آره اکثر نقد ها گفتن بهترین گرافیک تاریخ رو داره این بازی و با توجه به اینکه محیطش به شدت بزرگ هست یکچیزی مثل معجزه میمونه همچین سطحی از کیفیت بصری.but Zero Dawn sets a new visual
benchmark
خداییش کسی نیست رو دست اینا بلند شه نه ND نه هیچ استودیو دیگه حتی راکستار فقط با یک انجین بازی هاش میده اینا در زمینه گرافیکی و جلوه های ویژه واقعا استودیو هیولایی هستن یک پنجمارک تعریف کردن با همین گرافیک دهن خیلیا رو بستن که از pc hight end و ultra صحبت میکنن این خودش Ultra است
Horizon is a technical masterpiece on PS4 and ProHorizon is a technical masterpiece on PS4 and Pro
The best 4K Pro release yet still looks phenomenal on base hardware
تازه ما رو ترول میکردن اصلا من 4 تا گیم پلی دیدم گفتم این عجب هیولایی هست تازه من شب و جاهای برفیش ندیدم خوش به حال اونایی که پرو دارن قشنگ با بوست میتونن بالای 30 فریم بگیرن بدون افت لذتش ببرن فریمش چجوریه؟آره اکثر نقد ها گفتن بهترین گرافیک تاریخ رو داره این بازی و با توجه به اینکه محیطش به شدت بزرگ هست یکچیزی مثل معجزه میمونه همچین سطحی از کیفیت بصری.
پ.ن
این هم نقد اولیه دیجیتال فاندری که از هورایزن به عنوان یک شاهکار تکنیکی روی PS4 معمولی و Pro یاد میکنه:
Horizon is a technical masterpiece on PS4 and Pro
پست بالایی رو بخونبچه ها تفاوت این بازی روی ps4 عادی و پرو چقدر هست؟من میخوام پرو بگیرم بخاطر همین بازی
ویدئو توی لینکی که گذاشتم هست تقریبا روی 30 فریم قفل هست. 1-2 فریم روی PS4 معمولی جاهایی که شلوغ مبشه در حد 1-2 ثانیه افت داره روی Pro هم ثابت ثابت.تازه ما رو ترول میکردن اصلا من 4 تا گیم پلی دیدم گفتم این عجب هیولایی هست تازه من شب و جاهای برفیش ندیدم خوش به حال اونایی که پرو دارن قشنگ با بوست میتونن بالای 30 فریم بگیرن بدون افت لذتش ببرن فریمش چجوریه؟
واقعیه واقیعه داداچنه شوخی میکنی اون عکس تو جنگل واقعی نیست
یا با فتو مود دستکاریش کردن یا هیچی دیگه خدا به خیر کنه
نه شوخی میکنی اون عکس تو جنگل واقعی نیست
حس میکنم بازیسنتر به بازی نمره 9 میدهآقا من پیشنهادم به تحریریه اینه که ده بدین تو لیست متا اون اولا میزارنتون دیده میشین از ما گفتن بود