امتیازهای Horizon: Zero Dawn

پیش بینی میانگین امتیازات Horizon: Zero Dawn

• 94 به بالا

رای‌ها: 8 4.4%
  • 92-93

رای‌ها: 19 10.6%
  • 90-91

رای‌ها: 50 27.8%
  • 88-89

رای‌ها: 53 29.4%
  • 86-87

رای‌ها: 29 16.1%
  • 84-85

رای‌ها: 13 7.2%
  • 82-83

رای‌ها: 5 2.8%
  • 80-81

رای‌ها: 2 1.1%
  • 75-79

رای‌ها: 1 0.6%
  • 74 به پایین

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    180
  • نظرسنجی بسته شده است .
اي بابا...
خسته شدم از بس امتيازاي بالا ديدم اين چند روز!!!!
يكي پيدا شه يه راهنمايي كنه ما بريم سر وقت كدوم بازي اول؟
nioh?
last guardian?
horizon?
چون سر كارم ميرم نميرسم فعلا همرو بگيرم..
ويچر ٣ و دارك سولزها و بلاد بورن رو خيلي دوس دارم...
( پيش بيني كرده بودم ٨٧!!!) از اونم زد بالا!!!

فکر کنم بیشتر ما یوشیدا جوگیر شده بود:)) خیلی دلش می خواست امتیاز بالایی بگیره که موفقم شد:x
یوشیدا ادم فان و باحالیه زمان لست گواردین اومده یود باکس نسخه کلکتور باز کنه یک لبخند ملیحی زده بود D کلا یک مدیر توانا و خوش فکر هست میدونه چیکار کنه بر عکس اسپنسر که حالا حالا ها باید تجربه کسب کنه این جوون

yyojcw2bo3v5jpu3v0ke.png

اینم نقد سایت kotaku
از داستان تعریف کرده و اینکه گفته ملاقات با ادم ها خیلی زیاد و خستته کننده هست از aloy هم تعریف کرده
در اخر گفته که از یه استودیو first person ساز (killzone) استودیو خوب از کار ساخت بازی در اومده و کلا فک اندازه:D:D

چند تا نقد به صورت گذرا نگاه کردم بینشون از Aloy هم تعریف کردن و گویا با یک شخصیت پردازی مناسبی از Aloy روبرو هستیم.

این خیلی خوبه و تولد شخصیت های جدید مخصوصا با کیفیت بالا خیلی عالیه

• Like
Reactions: Adidas95
اي بابا...
خسته شدم از بس امتيازاي بالا ديدم اين چند روز!!!!
يكي پيدا شه يه راهنمايي كنه ما بريم سر وقت كدوم بازي اول؟
nioh?
last guardian?
horizon?
چون سر كارم ميرم نميرسم فعلا همرو بگيرم..
ويچر ٣ و دارك سولزها و بلاد بورن رو خيلي دوس دارم...
( پيش بيني كرده بودم ٨٧!!!) از اونم زد بالا!!!
تمام این بازی ها عالین ولی اگر بلادبورن و دارک سولز خیلی دوست داری پس بهتره اول nioh رو بگیری

• Like
Reactions: mostafaamiri
عملا با این نمرات ، جز ستایش از استودیو گوریلا گیمز ، که تونسته چنین فرانچایز فوق العاده ای رو خلق کنه ، چیزی نمیشه گفت ؛ اونهم برای تجربه اولش در سبک نقش آفرینی =D> . از حمایت و اعتماد شرکت سونی به شرکت های توسعه دهنده بازی هاش هم نمیشه به سادگی گذشت و مطمئنا در آینده به خوبی ثمره این اعتماد و حمایتش رو خواهد دید .

اگر چه به نظرم مهم و اصل لذت بردن از بازی هست اما شخصا امیدوارم که متا بازی زیر 90 نشه چونکه بدون شک این بازی شایستگی و ارزش همچین نمره ای رو داره ؛ امیدوارم بازیسنتر و منقد محترمی که بازی رو قراره نقد کنه هم بدون توجه به نمرات سایت های مختلف و یا خدایی نکرده جلب توجه ، تنها بر اساس ارزش واقعی بازی و بررسی المان مختلف به حق نمرات خودشو بده . :-B

Digital Trends : 9
'Horizon Zero Dawn' nails every aspect of the open-world action RPG, including robot dinosaur hunting.

Trusted Reviews : 9
I didn’t expect Horizon: Zero Dawn to be this good. I doubt I’ll be the only one saying they were surprised that the Killzone developer has been able to deliver a game with such breadth, depth and consistently rewarding gameplay.

Worth Playing : 8.5
Horizon: Zero Dawn is a perfect example of strong, competent and enjoyable gameplay. It doesn't reinvent the genre, but it's a lot of fun to play. The mecha-dino combat is the highlight and represents some of the most enjoyable open-world combat on the market. Burning through powerful foes and looting their corpses for rare treasures captures an excitement rarely felt in open-world games. The rest of the gameplay is somewhat dulled in comparison. A somewhat weak plot drags down the experience but isn't enough to detract from the enjoyment. All in all, Horizon: Zero Dawn is one of the better exclusives on the PS4 and a great addition to any PS4 owner's lineup.

ZTGD : 8
This is a great experience, and one PS4 owners will definitely not want to miss.

با اين وضعيت موجود سوني داره به طرفدار هاش ظلم مي كنه ! بازار خرابه ، پولم نداريم ديگه . ول كنيد اين طرفدار هارو :دي

p.s: استوديو Gg يه بار ديگه ثابت كرد هيچي از سانتا و ناوتي كم نداره و شونه به شونه اونها مي تونه براي هر استوديويي شاخ و شونه بكشه !

• Like
Reactions: only sony

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or