امتیازات Watch_Dogs

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
اولین امتیاز معتبر سگ های نگهبان منتشر شد . مجله JeuxVideo به بازی امتیاز 19 از 20 داده و Watch_Dogs رو تقریباً بی نقص ولی داستان رو کمی نااُمید کننده دونسته !
46781168080494645100.jpg

Gameplay: 5 stars
Everything works perfectly, the ultra-intuitive hacking allows for exhilarating moments in the game.

Graphics: 5 stars
Very solid on the technical level, especially in the sensation of life that makes Watch_Dogs great.

Sound: 4 stars
Excellent ambient music and sound effects, but the track selection is a little limited.

Longevity: 5 stars
Because it’s a open world featuring multiplayer, there there’s an extreme amount of interesting things to do.

Pros:

• Gameplay and level design
  • The life in Chicago
  • Generous content
Cons:

• The Story, bof!
  • The first loading
  • That’s all!

Conclusion:
Watch_Dogs accomplished all the hopes placed on it and delivers a successful new take on open world games. Almost perfect, but with a slight disappointment on the story.

--------------------------

Joystiq – 4/5
ShopTo – No Score
GodisaGeek – 9/10
CVG – 9/10
LeaderGamer – 9/10
Videogamer – 7/10
DigitalSpy – 4/5
Gamespot – 8/10
Polygon – 8/10
Rock, Paper, Shotgun – No Score
GameReactor – 8/10
Eurogamer – 7/10
Edge – 8/10
Destructoid – 8/10
Metro – 7/10
StrategyInformer – 7/10
GameInformer – 8.5/10
PC Gamer – 87/100
Areajugones – 9/10
EGM – 7/10
Pixel Dynamo – 8.2/10
GameStar – 8.8/10
Softpedia – 8.5/10
Lazygamer – 8/10
Eurogamer.de – 7/10
Zing.cz – 8/10
GamesVillage.it – 9/10
ITF Gaming – 9.7/10
Jeuxvideo.com – 18/20
Gamekult.fr – 7/10
Merlin’in Kazanı – 85/100
Games.ch – 88/100

Last edited by a moderator:
از کاربران بازی سنتر کسی هست که بازی را انجام داده باشه؟ من که برای ps3 نمیخرم و اورجینال پلی 4 هم با تاخیر. اقا بازی در چه حد؟ یک از دوستان (ab) توصیف کرد. بقیه هم که بازی کردند بیا بگند چون برای پیام امد که نسخه 360 و ps3 امده. تا فراد من نمیتونم صبر کنم نمرات بیاد. واقعا حوصله سر ببر شده.
بازی عالی هست گرافیکش روی x360 خوبه.از بازی خسته نمیشی مگر بخوای چرخه اضافی تو بازی بزنی که واقعا تو مخه..!!!تنوعه اسلحه ها خیلی خوبه.craft کردن آیتمهای بازی هم واقعا قشنگ کار شده.بقیه موارد هم کپی از GTA اگه طرفدار GTA هستی حتما این بازی رو انجام بده.

اقا بخدا قسم اینجا تاپیک امتیازات بازیه . چرا اینقدر اسپم داده میشه :|

مدیران خواهشا پستهای بیمورد پاک کنید

یادش بخیر دو تا پست در مورد Dark Souls 2 دادیم سریع تاپیک قفل شد گفتن تا نیاد باز نمیشه. حالا 11 صفحه شده همین جوری بحث بی ربط به تاپیک داره میشه انگار نه انگار. کلا همه چیز اینجا شده سلیقه ای.

يعني الان پي سي مو نميزنه با اون نمايش ؟!
اينكه گرافيك پلي ٤ مخصوصا توي روز اونقدر افتضاحه از بي عرضگيه يوبيه قطعا !!
خودشونم گفته بودن كنسول ها در حد بالاترين تنظيمات پي سي هستن !!

نخیر این منتقدها همگی از یوبیسافت مستکبر، پول‌پرست، بی‌شعور و وقیح، پول گرفتند که به بازی نمره‌ی بالا بدند. من بازی رو روی low اجرا کردم و اصلا مثل E3 2012 نیست. اصلا بدرد نمیخوره.
در یوبیسافت باید تخته شود تا حتی جرأت ساخت IP جدید و نوآوری در این ژانر به فکر احدی خطور نکنه. تا سری GTA (ع) هست، که از سال 1997 داره ساخته میشه، کسی به IP جدید احتیاج داره؟ /:)

اولا که همین یوبیسافت که بااین صفتها خطاب کردینش خالق بازیهایی مثل Ray man/ PoP/ Splinter CellAssassin's Creed و ..... هست که من و شما کلی باهاشون خاطره داریم. بماند که هنوز The Crew/The Division منتشر نشدن و میلیونی منتظر این دوتا بازی ان...!!
دوما شما تو خواب ادعای بیداری نکن....حساب بانکی یوبیسافت یا منتقدین رو چک کردی که میگی بهشون پول داده؟؟ ایرانی بازی رو بزار کنار خواهشا./:)

سوما همین که یک شرکت و یک Ip جدید پیدا شد و جرئت ساخت یک بازی رو داشتو خواست OPen World جدید بسازه شما اینطور برخورد میکنی؟لااقل به شجاعتشون احترام بزار.

چهارما این که خداروشکر شما منتقد نشدی وگرنه کل بازیهای دنیا توGTA خلاصه میشد.

پنجما از سال 1997 تاالان پله پله شده GTa ...با گذشت زمان کم و کاستی های خودش رو پوشوند و شد یکی از بهترینهای نسل7

و درآخر فعلا تااطلاع ثانوی با وجود افراد بدبینی مثل شما نیازی به انتشار بازی و IP جدید نیست..چون هرچی ساخته میشه یه عده هستن بهش گیر بدن..

نتیجه گیری:
قبل از حرف زدن فکر کن.
امیدوارم ناراحت نشی..!!:>

اشتباه اینجاست اینو با جی تی ای مقایسه میکنن در صورتی که هیچی با جی تی ای قابل مقایسه نیست:دی ولی در کل بازی خیلی خوبیه تموم نکردم امتیاز بدم ولی تا اینجا بهش9میدم

اولا که همین یوبیسافت که بااین صفتها خطاب کردینش خالق بازیهایی مثل Ray man/ PoP/ Splinter CellAssassin's Creed و ..... هست که من و شما کلی باهاشون خاطره داریم. بماند که هنوز The Crew/The Division منتشر نشدن و میلیونی منتظر این دوتا بازی ان...!!
دوما شما تو خواب ادعای بیداری نکن....حساب بانکی یوبیسافت یا منتقدین رو چک کردی که میگی بهشون پول داده؟؟ ایرانی بازی رو بزار کنار خواهشا./:)

سوما همین که یک شرکت و یک Ip جدید پیدا شد و جرئت ساخت یک بازی رو داشتو خواست OPen World جدید بسازه شما اینطور برخورد میکنی؟لااقل به شجاعتشون احترام بزار.

پنجما از سال 1997 تاالان پله پله شده GTa ...با گذشت زمان کم و کاستی های خودش رو پوشوند و شد یکی از بهترینهای نسل7

و درآخر فعلا تااطلاع ثانوی با وجود افراد بدبینی مثل شما نیازی به انتشار بازی و IP جدید نیست..چون هرچی ساخته میشه یه عده هستن بهش گیر بدن..

نتیجه گیری:
قبل از حرف زدن فکر کن.

البته فکر کنم ایشون داشتند از یوبی و واچ داگز دفاع میکردند تا ترول ... !:d

نتیجه گیری:
قبل از حرف زدن فکر کن.
بابا داشت طئنه میزد چرا جدی گرفتی؟ :دی
در جواب بعضیا باید همینطوری جواب بدی تا دیگه از این پستای گوهر بار ندن :دی

ببین اونا خیلی چیزا گفته بودن نوید. PC هم در حد 2012 نیست ولی نزدیکتره بهش تا PS4.
ببین من منکر این نمیشم که بازی افت داشته. افت داشته، ولی اون چیزی که شما تو 2012 و 13 دیدن روی PC بود که شاید به جای یدونه 680 از 4 تا 680 استفاده کردن! چون حتی Titan با 6 گیگابایت رم هم رم کم میاره واسه Ultra. اینکه بازی رو اومدن داغون کردن دیگه به سیاست های یوبیسافت بستگی داره.
منکر این هم نمیشم که بهینه سازی WD واقعا فاجعس. از این که با این تکسچر های داغونش بیشتر از 6 گیگ رم کارت گرافیک میخواد و I: SS با اون گرافیک 1080 اجرا میشه این 900P، خیلی راحت میشه این رو متوجه شد.
فقط میگم انتظارتون از بازی زیاده. خیلی زیاد!

چرا افت داشته و همه هم قبولش دارن!
بی عرضگیه یوبی سافت نیست! پول پرستیش هست که واسه 7 پلتفورم میده! اگه راکستارم واسه 7 پلتفورم میداد حاظرم شرط ببینم کیفیت بازیش نصف این میشد!اتفاقا من یک همچین چیزی نشنیده بودم! خود یوبی گفته بود نسخه PC همه جوره از نظر گرافیک بهتر از کنسول هست پس بحثی نمیمونه :)

اینجا همه غر زدن ها واسه گرافیکه فردا که نقد ها بیاد و مثبت باشه همه 180 درجه نظراشون عوض میکنن یکسری هم مجبور به توجیح های خودجوش میشن
تا الان که نقد ها مثبت بوده 3 تاش ولی باز ی عده گیر دادن .. اگه فردا نقد ها منفی شد حق با اوناست.

چرا افت داشته و همه هم قبولش دارن!
بی عرضگیه یوبی سافت نیست! پول پرستیش هست که واسه 7 پلتفورم میده! اگه راکستارم واسه 7 پلتفورم میداد حاظرم شرط ببینم کیفیت بازیش نصف این میشد!اتفاقا من یک همچین چیزی نشنیده بودم! خود یوبی گفته بود نسخه PC همه جوره از نظر گرافیک بهتر از کنسول هست پس بحثی نمیمونه :)

88101347453376061642.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or