امتیاز سایت ها و مجلات به Mass Effect 2

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

Mass-Effect-2-Boxart.JPG

مجله ی OXM به عنوان اولین مدیا ، اولین نقد Mass Effect 2 را منتشر کرده است .

این مجله به بازی Mass Effect 2 امتیاز 9.5 از 10 را داده است که امتیازی عالی است .

برادران گمنام در سایت Burn360 نیز به بازی جذاب و حاجی پسند ِ Mass Effect 2 امتیاز 5 از 5 دادند .

دوستای بنده در Now Gamer هم ریویوشونو گذاشتن بالاخره. 9.8 از 10 ( دوستای سیاوش هستند این عزیزان :دی )

X360 Magazine UK به بازی امتیاز 10 از 10 داد. امتیاز این مجله در Game Rankings ثبت می شود.

IGN به بازی امتیاز 9.6 از 10 را داده است

2217untitledSF.JPG

طبق گزارش CVG مجله ی Xbox World 360 به بازی Mass Effect 2 در یک نقد 6 صفحه ای امتیاز 90 از 100 را داده است .

PC Gamer Uk به بازی امتیاز 90 از 100 داد . این مجله قبلا به Mass Effect 1 امتیاز 89 داده بود .

20100114-pr1ijmwd6149y2stapjq97gnk9.jpg

مجله ی Games TM در اخرین نقد خود به بازی Mass Effect 2 امتیاز کامل ِ 10 از 10 داد .

مجله ی لهستانی CD Action به بازی Mass Effect 2 امتیاز کامل 10 از 10 داد

موفق باشید .

آخرین ویرایش:
یه سوال داشتم ببخشید اگه بی ربطه:biggrin1:
من نسخه اول رو بازی نکنم 2 رو بازی کنم هیچی نمیفهمم؟

اگه نسخه اولو بازی کنی مطمئنا تجربه بهتری از نسخه دوم خواهی داشت. اگه انگلیسیت خوبه حتما حال میکنی چون داستان و دیالوگه بازی محشره.

زیره 9؟ شما بگو زیره 9.6!
نه اونطوریا هم نیست!بهر حال سایتهای مضخرف زیادن- که میخوان یکمی خودشونو نشون بدن!
بازی اگه 9 بگیره و تو متا ثبت بکنن امتیازش رو .05. کم میشه!حالا اگه از این سایتهای خوشحال زیاد باشن به 9 میرسه!ولی مطمئنم هیچ کسی -حتی فکر انا رو هم نمیکرد:biggrin1:من خودم همون 8 تا 8.5 نظرم بود ولی -
وقتی بازی رو گرفتم- زیر 9 دادن به بازی رو = خوشحال بودن میدونم

منتقدی مثل NTSC-uk میشه گفت که به Uncharted 2 نمره ی 8 داده (پایین ترین نمره)! و بدبختانه امتیازش هم توی متاکریتیک ثبت و محاسبه میشه! :eek: و امیدوارم در حق ME2 کم لطفی نکنه!
احمد رضا دقیقا منظورم همین سایت مضخرف بود
به بازی 8 داد -اگه نمیداد همون 1.6 دهم اختلافش .1. افزایش پیدا میکرد برای Uncharted!

خدایش حالم از این سایتها بهم میخوره!
ولی فکر کنم از نظر شما گیم اسپات هم مسخره و خوشحال باشه درسته؟!
نه، من اگه اونو مسخره میدونستم -نمیرفتم نقدش رو بخونم- از اینش بدم میاد که
1- نمره هاش رو دقیق نمیده و .5 رو رنج نمره دهی حساب میکنه و مثل همه سایتها نیست
2- احساس میکنه از دماغ فیل افتاده!و امتیازش رو اخر میده و جوری که با بقیه فرق بکنه!(الان E G جاش رو گرفته)
3-بخاطر یک نقد بدش از یکی از نقاد هاش حاضره اخراجش کنه(اشاره به ماجرای K & L و یکی بازی دیگه که درست یادم نمیاد اسمش رو)

ولی در حالت کلی خدایش قبولش دارم و جزو 10 تا سایت مورد علاقمه امتیازاش
پ.ن:اف تاپیک:اگه خواستی هزار تا پستم رو تو این همینجا نشونت بدم که ازش بد نگفتم(تو اون پ=ست بالایی هم من ج=وری جواب رفیقمون رو دادم که نه سیخ بسوزه نه کباب -کسی هم از ما دلگیر نشه!نه چیز دیگه ای
برداشتت بد بوده ،تقصیر من نیست:دی)

آخرین ویرایش:
نه اونطوریا هم نیست!بهر حال سایتهای مضخرف زیادن- که میخوان یکمی خودشونو نشون بدن!
بازی اگه 9 بگیره و تو متا ثبت بکنن امتیازش رو .05. کم میشه!حالا اگه از این سایتهای خوشحال زیاد باشن به 9 میرسه!ولی مطمئنم هیچ کسی -حتی فکر انا رو هم نمیکرد:biggrin1:من خودم همون 8 تا 8.5 نظرم بود ولی -
وقتی بازی رو گرفتم- زیر 9 دادن به بازی رو = خوشحال بودن میدونم
اون سایت های مزخرف رو متاکریتیک، (اگه واقعا مزخرف باشن) سایت حساب نمی کنه و نمره شون رو برای متااسکور حساب نمی کنه! خیالت راحت! :smile: ولی فکر کنم از نظر شما گیم اسپات هم مسخره و خوشحال باشه درسته؟!
از نظر من خوشحال به سایت و منتقدی مثل NTSC-uk میشه گفت که به Uncharted 2 نمره ی 8 داده (پایین ترین نمره)! و بدبختانه امتیازش هم توی متاکریتیک ثبت و محاسبه میشه! :eek: و امیدوارم در حق ME2 کم لطفی نکنه!

آخرین ویرایش:
GamerNode : 9.5 out of 10

Game Revolution :A-

Game Informer: 9.75 out of 10

ZTGameDomain: 10 out of 10

ActionTrip :9.3 out of 10

Gamervision: 9.75 out of 10

GameZone: 9.5 out of 10

Cheat Code Central:4.9 out of 5

محض مطلع سازی هم اکنون در گیم رنکینگ که امتیازات تمام سایت ها را جمع و میانگین نمره می دهد:
این بازی در نسخه PC پنجمین بازی تاریخ بازی های رایانه در میان تمام پلتفرم ها و نسخه X360 در رده ششم سایه به سایه در تعقیب نسخه PC است.
در میان بازی های PC برترین بازی این پلتفرم میباشد.
در میان بازی های X360 هم دومین بازی تاریخ این کنسول میباشد(رده اول به GTA IV تعلق دارد)

امتیازات به طرز حیرت انگیزی بالاست!. با 41 نقد میانگین 96.
تو کی از این نقدا نوشته بود برای اتمام بازی بصورت تقریبا کامل و درست حسابی به 40 ساعت وقت نیاز دارید. جزو بازی های نیست که به قول یارو گفتنی تو یک بعد از ظهر دل انگیز بشه تمومش کرد.
یک عنوانِ "همه چی تمام".
مثلا نمره 9.7 ه Gametrailers
همین سایت به U2: AT و MGS4 امتیاز 9.3 داده بود.
خوشبختانه Save شماره اول بازی رو دارم با Level 42 و چند میلیون پول و کلی خرت و پرت که امیدوارم بعد از رسیدن نسخه ما ( Yes Baby... Orginal Eater ) این موارد رو اکسچینج کنه که ناجور لازمه :دی.

آخرین ویرایش:
امیدوارم بعد از رسیدن نسخه ما ( Yes Baby... Orginal Eater ) این موارد رو اکسچینج کنه که ناجور لازمه :دی.

نمیخوام برات اسپویل کنم ولی اینو بارها قبلا سازنده ها گفتن که این چیزا تأثیری نداره. فقط چهره و تصمیماتت تو نسخه اول تاثیر داره. من حتی Soldier لوله 48 داشتم.
خلاصه امشب گرفتمش و یه ساعت بازی کردم، واقعا این یه ساعت وصف نشدنی بود. عذاب وجدان گرفتم نسخه کپی بازی میکنم. بدونه شک رفتم اونوره آب نسخه اوریجینالشو میخرم.

ِEDGE هم که به بازی 9 داده !یعنی عملا فاتحه مع صلوات!
دیگه سایتهای اصله کاری امتیاز دادن!

واقعا -اصلا فکر نمیکردم- اینطوری بترکونه:-":love:
NZGamer : 89/100
اولین امتیاز زیر 9 بازی هم دیدیم:دی

نسخه قبلی رو 85 داده بود

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or