امتیازات Uncharted 3: Drake’s Deception

Behrooz

کاربر سایت
Gamespot 9/10

IGN
- 10/10

v4mk1jvxnfmavaqku9wr.png

Playmania( Spanish Magazine) - 9.9/10

اولین امتیاز از یک مجله ی اسپانیایی
این مجله به Uncharted 2 امتیاز 9.5 داده بود.
و در آخر این بالاترین نمره ای است که تاکنون این مجله به بازیها اختصاص داده است.

(Power Unlimited (Dutch Magzine به بازی 94/100 داده .

بخشی از Review
"Uncharted 3 is Drake's most varied, compelling and overwhelming adventure ever! It is jaw-dropping... The whole game is full of highlights. One of the best games ever for the PlayStation 3 to date."

PlayStation Official Magazine Spain - 9.8/10

OPM Spain گفته تموم کردن سینگل پلیر بازی، 10 تا 12 ساعت زمان میخواد.
تعداد چپترهای بازی هم مشخص شد.(اسپویل)
22
البته گفته شده چند چپتر پایانی بسیار طولانیه.
Uncharted 1 , 2 به ترتیب 22 و 26 چپتر بودن.

OPM Spain :

Graphics 9.8/10

Excels in all aspects but highlights the progress made ​​in lighting, physical and emotions

Sound 9.8/10

The Castilian dub is impeccable and the campaign is full of memorable melodies

Gameplay 9.8/10

Intense firefights with improved combat and an increasing number of puzzles

Length 9.8/10

10-12 hours of remarkably broad campaign for a full-featured multiplayer section

Online 9.8/10

Cooperative and competitive split screen or online that you will enjoy for many hours
Performance 9.8/10

We really difficult for someone to be able to look further expressed the ps3 hardware

Overall 9.8/10:
A masterpiece to remember for many years and will be difficult to overcome

PS Mania (Italian Magazine) -4.5/5

ریز نمرات
گرافیک : 10/10
گیم پلی : 10/10
صداگذاری : 9/10

اسکن های مجله:
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-1.jpg
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-2.jpg

Swedish Gaming Magazine Level - 10/10

EDGE (Magazine) - 9/10

Gamersnet - 10/10

Being Nerdy - 10/10

XGN - 94/100

متای بازی با 51 نقد 93

لیست امتیازات ثبت شده در Metacritic :

Guardian - 10/10
Destructoid - 10/10
PSX Extreme - 10/10
Games.cz - 10/10
Eurogamer Italy - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Playstation Official Magazine UK - 10/10
TheSixthAxis - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
IncGamers - 10/10
1UP - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Giant Bomb - 10/10
IGN - 10/10
GamePro - 10/10

PSFocus - 9.8/10
Cheat Code Central - 9.8/10

Multiplayer.it - 9.7/10
3DJuegos - 9.7/10

Vandal Online - 9.6/10

GamingXP - 9.5/10
Machinima - 9.5/10
Game Informer - 9.5/10
GameTrailers - 9.5/10
Everyeye.it - 9.5/10
Computer and Video Games - 9.5/10
BigPond GameArena - 9.5/10

XGN - 9.4/10

AusGamers - 9.3/10
SpazioGames - 9.3/10
Videogameszone.de - 9.3/10

Level7.nu - 9/10
Eurogamer Portugal - 9/10
GameSpot - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10

Meristation - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
GameOver.gr - 9/10
Metro GameCentral - 9/10
NZGamer - 9/10
Telegraph - 9/10
Gamer.no - 9/10
Edge Magazine - 9/10
games(TM) - 9/10
VideoGamer - 9/10
Games Radar (in-house) - 9/10
Joystiq - 9/10

Gamereactor Denmark - 8/10
Gamekult - 8/10
Eurogamer - 8/10

The AV Club - 5/10

آخرین ویرایش:
استاد اگه میشه توضیح بدید که چرا وقتی شما از Rage عکس میزاری اشکال نداره اما وقتی دوستان اینجا عکس میزارن یهو همه شدن ترولیست.:|

عرضم به حضورتون شاگرد عزیز، نظرم رو در مورد عکس های U3 چند صفحه پیش نوشتم، میتونید برید مطالعه کنید.

عرضم به حضورتون شاگرد عزیز، نظرم رو در مورد عکس های U3 چند صفحه پیش نوشتم، میتونید برید مطالعه کنید.

استاد بهتر نیست مسائل شخصی رو در نظر نگیریم و عادلانه صحبت کنیم:d شما اونجا یکی از عکس های داغون ریج رو قرار دادی که اگه درست یادم باشه عکس اون یارو رو درست لحظه ای که تکسچر داشت لود میشد قرار دادی اما چه طوره که الان داری میگی چرا عکسا رو فلان بهمان شده کردید در حالی که خودتون سر عکس ریج...........

همون طور که از تعداد پست هام معلومه من تا قبل این تاپیک اصلا بحث و اینا نمیکردم اما معمولا به تمام تاپیک امتیازاتی که توش جنگ میشد سر میزدم:d دوستانی که الان انتظار دارن کسی غیر از به به و چه چه کردن تو اینجا چیزی نگه بهتره یادشون باشه که خودشون تو تاپیک های دیگه همین طوری بامبول بازی در میاوردن.

عزیزم نیما جوابتون رو صفحه قبل داد!
rage مشکل داشت زیاد هم داشت کسی هم منکر مشکلاتش رو ps3 نیست!!!
U3 رو کی بازی کرده الان که بیاد شات بذاره؟!

اتفاقا بابک هم همین صفحه ی قبل جواب نیما رو داد.:d

آخرین ویرایش:
استاد بهتر نیست مسائل شخصی رو در نظر نگیریم و عادلانه صحبت کنیم:d شما اونجا یکی از عکس های داغون ریج رو قرار دادی که اگه درست یادم باشه عکس اون یارو رو درست لحظه ای که تکسچر داشت لود میشد قرار دادی اما چه طوره که الان داری میگی چرا عکسا رو فلان بهمان شده کردید در حالی که خودتون سر عکس ریج...........

استاد بهتر نیست مسائل شخصی رو در نظر نگیریم و عادلانه صحبت کنیم:d شما اونجا یکی از عکس های داغون ریج رو قرار دادی که اگه درست یادم باشه عکس اون یارو رو درست لحظه ای که تکسچر داشت لود میشد قرار دادی اما چه طوره که الان داری میگی چرا عکسا رو فلان بهمان شده کردید در حالی که خودتون سر عکس ریج...........همون طور که از تعداد پست هام معلومه من تا قبل این تاپیک اصلا بحث و اینا نمیکردم اما معمولا به تمام تاپیک امتیازاتی که توش جنگ میشد سر میزدم:d دوستانی که الان انتظار دارن کسی غیر از به به و چه چه کردن تو اینجا چیزی نگه بهتره یادشون باشه که خودشون تو تاپیک های دیگه همین طوری بامبول بازی در میاوردن.
از استاد سوالهای سخت نکن !
------------------------------------------دوستان از بحثهای بی مصرف بگذریم چیزی که جالبه اگر نقد سایتهای مختلف رو بخونید و برید نظر کاربراشون رو هم بخونی بیشتر به این نتیجه میرسید :سایتهایی که نمره ی 9 به پایین دادن ... مثلا 8 کاربرای شاکی زیاد داشتند که چرا کم دادی سایتهایی که نمره ی 9 تا 9.5 دادن کاربراشون اکثرا راضی هستند و شکایتی ندارند سایتهایی که نمره ی کامل دادن کاربرایی زیادی بودند که میگفتن حقش نمره ی کامل نبود ...جالبه توی eurogame و ign و gamespot و 1up و gamespy برید و نظرات کاربران رو با هم مقایسه کنید متوجه میشید .هر چند کاربران هم بازی رو بازی نکردن و فقط از روی ویدیو های منتشر شده و یا کشکی نظر میدادن .

فقط ps3 ؟ مشکلات گرافیکی نسخه pc که وحشتناک تر بود . حتی تنظیمات گرافیکی هم نداشت بازی =)) کلا به یه سری کامنت ها توجه نکنید . از روی فشار بالا هست این کامنت ها !!
------------------------------------------
دوستان از بحثهای بی مصرف بگذریم چیزی که جالبه اگر نقد سایتهای مختلف رو بخونید و برید نظر کاربراشون رو هم بخونی بیشتر به این نتیجه میرسید :
سایتهایی که نمره ی 9 به پایین دادن ... مثلا 8 کاربرای شاکی زیاد داشتند که چرا کم دادی
سایتهایی که نمره ی 9 تا 9.5 دادن کاربراشون اکثرا راضی هستند و شکایتی ندارند
سایتهایی که نمره ی کامل دادن کاربرایی هستند که میگن حقش نمره ی کامل نبود ...
جالبه توی eurogame و ign و gamespot و 1up و gamespy برید و نظرات کاربران رو با هم مقایسه کنید متوجه میشید .
کامنت های خوشحالی که اینجا می بینی ! تو همه جای دنیا وجود داره . فقط تو BC فن و ترولینگ و اینا وجود نداره !!

ببین موضوع الان سر امتیاز سایت هاست. تو اومدی میگی کسی حق نداره به گرافیک آنچارتد بگه بالای چشمت ابروئه، چون مثلا IGN بهش 10 داده. حرف منم اینه چرا به Rage (حتی نسخه PS3ـش) 10 داده بود، باز اومدید ایراد گرفتید؟ بالاخره تکلیف خودتون رو روشن کنید، یا همیشه نظر سایت ها مهم باشه یا نباشه. دقیقا همین عکس گذاشتن رو خود کیوان اول تو تاپیک Rage گذاشت، چیزی که عوض داره گله نداره:دی

خودت هم خوب میدونی از گرافیک Rage اگه بیشتر از آنچارتد تعریف نشده باشه، کمتر نشده. پس وقتی شما از اون ایراد می گیرید و نظر شخصیتون اینه خوب نیست، یکی دیگه هم میتونه دقیقا همین نظرو درباره U3 داشته باشه. یه کم خودت فکر کن درباره حرفایی که این چند وقته زدی، ببین الان من دارم دروغ میگم؟

ببین من دارم از قول خودم حرف میزنم ، نه 100 نفر ، من 1 نفرم ، حرفام هم ماله همین 1 نفره .مگه من قبل از اینکه خودم بازی کنم نظر دادم ؟!!! مگه من عکس گذاشتم ؟!! بعد مگه دروغ گفتم ؟!! حرف عجیبی زدم ؟!! مشکل داره ، خب مسلمه که مشکل داره !! اگه U3 هم واقعا مشکل داشته باشه اولین نفر خودم خواهم گفت ... ولی خودت هم الان بهتر از هرکسی میدونی Uncharted 3 اگه تکسچرهاش بهترین نباشه حداقل یکی از بهترینهاست ، بخدا میدونی . بعد اینکه بریم از بازی عکس ناجور پیدا کنیم بیایم ایراد بگیریم کاملا مشخصه که فقط قصد تخریب داریم ! اگه رفتید بازی کردید و در نهایت بنظرتون مشکل تکسچر یا ... داشت بیاید بگید .
بعد الان مثلا میخوای بگی من فنبوی بازی درآوردم ؟!! مگه حرفی زدم که اشتباه بوده ؟! یا چیز کشف نشده ای بوده ؟!! خب به من چه Rage تکسچر لودینگ خیلی زیاد داره روی PS3 ؟! اگه این حرف اشتباهه بگو اشتباهه . به من چه Screen tearing داره مخصوصا توی race ها !!
بعد چرا راجع به 360 ش نظر ندادم ؟!! مگه من فنبوی PS3 نیستم ؟!! چرا میگم والا بلا بنظر من گرافیک GeOW 3 تا الان بهترینه ؟!! خب اینکه Exclusive ... یعنی من با ایراد گرفتن از Rage نسخه PS3 چه قصدی دارم ؟!!!

• Like
Reactions: reach
------------------------------------------
دوستان از بحثهای بی مصرف بگذریم چیزی که جالبه اگر نقد سایتهای مختلف رو بخونید و برید نظر کاربراشون رو هم بخونی بیشتر به این نتیجه میرسید :
سایتهایی که نمره ی 9 به پایین دادن ... مثلا 8 کاربرای شاکی زیاد داشتند که چرا کم دادی
سایتهایی که نمره ی 9 تا 9.5 دادن کاربراشون اکثرا راضی هستند و شکایتی ندارند
سایتهایی که نمره ی کامل دادن کاربرایی هستند که میگن حقش نمره ی کامل نبود ...
جالبه توی eurogame و ign و gamespot و 1up و gamespy برید و نظرات کاربران رو با هم مقایسه کنید متوجه میشید .
کاملا طبیعیه تعداد کمی انتظار نمره کامل داشتن همه رو 9 تا 9.5 شکایتی ندارن
اما 8 دیگه زوره .
من وقتی می بینم سایتی نمره کم به یه بازی که تمام نماراتش بالا بوده داده بیشتر دوست دارم بازی رو بکنم ببینم حقش بوده یا نه اگه نه که رفت سایتشونو می ذارم(منظورم Eurogamer بود):d

ببین من دارم از قول خودم حرف میزنم ، نه 100 نفر ، من 1 نفرم ، حرفام هم ماله همین 1 نفره .مگه من قبل از اینکه خودم بازی کنم نظر دادم ؟!!! مگه من عکس گذاشتم ؟!! بعد مگه دروغ گفتم ؟!! حرف عجیبی زدم ؟!! مشکل داره ، خب مسلمه که مشکل داره !! اگه U3 هم واقعا مشکل داشته باشه اولین نفر خودم خواهم گفت ... ولی خودت هم الان بهتر از هرکسی میدونی Uncharted 3 اگه تکسچرهاش بهترین نباشه حداقل یکی از بهترینهاست ، بخدا میدونی . بعد اینکه بریم از بازی عکس ناجور پیدا کنیم بیایم ایراد بگیریم کاملا مشخصه که فقط قصد تخریب داریم ! اگه رفتید بازی کردید و در نهایت بنظرتون مشکل تکسچر یا ... داشت بیاید بگید .
بعد الان مثلا میخوای بگی من فنبوی بازی درآوردم ؟!! مگه حرفی زدم که اشتباه بوده ؟! یا چیز کشف نشده ای بوده ؟!! خب به من چه Rage تکسچر لودینگ خیلی زیاد داره روی PS3 ؟! اگه این حرف اشتباهه بگو اشتباهه . به من چه Screen tearing داره مخصوصا توی race ها !!
بعد چرا راجع به 360 ش نظر ندادم ؟!! مگه من فنبوی PS3 نیستم ؟!! چرا میگم والا بلا بنظر من گرافیک GeOW 3 تا الان بهترینه ؟!! خب اینکه Exclusive ... یعنی من با ایراد گرفتن از Rage نسخه PS3 چه قصدی دارم ؟!!!
من فقط با حرف سایت ها کار دارم، اینا همش نظرات شخصیه. تو الان اومدی گفتی:
گرافیک یعنی کل بازی ، بعد الان فقط شماها کشف کردید که بازی مثلا مشکل تکسچر داره یا ... ؟! چرا این 50 تا سایتی که بازی کردن نفهمیدن و یا حرفی نزدن ؟! شما فقط 1 منبع به من نشون بدید که غیر از تعریف و تمجید از گرافیک حرف دیگه ای زده باشه ...
خُب این قضیه دقیقا در مورد Rage هم صدق میکرد. چرا IGN نفهمید بازی مشکل تکستچر داره و فقط شماها کشف کردید؟ چرا این 50 تا سایتی که بازی کردن نفهمیدن و یا حرفی نزدن؟ و ... (دقیقا حرف های خودته:دی) من فقط میخوام بدونم چرا اون 10ـی که IGN (قبله عالم جدید) به گرافیک Rage داد اصلا پشیزی ارزش نداشت و ماشالا تاپیکی از این بازی نموند که از دست سونی فن های همیشه در صحنه و سهامدار سالم بمونه. مگه اون 10 نبود؟ اون 10 با این یکی فرق داره؟:-/ مثلا فونتش خوشگلتره؟:دی

من اصلا هیچکدوم از این دو بازی برام مهم نیستن، خودت میدونی چه بازی ای برای من مهمه:دی فقط تو کف این تغییر موضع های شما موندم.

• Like
Reactions: NaViiDii
فقط ps3 ؟ مشکلات گرافیکی نسخه pc که وحشتناک تر بود . حتی تنظیمات گرافیکی هم نداشت بازی =)) کلا به یه سری کامنت ها توجه نکنید . از روی فشار بالا هست این کامنت ها !!

گفتم ps3 rage که در حقش ظلم نشه ! حداقل نسخه ps3 تو تاپیک امتیازات عنوان انحصاری ps3 مقایسه بشه! (که قابل مقایسه نیس)

من نیما رو خوب میشناسم درسته فن ps3 هست ولی به هیچوجه فن بازی کورکورانه در نمیاره وگرنه هیچوقت تا سرحد مرگ از گرز تعریف نمیکرد.
------
به نظر خودم که اصلا نظر ign رو قبول ندارم و دلائل زیادی هم دارم rage اصلا نباید بیاد از این سایت 10 بگیره اونم با اینهمه مشکل گرافیکی.میدونم 60 فریمه و از لحاظ تکنیکی فوق العادست ولی همین که اینهمه مشکل فنی داره خیلی بی معنی میشه که به راحتی 10 بگیره.

از طرفی همونطور که یک ماه پیش گفتم uncharted در زمینه تکسچر اختلاف خاصی با رقباش نمی تونه داشته باشه.دلیلش هم محدودیت سخت افزاری هست که دیگه بیش از این کشش نداره و رقبایی که هرکدوم حرفایی برای گفتن دارن،به خصوص کرایسس 2.

اونچیزی که u3 رو در زمینه گرافیک متمایز میکنه از بقیه گرافیک هنری فوق العادش هست با انیمیشنهایی که یک نسل از رقباش جلوتره.هرچند نورپردازیش بدون شک جزو top3 این نسل هست.بحث گرافیک هنری همون چیزیه که بابک گفت و هیچکس هم بهش توجه نمیکنه و همه اینجا گرافیک رو فقط در تکسچر خلاصه میکنن.

به نظر خودم جایزه گرافیکی امسال از هرسالی سختتر هست و به نوعی جوایز بین رقبا تقسیم میشه.حالا یکی بیشتر یکی کمتر.

خب مشخصه که چرا دوباره یه عده بحث در مورد Rage رو اینجا باز کردن . Rage مشکل گرافیکی داشت خیلی هم زیاد داشت قبلا هم راجع بهش اونقدر توضیح دادیم و بحث شده که فکر نمیکنم لازم باشه دوباره مشکلاتش رو اینجا هم ذکر کنیم .
من نسخه PC رو بازی کردم در موردش هم نظر دادم که مشکلات تکسچر لودینگ و بی کیفیتی اونها از بزرگترین مشکلات گرافیکیش بود .(نسخه 360 هم به همین منوال بود منتها مشکل لودینگ تکسچرهاش با شدت کمتری نسبت به دو پلتفرم دیگه بود) حالا استفاده از افکتهای فیک و استاتیک بماند . در این رابطه هم میتونید نقد همون گیم اسپاتی که سنگشو در حال حاضر به سینتون میزنید و موضعتون (جهت باد در واقع) طرفشه بخونید . حالا میگیم IGN به قول بعضی از دوستان نفهمه بقیه سایتها چی اونام نفهمن؟
آنچارتد کدوم یکی از این مشکلات رو داره؟ و کدوم سایت و منتقدی راجع بهش نظر منفی داده ؟

من فقط با حرف سایت ها کار دارم، اینا همش نظرات شخصیه. تو الان اومدی گفتی:

خُب این قضیه دقیقا در مورد Rage هم صدق میکرد. چرا IGN نفهمید بازی مشکل تکستچر داره و فقط شماها کشف کردید؟ چرا این 50 تا سایتی که بازی کردن نفهمیدن و یا حرفی نزدن؟ و ... (دقیقا حرف های خودته:دی) من فقط میخوام بدونم چرا اون 10ـی که IGN (قبله عالم جدید) به گرافیک Rage داد اصلا پشیزی ارزش نداشت و ماشالا تاپیکی از این بازی نموند که از دست سونی فن های همیشه در صحنه و سهامدار سالم بمونه. مگه اون 10 نبود؟ اون 10 با این یکی فرق داره؟:-/ مثلا فونتش خوشگلتره؟:دی

من اصلا هیچکدوم از این دو بازی برام مهم نیستن، خودت میدونی چه بازی ای برای من مهمه:دی فقط تو کف این تغییر موضع های شما موندم.

من حرفی از IGN زدم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من یک کلمه راجع به 10 ی که IGN داده چیزی گفتم ... ببین بار آخره دارم میگم ! تو پست منو نقل قول کردی و داری با من حرف میزنی ( به این موضوع خوب دقت کن )
من کشف کردم مشکلات Rage رو ؟! مطمئنی از این حرف ؟ بعد نگفتی چرا از GeOW مشکل کشف نکردم ؟! چرا به اون گیر ندادم ؟!

یادش بخیر از من میپرسیدن معنی این حرف که میگی تمام بازیهای Multiplatform اگه کوچکترین موفقیتی کسب کنن انحصاری 360 هستند یعنی چی ؟! چرا اینو میگی ؟! کی اینکارو کرده ؟!
ایناها ، معنیش یعنی همینا ... Rage VS Uncharted - Crysis 2 VS Killzone 3 - MW2 VS Uncharted 2 و این داستان ادامه دارد .... و ما با انتقاد کردن از یک عنوان Multiplatform تازه اونم نسخه PS3 و گفتن یه سری مشکلات خیلی خیلی تابلو و واضح میشیم فنبوی و ... چون جایی نگفته Rage تکسچر لودینگ خیلی زیاد داره ... بعد کسی نمیاد اینجا بگه چرا واسه GeOW عکس نذاشتین ؟! چرا از اون ایراد نگرفتین ؟!!
درسته عزیزم حق با شماست اصلا الان دقت که میکنم چشمهای من مشکل داره الان سرمو چرخوندم تختم سرجاش نبود بعد از 4 ثانیه به تدریج از پایه شروع به ظاهر شدن کرد !!! :-s

• Like
Reactions: vivanred

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or