امتیازهای Horizon: Zero Dawn

پیش بینی میانگین امتیازات Horizon: Zero Dawn

• 94 به بالا

رای‌ها: 8 4.4%
  • 92-93

رای‌ها: 19 10.6%
  • 90-91

رای‌ها: 50 27.8%
  • 88-89

رای‌ها: 53 29.4%
  • 86-87

رای‌ها: 29 16.1%
  • 84-85

رای‌ها: 13 7.2%
  • 82-83

رای‌ها: 5 2.8%
  • 80-81

رای‌ها: 2 1.1%
  • 75-79

رای‌ها: 1 0.6%
  • 74 به پایین

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    180
  • نظرسنجی بسته شده است .
با توجه به کامنت دوستمون نتنها گوریلا، بلکه در ND و سونی هم باید تخته بشه بابت آشغال پر ایرادی که ساختن. شب خوش
با تشکر:D:D:Dماکان مردم ما دقیقا مثل همین جماعته هیتر میمونن تا وقتی براشون بیاد خوبه یعنی واسه خودشون باشه حلله دیگه با هیچی کار ندارن اصلا به هیچی نگاه نمیکنن و حتی نظره منتقدانه هم ندارن اونور دنیا که همه بهشون ایراد میگیرن اصلا اینطوری نیست اینجا دقیق برعکسه...!!! ND اصلا آشغال گوریلا هم همینطور بابا انصافم خوب چیزه بخدا یکدرصد فکر این رو نمیکنن که همین دوتا کمپانی تو نسل پیش و این نسل دوتا IP جدید و زیبا معرفی کردن اصلا باهیچیش کار ندارم همین رو ببینیم بسه..!!

اين guardian عجب ضريبي خفني داره ، نمره اش با نمره اصلي ٠،٩ اختلاف داشت موقع ثبت شدن راحت ٢٠ پله اورد پايين ضريبش مثل بمب بزرگ و ign و gamespot و... باشه فك كنم

• Like
Reactions: only sony
ای جاااانم. عجب نمره ای... چقدر من هایپم... من چطور این همه صبر کنم تا بازی بیاد؟:x
دم گوریلا گیمز گرم که عجب گودزیلایی معرفی کرد>:)
به شدت توی این نسل کمبود IP های تازه و موفق حس میشد و خوشحالم که بازی موفق شده. امیدوارم هرچه زودتر بتونم بازی رو تجربه کنم:x
===================
پ.ن: دوستان تخته هایی که برای استودیو کنار گذاشته بودین رو دور نریزید و برای Insomniac Games نگه دارید. به هرحال آرزو بر هیتر ها عیب نیست:-"
پ.ن: امیدوارم حالا که ادامه ی کیلزون دور از انتظار به نظر میرسه سونی یه شوتر خفن در نظر داشته باشه8->

دم گوریلا گرم
چه کرده:D
تبریک به همه عشاق و دوستداران و منتظران این حضرت
علی الخصوص @sajadkh
Hell yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
شاد باااااااااااااااش.من به دلایلی نتونستم موقع انتشارات نمرات باشم و ببینم و الان اومدم دیدم ترکونده و میدونستم میترکونه.مرسی ارین ازت :D
یعنی نمیدونین من تو این چند سال چه خون دل ها که نخوردم بابت هورایزن جز اولین کسایی بودم که از بازی دفاع میکردم و یادمه بازی خییلی مخالف داشت حدود بیستا بوکمارک فقط دارم ولی رو نمیکنم.دم گریلا گرم دم متیاس گرم که ترکوندن نوش جون همه ی پلی استیشن دوست ها و بتریک بخاطر ورود یه ایکون جدید به پلی استیشن
من به شخصه از تمام اون هیترایی که کمین کرده بودن واسه ترول کردن ولی یهو اب سرد ریخته شد روشون و رفتن تو لاک خودشون عذر میخوام.
Storm is coming and i will be ready :D

آخرین ویرایش:
یکم‌ش از عصبانیت هست ولی یه کم‌ش هم از این هست که چند وقتیه کلا می‌خوام اینو بگم:

این قضیه‌ی نمره‌های پرت و پلا و بی‌ربط(مشخصا منظورم نمره‌ای هست که با میانگین اختلاف فاحش داره، در اینجا 3.8) دیگه داره خیلی لوس می‌شه و متاکریتیک باید فکری به حالش بکنه مگرنه آتیش‌ش به پر اعتبار خودش هم می‌گیره. شاید این جور نمره دادن تو مثلا بخش سینما کاملا عادیه، سال به سال فیلم‌هایی میان که به وضوح همه‌رو به دو دسته تقسیم می‌کنن؛ یک عده سینه چاکش می‌شن یه عده هم ازش متنفر می‌شن. اونجا نمره‌هایی که از اوریج بالاتر یا پایینتر هستن قابل قبوله. ولی گیم خوب و بد بودنش خیلی خیلی کمتر به هنرمندی و ور بی‌قانون هنر مربوطه و اختلاف نظرها طبعا و منطقا خیلی خیلی کمتره. بازی‌ها خیلی خیلی بسته‌بندی شده‌تر و قابل اندازه‌گیری‌تر هستند و مثلا ژانگولرهایی که تو بعضی فیلم‌ها زده می‌شه و همه رو به دو دسته‌ی کاملا متضاد تبدیل می‌کنه اینجا دیگه اتفاق نمی‌افته.

و از همین جهت هم هست که مثلا اختلافی که توی اقبال عمومی مردم و منتقدها به فیلم‌ها وجود داره، تقریبا می شه گفت تو بازی‌ها وجود ندارد. بازی‌ای که متای نود می‌گیره، معمولا بازی هست که عموم گیمرا هم بازیش می‌کنن، ولی توی همین 17 سال قرن حاضر یک عالمه فیلم وجود داره که منتقدها شدیدا ستایش کردن ولی اسمش هم به گوش سینمارو‌های حرفه‌ای نرسیده. مثال عرض می‌کنم فیلم‌های هانکِه، به عقیده‌ی خیلی‌ها بزرگترین فیلمساز زنده‌ی دنیا، در بهترین حالت چند میلیون می‌فروشه ولی فیلم‌های سوپرهیرویی که منتقدها میزنن میلیاردی می‌شه.

پس از اونجا که بحث بازی کلا خیلی چارت‌بندی‌شده‌تر از دیگر بخش‌هاست و معمولا ابهامی تو تخمین کیفیت هنری‌ش وجود نداره، پس نمره‌ای که خیلی با اوریج فاصله داره مشخصا یه چیزیش هست نه خود بازی.

بعد آخه جالبه این usgamer اومده صراحتا گفته بازی ناامیدکننده‌ست! یعنی واقعا موش بُخوره تورو:*
من فقط وقتی می‌تونم باور کنم این بازی ناامیدکننده‌ست، که طرف دیسک NBA 2K17 گذاشته باشه تو کنسولش به جاش Horizon Zero Dawn بالا اومده باشه!

تسلیت !

اول به اون دوستمون که سعی کرد صفحه قبل جو رو بهم بریزه ولی با بی محلی مواجه شد ؛ در بُعد بعدی هم به کسانی که منتظر بودن بیانیه های " I told you so ـشون " رو انتحاری پست کنن که اونم نشد !

و در انتها چه شامی بشه شام شب عیدی با بانو الوی :دی

و مِن الله ِ توفیق .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or