امتیاز سایت ها و مجلات به Mass Effect 2

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

Mass-Effect-2-Boxart.JPG

مجله ی OXM به عنوان اولین مدیا ، اولین نقد Mass Effect 2 را منتشر کرده است .

این مجله به بازی Mass Effect 2 امتیاز 9.5 از 10 را داده است که امتیازی عالی است .

برادران گمنام در سایت Burn360 نیز به بازی جذاب و حاجی پسند ِ Mass Effect 2 امتیاز 5 از 5 دادند .

دوستای بنده در Now Gamer هم ریویوشونو گذاشتن بالاخره. 9.8 از 10 ( دوستای سیاوش هستند این عزیزان :دی )

X360 Magazine UK به بازی امتیاز 10 از 10 داد. امتیاز این مجله در Game Rankings ثبت می شود.

IGN به بازی امتیاز 9.6 از 10 را داده است

2217untitledSF.JPG

طبق گزارش CVG مجله ی Xbox World 360 به بازی Mass Effect 2 در یک نقد 6 صفحه ای امتیاز 90 از 100 را داده است .

PC Gamer Uk به بازی امتیاز 90 از 100 داد . این مجله قبلا به Mass Effect 1 امتیاز 89 داده بود .

20100114-pr1ijmwd6149y2stapjq97gnk9.jpg

مجله ی Games TM در اخرین نقد خود به بازی Mass Effect 2 امتیاز کامل ِ 10 از 10 داد .

مجله ی لهستانی CD Action به بازی Mass Effect 2 امتیاز کامل 10 از 10 داد

موفق باشید .

آخرین ویرایش:

20100114-pr1ijmwd6149y2stapjq97gnk9.jpg

PC Gamer Uk
به بازی امتیاز 90 از 100 داد . این مجله قبلا به Mass Effect 1 امتیاز 89 داده بود .

از نکات مثبت بازی :

طبق معمول یکی از بهترین بخش های بازی مبارزات ان است .

گرفتن تصمیمات اخلاقی در انتخاب های شما یکی از زیبا ترین بخش های داستان است .

پایان بی نظیر و شوکه کننده ی که نویسنده ازش به عنوان بهترین پایان یه بازی ویدئویی در امسال یاد میکنه !

سطوح یا درجه های بازی بسیار جذاب هستند !

نکاتی از داخل بازی :

دیگه در بازی Inventory وجود نداره ! عوضش یه سیستم واقعی و رئال تر جاش رو گرفته ! همانند بازی های اکشن خالص !
Skill ها یا همان قابلیت ساخت کرکتر در بازی وجود دارد و حدود 6 تا 7 قابلیت قابل اپگرید برای شپرد و 4 تا برای هم تیمی های او در نظر گرفته شده !
وجود مراحل سینماتیک و پایان بسیار عالی و بی نظیر در بازی یکی از جذابیت های تمام کردن بازی است !
یکی دیگر از جذابیت های بازی وجود قابلیت تهدید و ارعاب است ! در بازی دیالوگ ها به صورت ماهرانه ای انتخاب شده اند ! انتخاب درست یا نادرست انها باعث میشود بفهمید شما چقدر عالی یا چقدر احمق هستید !! :d

OMG !!! can't Wait :d

با تشکر از شما میخواستم بدونم به شماره پیش چه امتیازی داده بود و ایا اینکه این مجله معتبره؟اخه خیلی امتیازه خفنی داده:biggrin1:

یه مقدار زحمت بکشید برید یه گوگل بفرمایید. بابا اصلا کار سختی نسیت. همه چیز رو که نباید تو سینی زرین تقدیمتون کنن که. برید Metacritic شماره اول و دوم سرچ کنید ببینید که قبلیش چیه جدیدش چیه بعدیش چیه..

http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/masseffect
http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/masseffect2

یه مقدار زحمت بکشید برید یه گوگل بفرمایید. بابا اصلا کار سختی نسیت. همه چیز رو که نباید تو سینی زرین تقدیمتون کنن که. برید Metacritic شماره اول و دوم سرچ کنید ببینید که قبلیش چیه جدیدش چیه بعدیش چیه..

http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/masseffect
http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/masseffect2

دوست من نمیدونستم شما انقدر عصبی هستی.میتونستی جوابم رو ندی و اجازه بدی شخص دیگه ایی جوابمو بده.بهرحال ممنون.ولی برای شماره جدید هنوز ثبت نشده

آخرین ویرایش:
با تشکر از شما میخواستم بدونم به شماره پیش چه امتیازی داده بود و ایا اینکه این مجله معتبره؟اخه خیلی امتیازه خفنی داده
ربطی به عصبانیت نداره . اصولا ایرانی جماعت حاضری خوره ! (در اصل مفت خوره ) البته دور از جون شما !
درباره ی اعتبار Games Tm هم بگم که بعله ، Games TM از معتبر ترین E-Magazine ها است و نمراتش هم قابل قبول هست . مثلا در اخرین شماره به Dark Siders و Army Of Two 2 امتیاز 6 داده که به نظرم منطقی میاد .
در مورد امتیازات نسخه ی قبلی هم همونطور که سیاوش لینک داد Metacritic رفرنس خوبی هست . میتونید اونجا مراجعه کنید ! البته من از این به بعد سعی میکنم امتیاز هر دو نسخه رو بنویسم .

Games Tm به Mass Effect 1 امتیاز 9 از 10 داده بود .

سلام

cda_cover_174_1730j.jpg

این مجله از بازی به عنوان بهترین TPS در میان بازی های RPG نام برده !

در ضمن این مجله به بازی Dragon Age بازی قبلی Bioware امتیاز 8 از 10 داده بودند

به نظر شما کدوم نسخه بهتره ؟ کامپیوتر یا 360 ؟ من موندم کدومو بخرم .
البته سیو قبلیو لول 60 تو 360 دارم . ولی اگه تغییر زیادی نکنه خوب پی سی بهتره فکر کنم

سلام

این مجله از بازی به عنوان بهترین TPS در میان بازی های RPG نام برده !

در ضمن این مجله به بازی Dragon Age بازی قبلی Bioware امتیاز 8 از 10 داده بودند
شک دارم بتونه از لحاظ غنای داستانی با dragon age رقابت کنه...
از لحاظ عمق نقش آفرینی هم جنریک تر هست ولی در کل یه Hybrid بی نظیر محسوب می شه...

اتفاقا غنای داستانیش بیشتر از DA:O ـه .. یه بازی اکشن با المان های RPG طبق چیزایی که خود دوکی گفته بود. من یونیورس و غنای داستانی Mass Effect رو خیلی بیشتر دوست دارم. با این حال DA هنوز یکی از بازی های محبوبمه و یونیورسه اونم خیلی دوست دارم.

آخرین ویرایش:
اتفاقا غنای داستانیش بیشتر از DA:O ـه .. یه بازی اکشن با المان های RPG طبق چیزایی که خود دوکی گفته بود. من یونیورس و غنای داستانی Mass Effect رو خیلی بیشتر دوست دارم. با این حال DA هنوز یکی از بازی های محبوبمه و یونیورسه اونم خیلی دوست دارم.
فک نکنم مقایسه این دوتا درست باشه ! البته نمیدونم داستان DA : O در چه حدی هست چون بازی نکردم ! ولی از نظر داستانی ME بازی بسیار غنی ای هست .
از نظر گیم پلی ME بازی عامه پسند تری هست . چون در اصل یه TPS هست با الِمان های RPG . برعکس ِ DA :O که یه RPG هست با الِمان های اکشن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or