امتیاز سایت ها و مجلات به Mass Effect 2

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

Mass-Effect-2-Boxart.JPG

مجله ی OXM به عنوان اولین مدیا ، اولین نقد Mass Effect 2 را منتشر کرده است .

این مجله به بازی Mass Effect 2 امتیاز 9.5 از 10 را داده است که امتیازی عالی است .

برادران گمنام در سایت Burn360 نیز به بازی جذاب و حاجی پسند ِ Mass Effect 2 امتیاز 5 از 5 دادند .

دوستای بنده در Now Gamer هم ریویوشونو گذاشتن بالاخره. 9.8 از 10 ( دوستای سیاوش هستند این عزیزان :دی )

X360 Magazine UK به بازی امتیاز 10 از 10 داد. امتیاز این مجله در Game Rankings ثبت می شود.

IGN به بازی امتیاز 9.6 از 10 را داده است

2217untitledSF.JPG

طبق گزارش CVG مجله ی Xbox World 360 به بازی Mass Effect 2 در یک نقد 6 صفحه ای امتیاز 90 از 100 را داده است .

PC Gamer Uk به بازی امتیاز 90 از 100 داد . این مجله قبلا به Mass Effect 1 امتیاز 89 داده بود .

20100114-pr1ijmwd6149y2stapjq97gnk9.jpg

مجله ی Games TM در اخرین نقد خود به بازی Mass Effect 2 امتیاز کامل ِ 10 از 10 داد .

مجله ی لهستانی CD Action به بازی Mass Effect 2 امتیاز کامل 10 از 10 داد

موفق باشید .

آخرین ویرایش:
همون خب،‌ کامبتش اگه روون باشه عملا مشکلی باقی نمیمونه، نمیگم که تی‌پی‌اس با چندتا اسلحه بشه که :دی میگم باید کامبتش یه جوری باشه که بشه از اکشن بازی لذت برد دیگه؛ برا من تو نسخه قبلی اینجوری نبود،‌ رو اعصاب پاتیناژ میکرد کامبتش
کامبتش خوب بود!...لذت بخش بود..من سرباز بودم لذت بردم:biggrin1:
ولی انصافا از طراحی اسلحه هاش زیاد لذت نبردم...خیلی روش کار نکرده بودن(شکل ظاهری)
خیلی شبیه به هم بودن...
-----
امتیازاتاش که خوبه...خدا بخواد بهتر هم میشه:cheesygri

بدون شک متااسکورش پایین میاد! باو مگه هاف لایفه که 98؟! :دی اگه این طوری بود که UC2 هم با امتیازات OPM و PSM3 و اینا میانگینش می شد 105/100!!!!! ولی دیدید که با امتیاز بقیه ی مجلات، متااسکورش تا 96 پایین اومد.

دوستات رو عشقه! :دی. عتبارشون در سطح درج در متا یا گیم رانک هست سیاوش جون؟

اینا از مجموعه Imagine Publishing Ltd هستن که صاحب مدیاهای معتبری مثل Play Magazine و Digital Photographer هست. NowGamer.com در واقع زیر مجموعه Play Mag هستن. کل این مجموعه هم UK Based ـه یعنی تو UK و اروپا معتبرن. و بیچاره Dan یک ماهی هست بازی دستشه (نسخه مخصوص مدیا). بیشتر ادیتورهای Play mag هم تو سایت مطالبشون هست. البته خب جدیدم هستن.

برادران گمنام در سایت Burn360 نیز به بازی جذاب و حاجی پسند ِ Mass Effect 2 امتیاز 5 از 5 دادند .

کلا از همه چیز بازی تعریف کردند ! از گرافیک از سیستم نداشتن Inventory ! و رئال شدن بازی ! از گیم پلی ! از روان بودن مبارزات !

و در اخر = Mass Effect 2 is a masterpiece

و در اخر تر :biggrin1: =

Mass Effect 2 conveys both a grand story, and intimate experience that will most likely be savored by all that come in contact with it. Mass Effect 2 is the result of effective crticisms being taken into consideration and improved upon. Living up to the hype, Mass Effect 2 casts a large shadow over the rest of 2010 if this level of quality is what we now measure by

کلا از همه چیز بازی تعریف کردند ! از گرافیک از سیستم نداشتن Inventory ! و رئال شدن بازی ! از گیم پلی ! از روان بودن مبارزات !

و در اخر = Mass Effect 2 is a masterpiece

و در اخر تر :biggrin1: =

خیلی اس بود نیما کلی خندیدیم:laughing::biggrin1::biggrin1:

پ.ن:بازی اومد دستم از 5 عصر تا الان داشتم بازی میکردم،هیچ وقت یک بازی منو تو خودش نکشیده بود -اینجوری خدایش خیلی وقت بود نشده بودم(درست یاد دوران Harvest moon رو PS1 افتادم که بزور منو از سرش بلند میکردن)در یک کلام-دیوونه وار قشنگه
-خدایش میگم فکرش رو نمیکردم بیو ویر بتونه همچین کاری بکنه!واقعا جای تحسین داره بازی

پ.ن2:جان خودم این جسپره این ماه از دنیا میره:دی

-در اخر هم فکر کنمAv کل امتیاز ها 9 بشه- خدایش خیلی بازی نازی-به همه توصیه میشه شدید:love:

آخرین ویرایش:
سلام،
یکی از دوستان دلیر و غیور(:biggrin1:)زحمت بکشه یا همه امتیازها رو تو یه پست جدید ارسال کنه یا پست اول متعلق به کی هست؟اگه زحمتی نیست همونو آپدیت کنید چون امتیازا تو تاپیک خیلی پروپخشن و برا پیدا کردنشون باید جایزه گذاشت!

واقعا امتیازات شایسته و باورنکردنی گرفته.امیدوارم همینطور ادامه داشته باشه.یادمه که شماره پیشش بعضی اوقات افت فریم ازاردهنده ای داشت.اگه تو این نسخه این مشکل برطرف شده باشه امتیازات عالی که گرفته کماکان ادامه خواهد داشت چون بعضی از سایتها امتیاز زیادی به خاطر افت فریم کم میکنن.

امتیازاتی که این بازی گرفته منو کاملا مدهوش کرده.
فقط نمی دونم چرا تو رنکینگ GameSpot فقط اسم IGN رو نوشته و از مابقیه امتیازات بازی چیزی ننوشته؟

واقعا ادم گرفیکش رو می بینه باورش نمیشه توی این مدت کم اینقدر پیشرفت کرده
واقعا دستشون درد نکنه
متاسفانه این ذهنیت نادرست در بین دوستان وجود داره که طبق استدلال عجیبشون، بازی خوبه که شماره جدیدش حداقل 4 سال با قبلی فاصله داشته باشه.
ME2 این فلسفه رو کاملا رد کرد.

جگر گوشه های من در سایت گیمر جدید شجاع به بازی Mass Effect 2 امتیاز 9 از 10 دادند .

image-CD22_4B5D7966.jpg

فکر نکنم امتیاز این سایت تو MC محاسبه بشه ولی امتیاز خوبی به بازی داده .

همین که میگه مبارزاتش عالیه و جهانش هم گُنده منده و متنوع هست من خرکیف میشم :biggrin1: یعنی خدا وکیلی هیچوقت از یونیورسش خسته نمیشیم ؟ اگه این امتحان لعنتی نبود همین الان میخریدم بازی میکردم !

داستانش هم که تو متن بالا نوشته جالب به نظر میرسه . نمیدونم اول این رو بازی کنم یا Bayonetta ! البته میدونم حرفم کم از گناه کبیره نداره ولی خب بایونتا رو استاد کامیا ساخته نمیشه به راحتی ازش گذشت ! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or