امتیاز سایت ها و مجلات به Mass Effect 2

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

Mass-Effect-2-Boxart.JPG

​

مجله ی OXM به عنوان اولین مدیا ، اولین نقد Mass Effect 2 را منتشر کرده است .

این مجله به بازی Mass Effect 2 امتیاز 9.5 از 10 را داده است که امتیازی عالی است .

برادران گمنام در سایت Burn360 نیز به بازی جذاب و حاجی پسند ِ Mass Effect 2 امتیاز 5 از 5 دادند .

دوستای بنده در Now Gamer هم ریویوشونو گذاشتن بالاخره. 9.8 از 10 ( دوستای سیاوش هستند این عزیزان :دی )

X360 Magazine UK به بازی امتیاز 10 از 10 داد. امتیاز این مجله در Game Rankings ثبت می شود.

IGN به بازی امتیاز 9.6 از 10 را داده است

2217untitledSF.JPG

​

طبق گزارش CVG مجله ی Xbox World 360 به بازی Mass Effect 2 در یک نقد 6 صفحه ای امتیاز 90 از 100 را داده است .

PC Gamer Uk به بازی امتیاز 90 از 100 داد . این مجله قبلا به Mass Effect 1 امتیاز 89 داده بود .

20100114-pr1ijmwd6149y2stapjq97gnk9.jpg

مجله ی Games TM در اخرین نقد خود به بازی Mass Effect 2 امتیاز کامل ِ 10 از 10 داد .

مجله ی لهستانی CD Action به بازی Mass Effect 2 امتیاز کامل 10 از 10 داد

موفق باشید .
​

آخرین ویرایش:
خب چون کسی نظری نداد اولین نظر رو خودم میدم :d

از همون که میترسیدم سر بازی اومد : OXM میگه داستان اصلی بازی نا امید کننده هست ( ضعف بازی )

اما از جهان بازی خیلی تعریف کرده که پر از داستان فرعی و کرکتر های جذاب هست .

از مبارزات بازی هم تعریف کرده میگه روون و انعطاف پذیره همچنین محیط هاش هم باشکوهه ( همونی که تو تمام تریلر ها روش مانور میدادن )

حالا باید منتظر امتیازات بعدی بود تا ببینیم همین امتیاز بالا رو حفظ میکنه یا تو زرد از اب در میاد :d

آخرین ویرایش:
اگر میشه از هرجایی امتیاز میزارید ،امتیاز ME1 رو هم بزارید ببینیم چقدر پیشرفت کرده! :d
فکر کنم بهترین RPG 2010 این بازی باشه!!! RPG دیگه ای هم میاد؟
مشتاقان این بازی هم که زیادن :d خوب وقتی بازی بهتون رسید بهتون خوش بگزره :d

OXM به Mass Effect 1 امتیاز 9 از 10 داده بود
نیما OXM به شماره اول 10 داده بود! میانگین امتیازات ME1 در Metacritic هم 91 بوده.

پ.ن : سام بیا از بازی دفاع کن.:biggrin1:
نه خیر بابک جان OXM به ME1 امتیاز 9 داده بود . شما باید Official Xbox Magazine رو ببینی که 9 داده ! ( منبع )
اونی که 10 داده X360 Magazine Uk بوده که مجله ی رسمی Xbox نیست .
e ?
آخه تو Metacritic دیدم زده 10 :thinking:

آخرین ویرایش:
نیما OXM به شماره اول 10 داده بود! میانگین امتیازات ME1 در Metacritic هم 91 بوده.
نه خیر بابک جان OXM به ME1 امتیاز 9 داده بود . شما باید Official Xbox Magazine رو ببینی که 9 داده ! ( منبع )
اونی که 10 داده X360 Magazine Uk بوده که مجله ی رسمی Xbox نیست .

ولی انصافا شماره 1 بازی شاهکار بود. من که واقعا ازش لذت بردم. داستان بازی که عالی بود. جدا از همه این ها اینقدر بازی بزرگ بود و سیاره داشت دیگه آخراش خسته شدم و چند تا رو اصلا نرفتم:biggrin1:

یادم رفت راجع به این بازی بگم:biggrin1: این هم 100% بهتون قول میدم از شماره اول بهتر هست. ببینید کی گفتم:biggrin1:

از همون که میترسیدم سر بازی اومد : OXM میگه داستان اصلی بازی نا امید کننده هست ( ضعف بازی )

خوب نیما با توجه به اینکه بازی بسیار بزرگ و طولانیه و با حرفایی که خود Bioware زده (منجمله اینکه کوچکترین تصمیم شما توی پایان بازی تاثیر داره و ...) به نظر من با توجه به تایم بازی یا پایان بد بازی (مرگ شپرد) باعث شده اینا خوششون نیاد یا این یارو کلا یکبار و فوقش دوبار بازی رو تموم کرده (با توجه به اینکه Side Mission هاشم رفته که نقد کاملی کنه) :biggrin1:
پ.ن : سام بیا از بازی دفاع کن.:biggrin1:
حاضرم همه جوره از بازی دفاع کنم :دی هر کدام از دوستان اگر مشکلی یا ... توی بازی دیدن یا با بازی حال نمیکنن بیان تا قانعشون کنم
پ.ن : تو نسخه اول رو گرفتی حالا میای اینجا بلبل زبونی میکنی ؟ :دی
Fable 3 ........
جوجرو اخر پاییز میشمرن :)

پ.ن : تو نسخه اول رو گرفتی حالا میای اینجا بلبل زبونی میکنی ؟ :biggrin1:
این اصلآ نمیدونه سبک بازی چیه میاد واسه ما اسپم میده و فک میزنه :biggrin1:
جدا شماره یک عالی بود و مطمئن هستم از این شماره هم لذت میبریم از امتیازات مشخصه چه خواهد شد :love:

نمیگه کلا ناامید کننده هست. میگه A Bit یعنی یه ذره. البته از داستانهایه کناره یا همون Side Story هاش خیلی تعریف کرده.
خب همین که از واژه ی نا امید کننده استفاده کرد من خوشم نیومد ! البته همین که از ساید میشن ها و داستان های فرعی و کرکتر ها تعریف کرده من راضیم ! در مورد مبارزات هم هر کی با دیدن تریلر ها میتونه بفهمه Bio Ware بیشتر از هر چیزی روی مکانیزم مبارزات کار کرده !
به نظر میرسه مهمترین نقطه قوت بازی مبارزات باشه .
خوب نیما با توجه به اینکه بازی بسیار بزرگ و طولانیه و با حرفایی که خود Bioware زده (منجمله اینکه کوچکترین تصمیم شما توی پایان بازی تاثیر داره و ...) به نظر من با توجه به تایم بازی یا پایان بد بازی (مرگ شپرد) باعث شده اینا خوششون نیاد یا این یارو کلا یکبار و فوقش دوبار بازی رو تموم کرده (با توجه به اینکه Side Mission هاشم رفته که نقد کاملی کنه)
حالا من که میدونستم ولی کلا اسپویل کردی رفت :biggrin1:
اره من خودم به همین فکر کرده بودم که به خاطر Happy Ending نبودن داستان ازش خرده گرفته ! البته باید نقد های دیگه هم بیاد نظر بقیه هم مشخص بشه در مورد بازی .

پ.ن : تو نسخه اول رو گرفتی حالا میای اینجا بلبل زبونی میکنی ؟ :دی
نه بابا این بابک تازه میخواد ME 1 رو بازی کنه !:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or