امتیازات Watch_Dogs

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
اولین امتیاز معتبر سگ های نگهبان منتشر شد . مجله JeuxVideo به بازی امتیاز 19 از 20 داده و Watch_Dogs رو تقریباً بی نقص ولی داستان رو کمی نااُمید کننده دونسته !
46781168080494645100.jpg

Gameplay: 5 stars
Everything works perfectly, the ultra-intuitive hacking allows for exhilarating moments in the game.

Graphics: 5 stars
Very solid on the technical level, especially in the sensation of life that makes Watch_Dogs great.

Sound: 4 stars
Excellent ambient music and sound effects, but the track selection is a little limited.

Longevity: 5 stars
Because it’s a open world featuring multiplayer, there there’s an extreme amount of interesting things to do.

Pros:

• Gameplay and level design
  • The life in Chicago
  • Generous content
Cons:

• The Story, bof!
  • The first loading
  • That’s all!

Conclusion:
Watch_Dogs accomplished all the hopes placed on it and delivers a successful new take on open world games. Almost perfect, but with a slight disappointment on the story.

--------------------------

Joystiq – 4/5
ShopTo – No Score
GodisaGeek – 9/10
CVG – 9/10
LeaderGamer – 9/10
Videogamer – 7/10
DigitalSpy – 4/5
Gamespot – 8/10
Polygon – 8/10
Rock, Paper, Shotgun – No Score
GameReactor – 8/10
Eurogamer – 7/10
Edge – 8/10
Destructoid – 8/10
Metro – 7/10
StrategyInformer – 7/10
GameInformer – 8.5/10
PC Gamer – 87/100
Areajugones – 9/10
EGM – 7/10
Pixel Dynamo – 8.2/10
GameStar – 8.8/10
Softpedia – 8.5/10
Lazygamer – 8/10
Eurogamer.de – 7/10
Zing.cz – 8/10
GamesVillage.it – 9/10
ITF Gaming – 9.7/10
Jeuxvideo.com – 18/20
Gamekult.fr – 7/10
Merlin’in Kazanı – 85/100
Games.ch – 88/100

Last edited by a moderator:
اصلا می دونی سبک بازی چی هست اصلا اون نمایش اولیه رو دیدی؟

بازم کرایسیس گرافیک بالاتری داره...کرایسیس هر چقد از دید خیلی قویه و گرافیک هنری بخصوص chapter 2. گرافیک فنی خیلی قوییی داره ... کسانی که بازی رو با txaa تجربه کردن واقعا به قدرت گرافیک بازی بی بردن.
البته هنوز watch dogsنیومده و باید دید رو pc چه میکنه....از کجا معلوم شاید قوی تر باشه ... در هر صورت بازی جدید هستش و انتظار زیادی ازش میره بخصوص در زمینه گرافیک با توجه به نمایش اولی و حتی نمایش اخری

کرایسیس تو کیفیت بافت ها , تکنیک های dx11 و 3d grass ها بی رفیبه

آخرین ویرایش:
اصلا می دونی سبک بازی چی هست اصلا اون نمایش اولیه رو دیدی؟
نه قضیه ترول کردن نبود :دی
منظورم اینه که اگه دنبال گرافیکی و گیم پلی و ... واست مهم نیست همین الان کرایسیس 3 هی برو به جنگلاش نگاه کن لذت ببر نیاز نیست برا واچ داگز صبر کنی!
بعله من تمام تریلرایی که واسه بازی اومده رو دیدم :)

اولا که کریسیس 3 رو چهار بار بازی کردم دوما دیدن یک فضای جنگلی لذتش شاید 10 دقیقه هم بیشتر طول نکشه فضای بازی هم تقریبا خطی هسترزادانه انجام بدی زمین کار آ و هیچ کار خاصی نمی تونی بکنی اما یک بازی OW که می تونی کل شهر رو زیرو رو کنی و هزار کار مختلف انجام بدی زمین تا آسمان فرق می کنه

اولا که کریسیس 3 رو چهار بار بازی کردم دوما دیدن یک فضای جنگلی لذتش شاید 10 دقیقه هم بیشتر طول نکشه فضای بازی هم تقریبا خطی هسترزادانه انجام بدی زمین کار آ و هیچ کار خاصی نمی تونی بکنی اما یک بازی OW که می تونی کل شهر رو زیرو رو کنی و هزار کار مختلف انجام بدی زمین تا آسمان فرق می کنه

شاید به اندازه ی 1 بار خیلی ها هم نبوده ;)

در رابطه با بقیه حرفت هم گفتم که watch dogs میتونه خیلی عالی و فوقولاده باشه ...

همین الان Crysis 3 در دسترسه :)

هر جا میریم هی پی سی بازا میگن گرافیک Crysis 3 (جدا از بحث پی سی و کنسول)
عزیز من killzone دیدی؟
اصن نه
tlou چی؟
gow چی؟
بیخیال
------------------------------------------------------------------
واچ داگز چرا داره اینجوری می شه؟ این همه تریلر خوب چی بود پس؟

عزیز من killzone دیدی؟
اصن نه
tlou چی؟
gow چی؟
بیخیال
چه ربطی داره. بحث سر گرافیک بازی ها روی PC هست. ضمنا حالا Tlou شاید یه چیزی ولی God Of War کجا و Crysis 3 کجا؟؟؟
---------------------------------------------------------
چه مشکلی داره. نسخه PS3 هم تریلر ازش اومده میتونید ببینید. خیلی عالیه روی نسل قبل.
نسل جدید هم یه چندتا تریلر از بتا نشون دادن خراب کردن. نسخه نهایی قطعا بهتر خواهد بود.

عزیز من killzone دیدی؟
اصن نه
tlou چی؟
gow چی؟
بیخیال
جان؟ شما چرا ناراحتی؟!؟!؟!؟
گرافیکی که TLOU و Gow و Killzone دارن در حد سخت افزار محدود کنسول هست و اصلا قابل قیاس با Crysis 3 روی PC نیست!
TLOU و GoW هم مال نسل گذشته هستن و کسی نمیاد یک بازی که روی PC ترکونده رو با یک بازی نسل قبلی مقایسه کنه! وقتی نسخه PS4 این بازیا اومد اون موقع میتونی مقایسه کنی :) :دی

من حرفت رو باور می‌کنم

دوستان به نظرتون حتا ۱% هم احتمالش نیست که دوستمون راست بگه؟
اگه همون احتمال هم باشه نباید به ایشان اهانت کنید
یا بگید دروغ میگی‌
به هم هیچوقت بدبین نباشید
درسته، احتمال داره. یه احتمال 1 درصدی وجود داره که ایشون راست بگه و 99 درصد هم احتمال داره که دروغ بگه. هیچ کس نمیاد اون به اون یه درصد اطمینان کنه. برای همین دوستمون برای اینکه ثابت کنه واقعا بازی رو داره میتونه بازی رو از Fullscreen در بیاره و با printscreen یه عکس بگیره. و 1 درصد هم احتمال داره این کارو بکنه و 99 درصد هم احتمال داره که نکنه. اگه دوستمون عکس رو بزاره ما قبول میکنیم که بازی رو داره.
در ضمن خطاب به بقیه دوستان، چرا شما خودتونو خسته میکنید. همیشه موقعی که یه بازی بزرگ نزدیک عرضه شدن خیلی از افراد هستن که ادعا میکنن بازی رو انجام دادن. نمونه اش GTA V. شما که میدونید این دوست ما داره اغراق میکنه، چرا خودتون رو خسته میکنید؟ همینجور که شما ادامه میدید، ایشون هم بیشتر ترقیب میشن که ادامه بدن. بهترین کار توجه نکردنه.

آقا پست من کجاش اسپویل بود که پاک کردین
من در مورد ویژگی های بازی صحبت کردم
یه کلمه هم در مورد داستان نگفتم
حالا اینم پاک کنید
آدم اینهمه زحمت می کشه پست میده بعد شما پاک می کنید
حداقل اون قسمتایی که فک می کنی اسپویله ویرایش کن

دوست عزیز اینا تجربیات خودم بود و نظرم در مورد بازی
تو خود تاپیک بازی پستت رو دوباره بذار
اونجا پاک نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟