امتیازهای Horizon: Zero Dawn

پیش بینی میانگین امتیازات Horizon: Zero Dawn

• 94 به بالا

رای‌ها: 8 4.4%
  • 92-93

رای‌ها: 19 10.6%
  • 90-91

رای‌ها: 50 27.8%
  • 88-89

رای‌ها: 53 29.4%
  • 86-87

رای‌ها: 29 16.1%
  • 84-85

رای‌ها: 13 7.2%
  • 82-83

رای‌ها: 5 2.8%
  • 80-81

رای‌ها: 2 1.1%
  • 75-79

رای‌ها: 1 0.6%
  • 74 به پایین

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    180
  • نظرسنجی بسته شده است .
نقد Digitally Downloaded:

نقد Stevivor:

جالبه طبق نظر دوستان فقط US Gamer بازی رو یک اثر از لحاظ تکنیکی قوی اما بی محتوا و تکراری دوتسته. باز هم میتونم از Destructoid و حتی سایت هایی که امتیاز بالا دادن نقل قول کنم!
ملت رو گرفتی یا خودتو ؟ البته تابلو هست که یوزر ترول هستی و اصلا ممکنه به نیت ترول این بازی هم یوزر ساخته باشی اما ازین نقدها و این وضعیت برای تمام بازی ها هست. Uncharted 4 و Witcher 3 هم بهترین بازی های سال خودشون بودند و هر دو هم ازینجور نقدها دارند.

یه استدیو که تا قبل از این بازی از دو کیلومتری سبک rpg هم رد نشده بود اومده در اولین تجربش اثری ساخته که از نظر نمرات با آخرین آثار غول هایی چون فرام سافت ویر و بایوویر یکی شده.:دی واقعا کارشون دست کمی از شاهکار نداره :دی

نقد Digitally Downloaded:

نقد Stevivor:

جالبه طبق نظر دوستان فقط US Gamer بازی رو یک اثر از لحاظ تکنیکی قوی اما بی محتوا و تکراری دوتسته. باز هم میتونم از Destructoid و حتی سایت هایی که امتیاز بالا دادن نقل قول کنم!

برای مثال Metro GameCentral که به بازی 8/10 داده:

كلا از تاريخ ساخت اكانتت معلومه تو چه فازي هستي =))
پيشنهاد ويژه پنج دقيقه برو تو اب يخ بخواب شايد فرجي بشه به حال شما :))

نمره پایین = مکس اعتبار
نمره بالا = خاک بر سرا بازی بلت نیستن :( !
====
ماشالله سونی هم که هر ماه کلی بازی انحصاری میده نمیدونیم کدومو بخریم !
آفرین گریلا ثابت کردی که خردمندان بعضی از فروم ها باید برن کشکشونو بسابن و نشینن نظر تخصصی ول بدن برا خودشون :x

يعني شما اخرشيد برداشتي و اون سه تا سايت كه به بازي نمره كم دادن نقل و قول ميكني ولي اون 65 تا ديگرو كه نمرات خوبي دادنو به كل بيخيال شدي
كلا از تاريخ ساخت اكانتت معلومه تو چه فازي هستي =))
پيشنهاد ويژه پنج دقيقه برو تو اب يخ بخواب شايد فرجي بشه به حال شما :))

8/10 که از Metro نقل کردم طبق معیارهای شما فن بوی ها کمه؟؟! :-j

میتونم ده بیستا دیگه از این نقل ها بزارم. ولی نمیخوام وقتمو بیخودی هدر بدم. دوباره شب خوش.

8/10 که از Metro نقل کردم طبق معیارهای شما فن بوی ها کمه؟؟! :-j

میتونم ده بیستا دیگه از این نقل ها بزارم. ولی نمیخوام وقتمو بیخودی هدر بدم. دوباره شب خوش.
اینجا الان روزه.حالا به حر حال قبل خواب این حرکت و انجام بده شاید اروم شی
p61_cbc.jpg

اقا نقل قول نکنید .. این اقا پسر حتی جرات نکرده یا id اصلی خودش بیاد خودش رو تخلیه کنه ... باز بهش میدون میدید ؟
........
یعنی کاری که سونی با رقباش و گریلا گیمز و و به خصوص, به خصوص aloy با هیتراشون کردن تو این گیف پایین به خوبی مشهوده

aeb_aloy_using_a_disc_launcher.gif

88 و 90 نداره :D مگه فرقی هم دارن اینا؟ :D
از بُعد معنوی متای ۹ رو که میبینی انگار هم پیمان شده با خدایان . خیلی خوبه بشه ۹۰ [-o<

میخوام اولین نفری باشم تو بازیسنتر که روی PRO نقدش میکنه . دارم میمیرم aloy عشقم دوریت داره میکشه منو :((:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or