امتیاز سایت ها و مجلات به Mass Effect 2

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

Mass-Effect-2-Boxart.JPG

مجله ی OXM به عنوان اولین مدیا ، اولین نقد Mass Effect 2 را منتشر کرده است .

این مجله به بازی Mass Effect 2 امتیاز 9.5 از 10 را داده است که امتیازی عالی است .

برادران گمنام در سایت Burn360 نیز به بازی جذاب و حاجی پسند ِ Mass Effect 2 امتیاز 5 از 5 دادند .

دوستای بنده در Now Gamer هم ریویوشونو گذاشتن بالاخره. 9.8 از 10 ( دوستای سیاوش هستند این عزیزان :دی )

X360 Magazine UK به بازی امتیاز 10 از 10 داد. امتیاز این مجله در Game Rankings ثبت می شود.

IGN به بازی امتیاز 9.6 از 10 را داده است

2217untitledSF.JPG

طبق گزارش CVG مجله ی Xbox World 360 به بازی Mass Effect 2 در یک نقد 6 صفحه ای امتیاز 90 از 100 را داده است .

PC Gamer Uk به بازی امتیاز 90 از 100 داد . این مجله قبلا به Mass Effect 1 امتیاز 89 داده بود .

20100114-pr1ijmwd6149y2stapjq97gnk9.jpg

مجله ی Games TM در اخرین نقد خود به بازی Mass Effect 2 امتیاز کامل ِ 10 از 10 داد .

مجله ی لهستانی CD Action به بازی Mass Effect 2 امتیاز کامل 10 از 10 داد

موفق باشید .

آخرین ویرایش:
از نظر گیم پلی ME بازی عامه پسند تری هست . چون در اصل یه TPS هست با الِمان های RPG . برعکس ِ DA :O که یه RPG هست با الِمان های اکشن !
و این دقیقا چیزیه که bioware رو از بقیه متمایز میکنه :توان ساختن یه هیبرید به طوری که یه گیمر بی تجربه در نقش آفرینی جذبش بشه و یه rpg باز حرفه ای هم از اون تعریف کنه....
چیزی که gearbox و حتی bethesda هم توش نا موفق بودن.
ولی من دلم می خواد کمی گشت و گذار و گشتن آیتم های جدید توش زیاد تر بشه چیزی که عامل اصلی محبوبیت و اعتیاد آوری عناوین کلاسیک bioware و همینطور دراگون هست.

به نظر شما کدوم نسخه بهتره ؟ کامپیوتر یا 360 ؟ من موندم کدومو بخرم .
البته سیو قبلیو لول 60 تو 360 دارم . ولی اگه تغییر زیادی نکنه خوب پی سی بهتره فکر کنم

خودت جواب خودت رو دادی:cheesygri
PC بهتره دیگه...
--------------------------------------
امتیازات خوبی گرفته تا کنون...
وسیله نقلیه هوایی داشته باشه خوب میشه...(مثل اینکه نداره)
حیف که مولتی یا co-op نداره:( با DLC میشه ردیفش کرد بنظرتون؟
این دختره عجب چیزیه!من رو شیفته ی خودش کرد:love:...تو بین خانوم های مجازی دنیای بازی های رایانه ای این از همه تو دل برو تره :love:(نظر منِ البته:biggrin1:

به به ! ببين چه كرده ! نيما بخاطر فعاليت مستمرت ممنون :دي فيض برديم !
منم با نظر سياوش موافقم و با توجه به اينكه DA : O رو تموم كردم بدون شك وسعت دنياي Mass Effect و داستانش خيلي بيشتر از DA هست ولي خوب هركي نظري داره !!!

فک نکنم مقایسه این دوتا درست باشه ! البته نمیدونم داستان DA : O در چه حدی هست چون بازی نکردم ! ولی از نظر داستانی ME بازی بسیار غنی ای هست .
از نظر گیم پلی ME بازی عامه پسند تری هست . چون در اصل یه TPS هست با الِمان های RPG . برعکس ِ DA :O که یه RPG هست با الِمان های اکشن !

من صرفا از نظر داستان گفتم. باز ME چندتا ناول هم داشته درصورتی که DA فکر کنم فقط یکی داره. راجع به بقیش هم که منم همینو گفتم برادر. در کل مقایسه ای نکردم فقط حواستم از داستان و منظومش دفاع کرده باشم :دی.

به به
دیگه ترکونده ها!:دی
باید زود تر DA رو تموم کنم چون وقتی این بیاد دیگه وقتی واسه بازی های دیگه نمیمونه :دی
این دختره عجب چیزیه!من رو شیفته ی خودش کرد:love:...تو بین خانوم های مجازی دنیای بازی های رایانه ای این از همه تو دل برو تره :love:(نظر منِ البته:biggrin1:
ده چشاتو درویش کن بچه!:دی

سلام

در جدید ترین امتیازی که به Mass Effect 2 داده شده باز هم منتقد از این بازی به عنوان بهترین RPG سال نام برده است !

طبق گزارش CVG مجله ی Xbox World 360 به بازی Mass Effect 2 در یک نقد 6 صفحه ای امتیاز 90 از 100 را داده است .

به قول این مجله : بازی دارای کرکتر های باشکوه و عظیم و یک RPG واقعی است .

من صرفا از نظر داستان گفتم. باز ME چندتا ناول هم داشته درصورتی که DA فکر کنم فقط یکی داره. راجع به بقیش هم که منم همینو گفتم برادر. در کل مقایسه ای نکردم فقط حواستم از داستان و منظومش دفاع کرده باشم
این QUIZ رو ببینید خیلی جالبه فکر کنم تکلیف همه رو روشن کنه:
http://xbox360.ign.com/articles/105/1056599p1.html

جالب بود کلا :دی

تقریبا هم درست درومد:

Result: Leaning toward Mass Effect 2

You'd probably have fun with either game, but Mass Effect 2 is most likely the game for you. Although you've been known to read a George R.R. Martin book or two, that doesn't necessarily mean you want to spend 100 hours chatting up elves and comparing the stats of quarterstaffs in your next role-playing game. Mass Effect 2's cinematic sci-fi experience is calling to you louder than Dragon Age: Origins' old-school medieval-style tale of monsters and monarchy. So go with what your gut (and our quiz) tells you: Pick up Mass Effect 2. To celebrate your decision download a Mass Effect 2 wallpaper by clicking on the preferred resolution below.

انم ماله من:
Result: Leaning toward Dragon Age: Origins
There's nothing particularly wrong with aliens and lasers, but the whole futuristic space thing just seems a bit silly to you. You can appreciate what BioWare is trying to do with Mass Effect 2, but you'd prefer to keep it real with an old-school RPG like Dragon Age: Origins. There's something a bit cold and soulless about the world of science fiction in videogames, and you're looking forward to seeing a living, breathing medieval-style fantasy world come alive in Dragon Age. So if you can only pick up one or the other, you'll probably want to go the swords and sorcery route.

To celebrate your decision download a Dragon Age wallpaper by clicking on the preferred resolution below. Or Take the quiz again.

بازی Leak شد
لینک هاش تا یکی دو ساعت در میاد

ایول، خوش خبر باشی. BioWare جان شرمندتیم!
ولی خب متاسفانه به فروشه بازی لطمه میزنه، حالا ما اینجا نسخه اصلی گیرمون نمیاد ولی امیدوارم اونوریا بخرن چون ارزششو داره.

ماکه Pre-Purchase کردیم به به Digital Deluxe خور. تازه OST ها، Digital Artbook و Digital Novel هم روش بهمون دادن، فقط باید منتظر شم باز شه، احتمالا 2 هفته ای باید دانلود کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or