکنه .

آخرین ویرایش:
یک چیز خیلی جالب ! نمیدونم چر شاید به خاطر نمراتی بود ! که gs به بازی های انحصاری ps3 داده !
همه فن بوی های این کنسول از gs متنفرند ! یا میگند سایت معتبری نیست ! ولی اگه همین gs فردا بیاد به mgs نمره 10 بده همه میگند ! بابا این gs خیلی کارش درسته! از همه سایت ها سرتره ! ولی اگه بیاد 7.5 بده ! همه میگند ! برو تو نویسنده هات رو جمع کن ! یا میگند به هالو 3 دادی 9.5 ! و ای حرفا باید خودمون قبول کنیم که واقعا gs از روی حق نمره ! میده من و خیلی های دیگه قبولش داریم!
راستی ! اگه هر نویسنده ای از یک سایت بره یعنی سایت خراب شده ؟ شاید یک دلیلی وجود داشته ! شاید داره تعدیل نیرو میکنه ! :cheesygri ولی هر چی که هست ! خیلی معتبر ! هیچ سایتی هم نتونسته به پای gs برسه ! حتی ign که این همه ادعا داره ! ;)

یک چیز خیلی جالب ! نمیدونم چر شاید به خاطر نمراتی بود ! که gs به بازی های انحصاری ps3 داده !
همه فن بوی های این کنسول از gs متنفرند ! یا میگند سایت معتبری نیست ! ولی اگه همین gs فردا بیاد به mgs نمره 10 بده همه میگند ! بابا این gs خیلی کارش درسته! از همه سایت ها سرتره ! ولی اگه بیاد 7.5 بده ! همه میگند ! برو تو نویسنده هات رو جمع کن ! یا میگند به هالو 3 دادی 9.5 ! و ای حرفا باید خودمون قبول کنیم که واقعا gs از روی حق نمره ! میده من و خیلی های دیگه قبولش داریم!
راستی ! اگه هر نویسنده ای از یک سایت بره یعنی سایت خراب شده ؟ شاید یک دلیلی وجود داشته ! شاید داره تعدیل نیرو میکنه ! :cheesygri ولی هر چی که هست ! خیلی معتبر ! هیچ سایتی هم نتونسته به پای gs برسه ! حتی ign که این همه ادعا داره ! ;)

:laughing::laughing:

هر چند وقت یک بار داره گند کاری هایی که GS کرده مشخص میشه بعد شما تازه داری میگی میخواد تعدیل نیرو کنه ؟!!!

GS حتی اگه به MGS4 امتیاز 10 هم بده هیچ فرقی به حال و روزش نمیکنه . اما برعکس این قضیعه صدق میکنه . اگر GS بیاد به MGS4 امتیاز پایین بده مطمئن باش که خیلی ها به GS اعتراض میکنند . مثل همین کاری که در مقابل Eurogamer انجام دادند .

یک نکته دیگه هم هست اینه که شما کلا Halo 3 رو از لحاظ امتیاز نه تنها با MGS4 بلکه با هیج بازی دیگه ای مقایسه نکن . تکلیف این بازی کاملا مشخص بوده و هست بنابراین نیازی به توضیح اضافی نمیبینم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or