امتیازات Watch_Dogs

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
اولین امتیاز معتبر سگ های نگهبان منتشر شد . مجله JeuxVideo به بازی امتیاز 19 از 20 داده و Watch_Dogs رو تقریباً بی نقص ولی داستان رو کمی نااُمید کننده دونسته !
46781168080494645100.jpg

Gameplay: 5 stars
Everything works perfectly, the ultra-intuitive hacking allows for exhilarating moments in the game.

Graphics: 5 stars
Very solid on the technical level, especially in the sensation of life that makes Watch_Dogs great.

Sound: 4 stars
Excellent ambient music and sound effects, but the track selection is a little limited.

Longevity: 5 stars
Because it’s a open world featuring multiplayer, there there’s an extreme amount of interesting things to do.

Pros:

• Gameplay and level design
  • The life in Chicago
  • Generous content
Cons:

• The Story, bof!
  • The first loading
  • That’s all!

Conclusion:
Watch_Dogs accomplished all the hopes placed on it and delivers a successful new take on open world games. Almost perfect, but with a slight disappointment on the story.

--------------------------

Joystiq – 4/5
ShopTo – No Score
GodisaGeek – 9/10
CVG – 9/10
LeaderGamer – 9/10
Videogamer – 7/10
DigitalSpy – 4/5
Gamespot – 8/10
Polygon – 8/10
Rock, Paper, Shotgun – No Score
GameReactor – 8/10
Eurogamer – 7/10
Edge – 8/10
Destructoid – 8/10
Metro – 7/10
StrategyInformer – 7/10
GameInformer – 8.5/10
PC Gamer – 87/100
Areajugones – 9/10
EGM – 7/10
Pixel Dynamo – 8.2/10
GameStar – 8.8/10
Softpedia – 8.5/10
Lazygamer – 8/10
Eurogamer.de – 7/10
Zing.cz – 8/10
GamesVillage.it – 9/10
ITF Gaming – 9.7/10
Jeuxvideo.com – 18/20
Gamekult.fr – 7/10
Merlin’in Kazanı – 85/100
Games.ch – 88/100

Last edited by a moderator:
من که دیگه متا برام مهم نیست همیشه بازی که متاش پایین میشه برا من خوب بوده بازی که بالا من خشم نیومده برعکسم کلا ولی متا اهمیت نداره خود شخص باید خوشش بیاد....امیدوارم بتونه موفق بشه و ارزش این همه هایپ داشته باشه

تو ادبیات یه آرایه هست به اسم بزرگ نمایی یا اغراق
وقتی من میگم گرافیکش در حد آتاریه معنیش این نیست که واقعا اینطوریه، منظورم اینه که گرافیک درحد انتظار نیست
چقد "در حد آتاریه" و "در حد انتظار نیست" معنی همدیگه رو خوب میرسونن :دی اینطور نیست؟؟؟

یه ویدئو از گیم پلی 360 دیدم گرافیکش خیلی پایینه و پایین تر از gta v
ولی تو نسخه نسل بعد گرافیکش در حد تریلر هایی که تو چند ماه اخیر منتشر شدند هست
خوب به فامیلت میگفتی نسخه X360 هم واست بیاره خودت میدیدی چجوریه گرافیکش دیگه، چرا دست به دامن ویدیو شدی؟

دیگه فامیلمون موسس یوبی که نیست
یه منتقده که یه نسخه از بازی بهش داده شده
من نسخه ps4 رو بازی کردم
کلا من نمی فهمم چرا به خاطر اینکه من بازی رو 3 روز زود تر انجام دادم بعضیا در حال انفجار هستند؟
شما کجا هستید ؟

بچه ها ادامه ندید خواهشا ناظما دست به قفلشون خوب شده در مورد سیستم مورد نظر بازی،گرافیک بازی و بحث دو نفره هر صحبت یا اقدامی صورت بگیرد بلافاصله با عرض تاسف از صحبتهای صورت گرفته تاپیک رو قفل میکنن به نظرم این بحثو ادامه ندید من قانع نشدم بازیی که 7 روز پیش گلد شده چجوری 9 روز پیش دست دوستشون بوده

بهترین گزینه اینه که تاپیک تا روز عرضه قفل شه همون مثل تاپیک PC. که هم از پست های اسپم جلوگیری شه هم جو آروم شه چون بعضی ها عمرا نمیتونن جلوی خودشونو بگیرن.
تازه اینجا تاپیک امتیازاته که شامل گرافیک بازی و بحث هایی که در پی خواهد داشت هم میشه. پس قفل بشه خیلی بهتره.

آقا چه ربطی داره
اون دوست من از 6 روز پیش اومده ایران
و از هفت روز پیش بازی دستش بوده
کجاش متناقضه

حالا بازی بیاد شما می بینید که همه اطلاعاتی که دادم درست بوده
ادامه نده دوست عزیز
باشه فهمیدیم بازی رو داری
ببین بخاطر این بحث اون تاپیک بسته شد پس لطفا این بحث مسخره رو ادامه نده

بسیار عالی امتیاز بسیار خوبیه همین اول کار:d، امیدوارم گیم اسپات گند نزنه به متا بازی !
البته امتیاز و متا برای من اهمیت خاصی نداره

ایول!!!!!!!! واسه 360 اومد.
من موندم بخرمش یا نه!

احتمال قوی تا بعد امتحانات صبر می کنم (خدایا صبری همانند صبر عیوب نیاز مندیم. الهی امین)ببینم اگه خانواده و نمرات اجازه می دن که روی ps4 میرمش ولی اگر نشد 360 عزیز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or