امتیازات Uncharted 3: Drake’s Deception

Behrooz

کاربر سایت
Gamespot 9/10

IGN
- 10/10

v4mk1jvxnfmavaqku9wr.png

Playmania( Spanish Magazine) - 9.9/10

اولین امتیاز از یک مجله ی اسپانیایی
این مجله به Uncharted 2 امتیاز 9.5 داده بود.
و در آخر این بالاترین نمره ای است که تاکنون این مجله به بازیها اختصاص داده است.

(Power Unlimited (Dutch Magzine به بازی 94/100 داده .

بخشی از Review
"Uncharted 3 is Drake's most varied, compelling and overwhelming adventure ever! It is jaw-dropping... The whole game is full of highlights. One of the best games ever for the PlayStation 3 to date."

PlayStation Official Magazine Spain - 9.8/10

OPM Spain گفته تموم کردن سینگل پلیر بازی، 10 تا 12 ساعت زمان میخواد.
تعداد چپترهای بازی هم مشخص شد.(اسپویل)
22
البته گفته شده چند چپتر پایانی بسیار طولانیه.
Uncharted 1 , 2 به ترتیب 22 و 26 چپتر بودن.

OPM Spain :

Graphics 9.8/10

Excels in all aspects but highlights the progress made ​​in lighting, physical and emotions

Sound 9.8/10

The Castilian dub is impeccable and the campaign is full of memorable melodies

Gameplay 9.8/10

Intense firefights with improved combat and an increasing number of puzzles

Length 9.8/10

10-12 hours of remarkably broad campaign for a full-featured multiplayer section

Online 9.8/10

Cooperative and competitive split screen or online that you will enjoy for many hours
Performance 9.8/10

We really difficult for someone to be able to look further expressed the ps3 hardware

Overall 9.8/10:
A masterpiece to remember for many years and will be difficult to overcome

PS Mania (Italian Magazine) -4.5/5

ریز نمرات
گرافیک : 10/10
گیم پلی : 10/10
صداگذاری : 9/10

اسکن های مجله:
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-1.jpg
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-2.jpg

Swedish Gaming Magazine Level - 10/10

EDGE (Magazine) - 9/10

Gamersnet - 10/10

Being Nerdy - 10/10

XGN - 94/100

متای بازی با 51 نقد 93

لیست امتیازات ثبت شده در Metacritic :

Guardian - 10/10
Destructoid - 10/10
PSX Extreme - 10/10
Games.cz - 10/10
Eurogamer Italy - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Playstation Official Magazine UK - 10/10
TheSixthAxis - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
IncGamers - 10/10
1UP - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Giant Bomb - 10/10
IGN - 10/10
GamePro - 10/10

PSFocus - 9.8/10
Cheat Code Central - 9.8/10

Multiplayer.it - 9.7/10
3DJuegos - 9.7/10

Vandal Online - 9.6/10

GamingXP - 9.5/10
Machinima - 9.5/10
Game Informer - 9.5/10
GameTrailers - 9.5/10
Everyeye.it - 9.5/10
Computer and Video Games - 9.5/10
BigPond GameArena - 9.5/10

XGN - 9.4/10

AusGamers - 9.3/10
SpazioGames - 9.3/10
Videogameszone.de - 9.3/10

Level7.nu - 9/10
Eurogamer Portugal - 9/10
GameSpot - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10

Meristation - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
GameOver.gr - 9/10
Metro GameCentral - 9/10
NZGamer - 9/10
Telegraph - 9/10
Gamer.no - 9/10
Edge Magazine - 9/10
games(TM) - 9/10
VideoGamer - 9/10
Games Radar (in-house) - 9/10
Joystiq - 9/10

Gamereactor Denmark - 8/10
Gamekult - 8/10
Eurogamer - 8/10

The AV Club - 5/10

آخرین ویرایش:
خب مشخصه که چرا دوباره یه عده بحث در مورد Rage رو اینجا باز کردن . Rage مشکل گرافیکی داشت خیلی هم زیاد داشت قبلا هم راجع بهش اونقدر توضیح دادیم و بحث شده که فکر نمیکنم لازم باشه دوباره مشکلاتش رو اینجا هم ذکر کنیم .
من نسخه PC رو بازی کردم در موردش هم نظر دادم که مشکلات تکسچر لودینگ و بی کیفیتی اونها از بزرگترین مشکلات گرافیکیش بود .(نسخه 360 هم به همین منوال بود منتها مشکل لودینگ تکسچرهاش با شدت کمتری نسبت به دو پلتفرم دیگه بود) حالا استفاده از افکتهای فیک و استاتیک بماند . در این رابطه هم میتونید نقد همون گیم اسپاتی که سنگشو در حال حاضر به سینتون میزنید و موضعتون (جهت باد در واقع) طرفشه بخونید . حالا میگیم IGN به قول بعضی از دوستان نفهمه بقیه سایتها چی اونام نفهمن؟
آنچارتد کدوم یکی از این مشکلات رو داره؟ و کدوم سایت و منتقدی راجع بهش نظر منفی داده ؟

خب سوال بابک دقیقا همین جاست که چرا وقتی IGN به گرافیک انچارتد 10 میده همتون میگید مگه نمیبینید IGN نمره ی بی نظیر 10 رو داده پس دیگه اعتراض وارد نیست.اما حالا چه طوره که همین IGN که به گرافیک Rageهم 10 داده یهو حرفاش نامعتبر میشه!!!!
پس با این نظرات شما نتیجه میگیریم که یا ign الکی 10 میده که پس به انچارتد هم الکی 10 داده یا نمراتش کاملا صحیحه که پس نمیشه به گرافیک Rage مشکل گرفت چون 10 ign یعنی گرافیک بازی هیچ ایرادی نداره.

واقعا کلمه ی حزب باد اینجا معنی پیدا میکنه.:دی

خب سوال بابک دقیقا همین جاست که چرا وقتی IGN به گرافیک انچارتد 10 میده همتون میگید مگه نمیبینید IGN نمره ی بی نظیر 10 رو داده پس دیگه اعتراض وارد نیست.اما حالا چه طوره که همین IGN که به گرافیک Rageهم 10 داده یهو حرفاش نامعتبر میشه!!!!
پس با این نظرات شما نتیجه میگیریم که یا ign الکی 10 میده که پس به انچارتد هم الکی 10 داده یا نمراتش کاملا صحیحه که پس نمیشه به گرافیک Rage مشکل گرفت چون 10 ign یعنی گرافیک بازی هیچ ایرادی نداره.

واقعا کلمه ی حزب باد اینجا معنی پیدا میکنه.:دی

الان چی رو می خوای ثابت کنی با این حرفات

کسی که rage نقد کرده با کسی که u3 نقد کرده متفاوتند پس نظرا فرق میکنه

تازه ign گفته u3 بالاترین حد این نسله
تمام

واقعا کلمه ی حزب باد اینجا معنی پیدا میکنه.:biggrin1:
حرفش نا معتبر میشه برای اینکه خودمون نسخه اصلی رو بازی کردیم مشکلاتش رو هم دیدیم . ولی IGN تا نمره 10 رو داد عکس گذاشتن تو تاپیک که احتمال FAKE بودنش خیلی زیاده بعد نتیجه گرفتن این بهترین گرافیک این نسل ؟!!!
هروقت بازی اومد و دوستان بازی کردن و این مشکلات رو داشت خودمونم بهش اشاره میکنیم . نه اینکه چندتا عکس با اون کیفیت و اون وضع بزارن و نتیجه گیری کنن .
بابک خودت داری شروع میکنیا :دی
دو روز دیگه همه 360فنها شروع میکنن IGN شده قبله عالم :دی
وقتی به کمتر بازی-ای 10 میده و یهو به U3 امتیاز کامل میده میخوای سر زبونها نیوفته ؟!! :دی

من نميدونم چرا همش پاي انحصاريهاي سوني وسط مياد يه عده باز ميرن پشته بازيهاي مولتي سنگر ميگيرن و دائم از اون بازيا تعريفو تمجيد ميكنن؟
چرا انحصاريهاي خودشونو وسط نميكشن
چرا يه عده ميبنن فلان انحصاري سوني نمره بالا گرفته هي درصدد كوچيك كردن اون بازي و منتقدان و سايتها برميان الان چون ign 10 داده ديگه كلا اعتبارش به پايان رسيد؟
آخه تا كي به خودمونو بقيه دروغ بگيم تا كي خودمونو گول بزنيم چرا نميخوايم حقيقتو قبول كنيم؟
چرا وقتي بازيه كنسول رقيب خوب عالي از آب درمياد هي ميخوايم ارزش اون بازيو كم كنيم اونو كم جلوه بديم؟
بنظر شما آيا اين يك درمان خوب براي درد ماهست؟آيا با اينكار واقعا درد ما بهبود ميابد؟

دوستان دسته جمعی همگی خیلی باهالن:دی بابا خودتون دارید میگید چون ریج رو بازی کردیم و دیدیم مشکل داره پس نقد IGN مورد داره و اشتباهه.خب این حرف یعنی چی؟!!یعنی اینکه به نقد های IGN اعتمادی نیست(بر اساس حرفای خودتون)
پس الان دقیقا بر چه اساسی نمره ی این IGN جوگیر شده ملاک همه ی دوستا برای اینکه انچارتد 3 عالیه درحالی که خود دوستان دارن میگن نقد های IGN مورد داره و اشتباهی به ریج 10 داده.

جونم حزب باد :>

حرفش نا معتبر میشه برای اینکه خودمون نسخه اصلی رو بازی کردیم مشکلاتش رو هم دیدیم . ولی IGN تا نمره 10 رو داد عکس گذاشتن تو تاپیک که احتمال FAKE بودنش خیلی زیاده بعد نتیجه گرفتن این بهترین گرافیک این نسل ؟!!!
هروقت بازی اومد و دوستان بازی کردن و این مشکلات رو داشت خودمونم بهش اشاره میکنیم . نه اینکه چندتا عکس با اون کیفیت و اون وضع بزارن و نتیجه گیری کنن .
الان تو نسخه 360 را بازی کردی ؟!:دی عرضم به حضور فقط ign نبوده ! اینو چند بار گفتم و لیست کردم عده ی بسیار زیادی از سایتها از گرافیک rage بسیار تعریف کردند و خیلیهاشون بهترینش دونستند یعنی همگی اشتباه گفتند ؟ حرفه همه سایتها نا معتبره ؟
اصلا من خودم کاری با سایتها ندارم و بیشتر سعی میکنم خودم توضیح بدم ولی وقتی ببینم کسی چیزی را قبول نداره دست به کار میشم وحرفه سایتها را وسط میکشم تا شاید اونها را قبول کرد؟ که اونم نمیشه ! خب دیگه چی میشه کرد ؟!

واسه امتیازات یک بازی تاپیک 60 ضفحه رفته جلو :-o ! عجب امتیازاتی ! حیف که اهل قوطی نیستم وگرنه یکی میخریدم بازی کنم ببینم چی هست این طور قوقا کرده ! :d

واقعا کلمه ی حزب باد اینجا معنی پیدا میکنه.:biggrin1:

در مورد صحبتهای من داری نظر میدی پس سعی کن حرفات در حیطه نظرات من باشه .
تو پست قبل توضیح دادم Rage مشکلات گرافیکی زیاد داشت اکثر گیمرها هم بهش واقفن و خیلی از سایتها هم بهش اشاره کردن . اما انچارتد 3 هیچ کدوم از اون مشکلات گرافیکی رو نداره و هیچ منتقدی هم تا به حال حرفی در مورد مشکل داشتن این بازی از نظر گرافیکی نزده . شما فقط Review ـه یک سایت رو برای من مثال بزن که چنین مشکلاتی رو از U3 گرفته باشه .
میبینی که خیلی تفاوت بینشون وجود داره . پس اگر از نظر امثال شماها امتیاز IGN برای Rage یا U3 اهمیت نداره پس ارجا پیدا میکنید به سایتهای دیگه که خود به خود حرف من رو ثابت میکنه . البته نیازی به ثابت کردن هم نیست . همه گیمرایی که حداقل توی این یک ماه اخیر توی غار زندگی نمیکردن اینارو میدونن .

پ.ن.برای بار N ام عرض میکنم حرفای بنده رو به خودم پس ندید !

نیما این ننه من غریبم بازیها جواب من نبود. با این حرفای بچه گانه هم باز تفاوتی تو اصل قضیه ایجاد نمیشه:دی متوجه نمیشم، Rage چون بازی مولتیه یعنی گرافیکش بده و کسی حق نداره ازش تعریف کنه؟:-/ بعضی اوقات شک میکنم کسانی که این حرفا رو میزنن سنشون بالاتر از 14 سال باشه.

همونطور که گفتم اصلا واسه من مهم نیست سایت ها چی بگن، یا این دو بازی کدوم گرافیکشون بهتره، اصلا هم مقایسه ای از اینا نکردم. فقط واسم جالبه که چرا یه زمان امتیاز مهم میشه، یه زمان نمیشه. اگه مهم نیست، پس هرکسی میتونه بیاد از هر بازی ایراد خودشو بگیره. در نتیجه شما نمیتونی بیای این حرف رو بزنی:
گرافیک یعنی کل بازی ، بعد الان فقط شماها کشف کردید که بازی مثلا مشکل تکسچر داره یا ... ؟! چرا این 50 تا سایتی که بازی کردن نفهمیدن و یا حرفی نزدن ؟! شما فقط 1 منبع به من نشون بدید که غیر از تعریف و تمجید از گرافیک حرف دیگه ای زده باشه ...
اگه این حرف زده بشه، پس کسی هم نباید از گرافیک Rage بد بگه. کسی هم نباید اجازه مقایسه GT5 با Forza 4 رو بده و الی آخر. آیا خیلی سخته فهمیدن این حرف من؟ من دقیقا دارم وضعیت خودتون رو شرح میدم، وگرنه هیچ وقت نظر سایت ها ملاک من نبوده، خودم صاحب نظرم تو همه موارد (:دی:دی). موضوع اینه که تا میای میگی آنچارتد فلانه، همه نقل قول سایت ها رو میگذارن، ولی جاهایی که به نفع نیست، خُب هرکسی میتونه نظر خودشو داشته باشه;;) انقدر این بحث بچه گانه و مضحکه که شرمم میاد دارم وقتم رو سر همچین موضوع کوچیکی تلف میکنم، فقط میخواستم بگم انقدر تابلو نباشید و سعی کنید سوژه های به این ضایعی دست طرف مقابلتون ندید:دی

به دوستان خوشحال هم بگم قبل از اینکه برن تو کلوبشون یار جمع کنن بیارن، اول بدونن قضیه چیه بعد نارنجک به خودشون ببندن، چون اینجوری ارزش جواب دادن ندارن متاسفانه...:دی

شایان ، نیما و دوستان عزیز دیگه برای آخرین بار میگم ،من اون عکس ها رو تو تاپیک تصاویر uncharted 3 گذاشتم و ربطی به این تاپیک نداره و توضیح هم دادم که این عکس هارو دقت کن از سکانس های نقد GT کپچر کردم (سعی کردم از بهترین و سکانس های جدید عکس بذارم) همون طوری که واسه گیرز 3 این کارو کردم هموطوری که واسه Crysis این کارو کردم ! تاکید میکنم اگه ذره ایی به اندازه سر سوزنی به عکس هام شک داری یا فک میکنی دست کاری کردم برو Review ببین بعد خودت عکس بگیر بعد بیا بگو Fake ....!!!

دوستان دسته جمعی همگی خیلی باهالن:دی بابا خودتون دارید میگید چون ریج رو بازی کردیم و دیدیم مشکل داره پس نقد IGN مورد داره و اشتباهه.خب این حرف یعنی چی؟!!یعنی اینکه به نقد های IGN اعتمادی نیست(بر اساس حرفای خودتون)
پس الان دقیقا بر چه اساسی نمره ی این IGN جوگیر شده ملاک همه ی دوستا برای اینکه انچارتد 3 عالیه درحالی که خود دوستان دارن میگن نقد های IGN مورد داره و اشتباهی به ریج 10 داده.

جونم حزب باد :>

یه سوال تا الان این بازی 15 تا نمره کامل (10) گرفته یعنی همشون جوگیر شدن که 10 دادن یعنی eurogamers که 8 داده جوگیر نشده و درست بوده و به حق بوده؟؟؟

اگه همینطور ادامه بدی باید بری لا لا
اصلا تابلو نیست با یوزر دومت اومدی ما که نفهمیدیم :-&

شایان و دوستان عزیز دیگه برای آخرین بار میگم ،من اون عکس ها رو تو تاپیک تصاویر uncharted 3 گذاشتم و ربطی به این تاپیک نداره و توضیح هم دادم که این عکس هارو دقت کن از سکانس های نقد GT کپچر کردم (سعی کردم از بهترین و سکانس های جدید عکس بذارم) همون طوری که واسه گیرز 3 این کارو کردم هموطوری که واسه Crysis این کارو کردم ! تاکید میکنم اگه ذره ایی به اندازه سر سوزنی به عکس هام شک داری یا فک میکنی دست کاری کردم برو Review ببین بعد خودت عکس بگیر بعد بیا بگو Fake ....!!!

مظمئنی این سعی رو کردی ؟! اگه من از همون ویذیو بهترین سکانسهای جدید بذارم و از بهترین سکانسهای جدید توی خیلی خیلی بهتر باشن ... چیکار میکنی ؟!! الان ادعا میکنی نیت خیر داشتی ؟

یکی از متخصص ها بیاد واسمون توضیح بده :

عکس بد،
ناجور،بدفرم،بی کیفیت،باگ دار یا ندار،داغون، یا ... چجوری یا از کجا صورت میگیره؟
یا اصلا منشاًش کجاست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or