امتیازات Watch_Dogs

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
اولین امتیاز معتبر سگ های نگهبان منتشر شد . مجله JeuxVideo به بازی امتیاز 19 از 20 داده و Watch_Dogs رو تقریباً بی نقص ولی داستان رو کمی نااُمید کننده دونسته !
46781168080494645100.jpg

Gameplay: 5 stars
Everything works perfectly, the ultra-intuitive hacking allows for exhilarating moments in the game.

Graphics: 5 stars
Very solid on the technical level, especially in the sensation of life that makes Watch_Dogs great.

Sound: 4 stars
Excellent ambient music and sound effects, but the track selection is a little limited.

Longevity: 5 stars
Because it’s a open world featuring multiplayer, there there’s an extreme amount of interesting things to do.

Pros:

• Gameplay and level design
  • The life in Chicago
  • Generous content
Cons:

• The Story, bof!
  • The first loading
  • That’s all!

Conclusion:
Watch_Dogs accomplished all the hopes placed on it and delivers a successful new take on open world games. Almost perfect, but with a slight disappointment on the story.

--------------------------

Joystiq – 4/5
ShopTo – No Score
GodisaGeek – 9/10
CVG – 9/10
LeaderGamer – 9/10
Videogamer – 7/10
DigitalSpy – 4/5
Gamespot – 8/10
Polygon – 8/10
Rock, Paper, Shotgun – No Score
GameReactor – 8/10
Eurogamer – 7/10
Edge – 8/10
Destructoid – 8/10
Metro – 7/10
StrategyInformer – 7/10
GameInformer – 8.5/10
PC Gamer – 87/100
Areajugones – 9/10
EGM – 7/10
Pixel Dynamo – 8.2/10
GameStar – 8.8/10
Softpedia – 8.5/10
Lazygamer – 8/10
Eurogamer.de – 7/10
Zing.cz – 8/10
GamesVillage.it – 9/10
ITF Gaming – 9.7/10
Jeuxvideo.com – 18/20
Gamekult.fr – 7/10
Merlin’in Kazanı – 85/100
Games.ch – 88/100

Last edited by a moderator:
کی نمرات این بازی میاد و شر کم میکنه؟! تو هر سایتی میریم نصف خبرا را گرفته! ماشینش اینطوری هست، قایقش اینطوریه ، با 2 گیگ رم اجرا میشه و.............عجب جریانی شده این بازی. یک بازی هم استاد ادا میسازه. مو لا درزش نرفته! در کمال ارامش:d

کی نمرات این بازی میاد و شر کم میکنه؟! تو هر سایتی میریم نصف خبرا را گرفته! ماشینش اینطوری هست، قایقش اینطوریه ، با 2 گیگ رم اجرا میشه و.............عجب جریانی شده این بازی. یک بازی هم استاد ادا میسازه. مو لا درزش نرفته! در کمال ارامش:d
تقصیر یوبی سافته با نمایش فوق تخیلی 2012 و گیمرها و سایتها که بیش از حد معقول و خارج از منطق جوگیر شدن و نتیجش شده این وضعیت در هم بر هم. تا چند روز دیگه بازی میاد متاش هم مطمئنا بالای 80 میشه، فروش بالایی خواهد کرد و بعد 2-3 هفته دیگه همه چی فراموش میشه و تا معرفی رسمی واچ داگز 2 این قضیه مسکوت میشه.:d

تقصیر یوبی سافته با نمایش فوق تخیلی 2012 و گیمرها و سایتها که بیش از حد معقول و خارج از منطق جوگیر شدن و نتیجش شده این وضعیت در هم بر هم. تا چند روز دیگه بازی میاد متاش هم مطمئنا بالای 80 میشه، فروش بالایی خواهد کرد و بعد 2-3 هفته دیگه همه چی فراموش میشه و تا معرفی رسمی واچ داگز 2 این قضیه مسکوت میشه.:d
بابا دهن اون نمایش اولی رو سرویس کردین :دی الان شک ندرام یوبی سافت به غلط کردن افتاده :دی
خود یوبی سافت گفته به نقدایی که زود تر میان توجه نکنین بخاطر همینه که هیچ امتیازی نمیاد و فقط اون امتیاز کشکی 19/20 اومده که احتمالا الکیه!
چند روز دیگه میاد نگران نباشید :دی

چیزی که مشخصه اینه که گیم پلی خوبی داره بازی اما از نظر گرافیک و فیزیک ماشینها باید قبول کرد حرفی برای گفتن نداره دست کم نسبت به نمایش های یکی دو سال پیشش...

ویدیو هایی که من دیدم نشون دهنده گیم پلی خوب بود البته امیدوارم این 40 ساعتی که اختصاص دادن به زمان بازی با ماموریتهای تکراری مانند AC IV رو به رو نشیم که 50% دوم بازی آدم رو خسته می کرد...

در آخر امیدوارم فروش خوبی بکنه و متای خوبی هم به دست بیاره و تبدیل بشه به یک عنوان که نسخه دومش بسیار عالی از آب دربیاد از هر دیدی...

دیگه بازی رو خیلی Overrated کردن ! من بازیش کردم و چیز انچنان خاصی هم نداشت حداقل قابل مقایسه با GTA نبود.»تای که براش پیش بینی میکنم 85 تا 87 هست اما بالای 90 غیرممکنه !!

خداییش حق یوبی نیست اسن همه هیت ورزیدن بهش کمپانی درخوری هست و خودتون برای متای 87 اماده کنید که
من امید تو دلم روشن شد بعد 9 edge و به نظرم نمره gamespot هم یا 8 هست یا 8.5 :bighug:

دیگه بازی رو خیلی Overrated کردن ! من بازیش کردم و چیز انچنان خاصی هم نداشت حداقل قابل مقایسه با GTA نبود.»تای که براش پیش بینی میکنم 85 تا 87 هست اما بالای 90 غیرممکنه !!
هنوز Rate ـی نیومده که Overrated بشه :دی
اون نمره EDGE ـم رو هواست معلوم نیست شاید الکی باشه چون الان دیگه برداشته شده و همچین چیزی توی سایت EDGE نیست و اون عکسی هم که گذاشته شده با فتوشاپ درست کردنش شاید 5 دقیقه هم کار نبره!

این یه هفتس این تاپیک باز شده ولی هنوز خبری از نمره نیست این چه وضعشه قراره کی نمره ها بیاد؟چرا تاپیک قفل نمیشه تا اومدن نمره ها؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or