امتیازات Watch_Dogs

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
اولین امتیاز معتبر سگ های نگهبان منتشر شد . مجله JeuxVideo به بازی امتیاز 19 از 20 داده و Watch_Dogs رو تقریباً بی نقص ولی داستان رو کمی نااُمید کننده دونسته !
46781168080494645100.jpg

Gameplay: 5 stars
Everything works perfectly, the ultra-intuitive hacking allows for exhilarating moments in the game.

Graphics: 5 stars
Very solid on the technical level, especially in the sensation of life that makes Watch_Dogs great.

Sound: 4 stars
Excellent ambient music and sound effects, but the track selection is a little limited.

Longevity: 5 stars
Because it’s a open world featuring multiplayer, there there’s an extreme amount of interesting things to do.

Pros:

• Gameplay and level design
  • The life in Chicago
  • Generous content
Cons:

• The Story, bof!
  • The first loading
  • That’s all!

Conclusion:
Watch_Dogs accomplished all the hopes placed on it and delivers a successful new take on open world games. Almost perfect, but with a slight disappointment on the story.

--------------------------

Joystiq – 4/5
ShopTo – No Score
GodisaGeek – 9/10
CVG – 9/10
LeaderGamer – 9/10
Videogamer – 7/10
DigitalSpy – 4/5
Gamespot – 8/10
Polygon – 8/10
Rock, Paper, Shotgun – No Score
GameReactor – 8/10
Eurogamer – 7/10
Edge – 8/10
Destructoid – 8/10
Metro – 7/10
StrategyInformer – 7/10
GameInformer – 8.5/10
PC Gamer – 87/100
Areajugones – 9/10
EGM – 7/10
Pixel Dynamo – 8.2/10
GameStar – 8.8/10
Softpedia – 8.5/10
Lazygamer – 8/10
Eurogamer.de – 7/10
Zing.cz – 8/10
GamesVillage.it – 9/10
ITF Gaming – 9.7/10
Jeuxvideo.com – 18/20
Gamekult.fr – 7/10
Merlin’in Kazanı – 85/100
Games.ch – 88/100

Last edited by a moderator:
Gameblog-4/5

The good:
The density and content of Chicago
Online play in the solo campaign
The progression in Aiden's skills
The fine blend of hacking, infiltration and action
Original online play...

The bad:
...but not deep enough
Lackluster scenario
Underdeveloped enemy AI
Music and sound are somewhat generic
Playing rough sometimes seems to pay better than infiltration and hacking
Aiden and his lack of charisma

Does Watch Dogs fulfill its contract, i.e. offering a true open-world game with interesting gameplay centered on hacking, all inside a huge and hyper-connected city? Yes, undeniably. Excellent first draft in this genre where GTA reigns, the Ubisoft title even competes with it in a beautiful way, by intelligently standing out thanks to an original approach. So, a very good game, even if it's not as technically impressive as its initial public reveal and despite a few flaws regarding the artificial intelligence of the enemies, a scenario we wish was more engaging, or a repetitive aspect with the rougher players who'll rather use weapons instead of the numerous subtleties of hacking. Anyway, with its gargantuan content and a limited yet original online play, Watch Dogs imposes itself as a must-have on the PS4.
دو سه تا Reviewـی که برای بازی اومده، با نظرات اینجا کاملا" ضد و نقیضه...

آخرین ویرایش:
Gameblog-4/5

The good:
The density and content of Chicago
Online play in the solo campaign
The progression in Aiden's skills
The fine blend of hacking, infiltration and action
Original online play...

The bad:
...but not deep enough
Lackluster scenario
Underdeveloped enemy AI
Music and sound are somewhat generic
Playing rough sometimes seems to pay better than infiltration and hacking
Aiden and his lack of charisma

دو سه تا Reviewـی که برای بازی اومده، با نظرات اینجا کاملا" ضد و نقیضه...

جالبه که اینجا گفته Aiden and his lack of charisma ولی من که 2 3 مرحله جلو رفتم به نظرم aiden شخصیت گیرا و جالبی داره.

اینم یک نقد دیگه (مال چند روز پیش هست):
Whether it's reading the profiles of the countless inhabitants of Chicago, stopping crimes before they happen, jerking around with traffic lights, stealing money right from someone’s bank account, or cruising through the many city districts on offer, Watch Dogs is your home for the next few months.

Watch Dogs delivers on high expectations and gets a 5/5.
5/5

الآن اعتبار این نقد خیلی مهم نیست، ولی این اختلاف نقد ها با اکثر نظرات اینجا، کنجکاوم کرده:دی!!

الآن اعتبار این نقد خیلی مهم نیست، ولی این اختلاف نقد ها با اکثر نظرات اینجا، کنجکاوم کرده:biggrin1:!!
وقتی روی PS3 یا X360 وقتی بازی میکنن و انتظار گرافیک E3 2012 رو دارن همین اتفاقات میفته دیگه:-"

نخیر این منتقدها همگی از یوبیسافت مستکبر، پول‌پرست، بی‌شعور و وقیح، پول گرفتند که به بازی نمره‌ی بالا بدند. من بازی رو روی low اجرا کردم و اصلا مثل E3 2012 نیست. اصلا بدرد نمیخوره.
در یوبیسافت باید تخته شود تا حتی جرأت ساخت IP جدید و نوآوری در این ژانر به فکر احدی خطور نکنه. تا سری GTA (ع) هست، که از سال 1997 داره ساخته میشه، کسی به IP جدید احتیاج داره؟ /:)

نخیر این منتقدها همگی از یوبیسافت مستکبر، پول‌پرست، بی‌شعور و وقیح، پول گرفتند که به بازی نمره‌ی بالا بدند. من بازی رو روی low اجرا کردم و اصلا مثل E3 2012 نیست. اصلا بدرد نمیخوره.
در یوبیسافت باید تخته شود تا حتی جرأت ساخت IP جدید و نوآوری در این ژانر به فکر احدی خطور نکنه. تا سری GTA (ع) هست، که از سال 1997 داره ساخته میشه، کسی به IP جدید احتیاج داره؟ /:)
تازه همه طرفداراش رو هم باس از بیخ و بن بن کنن IYKWIM و همین حرفایی که جدیدا باب شده/:)

فرق منتقدا با گیمرای اینجا اینه که بچه ها گرافیک بازیو توی E3 2012 دیدن بعد از آخر یک همچین چیزی رو روی PS4 ندیدن دیگه بازی رو آشغال و بدرد نخور و مسخره میدونن!
هنوز اون پستا رو یادم نرفته که بچه ها یک تریلر بازی دیدن میگن " اه اه گرافیک چقدر افت کرده میخواستم بخرم الان صد سال سیاه دیگه نمیخرم این آشغالو " بعله :دی

دلیلم نداره وقتی سایتا نمره بالا به بازی میدن با نظر شماها سازگار باشه و زیادم به خودتون فشار نیارید که بگید یوبی پول داده به منتقدا چون منم همینطوری رو هوا میتونم بگم مثلا سازنده های TLOU یا GTA یا Skyrim به منتقدا پول دادن! اگه ااینقدر متا و نمره منتقدا کشکه چرا اینقدر Goty های فلان بازیو به رخ هم میکشین؟ :دی
جمش کنید باو! نمیدونم یک بازی نمره بالا میگیره جای بعضیا رو تنگ کرده که ناراحتن ملت؟

جریان تبلت های نکسوس که یوبی به عنوان هدیه (دقت کنید هدیه نه رشوه !) به بعضی منتقد ها داد رو که یادتونه نرفته ؟
اين ايت الله خير خواه يوبي سافت فقط خير اين منتقداي زحمت كشو خواسته!!! اصلن خواسته بهشون بگه "خدا قوت"

اين يوبي عزيز خواسته اين همه زحمت و خستگي اون موقع و اينده از دلشون در اره.

رشوه چيه ؟؟؟ اصن تا بحال كار ضد اخلاقي و غير خير خواهانه و ضد ديني از يوبي سافت ديدي؟؟؟

دوستان اینقدر بازی نکوبید ... من نمیدونم شما منتظر بازی watch dogs بودید یا نسخه بعدی جی تی ای ؟

این دو تا اصلا مثل هم نیستن فقط وجه مشترکشون open world بودنشونه.....هر کدوم جدا برای خودشون بازی بزرگی هستن

بازی گرافیک داره ..گیم پلی روون داره....open world هست با خیلی ماموریت جانبی....و خیلی چیزهای دیگه...

من نمیدونم اینایی که بد بازی رو میگن موقع بازی sleeping dog کجا بودن ...به اون بازی افتضاع گیر ندادید ولی به این.....

از کاربران بازی سنتر کسی هست که بازی را انجام داده باشه؟ من که برای ps3 نمیخرم و اورجینال پلی 4 هم با تاخیر. اقا بازی در چه حد؟ یک از دوستان (ab) توصیف کرد. بقیه هم که بازی کردند بیا بگند
چون برای پیام امد که نسخه 360 و ps3 امده. تا فراد من نمیتونم صبر کنم نمرات بیاد. واقعا حوصله سر ببر شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or