امتیازهای Horizon: Zero Dawn

پیش بینی میانگین امتیازات Horizon: Zero Dawn

• 94 به بالا

رای‌ها: 8 4.4%
  • 92-93

رای‌ها: 19 10.6%
  • 90-91

رای‌ها: 50 27.8%
  • 88-89

رای‌ها: 53 29.4%
  • 86-87

رای‌ها: 29 16.1%
  • 84-85

رای‌ها: 13 7.2%
  • 82-83

رای‌ها: 5 2.8%
  • 80-81

رای‌ها: 2 1.1%
  • 75-79

رای‌ها: 1 0.6%
  • 74 به پایین

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    180
  • نظرسنجی بسته شده است .
با تشکر از US Gamer که خارج از جو موجود، و بدون ترس از انفجارهای انتحاری فن ها واقعیت رو بیان میکنه. اینکه یه FPSـساز خطی در توانایی هاش نیست که بخواد یه open-world rpg غنی رو بسازه. و در نهایت مثل بازی قبلی استودیو، killzone، به گرافیک و طراحی بصری خودش وابسته است.

قسمت هایی از نقد:
WTF ؟!
USGamer قبله عالم جدید :))

یعنی نمره کامل Jeff Gerstmann و متا نزدیک به 90 رو نبینی بچسبی به یک نقد click bait ! ;))

دم سونی گرم افتاده رو دور کلا سونی می افته رو دور خیلی جذاب می شه(در هر زمینه ای نه فقط گیم)

الان باز ماکان میاد می گه داری ترول می کنی:D:))

اما همچنان روی حرفم هستم امیدوارم بازم kill zone بسازن
ماکان نتونست بیاد از من خواست بیام بهت بگم داری ترول میکنی:D

------------------------------

چیزی که برای من جالبه و اصلا انتظارش رو نداشتم اینه که گویا نقشه بازی خیلی بزرگه. حسم این بود که احتمالا با اینهمه جزییات و اینکه تیم تجربه ای در این زمینه نداره یه بازی کوتاه میسازن با یه نقشه نسبتا کوچیک ولی سعی میکنن توی همون محدودیت ها کارشون رو به نحو احسن انجام بدن. الان که دارم ایمپرشنا رو میخونم خوشبختانه اصلا این اتفاق نیفتاده. بازی حدود 40 ساعت زمان میبره به علاوه اینکه تازه ماموریتهای جانبی زیادی هم هست. نقشه هم بینهایت بزرگه و پر از جزییات و یه عالمه هم راز و رمز وجود داره که منتظرن کشف بشن

دستمریزاد واقعا

با تشکر از US Gamer که خارج از جو موجود، و بدون ترس از انفجارهای انتحاری فن ها واقعیت رو بیان میکنه. اینکه یه FPSـساز خطی در توانایی هاش نیست که بخواد یه open-world rpg غنی رو بسازه. و در نهایت مثل بازی قبلی استودیو، killzone، به گرافیک و طراحی بصری خودش وابسته است.

قسمت هایی از نقد:

آب خنک دوست عزیز :D

قسمت هایی از نقد:
اینهمه سایت که 9 یا 10 دادن از سونی پول گرفتن ولی usgamer دست رد به سینه سونی زد.منطقی به نظر میاد

بعد وضعی شده من اگه بخوام این رو بگیرم ... اون وقت دیگه نمیتونم پرسونا رو بگیرم ...
اقا تو همین تاپیک یه عملیات گل ریزون برپا کنید برای گیمرای نیازمند
...........
من منتظر بودم که اتفاقات تاپیک tlg تکرار شه و برن از منفی ترین نقد ها نت برداری کنن ..بیان اینجا رژه برن ... امیدوارم حداقل از اکانت های دوم و سوم استفاده نکنن

آخرین ویرایش:
آره .. این همه سایت و مجله حالیش نبوده .. فقط این حالیش بوده که ارزش بازی 5 ه :|
فقط US Gamer نیست. حتی اون سایتی که بهش 10 داده به تکراری بودن بازی اقرار کرده!
Horizon: Zero Dawn is familiar but also really refreshing
این عین دیالوگ Giant Bomb که تا دیروز تو بازیسنتر مورد غضب بود حالا محبوب شده.

چي ميگي واسه خودت دوست عزيز؟شما فرق بين repetitive و familiar experience رو متوجه نيستي كافيه يه دور بري ديكشنري بخوني،نه اينكه بري رندوم يه چيزي رو اينجا نقل قول كني

با توجه به منتقدایی که به خاطر مشکلات ریز،میان به بازی نمره های خرکی میدند،واقعا این متا خیلی خوبه
هر چند بعید بدونم بیشتر از 90 بتونه نمره بگیر
اصل کاری Persona 5 ـه که بعد اینا میاد!:D رو دست همه بلند میشه!:D
که البته اگه دوباره تاخیر نخوره:))

خودم که بعید بدونم که پرسونا 5 بتونه متای خیلی خفنی بگیره.بازی که صد در صد عالیه ولی با این منتقدایی که هستند احتمالش هست که همچین اتفاقی اصلا نیافته.یک مشکل اساسی که پرسونا 5 داره تکسچر های ضعیف گرافیکیشه که بعضی وقت ها هم در حد بازی های PS2 میرسه(حتی توی نسخه ی PS4)
همین مورد باعث میشه که یک عده منتقدا همه ی نکته ی مثبت بازی رو نادیده بگیرند و به خاطر تکسچر گرافیکی نمره کم تر از 6 رو بهش بدند:|
البته پرسونا 5 یک بازی منحصر به فردیه.یک جوریه که کسایی که از نسخه های قبلی خوششون میاد صد در صد بیشتر از این نسخه خوششون میاد.مثلا یکی مثل IGN میتونم حدس بزنم که بالای 9.5 بهش
کلا جریان پیشبینی متای پرسونا 5 خیلی خر تو خره.احتمالش هست متای بالای 90 رو بگیره احتمالش هم هست پایین متای 90 رو بگیره

بهتون پیشنهاد میکنم برید توی Google Translate معنی familiar ببینید.چون معنی تکراری رو نمیده این کلمه اصلا

نقد Digitally Downloaded:

تیم سازنده به نویسنده هایی نیاز داره که داستان رو با یک روایت معنی دار پشتیبانی کنند. و طراحان گیم پلی باید جرأت امتحان کردن چیزهای جدید رو داشته باشند که قبلا بارها ندیده باشیم. Horizon از لحاظ تکنیکی یک بازی درخشانه ولی Guerrilla هنوز راه داره تا خودشو به عنوان یک بازی اصیل ثابت کنه.

نقد Stevivor:

با اون همه هایپی که برای Horizon شد، اما نتونست به همشون عمل کنه.

جالبه طبق نظر دوستان فقط US Gamer بازی رو یک اثر از لحاظ تکنیکی قوی اما بی محتوا و تکراری دوتسته. باز هم میتونم از Destructoid و حتی سایت هایی که امتیاز بالا دادن نقل قول کنم!

برای مثال Metro GameCentral که به بازی 8/10 داده:

جلوه های بصری به بازی کمک کرده تا یکی از سرگرمکننده ترین open-worldـها رو داشته باشیم. اما گیم پلی بازی به استانداردهای گرافیکش نمیرسه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ClaP TraP
بعضیا چرا از ۵ ناراحت میشن؟ وقتی اکثرا بالا دادن و همه کفبر شدن برین بازیو بخرین عشق کنید دیگه!
بعضیا فراموش میکنن امتیاز فقط وسیله ایه که شما انتخاب کنی ببینی ارزش داره بازیو بخری یا نه

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: Adidas95

دوست عزیز familiar experience معنیش تکراری نمیشه که :D. اصولا این کلمه برای انتقاد از بازی نیست بلکه داره دنیای بازی رو توضیح میده.

پ.ن. همونطور که تا تونستم تو تاپیک امتیازات tlg بازی رو کوبوندم و از امتیاز ign به بازی فوق العاده سرخورده شدم (و برخی از دوستان همه اون انتقاداتو به حساب سونی هیتر بودن ما گذاشتن متاسفانه).
اما الان حقیقتا با امتیازات این بازی کیف کردم. دمشون گرم گرم گرم.
هیچ سایت معتبری رو نمی بینید که به بازی کم داده باشه. این فوق العادست. اون USgamer هم بره گمشه نمرش اصلا مهم نیست :D

بازی رو اینجوری میسازن. VIVA Guerilla

تبریک به همه‌ی دوستان <:-P
10 دیقه مونده بود به منتشر شدن امتیازا کلا برق منطقه‌ی ما رفت :| (فک کنم از شدت هایپ بوده :D)
دم Guerrilla گرم واقعا، شاهکار کرده :x=D> با این نقدایی که من می‌بینم بازی صد در صد یکی از نامزدای اصلی goty امساله <:-P
بدی زود اومدن نمره‌ها اینه که الان نمیشه بازیو تهیه کرد و یه هفته باید در فراغش سَر کنیم :D
یوشیدا هم اسم اکانت توییترشو به Horizon Zero Yoshida تغییر داده، بقیه رو هم داره مجبور می‌کنه همین کارو کنن :D:

2017-02-20_143642.jpg

2017-02-20_143736.jpg

پ.ن: منتظر معرفی Horizon 2 در 2 الی 3 سال آینده باشید :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or