امتیازات Uncharted 3: Drake’s Deception

Behrooz

کاربر سایت
Gamespot 9/10

IGN
- 10/10

v4mk1jvxnfmavaqku9wr.png

Playmania( Spanish Magazine) - 9.9/10

اولین امتیاز از یک مجله ی اسپانیایی
این مجله به Uncharted 2 امتیاز 9.5 داده بود.
و در آخر این بالاترین نمره ای است که تاکنون این مجله به بازیها اختصاص داده است.

(Power Unlimited (Dutch Magzine به بازی 94/100 داده .

بخشی از Review
"Uncharted 3 is Drake's most varied, compelling and overwhelming adventure ever! It is jaw-dropping... The whole game is full of highlights. One of the best games ever for the PlayStation 3 to date."

PlayStation Official Magazine Spain - 9.8/10

OPM Spain گفته تموم کردن سینگل پلیر بازی، 10 تا 12 ساعت زمان میخواد.
تعداد چپترهای بازی هم مشخص شد.(اسپویل)
22
البته گفته شده چند چپتر پایانی بسیار طولانیه.
Uncharted 1 , 2 به ترتیب 22 و 26 چپتر بودن.

OPM Spain :

Graphics 9.8/10

Excels in all aspects but highlights the progress made ​​in lighting, physical and emotions

Sound 9.8/10

The Castilian dub is impeccable and the campaign is full of memorable melodies

Gameplay 9.8/10

Intense firefights with improved combat and an increasing number of puzzles

Length 9.8/10

10-12 hours of remarkably broad campaign for a full-featured multiplayer section

Online 9.8/10

Cooperative and competitive split screen or online that you will enjoy for many hours
Performance 9.8/10

We really difficult for someone to be able to look further expressed the ps3 hardware

Overall 9.8/10:
A masterpiece to remember for many years and will be difficult to overcome

PS Mania (Italian Magazine) -4.5/5

ریز نمرات
گرافیک : 10/10
گیم پلی : 10/10
صداگذاری : 9/10

اسکن های مجله:
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-1.jpg
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-2.jpg

Swedish Gaming Magazine Level - 10/10

EDGE (Magazine) - 9/10

Gamersnet - 10/10

Being Nerdy - 10/10

XGN - 94/100

متای بازی با 51 نقد 93

لیست امتیازات ثبت شده در Metacritic :

Guardian - 10/10
Destructoid - 10/10
PSX Extreme - 10/10
Games.cz - 10/10
Eurogamer Italy - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Playstation Official Magazine UK - 10/10
TheSixthAxis - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
IncGamers - 10/10
1UP - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Giant Bomb - 10/10
IGN - 10/10
GamePro - 10/10

PSFocus - 9.8/10
Cheat Code Central - 9.8/10

Multiplayer.it - 9.7/10
3DJuegos - 9.7/10

Vandal Online - 9.6/10

GamingXP - 9.5/10
Machinima - 9.5/10
Game Informer - 9.5/10
GameTrailers - 9.5/10
Everyeye.it - 9.5/10
Computer and Video Games - 9.5/10
BigPond GameArena - 9.5/10

XGN - 9.4/10

AusGamers - 9.3/10
SpazioGames - 9.3/10
Videogameszone.de - 9.3/10

Level7.nu - 9/10
Eurogamer Portugal - 9/10
GameSpot - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10

Meristation - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
GameOver.gr - 9/10
Metro GameCentral - 9/10
NZGamer - 9/10
Telegraph - 9/10
Gamer.no - 9/10
Edge Magazine - 9/10
games(TM) - 9/10
VideoGamer - 9/10
Games Radar (in-house) - 9/10
Joystiq - 9/10

Gamereactor Denmark - 8/10
Gamekult - 8/10
Eurogamer - 8/10

The AV Club - 5/10

آخرین ویرایش:
هیییی خداااا #:-s
من میتونم الان از چندین و چند سایت نقل قول کنم که rage مشکل گرافیکی داشت

حالا هرکی که ادعا داره
اصلا به rage کار نداریم
هرکی ادعا u3 مشکل گرافیکی داره
یک و فقط یک نقل قول از یک سایت بیاره
که توش از مشکل گرافیک u3 حرف زده باشه
من یکی دیگه اینجا پست نمیدم
واقعا بازیسنتر چی بود چی شد
زمونه عوض شده اون زمون که ما مدرسه میرفتم ۱۰ خواب بودیم!
یه عده بچه با اعصاب بازی میکنن!

• Like
Reactions: u.s.a
مظمئنی این سعی رو کردی ؟! اگه من از همون ویذیو بهترین سکانسهای جدید بذارم و از بهترین سکانسهای جدید توی خیلی خیلی بهتر باشن ... چیکار میکنی ؟!! الان ادعا میکنی نیت خیر داشتی ؟
من کلاً در هیچ مورد نیت خیر ندارم ، کلاً ذات ـم اینجوری دست خودم نیست ، وقتی بدنیا اومدم یکی تو گوشم گفت تو ترول گر خوبی واسه سری uncharted میشی ؛ خوبه راضی شدید ؟؟

ولی اکثر دوستان اینجا دارن میگن اون عکس های من گذاشتم دست کاری شدس یا فیکه تهمت میزنن ؛ من گفتم اگه مدیری ، ناظمی کسی هست پیگیری کنه کاری نداره که اگه من دست کاری کردم بنم کنید ، اگه نه حداقل با اون دوستان که مثل ریگ تهمت میزنن برخورد کنید ....

من ترسی ندارم اگه رو حرفت وا میسی برو همون نقد GT ببین خودت عکس بذار و اگه بعد عکس گذاشتن تشخیص دادی من عکس هام fake بوده یا سعی کردم از سکانس های افتضاحش عکس بذارم بنم کن !

پست در مورد Rage بعد از این پست = اخطار

آقا زحمت نکش زورت نمیرسه :دی پای از ما و شما بهترون در میونه :))
داستان شده مثل مبارزه بین دو کله گنده بری وسط میدون ناک اوت میشی :))

ناک اوت : بن :دی

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

هیچوقت نتونستم درک کنم چرا برای بعضی ها امتیاز انقدر مهمه ؟
یعنی واقعا برای شما انقدر تاثیر داره ؟

به خدا بودن بازیهایی که متای بالا داشتن و اصلا باهاشون حال نکردم و بودن متاهای ۸۵ که باهاشون صفا کردم. :)

بعضی ها هم یاد بگیرن فقط سر سوزنی به نظر شخصیه دیگران احترام بذارن ، بد نیست !

یک سری نقل قول ها از سایت ها میزارم در مورد گرافیک بازی (بصورت جامع و کاملتر در آینده)

IGN
Best industy Graphics and The characters, the graphics, the sound, the story – they're all top notch

GameReactor
The graphics in Uncharted 3 is fantastic. This is the world's currently best-looking console game. Without a doubt.

PSXtereme
To wrap things up, I think goes without saying that Uncharted 3 will go down as the best looking game of this generation by a long, blistering, and freezing Antarctic mile. Apart from another Naughty Dog title, I don't see anything getting close.

Machinima
Uncharted 3 is the best looking console game ever. Sentence over. Claims that Naughty Dog had maxed out the power of the PS3 with Uncharted 2 were clearly unfounded because Uncharted 3 looks notably better than its predecessor.
And I couldn’t talk about the look of Uncharted 3 without mentioning the animation. It seems like no matter what you’re doing Drake’s moves work in context. Even subtle actions like putting his hand up when walking near a wall or slamming an enemy’s face into a nearby monument bring a level of realism to the character and world that’s unprecedented.

Destructoid
As for the technical details, it would be easy to say that Uncharted 3 is one of, if not the most technically impressive videogames ever created. Everything from the lighting, to the water and sand effects, to the character animation is perfect.

Vandal Online
Raises again the bar of visual quality in consoles

VideoGamezone
Audio and visual are unrivaled

SpazioGames
Technically Perfect. Crowned by the sectors most impressive beauty of the current generation, brave hiding the technical feats he is capable of in favor of pure visual pleasure

incGamers
A landmark technical achievement of this generation
The camera work and variety of the set-pieces is helped no end by the quality of the visuals. Light, fire, water and the effect of the wind are the best examples of such things you can find in a PS3 game; all animated with a level of detail most developers wouldn’t consider attempting, let alone pull off.

Thesixthaxis
The visuals are the best I’ve seen

Meristation
Blessed be the day he proposed it, for indeed what they have achieved is the best that has been done about it in this generation

GameKult
With its masterly execution, it proves once again the technical competence of Naughty Dog who signs simply the most impressive game to date on the HD consoles.
The best console game now

فعلاً همینا باشه !
----
واقعاً تبریک میگم به ناتی داگ برای خلق بهترین گرافیک نسل بر روی کنسول !
uncharted3_260602.jpg

uncharted3_260623.jpg

uncharted3_260624.jpg

uncharted3_260638.jpg

uncharted3_260644.jpg

uncharted3_260607.jpg

uncharted3_260613.jpg

uncharted3_260628.jpg

uncharted3_260648.jpg

آقایون ، عزیزان ، دوستان ول کنید این بحثها رو دیگه.....
اینجا پیج امتیاز Uncharted ... نه پیج مقایسه بازی ها....
اگه خیلی مشتاق مقایسه هستید برید یک پیج بسازید اسمشم بزارید :
Uncharted VS All games
مدیر این پیج هم برخورد کنه با بحثهای بیهوده.... من به شخصه الان دیگه نمیدونم امتیازا از چه خبره.... گیج میزنم از بس چرت و پرت و مزخرفات یه عده گربه که دستشون به گوشت نمیرسه رو خوندم.....
در آخر هم بخاطر لحنم عذرخواهی میکنم چون واقعا عصبی شدم.....

لیست امتیازات معتبر ثبت شده در Gamerankings

میانگین با 21 نقد در حال حاضر %94.67

[TABLE="class: release"]
[TR]
[TD]Destructoid [/TD]
[TD]10/25/11[/TD]
[TD]10 out of 10 [/TD]
[TD]100.00%[/TD]
[/TR]
[TR="class: even"]
[TD]GameSpot [/TD]
[TD]10/24/11[/TD]
[TD]9 out of 10 [/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PSX Extreme [/TD]
[TD]10/24/11[/TD]
[TD]10 out of 10 [/TD]
[TD]100.00%[/TD]
[/TR]
[TD]Playstation Official Magazine UK [/TD]
[TD]12/01/11[/TD]
[TD]10 out of 10[/TD]
[TD]100.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NZGamer [/TD]
[TD]10/24/11[/TD]
[TD]9 out of 10 [/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TD]Game Informer [/TD]
[TD]10/24/11[/TD]
[TD]9.5 out of 10 [/TD]
[TD]95.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cheat Code Central [/TD]
[TD]10/24/11[/TD]
[TD]4.9 out of 5 [/TD]
[TD]98.00%[/TD]
[/TR]
[TD]Edge Magazine UK [/TD]
[TD]10/24/11[/TD]
[TD]9 out of 10 [/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamesTM [/TD]
[TD]10/24/11[/TD]
[TD]9 out of 10 [/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TD]IncGamers [/TD]
[TD]10/24/11[/TD]
[TD]10 out of 10 [/TD]
[TD]100.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GameTrailers [/TD]
[TD]10/24/11[/TD]
[TD]9.5 out of 10 [/TD]
[TD]95.00%[/TD]
[/TR]
[TD]1UP [/TD]
[TD]10/24/11[/TD]
[TD]A [/TD]
[TD]95.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]VideoGamer [/TD]
[TD]10/24/11[/TD]
[TD]9 out of 10 [/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TD]PlayStation LifeStyle [/TD]
[TD]10/24/11[/TD]
[TD]10 out of 10 [/TD]
[TD]100.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Giant Bomb [/TD]
[TD]10/24/11[/TD]
[TD]5 out of 5 [/TD]
[TD]100.00%[/TD]
[/TR]
[TD]GamesRadar [/TD]
[TD]10/24/11[/TD]
[TD]9 out of 10 [/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]IGN [/TD]
[TD]10/24/11[/TD]
[TD]10 out of 10 [/TD]
[TD]100.00%[/TD]
[/TR]
[TD]Joystiq [/TD]
[TD]10/24/11[/TD]
[TD]4.5 out of 5 [/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eurogamer [/TD]
[TD]10/24/11[/TD]
[TD]8 out of 10 [/TD]
[TD]80.00%[/TD]
[/TR]
[TD]Computer & Video Games UK [/TD]
[TD]10/24/11[/TD]
[TD]9.5 out of 10 [/TD]
[TD]95.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GamePro [/TD]
[TD]10/24/11[/TD]
[TD]5 out of 5 [/TD]
[TD]100.00[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

http://www.gamerankings.com/ps3/615426-uncharted-3-drakes-deception/index.html

پسر تاثیر تابش نور خورشید بر روی آب ببین :-o

مگه این ND چیکار میکنه که میتونه این گرافیک خلق کنه ولی کمپانی هی دیگه نمیتونن :-/
uncharted3_260644.jpg

با دیدن این عسکها واقعا کفم برید.حداقل توی این عکسها میشه باور کرد که بهترین گرافیک نسل ماله این بازیه.فقط یه سوال دارم و اینکه آیا سایتی بوده که نمره کامل رو به گرافیک نداده باشه؟

با دیدن این عسکها واقعا کفم برید.حداقل توی این عکسها میشه باور کرد که بهترین گرافیک نسل ماله این بازیه.فقط یه سوال دارم و اینکه آیا سایتی بوده که نمره کامل رو به گرافیک نداده باشه؟
نمره کامل رو چند تا از سایتها به قسمت گرافیک دادن بقیه امتیازها هم در حد 9 تا 9.5 بوده. مشخصه دیگه سوال نداره . :دی

پسر تاثیر تابش نور خورشید بر روی آب ببین :-o

مگه این ND چیکار میکنه که میتونه این گرافیک خلق کنه ولی کمپانی هی دیگه نمیتونن :-/
uncharted3_260644.jpg
چون بلده. با سواده. دستش تو نسله بعد بازتر بشهه از فیلم های هالیوود طبیعی تر میسازه
اون بافت کاشی هارو آدم میبینه حال میکنه

هیچ سایتی رو من رویت نکردم که یک جمله منفی در مورد گرافیک بازی گفته باشه، تمام سایت هایی هم که سر زدم اونائی که نمره میدادن همه به بخش گرافیک 10/10 دادن. نقل قول ها بماند تا بعد که حسش بود :D !

نیما این ننه من غریبم بازیها جواب من نبود. با این حرفای بچه گانه هم باز تفاوتی تو اصل قضیه ایجاد نمیشه:دی متوجه نمیشم، Rage چون بازی مولتیه یعنی گرافیکش بده و کسی حق نداره ازش تعریف کنه؟:-/ بعضی اوقات شک میکنم کسانی که این حرفا رو میزنن سنشون بالاتر از 14 سال باشه.

همونطور که گفتم اصلا واسه من مهم نیست سایت ها چی بگن، یا این دو بازی کدوم گرافیکشون بهتره، اصلا هم مقایسه ای از اینا نکردم. فقط واسم جالبه که چرا یه زمان امتیاز مهم میشه، یه زمان نمیشه. اگه مهم نیست، پس هرکسی میتونه بیاد از هر بازی ایراد خودشو بگیره. در نتیجه شما نمیتونی بیای این حرف رو بزنی:

اگه این حرف زده بشه، پس کسی هم نباید از گرافیک Rage بد بگه. کسی هم نباید اجازه مقایسه GT5 با Forza 4 رو بده و الی آخر. آیا خیلی سخته فهمیدن این حرف من؟ من دقیقا دارم وضعیت خودتون رو شرح میدم، وگرنه هیچ وقت نظر سایت ها ملاک من نبوده، خودم صاحب نظرم تو همه موارد (:دی:دی). موضوع اینه که تا میای میگی آنچارتد فلانه، همه نقل قول سایت ها رو میگذارن، ولی جاهایی که به نفع نیست، خُب هرکسی میتونه نظر خودشو داشته باشه;;) انقدر این بحث بچه گانه و مضحکه که شرمم میاد دارم وقتم رو سر همچین موضوع کوچیکی تلف میکنم، فقط میخواستم بگم انقدر تابلو نباشید و سعی کنید سوژه های به این ضایعی دست طرف مقابلتون ندید:دی

به دوستان خوشحال هم بگم قبل از اینکه برن تو کلوبشون یار جمع کنن بیارن، اول بدونن قضیه چیه بعد نارنجک به خودشون ببندن، چون اینجوری ارزش جواب دادن ندارن متاسفانه...:دی

ببین پسر خوب ! داری یه چیزی میشی مثل یکی که قبلا اینجوری بود !!!!!!

چرا فقط میخوای یه چیزی زده باشی بدون اینکه پست منو توجه کنی ؟!!! دارم میگم اگه بازی اومد دستتون بازی کردید ، دیدید مشکل داره بیاید بگید ، اصلا قبل از اینکه شما بیاید بگید مطمئن باش اولین نفر خودم گفتم !! OK ؟! تا اینجا شیرفهم شد ؟!!! مگه کسی قبل از اینکه Rage رو بازی کنه راجع بهش نظر داد ؟!!!!! الوووووووووووووووو ؟ صدا میاد ؟!!!! Do You Understand ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من خودم تا قبل از اینکه Rage رو بازی کنم تو کف همین تعریف و تمجید ها بودم و الانم نمیگم اینا دروغ میگن .... اصلا کاری با اینا ندارم ، دارم میگم نسخه PS3 بازی این مشکلات رو خیلییییییییییی واضح داره .و خیلی تو ذوق میزنه .
الانم من ندیدم کسی از تکسچر بازی انتقاد کنه ... توی ویدیوها هم تا جایی که دیدم مشکلی نبوده و یه جاهایی خیلی خیلی عالی هم بوده ، حالا اگه 2 روز دیگه بازی کنم ببینم تکسچرهاش مشکل داره به این دیگه کاری ندارم که IGN اومده 10 داده یا فلان جا تعریف کرده ، میام میگم ایهاالناس تکسچرهای بازی خوب نیست .

اینم جون عزیزت به من جواب بده ، این جماعت 14 ساله ( خدایا شکرت که با 27 سال سن یه 21 ساله ادعای بزرگی میکنه واسمون ) فنبوی ، بی منطق مضحک چرا نیومدن از GeOW 3 عکس بذارن یا بگن مشکل فلان داره ؟!!! چرا ؟!!!!!

سر قضیه این کامنتها والا ما کلا 2 - 3 تا نقل قول تو این تاپیک دیدیم ... در هر صورت هر کاریش هم که بکنی عمرا به گرد پای حرکات فرخ سر Rage و Alan Wake نمیرسه .

الان باز بیا کلا یه چیز دیگه بگو .....

شایان ، نیما و دوستان عزیز دیگه برای آخرین بار میگم ،من اون عکس ها رو تو تاپیک تصاویر uncharted 3 گذاشتم و ربطی به این تاپیک نداره و توضیح هم دادم که این عکس هارو دقت کن از سکانس های نقد GT کپچر کردم (سعی کردم از بهترین و سکانس های جدید عکس بذارم) همون طوری که واسه گیرز 3 این کارو کردم هموطوری که واسه Crysis این کارو کردم ! تاکید میکنم اگه ذره ایی به اندازه سر سوزنی به عکس هام شک داری یا فک میکنی دست کاری کردم برو Review ببین بعد خودت عکس بگیر بعد بیا بگو Fake ....!!!
اولا مصطفی من فکر کردم عکسها از یه سایت آپلود شده وگرنه نمیگفتم دستکاریه اونم دستکاریه تو ! :دی
ولی خیلی راحت بهت بگم این عکسهای کپچر شده ارزش زیادی ندارن . چون هم بستگی به اون صحنه داره و سرعت پخش و پلیری که باهاش تریلر رو میبینی و کپچر میکنی . نمیگم دروغ میگی ولی میگم احتمال اینکه این عکسها کاملا با خود بازی فرق داشته باشن هم زیاده . شایدم بازی اومد و این مشکلات رو داشت . خود GT که این سکانس رو تو نقدش گذاشته راجع به تکستچرهای بی کیفیت حرفی زده ؟ قاعدتا وقتی همچین صحنه-ی رو انتخاب میکنن اگه همین کیفیت تکسچر رو داشته باشه باید بهش اشاره کنن .
درکل من گفتم فیکه چون فکر میکرم از یه سایت گرفته شده
شرمنده اگه ناراحن شدی منظوری نداشتم مصطفی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or