ملت رو گرفتی یا خودتو ؟ البته تابلو هست که یوزر ترول هستی و اصلا ممکنه به نیت ترول این بازی هم یوزر ساخته باشی اما ازین نقدها و این وضعیت برای تمام بازی ها هست. Uncharted 4 و Witcher 3 هم بهترین بازی های سال خودشون بودند و هر دو هم ازینجور نقدها دارند.نقد Digitally Downloaded:
نقد Stevivor:
جالبه طبق نظر دوستان فقط US Gamer بازی رو یک اثر از لحاظ تکنیکی قوی اما بی محتوا و تکراری دوتسته. باز هم میتونم از Destructoid و حتی سایت هایی که امتیاز بالا دادن نقل قول کنم!
يعني شما اخرشيد برداشتي و اون سه تا سايت كه به بازي نمره كم دادن نقل و قول ميكني ولي اون 65 تا ديگرو كه نمرات خوبي دادنو به كل بيخيال شدينقد Digitally Downloaded:
نقد Stevivor:
جالبه طبق نظر دوستان فقط US Gamer بازی رو یک اثر از لحاظ تکنیکی قوی اما بی محتوا و تکراری دوتسته. باز هم میتونم از Destructoid و حتی سایت هایی که امتیاز بالا دادن نقل قول کنم!
برای مثال Metro GameCentral که به بازی 8/10 داده:
كلا از تاريخ ساخت اكانتت معلومه تو چه فازي هستي
پيشنهاد ويژه پنج دقيقه برو تو اب يخ بخواب شايد فرجي بشه به حال شما
اینجا الان روزه.حالا به حر حال قبل خواب این حرکت و انجام بده شاید اروم شی8/10 که از Metro نقل کردم طبق معیارهای شما فن بوی ها کمه؟؟!
میتونم ده بیستا دیگه از این نقل ها بزارم. ولی نمیخوام وقتمو بیخودی هدر بدم. دوباره شب خوش.
88 و 90 نداره مگه فرقی هم دارن اینا؟خدا کنه بیاد رو ۹۰ .. بازی ارزشهاش مشخصه ولی خدا کنه از ۸۸ بیاد رو ۹۰ جیگرم خنک بشه اساسی
از بُعد معنوی متای ۹ رو که میبینی انگار هم پیمان شده با خدایان . خیلی خوبه بشه ۹۰88 و 90 نداره مگه فرقی هم دارن اینا؟
Horizon Zero Dawn is the next big IP from Guerrilla Games and it is absolutely fantastic.
Horizon Zero Dawn Review - Aloy is on A Quest for Answers in a Dangerous WorldHorizon Zero Dawn really is a masterpiece from Guerrilla Games. I really have nothing bad to say about the game.