امتیازات Watch_Dogs

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
اولین امتیاز معتبر سگ های نگهبان منتشر شد . مجله JeuxVideo به بازی امتیاز 19 از 20 داده و Watch_Dogs رو تقریباً بی نقص ولی داستان رو کمی نااُمید کننده دونسته !
46781168080494645100.jpg

Gameplay: 5 stars
Everything works perfectly, the ultra-intuitive hacking allows for exhilarating moments in the game.

Graphics: 5 stars
Very solid on the technical level, especially in the sensation of life that makes Watch_Dogs great.

Sound: 4 stars
Excellent ambient music and sound effects, but the track selection is a little limited.

Longevity: 5 stars
Because it’s a open world featuring multiplayer, there there’s an extreme amount of interesting things to do.

Pros:

• Gameplay and level design
  • The life in Chicago
  • Generous content
Cons:

• The Story, bof!
  • The first loading
  • That’s all!

Conclusion:
Watch_Dogs accomplished all the hopes placed on it and delivers a successful new take on open world games. Almost perfect, but with a slight disappointment on the story.

--------------------------

Joystiq – 4/5
ShopTo – No Score
GodisaGeek – 9/10
CVG – 9/10
LeaderGamer – 9/10
Videogamer – 7/10
DigitalSpy – 4/5
Gamespot – 8/10
Polygon – 8/10
Rock, Paper, Shotgun – No Score
GameReactor – 8/10
Eurogamer – 7/10
Edge – 8/10
Destructoid – 8/10
Metro – 7/10
StrategyInformer – 7/10
GameInformer – 8.5/10
PC Gamer – 87/100
Areajugones – 9/10
EGM – 7/10
Pixel Dynamo – 8.2/10
GameStar – 8.8/10
Softpedia – 8.5/10
Lazygamer – 8/10
Eurogamer.de – 7/10
Zing.cz – 8/10
GamesVillage.it – 9/10
ITF Gaming – 9.7/10
Jeuxvideo.com – 18/20
Gamekult.fr – 7/10
Merlin’in Kazanı – 85/100
Games.ch – 88/100

Last edited by a moderator:
من فکر کنم این سایت هایی که الان امتیار میدن فقط برای جلب توجه خودشون هست :d
انقدر تو نت عکس و تریلرهای مختلفی از بازی هست آدم نمیدونه چی رو باور کنه :d
در کل فکر نکنم بازی بدی باشه امیدوارم امتیاز خوبی بگیره ;;)

دیگه شاهد مدل جدیدی هستیم که نمرات احتمالی سایتها به بازی ها به چالش کشیده می شوند. ایول به این غرور و اقتدار‌‌‌‌‌‍ ملی :bighug:
برین بازیتون را بکنین، این مسخره بازی ها واسه چیه ؟! /:)

دیگه شاهد مدل جدیدی هستیم که نمرات احتمالی سایتها به بازی ها به چالش کشیده می شوند. ایول به این غرور و اقتدار‌‌‌‌‌‍ ملی :bighug:

اون " ؟! " ای که ایشون توی پستش گذاشته به این دلیله که خودشم این نمرات رو از جای کپی کرده. احتمال رو از خودش نداده.
.
.
.
امتیازا خیلی هم عالیه ما هم به زودی مشغول بازی میشیم :d

با توجه به تجربه ای که خودم از بازی داشتم متاش باید بین 75 تا 80 باشه حالا اگه به 85 ام رسید عیب نداره اما از این بالاتر اصلا اصلا حق بازی نیست و در صورت نمرات بالا میشه به یه سری چیزا شک کرد بلاخره یوبی واسه بازی خرج وحشتناکی کرده دیگه...
چون شما حال نکردی متاش نباید بالای 85 بشه و حتما یعنی یوبی پول داده به سایت ها تا متاش بالا شد توجیح کنید ،
من خودم از این موج منفی نسبت به یوبی در تعجبم . خودمم درسته اوایل هیت میورزیدم ولی بعد درست شد
حالا این همه منفی نگری به یوبی برای چیه .
اصلا بحث حال کردن یا حال نکردن من نیست بازی ایراد زیاد داره بازی کنید متوجه میشید یجورایی اصلا اون گیرایی و جذابیت لازمو نداره و اگه قابلیتای هک بازی نبود خیلی تکراری میشد پلیسای بازی به شکل احمقانه ای سمجن شهر به شدت بی روحه ماموریتا تکراری میشن داستان و روایتش تو بهترین حالت معمولیه و کلا بازی اون چیزی که باید باشه نیست گرافیکشم که قرار بود نقطه ی قوتش باشه همه میدونن چجور از آب در اومد دیگه...

آخرین ویرایش:
با توجه به تجربه ای که خودم از بازی داشتم متاش باید بین 75 تا 80 باشه حالا اگه به 85 ام رسید غیب نداره اما از این بالاتر اصلا اصلا حق بازی نیست و در صورت نمرات بالا میشه به یه سری چیزا شک کرد بلاخره یوبی واسه بازی خرج وحشتناکی کرده دیگه...
چون شما حال نکردی متاش نباید بالای 85 بشه و حتما یعنی یوبی پول داده به سایت ها تا متاش بالا شد توجیح کنید ،
من خودم از این موج منفی نسبت به یوبی در تعجبم . خودمم درسته اوایل هیت میورزیدم ولی بعد درست شد
حالا این همه منفی نگری به یوبی برای چیه .

با توجه به تجربه ای که خودم از بازی داشتم متاش باید بین 75 تا 80 باشه حالا اگه به 85 ام رسید عیب نداره اما از این بالاتر اصلا اصلا حق بازی نیست و در صورت نمرات بالا میشه به یه سری چیزا شک کرد بلاخره یوبی واسه بازی خرج وحشتناکی کرده دیگه...

اصلا بحث حال کردن یا حال نکردن من نیست بازی ایراد زیاد داره بازی کنید متوجه میشید یجورایی اصلا اون گیرایی و جذابیت لازمو نداره و اگه قابلیتای هک بازی نبود خیلی تکراری میشد پلیسای بازی به شکل احمقانه ای سمجن شهر به شدت بی روحه ماموریتا تکراری میشن داستان و روایتش تو بهترین حالت معمولیه و کلا بازی اون چیزی که باید باشه نیست گرافیکشم که قرار بود نقطه ی قوتش باشه همه میدونن چجور از آب در اومد دیگه...
محمد پس یک باره بگو فاتحه بازی خوندس دیگه! اره منم احساس میکنم همین طور هست که میگی! چند تا تریلر دیدم شهر واقعا بی روح و کم جزییات است. این توصیفت از پلیس ها منو یاد پلیس ها درایور میندازن! عجب سمج و روی اعصاب بودند:))

منم باهاتون تا حدودی موافقم (مخصوصا سر تکراری شدن مراحل)

یباره بیا بگو Ride to Hell بهتر از اینه ما رو راحت کن:|:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or