امتیازات Watch_Dogs

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
اولین امتیاز معتبر سگ های نگهبان منتشر شد . مجله JeuxVideo به بازی امتیاز 19 از 20 داده و Watch_Dogs رو تقریباً بی نقص ولی داستان رو کمی نااُمید کننده دونسته !
46781168080494645100.jpg

Gameplay: 5 stars
Everything works perfectly, the ultra-intuitive hacking allows for exhilarating moments in the game.

Graphics: 5 stars
Very solid on the technical level, especially in the sensation of life that makes Watch_Dogs great.

Sound: 4 stars
Excellent ambient music and sound effects, but the track selection is a little limited.

Longevity: 5 stars
Because it’s a open world featuring multiplayer, there there’s an extreme amount of interesting things to do.

Pros:

• Gameplay and level design
  • The life in Chicago
  • Generous content
Cons:

• The Story, bof!
  • The first loading
  • That’s all!

Conclusion:
Watch_Dogs accomplished all the hopes placed on it and delivers a successful new take on open world games. Almost perfect, but with a slight disappointment on the story.

--------------------------

Joystiq – 4/5
ShopTo – No Score
GodisaGeek – 9/10
CVG – 9/10
LeaderGamer – 9/10
Videogamer – 7/10
DigitalSpy – 4/5
Gamespot – 8/10
Polygon – 8/10
Rock, Paper, Shotgun – No Score
GameReactor – 8/10
Eurogamer – 7/10
Edge – 8/10
Destructoid – 8/10
Metro – 7/10
StrategyInformer – 7/10
GameInformer – 8.5/10
PC Gamer – 87/100
Areajugones – 9/10
EGM – 7/10
Pixel Dynamo – 8.2/10
GameStar – 8.8/10
Softpedia – 8.5/10
Lazygamer – 8/10
Eurogamer.de – 7/10
Zing.cz – 8/10
GamesVillage.it – 9/10
ITF Gaming – 9.7/10
Jeuxvideo.com – 18/20
Gamekult.fr – 7/10
Merlin’in Kazanı – 85/100
Games.ch – 88/100

Last edited by a moderator:
مطمئنم اگه دقیقا همین بازی رو RockStar منتشر کرده بود متاش یه 4-5 نمره ای بیشتر میشد. کلا آدم وقتی می بینه ناشر بازی Ubi هست یه احساس نا امیدی بهش دست میده
متاش مطمئنا بالای 80 و زیر 95 خواهد بود. احتمالا 88-87 بشه

آخرین ویرایش:
مطمئنم اگه دقیقا همین بازی رو RockStar منتشر کرده بود متاش یه 4-5 نمره ای بیشتر میشد. کلا آدم وقتی می بینه ناشر بازی Ubi هست یه احساس نا امیدی بهش دست میده
متاش مطمئنا بالای 85 و زیر 85 خواهد بود. احتمالا 89-90 بشه
چه ربطی داره :-/
کیفیت یوبی به هیچ وجه در حد *R نیست!

متاش مطمئنا بالای 85 و زیر 85 خواهد بود. احتمالا 89-90 بشه

ربطی نداره! Rockstar استاد OpenWorld سازی هست! تا چند نسخه دیگه WD هم عمرا Ubi نمیتونه به همین V برسه

ولی بازی های ubisoft هیچ وقت بی کیفیت نیستن و نبودن.
اون حس نا امیدی هم فقط برا خودتون باید باشه به احتمال زیاد. :)

شاید بازی های یوبی هیچ وقت بی کیفیت نباشن ( که خیلی هاشون هستن)
ولی تمام بازی های یوبی بلا استثنا پایین تر از حد انتظار ظاهر می شن
دو مورد همیشه برای بازی های یوبی اتفاق میفته:
1. تاریخ عرضه شون همیشه تاخیر داره
2. تریلرای بازی با خود اون خیلی فرق می کنه.

حساب کنی اینا هم 4 سال داشتن رو این بازی کار میکردن و خلاصه هر چه چوب کاری و تمیز کاری باید میشد کردن به نظرم متای زیر 85 کاملا
Epic fail برای این بازی هست.

خیلی از بازی های خوب تاخیر داشتن مثل Bioshock اینکه دلیل بر ضعف نیست ! همین چند وقت قبلم Witcher3 تاخیر خورد !

1.من تاخیری برای ACـها یادم نمیاد! :-"
2.خیر! AC II رو به یاد بیارین! و AC IV ، من به AC IV اصلا امیدوار نبودم:-" ، ولی برعکس به نظرم خیلی حال داد! گرچه AC نبود! ولی خوب تریلرش هم AC نبود! :-"
تریلرهای ریمن هم مثل خودش بود:-"

خیلی از بازی های خوب تاخیر داشتن مثل Bioshock اینکه دلیل بر ضعف نیست ! همین چند وقت قبلم Witcher3 تاخیر خورد !

بلی ولی اینکه هر بازی که منتشر می کنی تاخیر داشته باشه حسابش جداست
همه ip های معروف یوبی مثل AC, Tom Cloney, Farcry , Watchdogs همیشه با تاخیر عرضه میشند

- - -ویرایش - - -

1.من تاخیری برای ACـها یادم نمیاد! :-"
2.خیر! AC II رو به یاد بیارین! و AC IV ، من به AC IV اصلا امیدوار نبودم:-" ، ولی برعکس به نظرم خیلی حال داد! گرچه AC نبود! ولی خوب تریلرش هم AC نبود! :-"
تریلرهای ریمن هم مثل خودش بود:-"

1- چطور یادت نمیاد؟ همین بلک فلق سه هفته تاخیر خورده بود
2- گرافیک AC 2 اصلا شبیه اونی که تو تریلرا نشون دادن نبود ( هرچند بقیه موارد عالی بود) ریمن هم خوب توقع داشتی مثل خودش نباشه؟ :دی

+
یوبی سافت واسه ip هاش تبلیغ زیاد می کنه ولی اصلا تو هایپ کردن مردم موفق نیست. همین GTA V. فقط 4 یا 5 تا تریلر گیم پلی ازش منتشر شد و همین تریلرا هم کار خودشونو کردن ولی WD هر روز هی فرت و فرت تریلر از گیم پلیش دادن به حدی که دیگه حال آدم از این همه تریلر دادن به هم می خوره.

آخرین ویرایش:
همه ip های معروف یوبی مثل AC, Tom Cloney, Farcry , Watchdogs همیشه با تاخیر عرضه میشند

- - -ویرایش - - -

2- گرافیک AC 2 اصلا شبیه اونی که تو تریلرا نشون دادن نبود ( هرچند بقیه موارد عالی بود)

+
یوبی سافت واسه ip هاش تبلیغ زیاد می کنه ولی اصلا تو هایپ کردن مردم موفق نیست. همین GTA V. فقط 4 یا 5 تا تریلر گیم پلی ازش منتشر شد و همین تریلرا هم کار خودشونو کردن ولی WD هر روز هی فرت و فرت تریلر از گیم پلیش دادن به حدی که دیگه حال آدم از این همه تریلر دادن به هم می خوره.
1. من واقعا تاخیری یادم نمیاد! :d برای نسخه های کنسولی البته! :d
2.بی خیال! :| کنفرانس E3 2009 سونی رو ببین، بازی رو هم ببین! :d

+ والله ما هرچی میکشیم اتفاقا از این هایپ یوبیه:-" حالا هایپ فیک یا غیر فیک:-" ، هنوز که هنوزه ملت تو جو نمایش E3 2012 هستن:-" این نشون میده چقدر هایپش موثر بوده! :d (اصلا یه سر به تاپیک E3 2012 یوبی بزن،ببین ملت چه کف و خونی قاطی کردن سر اون نمایش:-" )
تریلر AC:U نیز،کم هایپ ننموده! :-"
مقایسه با GTA هم درست نیست:-" ، اون اسم خالیش هم باعث هوش از سر ملت پریدن میشه! :d

خب فکر کنم این
Watchdogs باید چند نسخه بگذرونه تا به حد مطلوب برسه مثلAC که نسخه اولش با این که گرافیک و گیم پلی خوبی داشت ولی کلی باگ.ضعف و....داشت که هی نسخه به نسخه بازی پیشرفت کرد تا به امروز که یه بازی top هست

+ والله ما هرچی میکشیم اتفاقا از این هایپ یوبیه
:-"
حالا هایپ فیک یا غیر فیک
، هنوز که هنوزه ملت تو جو نمایش E3 2012 هستن
این نشون میده چقدر هایپش موثر بوده!
:d
(اصلا یه سر به تاپیک E3 2012 یوبی بزن،ببین ملت چه کف و خونی قاطی کردن سر اون نمایش
)
یعنی الان شما برای این بازی لحظه شماری می کنی؟ اگه آره برای دیدن دست پخت یوبیه یا نه لذت بردن از بازی؟؟ من که بیشتر برای مورد اول منتظر بازیم
1. من واقعا تاخیری یادم نمیاد!
برای نسخه های کنسولی البته!
درسته برای PC یه ماه تاخیر خورد
2.بی خیال!
:|
کنفرانس E3 2009 سونی رو ببین، بازی رو هم ببین!
AC 2 از نظر گرافیکی نسبت به نمایشاش افت کرده بود. اینو تو خیلی نقدا هم گفته بودند

- - -ویرایش - - -

2- گرافیک AC 2 اصلا شبیه اونی که تو تریلرا نشون دادن نبود ( هرچند بقیه موارد عالی بود) ریمن هم خوب توقع داشتی مثل خودش نباشه؟ :دی

+

tom cloney دیگه کیه؟؟؟؟؟؟!!! بازیگره؟:-/
بلک فلق دیگه کدوم بازی یوبی سافته؟؟!!
یه بازی با اون همه سابقه ( GTA ) ، انتظار داری میزان تبلیغاتش با یه IP جدید یکی باشه؟!

یعنی الان شما برای این بازی لحظه شماری می کنی؟ اگه آره برای دیدن دست پخت یوبیه یا نه لذت بردن از بازی؟؟ من که بیشتر برای مورد اول منتظر بازیم

درسته برای PC یه ماه تاخیر خورد

AC 2 از نظر گرافیکی نسبت به نمایشاش افت کرده بود. اینو تو خیلی نقدا هم گفته بودند
100% من برای این بازی لحظه شماری میکنم! به دست پخت یوبی هم اگر حتی 1 نفر توی سایت اطمینان نداشته باشه، من اطمینان دارم که از بازی لذت خواهم برد!

PC دیگه پای خودتون ، به عنوان یه کنسول گیمر،در مورد AC هیچوقت بدقولی نکردن برامون! :d اتفاقا به PS Gamerـها حال هم میدن! :d

AC II رو نه من یادم میاد دانگرید شده باشه! نه اینکه یادم میاد کسی معترض شده باشه بهش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or