امتیاز سایت ها و مجلات به Mass Effect 2

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

Mass-Effect-2-Boxart.JPG

مجله ی OXM به عنوان اولین مدیا ، اولین نقد Mass Effect 2 را منتشر کرده است .

این مجله به بازی Mass Effect 2 امتیاز 9.5 از 10 را داده است که امتیازی عالی است .

برادران گمنام در سایت Burn360 نیز به بازی جذاب و حاجی پسند ِ Mass Effect 2 امتیاز 5 از 5 دادند .

دوستای بنده در Now Gamer هم ریویوشونو گذاشتن بالاخره. 9.8 از 10 ( دوستای سیاوش هستند این عزیزان :دی )

X360 Magazine UK به بازی امتیاز 10 از 10 داد. امتیاز این مجله در Game Rankings ثبت می شود.

IGN به بازی امتیاز 9.6 از 10 را داده است

2217untitledSF.JPG

طبق گزارش CVG مجله ی Xbox World 360 به بازی Mass Effect 2 در یک نقد 6 صفحه ای امتیاز 90 از 100 را داده است .

PC Gamer Uk به بازی امتیاز 90 از 100 داد . این مجله قبلا به Mass Effect 1 امتیاز 89 داده بود .

20100114-pr1ijmwd6149y2stapjq97gnk9.jpg

مجله ی Games TM در اخرین نقد خود به بازی Mass Effect 2 امتیاز کامل ِ 10 از 10 داد .

مجله ی لهستانی CD Action به بازی Mass Effect 2 امتیاز کامل 10 از 10 داد

موفق باشید .

آخرین ویرایش:
بابا اينجا خيلي ها 1 رو بازي نكردن شما كلا داستان رو گفتيد ديگه !
الان براي بابك چه انگيزه اي مونده كه شماره 1 رو بازي كنه ؟ :biggrin1:

OXM میگه داستان اصلی بازی نا امید کننده هست ( ضعف بازی )
مثل اینکه نباید زیاد منتظر داستان قوی باشیم.
حالا باید دید سایر مجلات و سایتها داستان چه نقدی از داستان بازی خواهند داشت.
امیداوارم داستان بازی اونقدر ها هم ضعیف نباشه.

جدی میمیره؟!
....................
به نظرم امتیاز خوبی گرفته ولی این که گفته نا امید کننده...:confused:!

نه آقا، هنوز چیزی معلوم نیست. بعدم بازی مثله نسخه اول چند جور Ending داره، یعنی کلا هیچی معلوم نیست. من که بیصبرانه منتظرم. فقط امیدوارم تنوعه محیطها بیشتر شده باشه مخصوصا برایه Side Quest ها.

نه آقا، هنوز چیزی معلوم نیست. بعدم بازی مثله نسخه اول چند جور Ending داره، یعنی کلا هیچی معلوم نیست. من که بیصبرانه منتظرم. فقط امیدوارم تنوعه محیطها بیشتر شده باشه مخصوصا برایه Side Quest ها.
همینه که اعصابمو خورد کرده ! میترسم شپرد نمیره ! اخر بازی لوث بشه :d یعنی واقعا صبر کردن تا 20 روز دیگه برای مرگ شپرد خیلی سخته !
البته این جوری که تو تیزر بود میره اون دنیا :d یعنی IGN هم همین حدس رو از روی تیزر زده !

اوه اوه اينو نيگا ! من فقط جواب سوال اين پسر رو دادم :biggrin1:
دیگه تکرار نشه :دی
در هر صورت ME2 for Life... ما که بی صبرانه منتظریم :دی
میگم سیاوش میخوای ارج بازی رو برای PC بگیری ؟ :biggrin1:
جدی میمیره؟!
....................
به نظرم امتیاز خوبی گرفته ولی این که گفته نا امید کننده...:confused:!
یکی از پایان های بازی اینجوری که بوش میاد همینه :biggrin1:
بابا اينجا خيلي ها 1 رو بازي نكردن شما كلا داستان رو گفتيد ديگه !
الان براي بابك چه انگيزه اي مونده كه شماره 1 رو بازي كنه ؟ :biggrin1:
ما که اینجا نوید چیزی نگفتیم :دی (در مورد یک) تازه اگرم میگفتیم چشم بابی کور باید میرفت یک رو بازی میکرد :دی اینقدر بهش میگم برو بازی کن ناز میکنه :دی

شماره یکش رو شنیده بودم -داستانش رو یک دختر نوشته ،باباش اشنا داشته چپونده به B W !:biggrin1:
کاپیتان Drew Karpyshyn اینجا چیکاره ـان ؟ :دی نه بابا ! داستان نویس قوی ـی هم داشت یک که تو دو هم به عنوان نویسنده کمکی حضور داره

آخرین ویرایش:
داستان رو نباید وا میدادند!
شماره یکش رو شنیده بودم -داستانش رو یک دختر نوشته ،باباش اشنا داشته چپونده به B W !:دی
حقیقت و راستش رو نمیدونم!!!!امیدواریم داستانش اونقدرا بد نباشه نسخه یکش که خوب بود

همینه که اعصابمو خورد کرده ! میترسم شپرد نمیره ! اخر بازی لوث بشه :d یعنی واقعا صبر کردن تا 20 روز دیگه برای مرگ شپرد خیلی سخته !
البته این جوری که تو تیزر بود میره اون دنیا :d یعنی IGN هم همین حدس رو از روی تیزر زده !

اتفاقا گفته بودن که کاملا به تصمیماته خودتون تو بازی برمیگرده. یعنی ممکنه شپرد با کله تیمش بمیرن یا همشون زنده بمونن یا یه چیزی بینه این دو تا (بعضیا بمیرن و بعضیها هم نه). کلا به تصمیمهایه خودمون در جریانه بازی ربط کرده. حتی گفته بودن اگه شپرد قراره بمیره شما احتمالا قبلش میدونید که این ماموریته نهایی باعثه مرگتون میشه یعنی سوپرایز نمیشی. میدونی میمیری ولی بازم اون راهو انتخاب میکنی (مرگه حماسی!).
البته من نمیزارم شپرد بمیره حداقل اولین باری که بازی رو میرم. بدونه شپرد هرگز.....:cheesygri

من بازی رو 4 بار با 4 تا شخصیت مختلف تموم کردم نمیدونم 2 رو با کدوم شروع کنم:laughing:

منظورت 4 تا کلاسه دیگه آخه فقط با شپرد میتونی بازی کنی. خب با هر کلاس بیشتر حال کردی. من خودم با ونگارد (Vanguard) بیشتر از همه حال کردم.

راستی دوستان یک سوال داشتم. گفته بودن که Save های بازی قبلی رو داشته باشین بهتر هست و یک سری چیزی باز میشه و داستان تغییر می کنه و ........ می خواستم بدونم که من که Xbox رو عوض کردم و هاردش هم عوض شده و Saveش رو ندارم ولی اچیومنت های بازی رو دارم نمی تونم از اون به جای Save استفاده کنم؟

پ.ن: واقعا معذرت می خوام که پستم هیچ ربطی به تاپیک نداشت:biggrin1:آخه تاپیک ME2 رو پیدا نکردم:biggrin1:

با سلام و با اجازه سامی جان ........;)

مولیتی پلیر هم داره..؟
خیر دوست عزیز.....این بازی خوشبختانه مولتی پلیر نداره.ولی احتمال داره که توی این شماره لیدربورد رو داشته باشه.

راستی دوستان یک سوال داشتم. گفته بودن که Save های بازی قبلی رو داشته باشین بهتر هست و یک سری چیزی باز میشه و داستان تغییر می کنه و ........ می خواستم بدونم که من که Xbox رو عوض کردم و هاردش هم عوض شده و Saveش رو ندارم ولی اچیومنت های بازی رو دارم نمی تونم از اون به جای Save استفاده کنم؟

پ.ن: واقعا معذرت می خوام که پستم هیچ ربطی به تاپیک نداشت:biggrin1:آخه تاپیک ME2 رو پیدا نکردم:biggrin1:
سلام برهان جان........چطوری...:biggrin1:
نه ارتباطی با اچیومنتاش نداره فقط با داشتن سیوش میتونی از این نکته استفاده کنی......البته داشتن سیو هم اونقدر معلوم نیست که تا چه اندازه میتونه نقش داشته باشه چرا که سازنده های بازی تو مصاحبهاشون حتی اینو عنوان کردن که شما تو سیو قبلیت تو هر کلاسی که بودی باز تو شروع 2 میتونی کلاست رو تغییر هم بدی یا مواردی مثل این ...;)

آخرین ویرایش:
داستان بد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
90 درصد بازیها تو شماره 2 داستانشون ناقص میمونه شاید ایناهم منظورشون اینه
========================
یه سوال دوبلور شپرد کیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or