امتیازهای Horizon: Zero Dawn

پیش بینی میانگین امتیازات Horizon: Zero Dawn

• 94 به بالا

رای‌ها: 8 4.4%
  • 92-93

رای‌ها: 19 10.6%
  • 90-91

رای‌ها: 50 27.8%
  • 88-89

رای‌ها: 53 29.4%
  • 86-87

رای‌ها: 29 16.1%
  • 84-85

رای‌ها: 13 7.2%
  • 82-83

رای‌ها: 5 2.8%
  • 80-81

رای‌ها: 2 1.1%
  • 75-79

رای‌ها: 1 0.6%
  • 74 به پایین

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    180
  • نظرسنجی بسته شده است .
but Zero Dawn sets a new visual
benchmark
خداییش کسی نیست رو دست اینا بلند شه نه ND نه هیچ استودیو دیگه حتی راکستار فقط با یک انجین بازی هاش میده اینا در زمینه گرافیکی و جلوه های ویژه واقعا استودیو هیولایی هستن یک پنجمارک تعریف کردن با همین گرافیک دهن خیلیا رو بستن که از pc hight end و ultra صحبت میکنن این خودش Ultra است

but Zero Dawn sets a new visual
benchmark
خداییش کسی نیست رو دست اینا بلند شه نه ND نه هیچ استودیو دیگه حتی راکستار فقط با یک انجین بازی هاش میده اینا در زمینه گرافیکی و جلوه های ویژه واقعا استودیو هیولایی هستن یک پنجمارک تعریف کردن با همین گرافیک دهن خیلیا رو بستن که از pc hight end و ultra صحبت میکنن این خودش Ultra است
آره اکثر نقد ها گفتن بهترین گرافیک تاریخ رو داره این بازی و با توجه به اینکه محیطش به شدت بزرگ هست یکچیزی مثل معجزه میمونه همچین سطحی از کیفیت بصری.

پ.ن
این هم نقد اولیه دیجیتال فاندری که از هورایزن به عنوان یک شاهکار تکنیکی روی PS4 معمولی و Pro یاد میکنه:
Horizon is a technical masterpiece on PS4 and Pro
The best 4K Pro release yet still looks phenomenal on base hardware

آخرین ویرایش:
خب ممنون از گوریلا بخاطر ساخت چنین بازی محشری
وقتی یاد ویچر میفتم که صدها ساعت باهاش زندگی کردم، خوشحالم که با H:ZD هم زندگی خواهم کرد
و یه تشکر ویژه از سونی بابت اعتمادش به استودیو های داخلیش
برید از بازی لذت ببرید، بیخیال بحث و جدل :D

• Like
Reactions: SPILL
آره اکثر نقد ها گفتن بهترین گرافیک تاریخ رو داره این بازی و با توجه به اینکه محیطش به شدت بزرگ هست یکچیزی مثل معجزه میمونه همچین سطحی از کیفیت بصری.

پ.ن
این هم نقد اولیه دیجیتال فاندری که از هورایزن به عنوان یک شاهکار تکنیکی روی PS4 معمولی و Pro یاد میکنه:

تازه ما رو ترول میکردن اصلا من 4 تا گیم پلی دیدم گفتم این عجب هیولایی هست تازه من شب و جاهای برفیش ندیدم خوش به حال اونایی که پرو دارن قشنگ با بوست میتونن بالای 30 فریم بگیرن بدون افت لذتش ببرن فریمش چجوریه؟

• Like
Reactions: Amin.AP
پیت هاینز هم تبریک گفته:D
1606148760307943331_IMG_20170220_183258.jpg

خیلی خوشحالم که بازی موفق شد. من از جمله کسایی بودم که فکر میکردم گیم پلی بازی تکراری میشه و خب خیلی خوشحالم که مشخص شد اشتباه میکردم! و خوشحالم که یه دلیل دیگه برای خرید PS4 پیدا کردم:D میریم که بعد کنکور یه دوران خارق العاده با Persona 5 و Horizon داشته باشیم>:D<

Df هم فرمودن بنچمارک جدیدی در دنیای گیم. بازی در هر دو مدل ۴ سطح جدیدی از گرافیک رو تعریف کرده. اونایی هم که پرو ندارن اصلا نگران نباشن همین گرافیکی که در گیف ها و شاتها میبینید بعدا بازی میکنید. علی الخصوص که hdr هم روی ۴ عادی ساپورت میشه

فریم ریت در هر دو به شدت ثابته

پرودارها هم علاوه رزولوشن af بهتری به دستشون میرسه
در کل از دید فاندری بهترین نمایش پرو تا به حاله

تازه ما رو ترول میکردن اصلا من 4 تا گیم پلی دیدم گفتم این عجب هیولایی هست تازه من شب و جاهای برفیش ندیدم خوش به حال اونایی که پرو دارن قشنگ با بوست میتونن بالای 30 فریم بگیرن بدون افت لذتش ببرن فریمش چجوریه؟
ویدئو توی لینکی که گذاشتم هست تقریبا روی 30 فریم قفل هست. 1-2 فریم روی PS4 معمولی جاهایی که شلوغ مبشه در حد 1-2 ثانیه افت داره روی Pro هم ثابت ثابت.

این تصاویر مستقیم از PS4 معمولی کپچر شدن مثلا

باورنکردنیه!!!

نه شوخی میکنی اون عکس تو جنگل واقعی نیست:o:|:|
یا با فتو مود دستکاریش کردن یا هیچی دیگه خدا به خیر کنه:D
واقعیه واقیعه داداچ:دی

آخرین ویرایش:
ویدئو توی لینکی که گذاشتم هست تقریبا روی 30 فریم قفل هست. 1-2 فریم روی PS4 معمولی جاهایی که شلوغ مبشه در حد 1-2 ثانیه افت داره روی Pro هم ثابت ثابت.

این تصاویر مستقیم از PS4 معمولی کپچر شدن مثلا

باورنکردنیه!!!
نه شوخی میکنی اون عکس تو جنگل واقعی نیست:o:|:|
یا با فتو مود دستکاریش کردن یا هیچی دیگه خدا به خیر کنه:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: FOXP2
فكر نميكردم بعد از witcher 3 بازي توي اين سبك بياد كه انقدر منو مجاب كنه كه حتما بازيش كنم ، حتي ميتونم بگم عطشم براي هورايزون با اين نقد ها بيشتر هم شده ، بعضي جملات منتقدا واقعا ادم رو شديدا وسوسه ميكنه ، جملاتي مانند يكي از بهترين هاي اين سبك در اين نسل و ... .
احتمالا در حين بازي هم متفاوت ترين حس رو داشته باشم نسبت بهش .
در كل منتظرم كه اين بازي رو روي پرو حتما با كيفيت بيشتر تجربه اش كنم ، اين تحليل DF كه نشون دهنده بنچمارك جديد هستش .
يقينا نسخه هاي بعدي ساخته ميشه انشالله و همينطور به كيلزون هم نگاه ميندازند و ps4 رو بيش از بيش فوق العاده ميكنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or