امتیازات Uncharted 3: Drake’s Deception

Behrooz

کاربر سایت
Gamespot 9/10

IGN
- 10/10

v4mk1jvxnfmavaqku9wr.png

Playmania( Spanish Magazine) - 9.9/10

اولین امتیاز از یک مجله ی اسپانیایی
این مجله به Uncharted 2 امتیاز 9.5 داده بود.
و در آخر این بالاترین نمره ای است که تاکنون این مجله به بازیها اختصاص داده است.

(Power Unlimited (Dutch Magzine به بازی 94/100 داده .

بخشی از Review
"Uncharted 3 is Drake's most varied, compelling and overwhelming adventure ever! It is jaw-dropping... The whole game is full of highlights. One of the best games ever for the PlayStation 3 to date."

PlayStation Official Magazine Spain - 9.8/10

OPM Spain گفته تموم کردن سینگل پلیر بازی، 10 تا 12 ساعت زمان میخواد.
تعداد چپترهای بازی هم مشخص شد.(اسپویل)
22
البته گفته شده چند چپتر پایانی بسیار طولانیه.
Uncharted 1 , 2 به ترتیب 22 و 26 چپتر بودن.

OPM Spain :

Graphics 9.8/10

Excels in all aspects but highlights the progress made ​​in lighting, physical and emotions

Sound 9.8/10

The Castilian dub is impeccable and the campaign is full of memorable melodies

Gameplay 9.8/10

Intense firefights with improved combat and an increasing number of puzzles

Length 9.8/10

10-12 hours of remarkably broad campaign for a full-featured multiplayer section

Online 9.8/10

Cooperative and competitive split screen or online that you will enjoy for many hours
Performance 9.8/10

We really difficult for someone to be able to look further expressed the ps3 hardware

Overall 9.8/10:
A masterpiece to remember for many years and will be difficult to overcome

PS Mania (Italian Magazine) -4.5/5

ریز نمرات
گرافیک : 10/10
گیم پلی : 10/10
صداگذاری : 9/10

اسکن های مجله:
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-1.jpg
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-2.jpg

Swedish Gaming Magazine Level - 10/10

EDGE (Magazine) - 9/10

Gamersnet - 10/10

Being Nerdy - 10/10

XGN - 94/100

متای بازی با 51 نقد 93

لیست امتیازات ثبت شده در Metacritic :

Guardian - 10/10
Destructoid - 10/10
PSX Extreme - 10/10
Games.cz - 10/10
Eurogamer Italy - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Playstation Official Magazine UK - 10/10
TheSixthAxis - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
IncGamers - 10/10
1UP - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Giant Bomb - 10/10
IGN - 10/10
GamePro - 10/10

PSFocus - 9.8/10
Cheat Code Central - 9.8/10

Multiplayer.it - 9.7/10
3DJuegos - 9.7/10

Vandal Online - 9.6/10

GamingXP - 9.5/10
Machinima - 9.5/10
Game Informer - 9.5/10
GameTrailers - 9.5/10
Everyeye.it - 9.5/10
Computer and Video Games - 9.5/10
BigPond GameArena - 9.5/10

XGN - 9.4/10

AusGamers - 9.3/10
SpazioGames - 9.3/10
Videogameszone.de - 9.3/10

Level7.nu - 9/10
Eurogamer Portugal - 9/10
GameSpot - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10

Meristation - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
GameOver.gr - 9/10
Metro GameCentral - 9/10
NZGamer - 9/10
Telegraph - 9/10
Gamer.no - 9/10
Edge Magazine - 9/10
games(TM) - 9/10
VideoGamer - 9/10
Games Radar (in-house) - 9/10
Joystiq - 9/10

Gamereactor Denmark - 8/10
Gamekult - 8/10
Eurogamer - 8/10

The AV Club - 5/10

آخرین ویرایش:
ببین پسر خوب ! داری یه چیزی میشی مثل یکی که قبلا اینجوری بود !!!!!!

چرا فقط میخوای یه چیزی زده باشی بدون اینکه پست منو توجه کنی ؟!!! دارم میگم اگه بازی اومد دستتون بازی کردید ، دیدید مشکل داره بیاید بگید ، اصلا قبل از اینکه شما بیاید بگید مطمئن باش اولین نفر خودم گفتم !! OK ؟! تا اینجا شیرفهم شد ؟!!! مگه کسی قبل از اینکه Rage رو بازی کنه راجع بهش نظر داد ؟!!!!! الوووووووووووووووو ؟ صدا میاد ؟!!!! Do You Understand ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من خودم تا قبل از اینکه Rage رو بازی کنم تو کف همین تعریف و تمجید ها بودم و الانم نمیگم اینا دروغ میگن .... اصلا کاری با اینا ندارم ، دارم میگم نسخه PS3 بازی این مشکلات رو خیلییییییییییی واضح داره .و خیلی تو ذوق میزنه .
الانم من ندیدم کسی از تکسچر بازی انتقاد کنه ... توی ویدیوها هم تا جایی که دیدم مشکلی نبوده و یه جاهایی خیلی خیلی عالی هم بوده ، حالا اگه 2 روز دیگه بازی کنم ببینم تکسچرهاش مشکل داره به این دیگه کاری ندارم که IGN اومده 10 داده یا فلان جا تعریف کرده ، میام میگم ایهاالناس تکسچرهای بازی خوب نیست .

اینم جون عزیزت به من جواب بده ، این جماعت 14 ساله ( خدایا شکرت که با 27 سال سن یه 21 ساله ادعای بزرگی میکنه واسمون ) فنبوی ، بی منطق مضحک چرا نیومدن از GeOW 3 عکس بذارن یا بگن مشکل فلان داره ؟!!! چرا ؟!!!!!

سر قضیه این کامنتها والا ما کلا 2 - 3 تا نقل قول تو این تاپیک دیدیم ... در هر صورت هر کاریش هم که بکنی عمرا به گرد پای حرکات فرخ سر Rage و Alan Wake نمیرسه .

الان باز بیا کلا یه چیز دیگه بگو .....
بابا جانه مادرتون بیخیال بذارین در مورده بازی حرف بزنیم :((

با اینکه زیاد به بازی هایی مثله گیرز و انچارتد علاقه ندارم .اما گرافیک هنری این بازی مخصوصا تو عکس سوم و پنجم منو خیلی گرفته.

با دیدن این عسکها واقعا کفم برید.حداقل توی این عکسها میشه باور کرد که بهترین گرافیک نسل ماله این بازیه.فقط یه سوال دارم و اینکه آیا سایتی بوده که نمره کامل رو به گرافیک نداده باشه؟

تا جایی که من دیدم اگر هم نمره کامل نداده ، امتیازی که به گرافیک داده به تنهایی بهترین و یا به اشتراک بهترین بوده ... یعنی من ندیدم جایی مثلا به گرافیک بازی X امتیازی بیشتر از امتیاز U3 داده باشه .... البته من مسلما همه منبعها رو ندیدم ... گفتم تا جایی که دیدم .

نوشته شده توسط War Has Change;16752*0:
اولا مصطفی من فکر کردم عکسها از یه سایت آپلود شده وگرنه نمیگفتم دستکاریه اونم دستکاریه تو ! :دی
ولی خیلی راحت بهت بگم این عکسهای کپچر شده ارزش زیادی ندارن . چون هم بستگی به اون صحنه داره و سرعت پخش و پلیری که باهاش تریلر رو میبینی و کپچر میکنی . نمیگم دروغ میگی ولی میگم احتمال اینکه این عکسها کاملا با خود بازی فرق داشته باشن هم زیاده . شایدم بازی اومد و این مشکلات رو داشت . خود GT که این سکانس رو تو نقدش گذاشته راجع به تکستچرهای بی کیفیت حرفی زده ؟ قاعدتا وقتی همچین صحنه-ی رو انتخاب میکنن اگه همین کیفیت تکسچر رو داشته باشه باید بهش اشاره کنن .
درکل من گفتم فیکه چون فکر میکرم از یه سایت گرفته شده
شرمنده اگه ناراحن شدی منظوری نداشتم مصطفی
آخه مشکل اینکه من حتی یه کلمه نگفتم این تصاویر کیفیت نسخه اصلی و نهایی ! حتی تو پستم اشاره کردم که از GT ، Reviews هست !!! بعیدم میدونم کسی تریلر های HD سایت Gametrailers دیده باشه و ازش انتظار کیفیتی برابر با نسخه نهایی داشته باشه !!!!

اصلاً شک نکن نسخه اصلی کیفیتش از این عکس ها بالاتره !! تو اینکه بحثی نیست ! من فقط مشکلم اینجاست چرا وقتی از یه چیزی اطلاع ندارین اینقدر راحت قضاوت میکنید ؟؟ چرا فک میکنید اگه من فن بازی X ـم حتماً از uncharted متنفرم و کارام از رو قصد غرض ـه ؟؟ چرا من نباید از u* خوشم بیاد !! من عکس های reviews گیرز * (که بازی مرد علاقه مه ) رو از همین سایت GT همون روز نقدش گذاشتم !! اگه قصد غرض داشتم مریض نبودم که از بازی مورد علاقه ام اون عکس های بی کیفیت بذارم ؟؟؟ چطور اون موقع کسی به من شک نمی کنه ولی تا از uncharted * یه عکس میذارم همه میگن فلان بهمانه و اجباراً باید حرفم رو ثابت کنم !!!
شایان عزیز به پیر به پیغمبر من هنوز در مورد گرافیک بازی بعد نقد سایت ها تو هیچ تاپیک رسمی نظر ندادم! چه برسه به قصد فرض ! ولی خوب تو پروفایل بعضی دوستان نظرم گفتم و نظرم تا به امروز تغییری نکرده ولی شاید بازی کنم نظرم عوض شه و مطمئنم باش من از اون تریپ آدمایی نیستم که به هر ریسمانی چنگ بندازم که واقعیت تغییر بدم همون جوری که تو همون تاپیک بهترین گرافیک کنسولی چند صفحه با فرخ سر اینکه میگفت سایت ها میگن Rage رو سی فریم هم بهترینه بحث کردم و میگفتم که بهترین نیست و نظر سایت ها پشیزی برام ارزش نداره و تا حد توانم دلیل مدرک آوردم و خدا شاهده روزی نظرم عوض شد که خودم بازی انجام دادم و دیدم الحق تو بعضی مراحل رو سی فریمم بهترینه (باز نظر شخصی)

آخرین ویرایش:
OPM
Naughty Dog may not be using Depth Analysis’ mega-tech, but the faces actually look better than LA Noire’s
88161420111025_095411_14_big.jpg

واقعاً فک اندازه، انیمیشن های چهره از LA Noire بهتره و این در حالیه که ناتی داگ ادعایی مثل Team Bondi و تکنولوژیش در این زمینه نداشته ! از لحاظ انیمیشن سلطان هست واقعاً !

و گرافیک:
OPM
Most impressive on the visual side is the camera work, which gives a level of cinematic immersion that’s scarcely believable

OPM

88161420111025_095411_14_big.jpg

واقعاً فک اندازه، انیمیشن های چهره از LA Noire بهتره و این در حالیه که ناتی داگ ادعایی مثل Team Bondi و تکنولوژیش در این زمینه نداشته ! از لحاظ انیمیشن سلطان هست واقعاً !

و گرافیک:
OPM
:-o
این چهره دیگه لازم به انیمیشن نداره چشماش باحات حرف می زنه!!!

میگم این بی پدر چرا انقدر واقعیه:-/از حد یعنی گذرونده:-/اصن یه چیز عجیب غریبیه.بیخود نگفتم که یه نسل تو انیمیشن جلوتر از بقیس:d

عجب عکسایی . خدایا این 1 هفته رو هم زود تموم کن . راستی تاپیک امتیازیای بتلفیلد همین الان چرا پاک شد ؟ گیم اسپات بعد از این همه قیامت و لحظه شماری که خودش واسه عرضه بازی میکرد 8.5 داد بهش :(

عجب عکسایی . خدایا این 1 هفته رو هم زود تموم کن . راستی تاپیک امتیازیای بتلفیلد همین الان چرا پاک شد ؟ گیم اسپات بعد از این همه قیامت و لحظه شماری که خودش واسه عرضه بازی میکرد 8.5 داد بهش :(

چرا جدیدن هر حدسی میزنم درست در میاد ؟!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or